BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #109784 przez gabi28
Dorcia też mi się wydaje,że "te dwie osoby" to jedna.myśle,że we trzy nie możemy sie mylić :) ...
mój M,ogląda mecz,a ja się nudzę,co prawda też lubię oglądać mecze(co dziwi nie jednego faceta) ale dzisiaj nie mam nastroju patrzec jak kilkunastu facetów biega za piłką..posiedzę tu w wami. :)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #109785 przez Mirella
Magda ja Ci publicznie wyjaśnię, Kelly to szwagierka małej czarnej, dziewczyny podejrzewają ze ona i wielka b to ta sama osoba. ja bym taka pewna nie była... no ale to się da sprawdzić

Lacrijka, no wiem, ale nie powiem :P
13 lata 7 miesiąc temu #109788 przez gabi28
i mamy 700tną stronę :)
13 lata 7 miesiąc temu #109793 przez Lacrijka
Mirellcia, no wez powiedz bo nie wiem czy wakacji nie przekładac jak powiesz mi ze to nie ten cykl :P :P :P :P :P

A po co mała_czarna i kelly mialy by nam robic pranie mózgu i sie bawic w rozdwojenie ?? No nie wiem, chociaz ostatnio czesto mnie to spotyka.. Na innym portalu do chuścia tez przewija sie watek 2 profili, które posiada jedna osoba i wymysla cuda na kiju i teraz jest akcja obczajania czy to jedna osoba czy nie .. Hm...łorever, nie mój cyrk nie moje małpy...Hmmm znów ta małpa.. Bleee Hahahahahha
13 lata 7 miesiąc temu #109802 przez Mirella
Lacrijka pokręciłaś, kelly jest szwagierką małej.... nieuważnie czytasz maleńka....
i nic nie powiem, czarownica zdania nie zmienia :P
13 lata 7 miesiąc temu #109803 przez gabi28
Lcrijka,Mirelka pisała,że kelly i wielka B to chyba jedna osoba.... a mala-czarna to szwagierka kelly.kelly ujawniła się dzisiaj nagle(a może wczoraj) gdy Mala czarna napisała coś o swojej szwagierce.zagmatwane to bardzo...mam nadzieje ze MC(mała czarna) już wszystko wyjaśniła sobie z Kelly....
13 lata 7 miesiąc temu #109808 przez gabi28
a tak w ogóle to chwile Cie nie było Lacrijka... stęskniłam się :)
13 lata 7 miesiąc temu #109811 przez Emme
Regulamin forum został złamany, upominam, że "Założyć konto na forum można tylko raz" (regulamin pkt 8). Sprawa została zgłoszona administracji ^^ MODERATOR
13 lata 7 miesiąc temu #109814 przez Lacrijka
No troche mnie nie było... Wykanczanie domu predzej mnie wykonczy niz ja jego hehehe a tu jeszcze troche pracy przed nami..Za tydzien znów znikne na dwa tygodnie wiec teraz musze sie wygadac.. :laugh: :laugh: :laugh:

Mirellka, ja wiem ze ze Kelly to szwagierka Małej..chciałam tylko napisac ze nie wiem po co miały by sie bawic w rozdwojenie czyli nie chce mi sie wierzyc ze Kelly i Mała to ta sama osoba ale wszystko jest mozliwe..
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #109815 przez @nulka
wow!!!
i co teraz??

Lacrijka :) :) :) :)
nie Mała!!!!!
kelly i wielka b to te same osoby
13 lata 7 miesiąc temu #109817 przez Emme
Lacrijka chodzi o inne rozdwojenie
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #109820 przez gabi28
"Mirellka, ja wiem ze ze Kelly to szwagierka Małej..chciałam tylko napisac ze nie wiem po co miały by sie bawic w rozdwojenie czyli nie chce mi sie wierzyc ze Kelly i Mała to ta sama osoba ale wszystko jest mozliwe..[/quote]"

nie,nie,nie...kelly i Mała to nie ta sama osoba :)
13 lata 7 miesiąc temu #109824 przez Lacrijka
@nulka napisał:

wow!!!
i co teraz??

Lacrijka :) :) :) :)
nie Mała!!!!!
kelly i wielka b to te same osoby

AAAAAAAAAA kumam juz...sorry ale ja jestem nietomna..Wybaczcie, nawdychalam sie rozpuszczalnika i mam odlot hahahaha
13 lata 7 miesiąc temu #109832 przez madziaska
Ciekawie sie robi ;) od razu wiedzialam, ze wielka B i kelly to jedna osoba ;) Styl pisania ja zdradzil, pisze ciagiem, bez podzialu na zdania i bledy ;) mala czarna Ty teraz mysl tylko o fasolince i szwagierka sie nie przejmuj... nie chce nikogo obrazac, ale wielka B od poczatku wydawala mi sie dziwna... Dobra, koniec tematu ! ;)
Lacrijka fajnie, ze w koncu sie pojawilas :)
13 lata 7 miesiąc temu #109837 przez gabi28
ale tak dziwnie oszukana się czuję,bo wielka B pisała o tym jak sie stara o fasolkę,myśmy zawsze radziły,wspierały a teraz kelly pisze ze ona się jeszcze nie stara o maleństwo...troche tak głupio nas okłamywać wszystkie....
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia