- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #51771 przez Marta M
Tak angelika, wiem ze liczy sie przyrost, dlatego ide w srode jeszcze raz, bo do usg jeszcze daleko a chce sama siebie uspokoic...
Nikusia, ja jutro zwariuje rano jak sie nie dowiem co u Ciebie...(maz zabiera laptop do pracy, a moj poszedl w komis), takze dziewczyny chyba sie nie obrazicie jak poprosze meza zeby przeczytal co u nikusi.. Bede czekac rano od niego na telefon..
POWODZENIA!!!!
Nikusia, ja jutro zwariuje rano jak sie nie dowiem co u Ciebie...(maz zabiera laptop do pracy, a moj poszedl w komis), takze dziewczyny chyba sie nie obrazicie jak poprosze meza zeby przeczytal co u nikusi.. Bede czekac rano od niego na telefon..
POWODZENIA!!!!
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 11 miesiąc temu #51780 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
hahahha ale sie usmialam na dzien dobry fakt nie pomyslalam o tym, ze jak ja wiem jak sie nazywam to inni niekoniecznie
Dziekuje serdecznie za cieple slowa o piesku, a jeszcze bardziej za zainteresowanie moimi wypocinami... Ale sie zawstydzilam... Kocham Was
Dzien dobry
Trzymam kciuki za testujace. Ja znowu problemy z kregoslupem odcinek szyjny, juz nie dlugo zjazd egzaminy a ja nic zero, nemo. Chora cd... No to lece
Buziaki
Dziekuje serdecznie za cieple slowa o piesku, a jeszcze bardziej za zainteresowanie moimi wypocinami... Ale sie zawstydzilam... Kocham Was
Dzien dobry
Trzymam kciuki za testujace. Ja znowu problemy z kregoslupem odcinek szyjny, juz nie dlugo zjazd egzaminy a ja nic zero, nemo. Chora cd... No to lece
Buziaki
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 11 miesiąc temu #51792 przez nikusia1988
No i niestety 1 krecha a @ dalej nie ma... może jutro przyjdzie tak jak w tamtym cyklu czyli na 46dzień...
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu #51799 przez gosiak
Nikusia Ja też trzymam kciuki żeby ta @ nie przyszła i żeby dwie kreseczki w końcu sie pokazały! a może idź na bete szybciej się dowiesz i nie będziesz w stresie, Ja bym chyba zwariowała przy takich cyklach, oj dziś wcześnie wstałam jadę z moim w trasę wieczorkiem zajrzę papatki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 11 miesiąc temu #51803 przez Agusia83
Nikusia, jezeli masz tak dlugie cykle...to faktycznie, wybierz sie do laboratorium i zrob bete...ona da Ci 1000% pewnosc czy jestes w ciazy...
...Marta M, ja mam jutro wizyte u lekarza...biore wszystkie wyniki badan, ktore juz zrobilam i zobaczymy co powie doktor...pewnie usg jeszcze nie bede miec robionego bo powie, ze za wczesnie, ale kto wie?..
A Ty masz juz termin usg?
...Marta M, ja mam jutro wizyte u lekarza...biore wszystkie wyniki badan, ktore juz zrobilam i zobaczymy co powie doktor...pewnie usg jeszcze nie bede miec robionego bo powie, ze za wczesnie, ale kto wie?..
A Ty masz juz termin usg?
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #51806 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Dzisiaj u mnie 33 dc nie ma @. Wczoraj robiłam 4 wymazy i wyniki z krwi...na 28dni.pl dziewczyny mówią ze okres może się przesunąć do 40 paru masakra. Już mi się śnią różne głupie rzeczy....
Temp. powyżej 36,9 już 4dzień.....
Temp. powyżej 36,9 już 4dzień.....
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez ViFi.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #51809 przez Lacrijka
Magduska, pisz tu szybko co tam po wizycie u gina !!!! Pobudka, pobudka...
Nikusia, ja tez poprzedni cykl miałam taki wydłuzony..33 dni normalnego + 13 poslizgu...ale ten cykl juz punktualny @ Choc dziwna ale była na czas..
Ja dzis na 15 mam to USG brzucha, moze cos sie wyjasni..a jutro do gina z jajcami bo bola..A magduska jeszcze jak na złosc od wczoraj nie daje znaku ...
Nikusia, ja tez poprzedni cykl miałam taki wydłuzony..33 dni normalnego + 13 poslizgu...ale ten cykl juz punktualny @ Choc dziwna ale była na czas..
Ja dzis na 15 mam to USG brzucha, moze cos sie wyjasni..a jutro do gina z jajcami bo bola..A magduska jeszcze jak na złosc od wczoraj nie daje znaku ...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #51841 przez Diana
Nikusia ja tam dalej mam nadzieje na twoje dwie kreski!!! Tak więc dalej trzymam kciuki dopuki @ nie ma!
A co do blogu to też kawałek przecytałam wyrywkowo ale tak mnie wciągnoł, że dzisiaj zacznę od początku
Buziaki dziewczyny, która następna testuje???
U mnie starania w toku ale owu powinna być między 15 a 19 ale nigdy nie wiadomo więc lepiej cały czas być w gotowości tak więc co drugi dzień będą przytulanka, żeby armia była gotowa do ataku !
A co do blogu to też kawałek przecytałam wyrywkowo ale tak mnie wciągnoł, że dzisiaj zacznę od początku
Buziaki dziewczyny, która następna testuje???
U mnie starania w toku ale owu powinna być między 15 a 19 ale nigdy nie wiadomo więc lepiej cały czas być w gotowości tak więc co drugi dzień będą przytulanka, żeby armia była gotowa do ataku !
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #51873 przez nikusia1988
Lacrijka no w tym by nie było nic dziwnego gdyby to był pierwszy taki długi cykl ale ten jest drugi z kolei, więc jeden może się pośliźnąć ale 2???
Może jutro przyjdzie a jak nie to znowu testa walne w jakiś dzien
Może jutro przyjdzie a jak nie to znowu testa walne w jakiś dzien
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #51925 przez angellika1
kurcze nikusia nadal trzymam kciuki ... moja koleżanka miala bardzo nieregularne cykle raz 20 dc raz 45 dc i jak sobie wyliczała dni płodne itd to nic z tego nie wyszła a jak poszła na "żywioł" to juz są efekty 13tc Takze może trzeba podejść do tego na luzie... wiem wiem dobrze mi mówic ale ja właśnie tak zrobilam