BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 7 miesiąc temu #115651 przez Mika
kurcze ja też bym tak chciała żeby Mały buzię otwierał do jedzenia. Ja taka byłam jako dziecko ale ja też byłam karmiona butelką. Wydaje mi się że dzieci na cycu mają większe problemy z jedzeniem. Tak sobie to tłumaczę. Nie chcę go jeszcze od cyca odstawiać całkowicie. Chcę jeszcze poczekać do wakacji, nie ukrywam że to dla mnie duża wygoda na takim wyjeździe. Ale jest też stres że on tak mało je. Wybiorę się do lekarki żeby go zobaczyła, pewnie będę musiała badania krwi zrobić. Zobaczymy, nie chcę się martwić na zapas. W końcu jak się urodził to też był chudziutki bo ważył tylko 2700kg.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #115661 przez Mika
Martuska ja mieszkam niedaleko bo w Katowicach, a w Sosnowcu studiowałam 5 lat. teraz pracuję w Chorzowie, tutaj wszędzie blisko, jedno miasto obok drugiego. Tylko zieleni mało pod oknami, do parku musimy samochodem jechać. Dlatego już sie nie mogę wakacji doczekać, już oglądam dla małego kółko ponton do pływania. Fajne są na allegro, myślę że mu się spodoba ja będzie sobie w morzu w takim siedział :)

13 lata 7 miesiąc temu #115726 przez Batmanik
Mika dokladnie nie martw sie na zapas ale jak Jasio przybiera na wadze to nie ma sie co martwic... my juz po spacerku
Mika a jak jest teraz w wesolym miasteczku dalej sa takie kolejki???

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #115765 przez kasia86
kurcze kochane brak mi czasu normalnie. co usiae popisać to mi Minia wstaje i płacze...i teraz znowu kurcze zanim wszystko przeczytałam co pisałyscie to jużpłacze...

do tego mój A mi wyjechał znowu do Holandii :( cala sobote zalatwialismy wszystko..zalupy pakowanie itp... no i w niedziele wyjechał :(

mika ja tez mam problem z jedzeniem u MIlki. mleczko je ładnie jak nikt jej nie przeszkadza..ale co innego to juz ciezko...
zjada tylko sloik marchewki z ryzem...ostatnio tez załapała i jadła dynie z ziemniakiem ale na to tez juz sie obraziła...nie akceptuje nic innego zaddnych innych sloików ani tez domowych obiadkow...co chwila próbuje coś nowego i jest wielkie bleee... ostnio udało sie ze smakuje jej rosołek domowy...ale musi byc wiecej rosołku jak czego kolwiek...bo papki juz nie zje. nie akceptuje tez zółtka ani mieska a to to juz problem jest... ale zółtko czasem dam jej do mleczko....jakoś wiecznie kombinuje bo naczytałam sie o tych anemiach i niedoborach witamin i teraz asie martwie...dobrze ze chociazpije mi soczki i czasem troszke deserku zje..
a i czasem dam jej danonka ( wiem ze wiekrzosc mam jest temu przeciwna) to tak to to jest pycha ;P

dzis jej przemyciłam troszenke mieska w rosołku i poskubałam rybki troszke do buzki to jest sukces :)

ale ona to grubasek wiec nie wiem czy wogule powinno mnie to marwic

kurcze Bartus ma ząbka juuupiiiii tylko moja Mila bezzebna została :)

buziaki

ps...musze w końcu te suwaczki pozmieniać :P

13 lata 7 miesiąc temu #115769 przez Batmanik
Witamy Kasiu ponownie
nie martw sie bedzie miala na dluzej zabki ja tam mojemu dawalam danonki i serki homegenizowane
a ja sie chwile zdrzemlam a Igor jeszcze spi nich pospi jescze troche zdaze mu deserek zrobic

13 lata 7 miesiąc temu #115805 przez Martuska
Właśnie zajadam się truskawkami oglądając "pierwszą miłość" i odpoczywam bo Niuniek właśnie zasnął po kaszce. Ale dzisiaj jestem zakręcona nie wiem co robie sama nie wiem dlaczego... Mikołaj dziś pędził jak pędziwiatr do pralki i 10 minut się w nią patrzył taki zainteresowany nią był. Może będzie jakimś specem od pralek;)

13 lata 7 miesiąc temu #115812 przez kasia86
hehe mój brat ma synka o 1,5 miesiaca starszego od Mileny i opowiada ze tez kocha patrzenie w pioraca pralke...potrafi tak stac i stac i patrzec :)

13 lata 7 miesiąc temu #115882 przez Marysia27
Dzień dobry :woohoo: oto nowa Ja :side:
Załączniki:

13 lata 7 miesiąc temu #115889 przez Martuska
No ślicznie;) Też byłam tak obcięta w czasie ciąży i bardzo mi się podobało :laugh: A Ty jak się sobie podobasz?

13 lata 7 miesiąc temu #115892 przez Batmanik
Marysia27 super tez ostatnio sie tak scielam ale jak nie Ty!!!super a co maz na zmiane?

13 lata 7 miesiąc temu #115899 przez Marysia27
Dziękuję :woohoo: dla mnie świetnie, nie myślałam że będzie mi do twarzy w rudości, a dzięki temu kolorowi, z kilometra widać moje niebieskie oczy, tak super podkreśla! a pomysłodawcą tych zmian jest właśnie mój mąż, i jemu baaardzo się podobam :woohoo:

13 lata 7 miesiąc temu #115907 przez Batmanik
ja zawsze moja kolezanke namawialam ktora ma zielone oczy zeby zrobila sie na rudo lub cos w czerwieni i dopiero teraz doszlo to do niej po tylu latach:)

13 lata 7 miesiąc temu #115910 przez Marysia27
Jedyne co przydało by się jeszcze machnąć to odrobinę solarium, bo blada dupeć ze mnie :blush:

13 lata 7 miesiąc temu #115911 przez Batmanik
a teraz ladna pogoda to szybko sie opalisz ja niestety znow sobie idpuszcze opalanie w tym roku:(

13 lata 7 miesiąc temu #115912 przez Marysia27
No tak, z brzuszkiem to nie porządzisz :S a ja w tym roku znów będę opalać się na bałtyckich plażach, taka opalenizna to dopiero pierwsza klasa. A ja wam życzę miłego wieczoru, średnio się czuję , bierze mnie jakieś choróbsko od kilku dni, więc idę wcześniej wygrzać się i wypocząć. Miłego wieczorku dziewuszki :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka