BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 5 miesiąc temu #703259 przez wola82
Majowka trzymam Cie za slowo ze urodzisz w lutym. Ale tam chyba goraco u was :unsure:
A do Polski wogole jezdzisz :unsure:

Moi znajomi tez sie wybieraja do Portugali na urlop, ale nie dopytalam gdzie dokladnie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #703411 przez Majowka
Wola, bardzo, siedzimy zamknieci w domu, bo taki zar, ze ruszyc sie nie mozna, od wczoraj juz ochlodzenie w nocy, wiec temp w pokoju lucaska, spada juz z 30ºC , taraz ma 27,5.... :( ukrop

Jezdze, z lukciem bylam juz 2 razy, teraz rodzice przylatuja na slub w sierpniu...mielismy leciec na Boze Nardzenie, zrobic powtorkowe weselisko w PL, ale teraz z brzuszkiem, chyba trzeba bedzie przyspieszyc :laugh:

a wy na jak dlugo lecicie?

11 lata 5 miesiąc temu #703414 przez kasiek21
Asia
ciesze sie niezmiernie ze z maluszkiem jest wszystko jak najlepiej :)

Ja was troszke zaniedbalam a bo kurcze tyle na glowie.. bylam dzisiaj na policji... zlozyz doniesienie o tych wszystkich grozbach o ktorych wam pisalam, jest dobrze :) przyjeli i maja go szukac.. maja dac znac kiedy okazanie i w ogole... a ze jest to sprawa z urzedu to musze sie nia zajac.. wiec troszke nerwow i stresow bedzie mie to kosztowala ale mam nadzieje ze bydlak dostanie za swoje.. i ze juz wiecej nie bedzie nikogo nekal..

a tak poza tym kochanie....
WYRUSZAW WE WTOREK NA GDANSK :D

ciesze sie niezmiernie :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #703468 przez wola82
MajowkaJej to wspolczuje takiego upalu.
My jedziemy autem, bo mamy 750 km tylko to wychodzi jakies ok 8 godz. A samolotem nie oplaca sie nam bo do Rzeszowa z Wiednia niestety nie lataja, a do Krakowa czy Warszawy nie ma sensu bo pozniej i tak trzeba dojechac pociagiem czy autobusem. A zostaniemy 3-4 tygodnie.
A ktorego sierpnia macie slub :unsure:

Kasiekto nie za fajnie, ze akurat teraz masz taka sprawe na glowie i trzymam kciuki zeby poszlo szybko i sprawnie.

11 lata 5 miesiąc temu #703556 przez mariczka
Czesc dziewczynki
Tez was zaniedbuje ale nie dlatego ze nie mam czasu tylko dlatego ze moj kochany syneczek zrzucil mi laptopa z polki na ziemie i poszla cala matryca.
Duzo sie u mnie pozmoenialo co do pracy bo musze sie przyznac ze jestem w ciazy .. Bo pozniej mialabym przerabane za zatajenie :-(
dla mnie to lepiej bo musze duzo dzwigac.
Jak tylko znow dolapie meza tel to napisze.aha wizyte mam juz za tydzien ;-)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #703588 przez aska27
Wola oj to bedziesz urlopować i dobrze się bawic, super! :) a maleństwo podejrzysz jak juz będzie fikac nóżkami i rączkami na całego :blink:

Majówka dzięki ,masz priv.
hehe mam nadzieje,ze Twój Skarbuś będzie z lutego.. a jak nie to i tak bedziemy go kochać,a co :silly:
jej ,jak zazdroszczę Portugalii!

Kasiu
ale zaglądaj do nas :)
a jak się czujesz?

Mariczka
oj, usprawiedliwiona :blink: Skoro musiałaś powiedzieć o ciąży, to moze dobrze,tak byś się denerwowała. trzeba być dobrej mysli, umowę na pewno przedłużą :)

Po wizycie oczywiście pisz jak i co :)

Liluch
znowu się obija :silly:

11 lata 5 miesiąc temu #703704 przez Majowka
dzien dobry,

Wola, to fajnie, super taka podroz autkiem. Ale masz dobrze, na dluuugo zostajecie!!!!

a slub 4-ego sierpnia, w dniu urodzin Lucaska, no i jeszcze chrzciny tego dnia! :laugh:

Ja juz Wam tlumacze dziewczyny, dlaczego jestem taka przekonane odnosnie porodu w lutym :) z Lucaskiem mialam termin na 17 sierpnia, a urodzilam 4-ego, bo moj ginekolog robi porody indukowane, czyl wywoluje szybciej prawie o 2 tyg niz przewidywany termin. Twierdzi, ze to duzo lepsze, bo mniesze dzieci, latwiej sie rodzi, no i ogolnie wszystko pod kontrola od pierwszego skurczu sie lezy juz pod aparatura, epidural na czas, etc....
u mnie z Lukciem wlsnie ten wywolany porod naturalny przebiegl rewelacyjnie do momentu parcia, Lucask zle jakos sie ulozyl no i trzeba bylo kleszcze uzyc :( na szczescie jemu nic nie jest a ja juz zapomnialam o tych okropnych bolach po tak duzym rozcieciu jakie jest przy kleszczach...
Tak wiec skoro teraz mam termin na 3-ego Marca, to na pewno urodze w lutym! :laugh:

Mariczka, zycze powodzenia w pracy, nie zawsze sie umieja zachowac, niestety :dry:
a ten twoj synek loboz! :laugh: moj tez nie moz mnie widziec na kompie, odrazu przybiega i mi zaymka lub stuka w klawiature :laugh:

Kasiek, a co tam porabiasz w Gdansku?

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #703720 przez aska27
Majówka i wszystko jasne :) Najważniejsze zdrówko dziecka.. no i mamy tez :)
Twój synek przecudny, widziałam fotki :kiss: w ogóle takie pięknie i kolorowe.. cudnie wyglądasz :)
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #703745 przez Majowka
a Twoj Mikolaj! uroczy!!!!!! sliczni jestescie! :kiss:
Ja mam tyle lucaskowych zdjec, bo uwielbiam mu robic, moja mama oglada codzinnie, teraz troche gorzej z czasem, ale mam nadzieje, ze na urlopie cos pstrykniemy!
musze koniecznie miec jakies zdjecie w bikini zanim pojawi sie brzuszek hahahahahahahahaha

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #703761 przez aska27
oj, DZIĘKUJĘ :silly:

No to masz fajnie, ja juz mam taki brzuszek,ze ciązy ukryć nie mozą, a ,ze mieszkam teraz w małej dziurze to wszyscy dopytują się.

11 lata 5 miesiąc temu #703957 przez kasiek21
witajcie kobietki :-D

u mnie dzis slodkie nic nie robienie :-D poza ogarnieciem chalupy i zrobienie jakiegos obiadu. dzis zrobie chyba makaron z brokulami w sosie serowym :-D o takk

majowka
do gdanska, a wlasciwie to pod gdansk jade do mej wspanialej siostry na tydzien czasu, a poznie ona jedzie ze mna do warszawy :-D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

asia
pochwal sie z nami swoim malenstwem i wstam to zdjecie :-D

11 lata 5 miesiąc temu #703981 przez aska27
a ja dziś jajko, mizeria + fasolka i ziemniaczki :)

Kasiu zaraz zeskanuję zdjęcie :)

11 lata 5 miesiąc temu #704023 przez Majowka
Kasiek, udanego pobytu! Kurcze chcialam cie dodac, ale milion osob o takim samym imieniu I nazwisku:( wyslij linka na priv

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #704159 przez aska27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #704168 przez kasiek21
jej asienko cudowne malenstwo. az nie moge doczekac sie jak zobacze swoje :-*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka