BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #109961 przez MagdaM
Lacrijka zazdroszcze, ze masz taki kontakt z tesciowa...
I dziekuje za rady, chyba zaczne je wykorzystywac bo szkoda tego wszystkiego na glupote ludzka :silly:

Aaaa i zazdroszcze dnia pieknosci :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #109963 przez mala_czarna
Magda M rozumiem Twoje wzburzenie. Ja tez bardzo lubie zwierzaki, choc wiele osob w moim otoczeniu tego nie podziela. Czasem lepiej postawic na swoim. A z czasem to i wszyscy przekonają sie do tego pieska :blink: Lacrijka ma racje - niedenerwuj sie, ciesz sie dzidzia.
13 lata 7 miesiąc temu #109972 przez MagdaM
mała tu nawet juz nie chodzi o psa tylko. bo juz 2 mamy wiec dla 3 wielkiego trzeba by kojec budowac ale maz chcial. ale glownie chodzi o ich podejscie ogolnie, o podejscie do mnie, do ciazy o jakas odpowiedzialnosc. No a pozatym moja wlasna jedyna babcia mnie wystawila... :( :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #109983 przez mala_czarna
Mgda M nie kazdy ma takie podejscie jak my. Ja tez uwazam ze trzeba byc odpowiedzialnym za siebie, swoje czyny i nie wolno rzucac słów na wiatr. Kochana wiem ze to trudne, ale postaraj sie nie brac tego wszystkiego do siebie. Ja tez sie wszystkim przejmuje. I wiem jak to trudne. Masz malenstwo i pomysl sobie ze juz nic nie jest wazne. Najwazniejsza jest Wasza rodzinka. Reszta rodziny zmądrzeje - zobaczysz. Czasem trzeba im dac troche czasu...
13 lata 7 miesiąc temu #109999 przez MagdaM
mała_czarna dziekuje :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #110006 przez gabi28
MagdaM,a daleko masz do NS??
13 lata 7 miesiąc temu #110014 przez MagdaM
Gabi hmm z 70km chyba ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #110015 przez gabi28
w niedziele będziesz blisko mnie,ja mam 5 minut do NS :)
13 lata 7 miesiąc temu #110018 przez MagdaM
Gabi ja czesto jestem hehe musimy sie kiedys umowic :laugh:

Aaaaa udalo sie zapisac na SR :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale zajecia zaczynam juz 9 maja :ohmy:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #110020 przez gabi28
koniecznie musimy sie umówić,muszę pogłaskać Twoj brzuszek...może przejdzie na mnie :) :)
13 lata 7 miesiąc temu #110022 przez bewipo
Dzień dobry dziewczyny.
Lacrijka fajnie, że sie u nas pojawiłaś :) Trzymam kciuki za udane wakacje i owocne plony za 9 mies :)
MagdaM masz ciężką sytuację i na pewno nie jest łatwo myśleć tylko o sobie i o dziecku, jak wszystko dzieje sie w domu w którym mieszkasz. Przykre jest, że teraz najbliższa tobie rodzina nie jest w ogóle bliska i nie masz w nich wsparcia. Ja mam taki charakterek, że potrafię być obok takich sytuacji i się nie przejmować. Mam nadzieje, że tobie też sie to uda :)
A ja dziewczyny chora w domu siedzę, kaszel mnie meczy potworny. Maleństwo w brzuchu wytrzesione na wszystkie strony.
13 lata 7 miesiąc temu #110024 przez MagdaM
Gabi z przyjemnoscia!! Tylko niech wyskoczy ten brzuszek ;)
Bewipo... Ty masz tak jak moj maz... Ja kurcze nie umiem a bym chciala a tak to sie zawsze przejmuje wszytkim...
Zdrowka!! :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #110026 przez gosiak
Witam:)

Lacrijko nasza kochana jak ja lubię Cię czytać :laugh: humor od razu mi się poprawia :kiss: a teściowej Ci zazdroszczę :blush: też bym chciała mieć taki kontakt, bo jednak lepiej żyć w zgodzie no ale jak teściowa chce Ci planować życie to se ne da :dry:

wczoraj zasnąć nie mogłam przez akcje z wielką B w sumie szkoda dziewczyny na pewno teraz żałuje i głupio jej :dry: jak jest możliwość niech sobie wraca mi tam jej obecność nie przeszkadzała (w końcu nie ma przymusu odpisywać każdemu) tylko żeby szczerze pisała a nie jak do tej pory...

a ciekawe z tym że się przyciska coś żeby goście postów nie czytali, już wiem i będę pamiętać żeby nacisnąć jak coś napiszę nie teges :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #110175 przez Lacrijka
Nooooo ! tego mi było trzeba ! Odwiedzilam solarium i od razu endorfinki działają.. Super ! Na pazurki sie nie dostalam bo moja Pani pazurkowa ma zawalone przed majówką..Mówi ze nawet na świeta nie miała tylu zapisów.. Ale dobrze, zapisałam sie na przyszły czwartek, wiec bede miała świeżutkie na wyjazd :) :) :)
Teraz jeszcze farbka i bedzie git.. Polecam wam dziewczynki taki dzień dla samej siebie.. Korzystajmy póki dzieciaczki nas nie maltretują ;) ;) ;)
13 lata 7 miesiąc temu #110177 przez ann-sunshine
Cześć Dziewczynki,

@ ciągle brak... niezależnie od tego co się okaże, chyba umówię się na przegląd po majowych świętach, bo coś nie teges jest

trochę zaczynam się strachać, że drugi tydzień śliczna pogoda jest, a na ślubowanka dzień pewnie jak na złość zima wróci :angry:

Lacrijka, ty tym dniem kobiety to już tak jakby urlop swój zaczynasz :) ech, też bym sobie gdzieś wyjechała, a najchętniej w góry takie wiosenne i pachnące, może w czerwcu znajdziemy tydzień na taki wypad

Bewipo zdrówka, zdrówka
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka