BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 10 miesiąc temu #1026623 przez Sevilla
Ja nie doświadczyłam rwy kulszowej w poprzedniej ciąży i jak na razie w tej też nie. Powiem szczerze, że współczuję, bo widziałam jak moja szwagierka się męczyła i puściło ją dopiero 3 miesiące po porodzie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1026626 przez Anna1991
.

8 lata 10 miesiąc temu #1026633 przez madzialenka
Aniu a co sie dzieje z malenstwem?jesli mozna spytac?
co do rwy kulszowej to nie wiem..mi zawsze mowiono ze mam ostre zapalenie korzonkow jak mnie poskladalo ze wstac nie moglam z lozka,obrocic a nawet chodzic...tak bolal kregoslup i cale ledzwie z posladkami.dostawalam antybiotyki,zastrzyki i kija co dawalo..az w koncu po roku samo puscilo..niestety od kilku dni znowu mam problemy z poruszaniem sie ale do wszystkiego idzie przywyknac...

Musze sie pochwalic,wczoraj mialam urodziny:)))dostalam m.in. fajna poduche z napisem"bardzo spiaca krolewna" :)trafione jak nigdy :))
no i moj szkrab po dwoch miesiacach przerwy dzis udal sie do przedszkola,odbieram go po 18:))

8 lata 10 miesiąc temu #1026648 przez Sevilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 10 miesiąc temu #1026649 przez claudii09853
Witam was ja dzisiaj po wizycie i będzie następna córeczka jestem szczęśliwa :) :) wszystko ok mała rośnie :) no i mam kamienie w pecherzyku zolciowym i po porodzie muszę zrobić z tym porządek. Albo operacyjnie albo laparoskopowo. Ważne że dzidzia zdrowa :) i dostałam filmik z usg:) a ja już - 7kg;)

8 lata 10 miesiąc temu #1026669 przez Sevilla
Claudii dobrze zrozumiałam, że -7kg, czy +7kg, w jednym i drugim przypadku nie ciekawie, chyba że miałaś nadwagę w pierwszym przypadku to i dobrze, że trochę straciłaś

8 lata 10 miesiąc temu #1026681 przez Panika992
Witam;)bylam z S na usg;) Pan doktor zapowiedzial nam dziewczynke. Wspomnial, ze rzadko sie myli;)

8 lata 10 miesiąc temu #1026686 przez Dorcik 1979
Ja miałam problemy z rwą kulszową po pierwszej ciąży i lekarz mi wytłumaczył, że to ucisk na nerwy spowodowany poprzesuwaniem się dysków. Trzeba bardzo uważać jak się coś dźwiga, jak się wstaje z łóżka i stoi np. przy myciu zębów. W internecie jest dużo wskazówek jak wykonywać codzienne czynności, żeby sobie nie zaszkodzić. Polecam metody Mc Kenziego. Mi też ulgę przynosiło leżenie na plecach na podłodze z ręcznikiem pod częścią ledzwiowa i nogi na dużej piłce. Życzę Wam dużo zdowia.

8 lata 10 miesiąc temu #1026692 przez Dorcik 1979
Jak dobrze liczę, to w większości dziewczynki pojawią się w lipcu

8 lata 10 miesiąc temu #1026706 przez madzialenka
może zacznę liste taka kto kogo oczekuje?:)))

gratuluje wszystkich wizyt:))) no nie bez powodu mowia ze dziewczynke latwiej zmajstrowac:))

Madzialenka-6 lipiec-dziewczynka

8 lata 10 miesiąc temu #1026718 przez Justyna89
Pamiętajmy,że połowa z tych przepowiedzianych dziewczynek może okazać się jednak chłopcami :)

8 lata 10 miesiąc temu #1026719 przez Lustigpaula
Bu,a ja dopiero za 2tyg się dowiem, chyba że urwis znowu wypnie się pupa :laugh: . Coraz gorzej wstaje rano, jesten wrecz nieprzytomna..niestety jakos trzeba dac sobie z tyn rade.

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1026723 przez Anna1991
.

8 lata 10 miesiąc temu #1026731 przez madzialenka
oh Boziu....na szczescie mowisz,ze jest poprawa:))))

a mojemu synkowi szykuje sie kolejna wizyta wrozki zebuszki:)))
no i idziemy wybierac stroj na bal karnawalowy w czwartek:))
a i jeszcze dzis idziemy na usg z malym;/// pozniej szybki obiad i doo przedszkola.

Milego dnia kobitki

8 lata 10 miesiąc temu #1026738 przez Lazysundayldz
100 laat mnie tu nie było ale starałam się co jakis czas poczytać co się u was dzieje ;) wszystkim dziewczynom gratuluje wizyt :))
Ja od soboty siedze u tesciow, przy okazji szukamy z P. sali na wesele bo ta która wstępnie zarezerwowala nam jego mama musielismy odpuscic (za mała)... Już momentami mam dosyć tego wesela...
Najgorzej że miejsce gdzie mamy mieć wesele jest oddalone o jaakies 300 km od naszego miejsca zamieszkania...
W SB byliśmy na balu, mały się w brzuchu wiercil jak szalony-chyba za głośno i za taniecznie jak dla niego ;))
Pozdrawiam was :*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka