- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zastanawiam się tylko czasem czy Dusia nie będzie miała zwichrowanej psychiki przez nasze kłótnie, ale M twierdzi, że lepiej 15 minut krzyku i spokój niż ciągłe niedomówienia.
Jak tam dziś Aneta - pakujesz się do Tworek? Ja owszem. Oto właśnie Pani Dusia mnie wzywa. Ave!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
Co do twojego postu to ja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A co do zmiany pracy to mam nadzieję, że po macierzyńskim uda mi się znaleźć coś lepszego, w końcu będę bogatsza o magistra z rachunkowości (heh przynajmniej mam taką nadzieję )
Anetka, sportowy styl jest odpowiedni dla każdego wieku... szczególnie ostatnio podobno jest trendy Hehe, a gdzie ty byś chciała się logować jako Anetka25?? No ale byłybyśmy rówieśniczkami No i super smakołyki przyrządziłaś..mmmm....
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
A nam dziś stukneły 3miesiące:-D więc od jutra czekam na te wielkie zmiany, bo niby te pierwsze trzy miesiące najgorsze to teraz liczę na raj na ziemi.... Póki co gadki szmatki a w rzeczywistości piekiełko. Marudziłam na jedną pobudke w nocy to mam za swoje. Wczoraj Marysia powitała dzień o 6 a dzisiaj o 5 i do tego w nocy ją karmiłam. A ja tak kocham spać. Byliśmy u teściów na obiedzie i ululałam Myśke i też przymknełam oczy razem z nią w salonie na kanapie.
- Marz-ka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 10
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
powracam - od jutra maz spowrotem do pracy a ja do swojego planu dnia w ktorym jest miejsce na forum tydzien w trojke w domu to cos pieknego szkoda ze tak szybko zlecialo... jeszcze na weekend byli moi rodzice wiec ogolnie pelna chata.
czy wasi mezowie tez bawia sie z dziecmi w latanie i rozne inne zabawy motoryczne?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
minnie podziwiam i wspoczuje zajec i zaliczen. mnie by sila juz na studia spowrotem nie wygonili. robilam mgr tez zaocznie juz pracujac i mnie to mega meczylo... a co dopiero z dzieckiem!
nelka no to jest wlasnie to - przy tych maluchach to nigdy nie ma reguly... raz spia i sie wydaje ze to juz tak zawsze bedzie a potem zonk... u nas w tym tugodniu bylo dosc ladnie, z jedna pobudka... o 4 lub o 6... no i spanie do 8-9.
dziewczyny karmiace piersia: karmicie czasem butelka ze swoim mlekiem? minnie wiem ze tak- kurcze tak chwalilam Staszka ze nie ma z tym problemu a wczwartek (mialam wyjscie na browarka jupiii) maz niezle sie nameczyl zanim Stasiu zjadl to co im zostawilam.... ech... nie wiem jak to rozwiazac, czy po prostu regularnie odciagac i podawac butelke zeby nie zapomnial czy co.... tyle ze mnie to wkurza bo ja nie lubie odciagac ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie ze nie wychodze raz na czas...
Caroina a ty gdzie zniknelas? cwiczysz? ja wkrecilam w tym tygodniu meza - hehe przy rozgrzewce juz sapal;P
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marz-ka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 10
Mało nas tu, bo część dziewczyn ostro wypala mięśnie pewnie
Pauletta jakieś nowe objawy, czy tylko wysypka? Przyczyny mogą być różne. Typowe objawy alergii to wysypka, "naderwanie ucha", biały łupież.
U mnie znowu brak słońca i robię się "niemiła" , jak to mawia mój M. Może to przez te restrykcje żywieniowe, ale wymiękam powoli.
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Aneta monologi tego typu ez sie zdarzaja u mnie... ale bardzo szybko busze sie z tego typu marzen sennych;)
mama mi uswiadomila wczoraj ze mozna babcie zatrudnic jako nianie i zus placony jest przez panstwo. nie wiedzialam o tym... zaczynam coraz czesciej myslec o tym co to bedzie jak do pracy bede musiala wrocic. moja mama pracuje smiala sie ze jak straci prace to do emerytury dociagnie jako niania wlasnie. no ale oczywiscie nie zycze jej zeby swoja prace tracila...
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
Co do studiów, to nie jest łatwo.... czas na naukę mam zwykle po 22 jak Wiki już śpi.... tylko że ja wtedy padam na pysk i myślę tylko o spaniu...
Dziewczyny pozaliczałam szału nie ma, no ale na obecne warunki czegoż chcieć więcej. 3,5 / 3,5 / 4,5
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa