BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 3 tygodni temu #799465 przez remiśleoś
A Leos przeciaga sie dzis masakkrycznie od tego poludnia.no tak sie wypina,ze juz nie wiem jak lezec.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #799485 przez Zanka1989
Kociaczek współczuję teścia. Ja mieszkam z teściami, ale są dla mnie jak drudzy Rodzice :) w sumie teraz wszystko spadło na teściowa, bo przy moim leżeniu to nic nie zrobię w domu, aż mi głupio, że taka bezużyteczna leże przy laptopie a ona ciągle coś robi. Jak byłam w szpitalu to wyprała wszystkie ciuszki dla Lenki i wyprasowała, a jak przenieśli mnie na położnictwo to spakowała torbę z rzeczami do porodu na wszelki wypadek. Anioł :) :laugh:

Mój M. przywiózł w poniedziałek "podarunki" od rodzinki - kołyskę, łóżeczko turystyczne, wózek 3w1- razem z fotelikiem i 4 kartony ubranek. Podobno 7 kartonów ubranek jeszcze na nas czeka, więc do roku czasu nic Lence z ubranek nie będę kupować.

11 lata 3 tygodni temu #799493 przez Dorciaition
Kociaczek ja od dwóch miesięcy mieszkam w Chwaszczynie, wiec już całkiem blisko :)

Nie nadążam dziś za Wami- szalejecie :)

Alanek[*] :(

11 lata 3 tygodni temu #799495 przez Zanka1989
Dorciaition miałam dzisiaj to samo, tempo dzisiaj szaleńcze :laugh:

11 lata 3 tygodni temu #799501 przez kociaczek1610
ni i chwile mnie nie bylo i duzo czytania heheh

Zanka1989 moja tesciowa to tez Aniol... no czasami mnie wkurza ale jak jest w domu to robimy wszystko razem :) a tesc jednym slowem pojebany ( sory za wyrazenie ale inaczej sie nie da ) jest teraz na zwolnieniu lekarskim i tak szybko nie pojdzie do pracy... jego serce jest na skraju wykonczenia... ma zakaz palenia to itak pali a klamie ze nie pali... jak dziecko wypic piwko tez lubi... chodzi do lekarzy oszukuje ich i wiadomo samego siebie... i wez mu przegadaj masakra... sorki za te zale ale ja juz nie wyrabiam...

Dorciaition to calkiem fajnie ze tak blisko moze sie kiedys spotkamy :)

11 lata 3 tygodni temu #799506 przez pysiaczek19918
Jeju ale szalejecie caly dzien chyba za wami nie moge nadazyc czytam i czytam. Ktoras pisala ze zanawia rzeczy z apteki z lublina niewiem ktora bo zapomnialam tak sie rozpisalyscie.
Kociaczek torcik na prawde piekny. Kazda jakis talent ma a to szycie a to wypieki tylko ja beztalencie.
Anitkade wlasnie niewiem czemu moja mi tego skierowania nie dala moze niechciala bo pracuje na tym oddziale albo pomyslala ze faktycznie stwierdzila zeby poczekac tydzien i zobaczymy.
A ja wczoraj mialam przezycie jak szlam do lekarza widzialam jak jakiegos faceta samochod potracil az sie rozplakalan. Ale zaraz o Zuzi pomyslalam i sie ogarnelam. Nie dosc ze sie zamartwialam ze Zuzia jest zamala to jeszcze ten wypadek akyrat w ciazy musialam to widziec. Ahh.

11 lata 3 tygodni temu #799507 przez kociaczek1610
to my :D

pysiaczek19918b torcik gosiacka :D
Załączniki:

11 lata 3 tygodni temu #799514 przez MalyCzarnyKot
Dorciaition napisał:

Mały Czarny Kot odezwij sie bo widze ze często u nas bywasz

anitkade napisał:

Ja dość często widzę, ze jest na naszym forum ktoś, kto nie pisze. Być może to dziewczyny z lutówek lub marcówek, sprawdzają, jak to u nich będzie za jakiś czas? Ja też na grudniówki nieraz zaglądałam :) Teraz już nie, bo nie wyrabiam z naszymi postami, a jeszcze w domu mniej siedzę przed komputerem.
Tak czy inaczej - dziewczyny, piszcie :) Jesteście mile widziane!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu #799516 przez Zanka1989
Piękne te wasze brzuszki :) chyba poproszę M., żeby cyknął mi jakieś fotki :)

11 lata 3 tygodni temu #799520 przez Zanka1989
MalyCzarnyKot każda przyszła Mama jest mile widziana, więc zapraszamy do dyskusji :)

11 lata 3 tygodni temu #799522 przez kociaczek1610
witaj MalyCzarnyKot :D super ze jest nas coraz wiecej :)

11 lata 3 tygodni temu #799526 przez Iciulinka
Witamy MalyCzarnyKot! Im nas więcej tym lepiej :)

11 lata 3 tygodni temu #799529 przez anitkade
Witaj w końcu Mały Czarny Kocie!! Będę do Ciebie mówiła Kocie w skrócie, dobrze? Macie wybrane imię dla synka? I w ogóle jak się czujesz w ciąży? Fajnie, że się odezwałaś :)
Kociaczek - bosko, że macie swoje zwierzątka, strasznie bym tak chciała. Tymczasem poluję na wiejskich sprzedawców na targu, da się kupić mleko, sery, jajka, a jak się ma szczęście - tu kurę :) No i ja dziś miałam szczęście :) A w ogóle Kociaczku to wyglądasz najwyżej na 6 miesiąc, brzuszek maluśki i w ogóle szczuplusieńka jesteś. Co do teścia - przykro mi strasznie, że tak Ci daje popalić. A Twój mąż nie ma jakiejś rodziny jeszcze, żeby teścia wyeksportować na czas przed porodem i noworodkowy? Nie wyobrażam sobie takiego łażenia w brudnych kapciach przy noworodku :( Pamiętam, jak o nim pisałaś jakiś czas temu, ale myślałam, że on tylko na chwilkę do Was przyjdzie, a to już chyba ze 2 miesiące, co? W każdym razie dużo cierpliwości.
Pysiaczek - nie myśl o tym wypadku :( Wiadomo, że to okropne i nie zazdroszczę Ci w ogóle. Ale staraj się o tym nie myśleć, bo spokój najważniejszy.
Zanka, koniecznie poproś o fotkę! I chcemy ją jak najszybciej zobaczyć :)Ja może zrobię sobie w niedzielę przy dziennym świetle, bo przy mojej lampie to padaka :P

11 lata 3 tygodni temu #799532 przez ElaM
Witam wszystkie styczniowe mamy :) tez was czytam od dłuższego czasu ,i w końcu postanowiłam sie przyłączyć ,za sprawa mojego męża który właśnie dzis mnie porzucił:( na rzecz nowego playstation4 i super 5 gierek,mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko:) oczekuje synka juz 5 stycznia i tak jak wy chciałabym dotrzymać do tego terminu,pozdrawiam Wszystkie bardzo serdecznie:)

11 lata 3 tygodni temu #799534 przez Bella27
Tętni życiem to forum:-)Ciesze sie, że dołaczyłam:-) , a wczesniej to jakMalyCzarnyKot Was podsłuchiwałam :laugh: Moj T wrócił z pracy zjedlismy obiad i on poszedł się zdrzemnąć, a ja umilam sobie tutaj czas. Zauważyłam ostanio, że mój Jasiek strasznie się ozywia jak słyszy głos ojca swego...:-) Magia :) :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka