- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja póki co nie czuję wielkiego zmęczenia... jakiejś wielkiej werwy też nie heheh. Jakoś tak normlanie
Zrobiłam dziś porządek wśród tych wszystkich reklamówek jakie dostawaliśmy w szkole rodzenia czy na warsztatach których byłam... w większości rzeczy się powtarzały... więc te ulotki powyrzucałam.... co do samych probek to uzbierała się cała reklamówka! Mam 3 butelki, 4 smoczki, 2 małe sudokremy, bepanten duży + małe probki, pełno takich jednorazowych kremików i płynów do kąpieli. 3 x 50ml płyn do kąpieli z johnsona.... z 10 pieluch, 2 x 12 sztuk mokrych chusteczek... I wiele innych. Teraz przynajmniej wiem co mam heheh. Jak kupimy komodę to wszystko sobie tam poukładam żeby wiedzieć co mam....
Jaka pogoda dziś u Was? U nas dalej słonecznie ale bardzo wietrznie... więc tego upału się tak nie odczuwa dziś chyba też pojedziemy na ogródek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Idę się szykować na ogródek
do później!
No i zdrowiej Madzia! Chorować w taką pogodę to udręka....
- lovemybabies
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Pisałam do Was jakoś na początku ale nie mogłam się potem w ogóle zalogować przez telefon i odpuscilam...
co prawda termin mam na 6sierpnia ale skraca mi się szyjka jest niewydolna i tydzień temu miałam centymetr rozwarcia... mały bo to chłopczyk waży 1300. lekarz mowi ze raczej nie bedzie w terminie... pozdrawiam Was
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- Otrzymane podziękowania: 4
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj syn juz spi w nowym pokoju- sukces.problem w tym ,ze juz brak sil na odmalowywanie pokoju saloniku i Pokoju dla Zuzi;/
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
Witaj jeszcze raz lovemybabies. Musisz leżeć? Jak przygotowania do przyjścia maleństwa? Przypomnij czy masz juz dzieci.
Ja mam bardzo często twardy brzuch.
- lovemybabies
- Wylogowany
- gaworzenie
przygotowania....hmmm dopiero zaczynam muszę zwieść rzeczy po Synku i prac prasowac łóżeczko jest tylko trzeba przywieźć. Takie podstawy są tylko tak porozrzucane a to u mamy a to w piwnicy a i jeszcze u babci na strychu coś się znajdzie
- Lustigpaula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Lovemybabies, drugi chlopak to bynajmniej ciuszki masz
- lovemybabies
- Wylogowany
- gaworzenie
Jak u Was? U mnie Mały szaleje dzisiaj. Wykręca się w każdą możliwą stronę nawet jak chodzę
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja w ciągu dnia mam kilka takich momentów gdzie czuję małego bardzo! Ale pewnie ruchy są też zamortyzowane tłuszczykiem, którego u mnie nie brakuj eheheh
Lusti - ja na własnym przykładzie wiem, ze sa duże różnice w wadze na USG. W jeden dzień miałam 2 razy USG, pamiętam, że u jednego lekarza ważył 300g a u drugiego 500g... więc rozbieżność ogromna! Prawie dwa razy tyle
Madzia - a gdzie zdjęcie Synusia w nowym pokoju??
Ja od jutra, na kilka ndi zostaję sama mężu z teściami jedzie na wieś, moi rodzice wczasują się nad morzem... Muszę to jakoś przetrwać ehhe
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
Ja dziś nagrałam pierwszy raz filmik jak synek sie rusza w brzuchu. Chyba fikołki robi.
Dziś spedzilam caly dzien z M. i corką od dobrych kilku miesiecy. Jutro zalatwiamy sprawy z mieszkaniem bo staneliśmy w miejscu z remontem bo mamy propozycje na zmiane na inne mieszkanie... a dokladnie na przeciwko naszych drzwi. Ale to wszystko jest do przemyślenia.
- Karington
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja wzgl. OM mam na 20 lipca termin a z usg ostatniego na 10 bo mała jest duża:) dlatego trzeba się sprezac ze wszystkim bo nigdy nie wiadomo kiedy pojadę haha
Jeżeli chodzi o jakiekolwiek bóle to dokucza ból krocza jak mała była posladkowi ułożona, w momencie jak się obrocila główka w dół jest spokój;)
- Karington
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa