BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #756990 przez beaciaa
Paradise chyba wszystkie już spac poszly.. Ja za to nocny marek więc szybko nie zasnę...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #756993 przez iwonan12
Paradise1982 możesz się zdziwić ale pracuję na Poczcie dokładnie na Ekspedycji gdzie zajmujemy się listami by na czas doszły i niestety praca wiąże się z dzwiganiem dlatego mi ciężko myślałam że wytrzymam dłużej ale dziś wruciłam z bulem brzucha i boje się

[url=http://w

11 lata 2 miesiąc temu #757004 przez Paradise1982
Beacia - pewnie masz racje:) ja tez jestem nocny Marek :) oglądam sobie TVN Style.

Iwona - o Boże.... Ja ci sie wcale nie dziwie, tez bym poszła na chorobowe :( przecież nie powinnaś dźwigać. Trzymaj sie kochana!

11 lata 2 miesiąc temu #757005 przez beaciaa
Iwonan12 Jak najszybciej na zwolnienie! Musisz o siebie dbac!

Paradise Tylko później ze wstaniem straszny problem :p

Jak tam dziewczyny kiedy macie następną wizytę u ginekologa ? Ja 7.10 i już nie mogę się doczekac !

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #757006 przez Paradise1982
Ja mieszkam w Anglii, wiec tutaj sie opiekuje ciężarną położna. Jestem juz po badaniach krwi i moczu, ale wyników nie znam. A pierwsze USG mam 28 pazdziernika (czyli w 12 tc) i w koncu dowiem sie, co słychać w brzuchu :)

11 lata 2 miesiąc temu #757022 przez Aguśka88
iwona wszystko bedzie dobrze, tylko nie możesz się przemęczać, i przede wszystkim dźwigać. Idź idź na yo zwolnienie, dobrze ci zrobi.

beacia ja mam tego samego dnia co ty wizytę, w poniedziałek :) TYlko, że ja dopiero pierwszą :)

zaraz do pracy.... jak mi sie nie chcee

11 lata 2 miesiąc temu #757035 przez nati.olsztyn
Hej Kobietki! Ja mam wizytę 15 października:-)

11 lata 2 miesiąc temu #757161 przez anuuuusia
Dzień dobry :) Ja na pierwszą wizytę idę jutro, a potem 16 października.

11 lata 2 miesiąc temu #757164 przez SYLWIA
Witam :)

Ja mam wizytę 15 i 16 października - jedna na NFZ druga prywatna badanie genetyczne.

Ja dziś śmigam zamówić tort na urodziny synka na niedziele i na plotki przy kawie z przyjaciółką.

Miłego dnia

[url=http://www.su

11 lata 2 miesiąc temu #757219 przez beaciaa
Nati widzę, że jesteś z Olsztyna :) Ja w sumie całkiem niedaleko bo ze Szczytna :)

11 lata 2 miesiąc temu #757227 przez biedroneczka39
Paradise1982 napisał:

Ja mieszkam w Anglii, wiec tutaj sie opiekuje ciężarną położna. Jestem juz po badaniach krwi i moczu, ale wyników nie znam. A pierwsze USG mam 28 września (czyli w 12 tc) i w koncu dowiem sie, co słychać w brzuchu :)

Kochana a nie października? :laugh:
A ja mam taką sklerozę że dziś mi się przypomniało że nie zapłaciłam mojej córci za obiady w szkole ;) Ach skleroza moja siostra :blink:
Witam nowe brzuchatki.
A ja walczę z remontem w sypialni :) Dam zdjęcia jak będę po remoncie. Walczę z landlordem o sufit I cieknący dach. Taki sknera jest z niego że masakra. Cały dom wyremontowany za moje pieniadze. Podłogi położone a on ani grosza. Doprosić się o nic nie mogę. Tak mnie wkuxxxxa że ho ho. A szkoda mi tego domu I wyprowadzki bo dom suchy bez wilgoci. Rachunki znośne no I kwestia przyzwyczajenia. Ach :unsure:
Byłam u lekarza I czekam na pismo od położnej. Podobno gdxieś za 3 tygodnie pierwsza wizyta.
Dziewczyny mi nic nie dolega I nic mnie nie boli żadnych mdłości zgagi...nic. Czasem się zastanawiam czy to nie ciąża urojona ach :silly:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 2 miesiąc temu #757303 przez biedroneczka39
Jeny dziewczynki co ja się naczytałam. Jakie zachcianki mają kobiety w ciąży. Dla mnie niedorzeczne ;)

m.edziecko.pl/edziecko/56,113154,12074325,10_najdziwniejszych_zachcianek_ciazowych__albo_i_jeszcze.html

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 2 miesiąc temu #757311 przez Paradise1982
Haha, moja mama jak byla z moim bratem w ciazy, to ssala ziarna kawy, a ze mna jadla fusy po kawie, A fuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!

11 lata 2 miesiąc temu #757352 przez nati.olsztyn
beaciaa, Tak, jestem z Olsztyna i stąd jest też Sylwia:-)

Dziewczyny, ja dziś słabo się czuję. Jak Dawid był w żłobku to spałam 2godziny, przeprowadziłam go i razem z nim spałam jeszcze 2,5 h. Szaleństwo jakieś!:-)

Od rana jak chodzę czy stoję szczypie mnie dol brzucha. Nie pamiętam żebym miała tak w poprzedniej ciąży. Nie wiem czy to może jeszcze mięśnie po tym kaszlu bolą, czy tylko macica się tak rozciąga czy może jeszcze coś innego. Strasznie nieprzyjemne!!! Miewa któraś z Was tak???

11 lata 2 miesiąc temu #757402 przez beaciaa
Też miałam kilka takich dni, że wciąż bym tylko spała bo było mi słabo, albo kręciło mi się w głowie na szczęście już przeszło :)

No różne zachcianki będziemy miec dziewczyny :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka