BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2014

9 lata 10 miesiąc temu #967429 przez Myszata
no troche potrzyma glowe odpocznie i znowu czasami sie podeprze na raczkach z plecow na prawy boczek sie czasami przekreci no jak lezy na plecach to robi kilometry nogami hehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #967437 przez lynka80
Dlatego do wprowadzenia glutenu będę podawać kaszkę z torebki, a nie ze słoiczka , bo taka może być zużyta do 3 tygodni po otwarciu opakowania, a wyrzucenie słoiczka po zjedzeniu 2 łyżeczek to faktycznie szkoda.

Rośnij nam zdrowo!

9 lata 10 miesiąc temu #967540 przez Princessa27
My próbujemy ziemniaka ale Miłoszkowi nie smakuje. Dzis pimieszalam nawet z moim pokarmem ale ma odruch wymiotny. Na razie cycus goruje. jutro spróbujemy marchewki.

Princessa27

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #967607 przez żana
Hej ja tak na szybko. Amelka rośnie w oczach i cały dzień figluje i ogląda bajki. Śpi cała noc, ewentualnie czasem o 7 jedzonko. Dałam jej ostatnio danonka i byla po tym fajna kupka. Na walentynki założyłam jej kolczyki :-) była dzielna i po założeniu śmiała się na cały gabinet :-) wstawiam Wam fotkę jak jeździmy razem samochodem :-)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

9 lata 10 miesiąc temu #967612 przez mesy
Myszata no pat się nie przekreca z pleców na brzuch....
Na boki się przekreca a jak leży na brzuchu to się bardzo podpiera na rękach...wręcz szanuje hehe
Ja sie póki co nie przejmuje tym ze się nie przekreca :)

9 lata 10 miesiąc temu #967656 przez Myszata
Ja tez tym sie bardzo nie spinam ale jak ma pomoc wiki w lepszym rozwoju to bede z nia jezdzila

9 lata 10 miesiąc temu #967667 przez majka1987gnoWlkp
Moja się przewraca jak jej się chce.. Czasami ładnie się kula a czasem nie :-) ładnie siedzi posadzona... Co prawda nie na długo ja sadzam ale zawsze Ćwiczy :-)

[/url [/url]

9 lata 10 miesiąc temu #967669 przez Myszata
no to fajnie ja nie moge Wiki sadzac

9 lata 10 miesiąc temu #967687 przez Princessa27
Zana danonka takiemu malemu dziecku?? To sam cukier, której taki maluch nie jest w stanie trawic. Proszę cie wstrzymaj się z tym.

Mój milosz od sr przekreca się na brzuch i raczki sam wyciąga spod siebie ale steka przy tym jakby kupke robił.
dzis ta marchew spróbujemy ciekawa jestem jak zareaguje.

Princessa27

9 lata 10 miesiąc temu #967688 przez Princessa27
Dziewczyny czy któraś mogalby mi nasza tabele wyslac na maila?

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Princessa27

9 lata 10 miesiąc temu #967745 przez majka1987gnoWlkp
Princessa ja np nie widzę nic zdroznego w danonkach.. Może dlatego że nie do końca jestem za właśnie tymi wykresami.. Tabelami... Jestem zdania że każdy z nas ma swój rozum i dobrze jest przepuścić przez swój filtr wszystkie wytyczne.

[/url [/url]

Podziękowania: żana

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #967771 przez Princessa27
Majka akurat tu nie ma żadnych wytycznych, którymi się kieruje. Widziałaś kiedykolwiek w reklamie danonkow maluszka? A czytałaś co piszą drobnym druczkiem w reklamie, a na infolinii tez mówią ze zaleca się ich podawanie od 3 roku zycia. One są smaczne ba ja np. Uwielbiam ich smak ale mnie na technologii żywienia pani uczyla ze danonki w żadnym wypadku nie podaje się takim maluszkom. I ja nie napisałam Zanie tego, bo się czepiam czy wpieprzam ale wiem cos czego może ona nie wie i pisze tylko z troski o maleństwo a nie żeby udowodnić jej ze coś zle robi w końcu po coś jest forum tak? Skoro jedna mama cos wie to może drugiej o tym powiedzieć i wcale nie jest tak ze matka wie najlepiej, bo jakby tak bylo to fora i inne takie rzeczy niebylyby potrzebne.
Cukier z danonka nie jest trawiony przez tak male dziecko a ze smakuje to się nie dziwię bo danonki są smaczne.

Princessa27
Podziękowania: julka

9 lata 10 miesiąc temu #967838 przez mesy
Princessa ZNAM osobiście matki co dają dziecia już w 4 Msc rosół :P
Więc taki danonek to nic :)
Cukier cukrem...a czytałaś ile np maja kaszki w sobie cukru ? Powiem ci teraz we wszystkim jest cukier.:P

9 lata 10 miesiąc temu #967845 przez Myszata
Mesy kaszki az blyszcza od cukru
jestem wsciekla przyjechala chora kuzynka z chorymi dzieciakami i zarazili Wiki

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #967855 przez lynka80
Misia od wczoraj przewraca się z pleców na brzuch ;)

Danonka dziecku bym nie dała, bo sama takich rzeczy nie jadam, dla mnie to sam cukier i chemia. Jeśli mam ochotę na jogurt owocowy czy twaróg smakowy to sama sobie taki robię ;)
A w kaszce, którą wybrałam jakoś nie widzę w składzie cukru i syropu glukozowo-fruktozowego ;)
Ale to ja , a każda mama zrobi co uważa za słuszne i nikogo nie zamierzam krytykować ;)

Kiedy przesadzacie dzieci do spacerówki?
U nas spacery to teraz koszmar, w gondoli nic nie widzi, do tego leżenie na płask to jak za karę teraz :blink:

Rośnij nam zdrowo!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka