- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #109784 przez gabi28
Dorcia też mi się wydaje,że "te dwie osoby" to jedna.myśle,że we trzy nie możemy sie mylić ...
mój M,ogląda mecz,a ja się nudzę,co prawda też lubię oglądać mecze(co dziwi nie jednego faceta) ale dzisiaj nie mam nastroju patrzec jak kilkunastu facetów biega za piłką..posiedzę tu w wami.
mój M,ogląda mecz,a ja się nudzę,co prawda też lubię oglądać mecze(co dziwi nie jednego faceta) ale dzisiaj nie mam nastroju patrzec jak kilkunastu facetów biega za piłką..posiedzę tu w wami.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 7 miesiąc temu #109793 przez Lacrijka
Mirellcia, no wez powiedz bo nie wiem czy wakacji nie przekładac jak powiesz mi ze to nie ten cykl
A po co mała_czarna i kelly mialy by nam robic pranie mózgu i sie bawic w rozdwojenie ?? No nie wiem, chociaz ostatnio czesto mnie to spotyka.. Na innym portalu do chuścia tez przewija sie watek 2 profili, które posiada jedna osoba i wymysla cuda na kiju i teraz jest akcja obczajania czy to jedna osoba czy nie .. Hm...łorever, nie mój cyrk nie moje małpy...Hmmm znów ta małpa.. Bleee Hahahahahha
A po co mała_czarna i kelly mialy by nam robic pranie mózgu i sie bawic w rozdwojenie ?? No nie wiem, chociaz ostatnio czesto mnie to spotyka.. Na innym portalu do chuścia tez przewija sie watek 2 profili, które posiada jedna osoba i wymysla cuda na kiju i teraz jest akcja obczajania czy to jedna osoba czy nie .. Hm...łorever, nie mój cyrk nie moje małpy...Hmmm znów ta małpa.. Bleee Hahahahahha
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #109803 przez gabi28
Lcrijka,Mirelka pisała,że kelly i wielka B to chyba jedna osoba.... a mala-czarna to szwagierka kelly.kelly ujawniła się dzisiaj nagle(a może wczoraj) gdy Mala czarna napisała coś o swojej szwagierce.zagmatwane to bardzo...mam nadzieje ze MC(mała czarna) już wszystko wyjaśniła sobie z Kelly....
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #109814 przez Lacrijka
No troche mnie nie było... Wykanczanie domu predzej mnie wykonczy niz ja jego hehehe a tu jeszcze troche pracy przed nami..Za tydzien znów znikne na dwa tygodnie wiec teraz musze sie wygadac..
Mirellka, ja wiem ze ze Kelly to szwagierka Małej..chciałam tylko napisac ze nie wiem po co miały by sie bawic w rozdwojenie czyli nie chce mi sie wierzyc ze Kelly i Mała to ta sama osoba ale wszystko jest mozliwe..
Mirellka, ja wiem ze ze Kelly to szwagierka Małej..chciałam tylko napisac ze nie wiem po co miały by sie bawic w rozdwojenie czyli nie chce mi sie wierzyc ze Kelly i Mała to ta sama osoba ale wszystko jest mozliwe..
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #109820 przez gabi28
"Mirellka, ja wiem ze ze Kelly to szwagierka Małej..chciałam tylko napisac ze nie wiem po co miały by sie bawic w rozdwojenie czyli nie chce mi sie wierzyc ze Kelly i Mała to ta sama osoba ale wszystko jest mozliwe..[/quote]"
nie,nie,nie...kelly i Mała to nie ta sama osoba
nie,nie,nie...kelly i Mała to nie ta sama osoba
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez gabi28.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 7 miesiąc temu #109832 przez madziaska
Ciekawie sie robi od razu wiedzialam, ze wielka B i kelly to jedna osoba Styl pisania ja zdradzil, pisze ciagiem, bez podzialu na zdania i bledy mala czarna Ty teraz mysl tylko o fasolince i szwagierka sie nie przejmuj... nie chce nikogo obrazac, ale wielka B od poczatku wydawala mi sie dziwna... Dobra, koniec tematu !
Lacrijka fajnie, ze w koncu sie pojawilas
Lacrijka fajnie, ze w koncu sie pojawilas
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej