BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 5 miesiąc temu #701282 przez wola82
Aisodwitaj u nas, choc ja tez tak do konca nie wiem czy nie zalapie sie na koniec stycznia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #701306 przez kasiek21
Wola
a no mlodziutka mlodziutka :D ale nie stresuje sie tym.. pracowac pracuje mieszkam sama (z chlopakiem), o utrzymaniu rodzicow dawno zapomnialam a wiec no coz :) ciesze sie niezmiernie ze melenstwo pojawi sie w moim zyciu juz przeciez calkiem niedługo :) Wiem ze jest to wielki obowiazek i wielka zmiana w zyciu ale jestem na to gotowa :) wiem ze mimo wszystko mam wsparcie mej kochanej siostry no i rodzicow wlasciwie tez :)

Aisod
witaj wsrod rosnacych :D
miejmy nadzieje ze rozgoscisz sie u nas na dluzej :)
ja tam termin z okresu mam na 25 stycznia ale mimo wszystko zostaje tutaj :D mysle ze i tak do lutego sie przeturlam :D

11 lata 5 miesiąc temu #701439 przez aska27
aisod witaj!! :) Gratuluję kolejnego dzidziusia, a jak się czujesz???

Wola mam dokładnie tak samo, w pierwszej ciązy oczekiwanie, teraz tez taka niepewność i trochę niedowierzanie.

Kasiu
wsparcie najbliższych jest bezcenne, szczególnie przy pierwszym dziecku.
Jak tam gołąbki? :)

11 lata 5 miesiąc temu #701668 przez kasiek21
golabki dziewczyny wyszly wspaniale!!! :-D albo po prostu mi tak smakowaly. ale mi ostatnio smakuje wszystko :-D ale za to duzo bardzo duzo smierdzi :-P

nie uwiezycie co dzis w tej mojej pracy sie stalo. stalam sobie rozmawialam z kolezankami, a tu magle wchodzi chlopak bez koszulki... no tak w sumie nic dziwnego, to tylko sklep wiec czemu by sie tu dziwic, a poza tym jest goraco wiec facet bez koszulki widok calkiem normalny, ale wyciaga z lodowki dwa piwa i wychodzi... a wiec ja za nim i staje jak wryta bo... nie dosc ze w kominiarce to... bez gaci!!! calkiem nago!!! nawet butow nie mialm!! :-D:-D jej jak sie ciesze ze jeszcze tylko 2 dni :-D

11 lata 5 miesiąc temu #701738 przez aska27
kasiek21 napisał:

golabki dziewczyny wyszly wspaniale!!! :-D albo po prostu mi tak smakowaly. ale mi ostatnio smakuje wszystko :-D ale za to duzo bardzo duzo smierdzi :-P

nie uwiezycie co dzis w tej mojej pracy sie stalo. stalam sobie rozmawialam z kolezankami, a tu magle wchodzi chlopak bez koszulki... no tak w sumie nic dziwnego, to tylko sklep wiec czemu by sie tu dziwic, a poza tym jest goraco wiec facet bez koszulki widok calkiem normalny, ale wyciaga z lodowki dwa piwa i wychodzi... a wiec ja za nim i staje jak wryta bo... nie dosc ze w kominiarce to... bez gaci!!! calkiem nago!!! nawet butow nie mialm!! :-D:-D jej jak sie ciesze ze jeszcze tylko 2 dni :-D

Gołąbków gratuluję!!!

ale ten facet :cheer: :cheer: :cheer: chyba bym padła ze śmiechu :silly:

11 lata 5 miesiąc temu #702244 przez aska27
Dziewczyny dzisiaj mam wizytę u gina, trzymajcie kciuki!

Majeczko Ty chyba też, daj znać jak badania :)

11 lata 5 miesiąc temu #702460 przez Majowka
Czesc dziewczyny!!!

Juz jestem! Widzialam dzis piekna fasolke I bijace serduszko!!!! Malutka bardzo 2,1mm, wiec na dzien dzisiejszy wychodzi 5tydz5dien.
Alez jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!!
Jutro jade zrobic szczegolowe badania!!!!!!!!!!

Aska, co tam u Was? Na pewno wszystko dobrze!!!!

Kasiek, Ty to pysznosci gotujesz!!!!!!! A z ta historia w sklepie to nie zrozumialam, to on nago byl czy bez koszulki tylko?!?!? :laugh: fajnych klientow macie ;)

11 lata 5 miesiąc temu #702627 przez wola82
Czesc, ja troche pozno dzisiaj, ale jestem.
Majowka to ciesze sie bardzo ,ze wszystko jest w porzadku.

Kasiek ty to w pracy sie nie nudzisz :)

Aska a co u Ciebie jak wizyta :unsure:
A tak poza tym to jak sie czujecie, ja juz pomalu zaczynam zyc wyjazdem do Polski, jeszcze tylko 17 dni :laugh:

Spokojnej nocy.

11 lata 5 miesiąc temu #702659 przez kasiek21
majowka
byl nago. nie mial na sobie nic poza kominiarka na twarzy.

a no nie nudze sie heh ale juz jestem na zwolnieniu :-D jutro ide tylko z moim szefem na komisariat policji zglosic grozby i w ogole i nie pojawie sie tam ani na sekunde. a zwolnienia bede nosic szefowi do domu :-D

co do samopoczucia to nie jest tak zle, aczkolwiek boli mnie glowa eh.

11 lata 5 miesiąc temu #702673 przez kasiek21
asienko
daj koniecznie znac jak u lekarza!!!

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #702697 przez aska27
U nas wszystko dobrze, bardzo się cieszę. Lekarz oczywiście postraszył szpitalem,ale musze dać radę. Mam wiele zakazów. Chcę jednak być w domu z Mikołajem. Lekarz się śmiał,ze naśle na mnie ZUS, mam siedzieć na dupsku i nie szarpać tyle :cheer: :) Dzidziulek juz taki duży, raczki, nóżki, super! Słyszałam serduszko :) Jeśli uda mi się skopiować zdjęcie na komputer to oczywiście pokażę :)
Następna wizyta 7 sierpnia.

No i tak jak Majówka mnóstwo mam badan do zrobienia.

Majówka super,ze u Was tez wszystko dobrze, niech maluszki rosną zdrowo!

Wola na długo przyjeżdżacie do Polski?

Kasiu z tym gościem to niezły numer :laugh: Dobrze,ze jestes juz na zwolnieniu,odpoczywaj.

Ale jestem głodna.. szok.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #702949 przez aska27
Dziewczyny tworzę tą tabelkę, prosze jeszcze raz o wiadomosci, bo odpisałam,nie odhaczyłam i wiadomosci zniknęły :dry: Nie dostałam te informacji od wszystkich dziewczyn i ciężko jest skonczyc. Napiszcie mi prosze dane.

Mamusia – termin – imię dziecka – skąd jestem

11 lata 5 miesiąc temu #703050 przez wola82
Uff ja moge dzisiaj odpoczac od upalow, fajnie chlodno jest.

Ja jade na caly sierpien do Polski, a juz 27 lipca mam wesele kuzynki, a termin u lekarza mam dopiero 2 wrzesnia, ale 23 lipca jeszcze w szpitalu usg, w ktorym bede rodzic.
Tak mi sie jakos terminy poskladaly ze w sierpniu nic nie mam :) tylko urlop.

Aska ja tez caly czas jestem glodna :P

11 lata 5 miesiąc temu #703196 przez Majowka
aska27 napisał:

Dziewczyny tworzę tą tabelkę, prosze jeszcze raz o wiadomosci, bo odpisałam,nie odhaczyłam i wiadomosci zniknęły :dry: Nie dostałam te informacji od wszystkich dziewczyn i ciężko jest skonczyc. Napiszcie mi prosze dane.

Mamusia – termin – imię dziecka – skąd jestem

Majowka - 3 Marzec - ? - Lizbona

:laugh: mam nadzieje, ze mnie przyjmniecie, mimo iz moj termin na marzec, na pewno urodze w lutym! :) Obiecuje! :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #703200 przez Majowka
Aska, tez sie cieze, ze u was wszystko dobrze!
wklej zdjecie!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wola, fajnie masz tym wyjazdem do Polski! my juz w pon jedziemy na urlop na poludnie Portugalii, na 2 tyg

mnie wlasnie przed chwila zabolaly piersi i delikatniutkie mdlosci mnie dopadaja jak jestem glodna :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka