- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 11 miesiąc temu #52324 przez angellika1
Potwierdzam słowa Mirelli idz na L4 ja leniuchuje do początku lutego czyli końcówka 12tc A też miałam plamienia i takie tam....
Temat został zablokowany.
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 11 miesiąc temu #52350 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
U mnie masakra. Wogole nie ciazowo ale sie troche zdolowalam. U rodzicow jest pies i tez niby mial byc specjalnie traktowany i nie moze sam siedziec, ale sie nauczyl i jest ok. No a ja podczytuje forum tych psow co bierzemy i... masakra!! Ci ludzie nie pracuja, nie ucza sie tylko siedza w domu z psami. Bo one na moment same zostac nie moga... Jestem przerazona...Poczytalam milion ksiazek o tej rasie, pytalam hodowcow i nie ma tak, wiec nie wiem czy to oni wydziwiaja i tak rozpuszczaja psy, czy to poprostu fakt i niestety rasa nie dla nas...
U mnie masakra. Wogole nie ciazowo ale sie troche zdolowalam. U rodzicow jest pies i tez niby mial byc specjalnie traktowany i nie moze sam siedziec, ale sie nauczyl i jest ok. No a ja podczytuje forum tych psow co bierzemy i... masakra!! Ci ludzie nie pracuja, nie ucza sie tylko siedza w domu z psami. Bo one na moment same zostac nie moga... Jestem przerazona...Poczytalam milion ksiazek o tej rasie, pytalam hodowcow i nie ma tak, wiec nie wiem czy to oni wydziwiaja i tak rozpuszczaja psy, czy to poprostu fakt i niestety rasa nie dla nas...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu #52352 przez gosiak
Diana napisał:
chodzi Ci o tekst pod awatarem? jak tak to wejdź - profil - mój profil i w miejscu Tekst osobisty -wpisz co tam chcesz, no i na końcu zapisz zmiany:)
Dziewczyny gdzie można wpisać ten tekst co jest pod obrazkiem bo ja też bym chciała coś napisać a nie wiem gdzie???
chodzi Ci o tekst pod awatarem? jak tak to wejdź - profil - mój profil i w miejscu Tekst osobisty -wpisz co tam chcesz, no i na końcu zapisz zmiany:)
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 11 miesiąc temu #52356 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella no z tego co czytam to padnie... Ja nie wiem, im wiecej czytam tym bardziej utwierdzam sie w tym, ze Ci ludzie grubo przesadzaja... To nikt nie powinien miec psa
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu #52357 przez gosiak
Diana napisał:
nie ma za co Diana
no widzę że się udało
a strzał na bank będzie złoty
Magda ja myślę tak jak Mirella jak go nauczycie troszkę samotności to nic mu nie będzie, i nie czytaj tyle bo w necie to naprawdę ludzie czasem głupstwa wypisują
Dziękuję Gosiak, zrobiłam jak mi napisałaś więc teraz sprawdzam
nie ma za co Diana
no widzę że się udało
a strzał na bank będzie złoty
Magda ja myślę tak jak Mirella jak go nauczycie troszkę samotności to nic mu nie będzie, i nie czytaj tyle bo w necie to naprawdę ludzie czasem głupstwa wypisują
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #52358 przez Diana
No i się udało jeszcze raz dziekuję Gosiak
MagdaM a co do zachowania ras psów to często się sprawdzają ale ja z doświadczenia wiem, ze różnie bywa i że bardzo dużo zależy od wychowania i jak zaczniesz od małego to wszystkiego nauczysz swojego pieska!!! Z opisów West Terierów wynika że są chałaśliwe a ja nie zauważyłam, zeby moja sunia mocno chałasowała w pewnych sytuacjach to wiadomo jak każdy pies. A zostawiam ją samoą w domu na 8 godzin to po prostu śpi bo tak była przyzwyczajona od małego.
Tylko nie daj się zwieść niewinnej mordce twojego szczeniaka, i nie myśl sobie, że jeszcze za wcześnie na tresurę bo jak dorośnie to będzie dużo trudniej!!!
I przyzwyczajaj stopniowo do zostawania w domu, na początek możesz zostawiać włączone radio lub TV to będzie myślał ze ktoś jest. I możesz zostawiać na legowisku coś ze swoim zapachem (jakąś koszulkę czy coś). Życze powodzenia!!!
Moja Daisy uwielbia oględać TV, programy o zwierzętach i reklamy, czasem potrafi pół filmu obejżeć!!! Czeka cię Madziu sporo śmiechu i radości z psiekiem
MagdaM a co do zachowania ras psów to często się sprawdzają ale ja z doświadczenia wiem, ze różnie bywa i że bardzo dużo zależy od wychowania i jak zaczniesz od małego to wszystkiego nauczysz swojego pieska!!! Z opisów West Terierów wynika że są chałaśliwe a ja nie zauważyłam, zeby moja sunia mocno chałasowała w pewnych sytuacjach to wiadomo jak każdy pies. A zostawiam ją samoą w domu na 8 godzin to po prostu śpi bo tak była przyzwyczajona od małego.
Tylko nie daj się zwieść niewinnej mordce twojego szczeniaka, i nie myśl sobie, że jeszcze za wcześnie na tresurę bo jak dorośnie to będzie dużo trudniej!!!
I przyzwyczajaj stopniowo do zostawania w domu, na początek możesz zostawiać włączone radio lub TV to będzie myślał ze ktoś jest. I możesz zostawiać na legowisku coś ze swoim zapachem (jakąś koszulkę czy coś). Życze powodzenia!!!
Moja Daisy uwielbia oględać TV, programy o zwierzętach i reklamy, czasem potrafi pół filmu obejżeć!!! Czeka cię Madziu sporo śmiechu i radości z psiekiem
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 11 miesiąc temu #52362 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
gosiak
Diana dziekuje za wskazowki!!
Diana dziekuje za wskazowki!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #52369 przez Iwonka
Angel82 dziś jest mój 28dc z 30, dziś test z jedną krechą ale jeszcze i tak mam nadzieję i temp ładniutka 37,1 A w piątek lub sobotę się okaże:) jakiś dobry nastrój mam dzisiaj
Lacryjka ja też wiem co znaczy wizyta u pseudo lekarza , masakra tylko nagrać i gdzieś wysłać trzeba uzbroić się w cierpliwość i uderzyć gdzie indziej
Lacryjka ja też wiem co znaczy wizyta u pseudo lekarza , masakra tylko nagrać i gdzieś wysłać trzeba uzbroić się w cierpliwość i uderzyć gdzie indziej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 11 miesiąc temu #52373 przez Marta M
Tak mi sie palilo do zrobienia tej bety, zeby sprawdzic czy wszystko ok i teraz chyba zaluje...bo jeszcze bardziej sie stresuje...
W poniedzialek miala 13 255, dzis po 48 godzinach 17 017
Przyrost powinien wynosic 66% caly czas, czy tylko na poczatku ciazy? Bo ja jestem wedlug daty ostatniej miesiaczki w 6t3d ciazy.....myslicie ze jest ok czy cos nie tak?
W poniedzialek miala 13 255, dzis po 48 godzinach 17 017
Przyrost powinien wynosic 66% caly czas, czy tylko na poczatku ciazy? Bo ja jestem wedlug daty ostatniej miesiaczki w 6t3d ciazy.....myslicie ze jest ok czy cos nie tak?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #52378 przez Mirella
Myślimy, tzn. ja, że bez sensu wariujesz, ale to jest norma na początku ciąży
Marta, to teraz krótko i bez owijania, jak ma byc dobrze to będzie, a jak coś ma pójść nie tak (tfu tfu splunąć i odpukać!!!) to na tym etapie i tak nic nie poradzisz. Jedyne co możesz to dbać o siebie i swój dobry humor, to ważne.
A co do bety nie pomogę, nigdy nie robiłam, nie mam pojęcia o co w niej chodzi. Mogę tylko po raz kolejny powtórzyć, mojej koleżance po in vitro nie przyrastało, lekarz mówił że nie chce robić nadziei, że raczej nic z tego nie bedzie, a jej synek już całkiem ładnie mówi Także beta nie wyrocznia
A co do piesków to przypomniało mi się, że kiedyś przyszliśmy do domu a nasz pies leży na łóżku i ogląda eurosport Musiał zahaczyć łapą o pilota jak wskakiwał na łóżko, ale śmiechu było ho ho ho
Marta, to teraz krótko i bez owijania, jak ma byc dobrze to będzie, a jak coś ma pójść nie tak (tfu tfu splunąć i odpukać!!!) to na tym etapie i tak nic nie poradzisz. Jedyne co możesz to dbać o siebie i swój dobry humor, to ważne.
A co do bety nie pomogę, nigdy nie robiłam, nie mam pojęcia o co w niej chodzi. Mogę tylko po raz kolejny powtórzyć, mojej koleżance po in vitro nie przyrastało, lekarz mówił że nie chce robić nadziei, że raczej nic z tego nie bedzie, a jej synek już całkiem ładnie mówi Także beta nie wyrocznia
A co do piesków to przypomniało mi się, że kiedyś przyszliśmy do domu a nasz pies leży na łóżku i ogląda eurosport Musiał zahaczyć łapą o pilota jak wskakiwał na łóżko, ale śmiechu było ho ho ho
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Mirella.
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej