BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #51658 przez bewipo
Nikusia ja obstawiam u Ciebie fasolkę :)

MartaM beta jak najbardziej bardzo ładnie :)
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #51664 przez nikusia1988
Jeju dziewczyny cieszę się bardzo że tak myślicie i tak bardzo bym chciała żeby to była prawda wtedy to chyba bym płakała ze szczęścia pół dnia :) bo o dzidziusiu to ja już marzyłam od paru lat i ciągle nie mogłam się doczekać a teraz jak zaczeliśmy starania o dzidzie to jeszcze bardziej pragnę żeby ta fasoleczka przyszła w końcu do mnie.
13 lata 11 miesiąc temu #51672 przez gosiak
Asik dokładnie dobrze zrobiłaś że nie przyjęłaś oferty mimo że kusząca, Marta nie znam się na becie ale jak bewipo pisze że bardzo ładnie to tak jest:) No a jeśli chodzi o prace i o to że w ciąży jesteś, to nikłe szanse że Cię przyjmie, tak to już jest jak kobieta w ciąży to raczej nie przyjmują, często młode(jeszczce nie ciężarne) mężatki mają problem ze znalezieniem pracy bo wiadomo ze dziecko zaraz może się pojawić a dla pracodawcy to problem...
Nikusia ja też myśle że Ci fasolka kiełkuje, czekam do juterka z zaciśniętymi kciukami ;) ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #51675 przez Agusia83
hejka :laugh:
Marta M, oczywiscie, ze masz swietna bete...ja tez dzis robilam, bo tak mi lekarka kazala...
w piatek mialam 985....a dzis 3069:) :laugh: czyli wszystko super...co dwa dni ponad 100% :laugh:
nikusia ja tez mysle, ze u Ciebie w brzuszku zaczelo ziarenko fasolkowac :)
juz sie nie moge doczekac jak rano napiszesz co wyszlo na tescie...
13 lata 11 miesiąc temu #51687 przez angel82
Witajcie kobietki ;)

Ale ja Wam zazdroszczę tych fasolek. Prawie co dzień czytałam i nie mogłam uwierzyć, jak szybko tyle się ich pojawiło. Strasznie owocne te ostatnie miesiące :)
Ja dziś czekam na odwiedziny @...

Wolałabym, jak już mam przyjść, to żeby się o 2 tygodnie opóźniła. W piątek idziemy na imprezę zmianową męża, a w następną sobotę ślub jego kuzyna. Nie chciałabym się tam jeszcze męczyć. :(
13 lata 11 miesiąc temu #51688 przez Diana
Nikusia ja też myślę, że to właśnie to na co wszystkie czekamy!
No i również z niecierpliwością czekam na jutro!
Tylko się nie ociągaj i odrazu pisz co i jak bo my tu będziemy czekać!!!

Buziaczkii powodzenia!!! :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #51689 przez MagdaM
Dzien dobry!! :laugh: :laugh:
Jeju ja nie wiem co za zakret ze mnie, ze nie pamietam czy juz tu pisalam czy nie...
Po WOSP CZADERSKO!!!! Jeju spelnilam marzenia alez sie ciesze!! Zdjecia 2 sa na blogu i na nk i FB jak ktos ma :)
Pozatym 6 dni!! :)
A ja jestem chora... I dzis zauwazylam lekko rozowawy sluz hmm ciekawe co to :unsure:
Dobranoc!!

edit; I zalapalam sie na strone numer 100 :lol: :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu #51690 przez nikusia1988
Boże ja chyba jutro zwarjuję jak zobaczę 1 kreskę... :( :( :( :( :( :( :( :(
13 lata 11 miesiąc temu #51691 przez angel82
Nikusia ja miałam na początku tamtego roku aż 45 dniowy cykl, masakra. Pocieszę Cie tym, że następny trwał tylko 30 dni, więc może to rzeczywiście fasolinka :):)

W każdym razie trzymam kciuki za nas wszystkie...
13 lata 11 miesiąc temu #51692 przez Diana
Jesteśmy z tobą Nikusia i trzymamy kciuki!!!
13 lata 11 miesiąc temu #51693 przez angel82
Świetny byś miała prezent na rocznicę :)
13 lata 11 miesiąc temu #51694 przez nikusia1988
Dziękuję za wszystkie kciuki :) Zobaczymy jutro czy test nas zawiedzie czy nie... Ale się boje go robić... Jeju no :( jak będzie 1 to będę się bała iść do gin i na badania :(
13 lata 11 miesiąc temu #51696 przez Mirella
Angel avatar zmieniłaś i ledwo Cię poznałam :D A na @ nie czekaj, bo jeszcze przylezie, a kysz a kysz a kysz :)

Nikusia Ty to już wyboru nie masz, wszystkie chyba już staraczki i nie staraczki napisały że jutro masz się dwiema krechami chwalić :P

Magda widziałam pieska, booomba :)
13 lata 11 miesiąc temu #51699 przez angel82
Wiesz Nikusia, może to głupio zabrzmi... Odpukać, odstukać jak będziesz musiała iść na te badania, to może Ci one pomogą szybciej spełnić Wasze marzenia.
Ale wydaje mi się, że pójdziesz na badania zupełnie w innym celu :woohoo: :woohoo: - potwierdzić który to tydzień :woohoo: :woohoo:
13 lata 11 miesiąc temu #51700 przez nikusia1988
No to teraz Mirella mnie załatwiłaś :D To jak nie będzie czym sie chwalić to chyba jutro mnie nie zobaczycie tutaj :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia