BezpiecznaCiaza112023

Mamusie CZERWIEC 2017

7 lata 7 miesiąc temu #1061251 przez kakasia20
A ja dziś wyszłam na 2 godz na posesję .trochę poplewilam w ogródku z dziećmi .potem chciałam wnosić trawę Ale zostawiłam to na sobotę mojemu m.:):)= babki w piaskownicy robiliśmy .wcielamy krzaki żywopłot :) i siadlam sobie .:):)
W ogóle dziś wylewali u nas dalszą część betonu na posesji a majka mi weszła na beton swierzy wzięłam szpachle i te ślady zamazala ale poznać hii .

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 7 miesiąc temu #1061270 przez ninka
Miałyście w 35 tygodniu robione badanie w kierunku paciorkowca GBS ?

7 lata 7 miesiąc temu #1061277 przez MoNiaaa
Gbs robi sie juz przed porodem pewnie miedzy 35 a 38 tc bo przy porodzie dzidzia mogla by się zarazić.mi w szpitalu pobierali wymaz ale nie bylo jeszcze wyniku musze za jakiś czas tam zadzwonic

http

]

7 lata 7 miesiąc temu #1061278 przez Judyta1992
Ja na ostatniej wizycie czyli w srode miala pobrane i czekam na wynik. Juz mam komplet tych wymaganych badan :) pewnie jeszcze tylko zwykla morfologie bede miala 26 maja jak doczekam. Mam wrazenie ze jednak doczekam bo nospa dobrze dziala rozkurczowo i juz mi tak nie twardnieje brzuch

7 lata 7 miesiąc temu #1061290 przez aleksiaa88
Ja idę dziś ostatni raz

7 lata 7 miesiąc temu #1061307 przez Judyta1992
U mnie juz sa wyniki i wszystko wyszlo ok.
Miewacie mdlosci?
Dzisiaj wyszlam na dwor doslownie kilka krokow od domu posiedziec na lawce i nie wiem czy to slonce ja mnie tak wplynelo czy jak ale jak wracalam do domu to na klatce schodowej wzielo mnie na wymioty i zwymiotowalam. Byl tez dziwny zapach na korytarzu ale nigdy dotad tak nie mialam zeby od zapachu wymiotowac chyba ze na samym poczatku ciazy. Eh oby to nie zwiastowalo porodu bo jeszcze mam czas cholera.
Wczesniej tez mnie mdlilo powiedzialam lekarzowi ale uznal ze to nic takiego i tak moze byc.
Czas chyba skompletowac wybiki badac i torbe dopakowac. Wyniki badan mam w internecie tylko

7 lata 7 miesiąc temu #1061311 przez Fasola
Judyta, super ;) jasne, torba lepiej niech stoi gotowa nawet i 2 miesiące przed ale lepiej żeby była w razie W.

Ja się dzisiaj nadenerwowalam bo walczę ze swoją firma o podpisanie formularza na zasiłek macierzyński a oni chcą mi wmówić ze białe jest czarne.. i formularz powinien być wysłany 3 tygodnie temu a oni dziś dzwonią ze nie podpisza bo według nich musze wypełnić coś czego wcale nie musze wypełniać. Nie do przetłumaczenia konowałom, a to nie mała firma.. ;/ aż się splakalam ze złości!!!

7 lata 7 miesiąc temu #1061314 przez kakasia20
A u nas wczoraj cieplutko ładnie dziś też a teraz się zanioslo na deszcz całkowicie ciemno grzmi. Masakra jakaś .:/:/
A mnie znów na zmianę pogody boli ząb i się mogę zesrac sorki za słowo .
Dziś byliśmy na lodach :) m.wziol wolne w pracy :)
A tu taka pogoda :/:/

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

7 lata 7 miesiąc temu #1061317 przez aleksiaa88
Fasola to firma ma ci to płacić czy inne stowarzyszenie? Jak oni to pewnie kombinują żeby odwlec to a może żebyś odpuscila

7 lata 7 miesiąc temu #1061319 przez aleksiaa88
Monia jak tam ?

Ja nadal zamknięta a tyle co mi się brzuch spina to myślałam że coś a tu nic odwróciła się poza tym będzie malutka spodziewam się koło 2400

7 lata 7 miesiąc temu #1061322 przez Fasola
Aleksia, firma nie, przy wypełnianiu formularza o macierzyńskie od państwa, jest jedną strona do wypełnienia i podbicia przez pracodawcę. Jeśli oni mieliby mi płacić to moze i rozumiem, ale to tylko formalność dla państwa a od 4 tygodni robią mi problemy!!!

7 lata 7 miesiąc temu #1061324 przez Sophie25
Fasola oj to nie fajnie postępują ;/

Właśnie Monia jak tak się czujesz ?

Ta pogoda to jakiś koszmar i nas ciągle pada ;/

7 lata 7 miesiąc temu #1061331 przez MoNiaaa
Fasola to masz przejścia jeszcze na koniec zamiast ulatwic kobiecie w ciąży to problemy robią!!
Ja dalej nie dopytalam jak to jest u mnie ale chyba wszystko pracodawca załatwia.
U mnie bez zmian staram sie leżeć jak najwięcej czuje sie ok tzn nie czuje ze cos się tam dzieje mam nadzieje że nie poglebia sie to rozwarcie w czwartek wizyta ciekawe czy mala rzeczywiście taka duza czy wina innego sprzętu bo wtedy wychodzilo że w 2 tyg przybrala 700g;!!???
Dzis jakiś kiepski dzień mam ze wielka jestem a teraz to juz w ogóle jem i leżę zero ruchu:-\
Pogoda tez kiepska ciągle pada albo pochmurno.kiepskie lato sie nam zappwiada

http

]

7 lata 7 miesiąc temu #1061332 przez stOkrOtka91
Monia może wina sprzętu, ja teraz byłam to Mała przybrała prawie 700gram w 4 tyg i to też mi się wydawało, że dużo:)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

7 lata 7 miesiąc temu #1061335 przez ninka
Monia ja byłam w poniedziałek u lekarza i mały ważył 2900, a wczoraj 3220, więc jest możliwe że Twoja mała tyle przybrała na wadze :-)

Ja niestety prawdopodobnie jutro będę musiała położyć się na oddziale na kilka dni, bo mały ma powiększone serduszko i ginekolog nie wie jaki może być tego powód, dlatego chce zasięgnąć opinii kardiologa. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK.

U mnie od wczoraj świeci słoneczko i zrobiło się ciepło, więc aż przyjemnie jest się przejść :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka