BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 10 miesiąc temu #1026375 przez magmus88
Kame - ja też biorę luteinę podjęzykową... od zawsze :D jakoś zawsze wolałam tą stroną hehehe..... No mi ona osobiście nie smakuje :PP ale żeby od razu zwracać? Da się wytrzymać. Po prostu nie jest smakołykiem, to napewno hehehe.

Lazy - ja miałam w czwartek bal przebierańców u mnie w pracy, razem z podopiecznymi.... Super zabawa była :) na szczęście zmieściłam się w strój, w którym byłam 3 lata temu na balu ze znajomymi....

Poza tym jeżeli chodzi ogólnie o ubrania.... to póki co mieszczę się we wszystko.... ale u mnie też nic nie widać z tego względu, że należę do tych puszystych ehhe. Więc dzidziuś ma się gdzie schować :D

2 osoby mi powiedziały, ze inaczej wyglądam.... nie wiedziały o mojej ciąży i wiem też, że nie chodziło o brzuch heheh. Więc może faktycznie to dziewczynka ehehe... Bo jeżeli chodzi o smaki to jestem pewna, że chłopak hehehe.... Można tylko stwierdzić, że większość to głupie gadanie i zabobony :PP

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1026379 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 10 miesiąc temu #1026382 przez magmus88
Ja ogólnie chodzę w takich jakich legginsach ale dżinsowych. W sensie spodnie na gumkę :D Doszywam sobie tylko szlufki, zakładam pasek i wyglądają jak normlane dżiny. Ale kupiłam też jakiś czas temu typowe ciążówki "na lepszy czas" hehehe tzn aż mi brzuch do nich urośnie hehe w sieciówce, w promocji za niecałe 40 zł.... Także czekają na mnie w szafce :) Zawsze zazdrościłam Paniom, ze mogą w takich chodzić.... mam nadzieję, ze przyjdzie pora i na mnie :D Tzn. czym prędzej przyjdzie pora i na mnie hehe :)

8 lata 10 miesiąc temu #1026387 przez Sevilla
Ja nadal mieszczę się w swoich spodniach, choć już mi nie wygodnie na brzuchu, ze względu na ucisk. Dałam swoje ciążówki mojej babci do regeneracji i choć jeszcze są lekko luźne w brzuchu i muszę nosić do nich pasek by nie spadały to są o niebo wygodniejsze, bo pasek zapinam pod brzuszkiem.

8 lata 10 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1026388 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1026390 przez Anna1991
.

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1026443 przez Anna1991
.

8 lata 10 miesiąc temu #1026455 przez kasia2015
Ania ja też jeszcze do niedawna męczyłam się z rwą. Kupiłam w koncu poduszkę do spania w kształcie litery C, taką dużą w którą wchodzę cała. Wymusza ona u mnie spanie na lewym boku. Od momentu gdy jej uzywam ból ustąpił, nie wiem do konca czy to od niej czy to zbieg okolicznosci. Zycze Ci zeby ból szybko minąl, bo wiem ze jest bardzo uciążliwy. do ruchów Dziecka- zazdroszcze,że już czujesz :) .Mi P.Doktor powiedziala ze jescze miesiac.

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1026506 przez Anna1991
.

8 lata 10 miesiąc temu #1026524 przez Lustigpaula
U mnie czas leci w notatkach,aby wszystko zdać w pierwszym terminie i miec spokój. Na uczelni nikt o ciązy nie wie,tp,taryfy ulgowej nie ma :P na szczescie zostały dwa egzaminy.
Zauwazylam (chyba) rozstępy na piersiach...po trzy pregi..mam nadzieje,że to wieczorne omamy i jutro znikną :( swoją drogą mam tak brązowe brodawki,że aż e szoku jestem,że tak zmieniły kolor :P

8 lata 10 miesiąc temu #1026533 przez magmus88
Lusti - też to zauważyłam :D poza tym nadal mnie tak strasznie bolą, że nie wiem co mam z nimi zrobić.... czekam aż ten ból się skończy :(

Patrzcie na co dziś przez przypadek trafiłam :) www.marcinbalaban.com/2015/06/narodziny-sonii/

8 lata 10 miesiąc temu #1026537 przez Panika992
Mnie tez meczy rwa kulszowa,jak zlapie to kilka dni trzyma.dzidzia kopie juz porzadnie;)jutro rano mamy wizyte,S chce byc przy usg, moze w koncu poznamy plec;)

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1026543 przez kameame
Hej :)
Ja na szczęście przygód z rwą kulszową nie miałam, także nic nie pomogę, ale trzymam kciuki oby Wam przeszło migiem :)

Anna widzę, że masz żyłkę do interesów :) ja przy porządkach w szafie też wystawiłam pare rzeczy a nóż ;)
a jak to jest z masażem u ciężarnych, to jakies specjalne kursy muszą przejść takie osoby? Mi sie marzy taki relaksacyjny ah mąż pomasuje 5 min i mówi, ze już :P

Mnie tez piersi bolą, raz bolą raz swędzą. Rozstępy mam juz jakies stare jak kiedyś zaczynałam brać tabsy anty to mi bardzo urosły ale jakoś te paseczki nie przeszkadzają mi strasznie. Używam teraz musteli i bio oil tylko z systematycznością u mnie nie tak łatwo :/

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1026552 przez Anna1991
.

8 lata 10 miesiąc temu #1026597 przez Justyna89
Ja dołączam do "cieszących się" rwą kulszową :( Ania wspominałaś,że w pierwszej ciąży też Cię rwa męczyła i po ciąży przeszło? Bo jak sobie pomyślę że to mi zostanie to dziękuję bardzo...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka