- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #60886 przez gosiak
Agus83 to nie moja siostra ma teraz problemy tylko delfinka, ale pewnie Ci się nick pomylił ale delfinku też się z agą zgodzę że może jeszcze się ułoży Twojej siostrze trzymam kciuki
bewipo to leż i odpoczywaj, albo za nim wstaniesz to może wody się napij, może jakoś pomoże...
witamy kutyś wsród staraczek i zafasolkowanych:)
bewipo to leż i odpoczywaj, albo za nim wstaniesz to może wody się napij, może jakoś pomoże...
witamy kutyś wsród staraczek i zafasolkowanych:)
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 10 miesiąc temu #60887 przez bewipo
Hihi, no dzień różnicy tylko Przy dwójeczce to ja się spodziewam, że mogę nawet miesiąc wcześniej urodzić... Co nie powiem, że już mi się ta ciąża dłuży trochę... Zwłaszcza te okropne mdłości, bleeee... Może jak się skończą będzie lepiej, bo to i po sklepach sie pochodzi i poogląda co tam mają i jakieś ciuszki zacznie się kompletować...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 10 miesiąc temu #60899 przez Marta M
Dziekuje dziewczyny ze mnie uspokajacie...jestescie kochane Mam nadzieje, ze z dzidzia wszystko w porzadku...przez te mdlosci malo myslalam o dziecku, ktore rosnie we mnie (myslalam tylko o tym jak mnie jest niedobrze)), ale dzisiaj jak poczulam zagrozenie, to zrobilabym wszystko zeby tylko naszemu malenstwu bylo dobrze...
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #60902 przez Asik
Bewipo dokładnie ja zrobiłam to samo bo faktycznie ponowne zalogowanie nic nie dawało
Jak tam samopoczucie laseczki ?? bo mnie roznosi energia aaa no i nie wiem czy pisałam ale termin mam nowy wpisany przez gina bo genetyczne pokazało że faktycznie trzy dni jak nic jest starsza ciąza i u niego ostatnio i wczoraj to samo termin 03-08 i 14 tyg i dwa dni
Jak tam samopoczucie laseczki ?? bo mnie roznosi energia aaa no i nie wiem czy pisałam ale termin mam nowy wpisany przez gina bo genetyczne pokazało że faktycznie trzy dni jak nic jest starsza ciąza i u niego ostatnio i wczoraj to samo termin 03-08 i 14 tyg i dwa dni
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Asik.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 10 miesiąc temu #60911 przez Mirella
No czyli w porządku, ja widzę to samo, dzięki
Marta, ja całą ciążę miałam jakieś stany zapalne, i leczyć się tego nie dało tylko łagodzić, i tak sobie łagodziłam co mi tam lekarz dał, ale na Klaudię to wpływu nie miało.
bewipo, teraz Ci się dłuży, potem środek jak z bicza strzelił, pod koniec dłuży się najbardziej się oszczędzaj teraz, ciśnienie Ci najwyraźniej wariuje.
Asik chyba w drugi trymestr wlazłaś jak energia Cię rozwala no to sama wiesz że teraz będzie najpiękniej
Marta, ja całą ciążę miałam jakieś stany zapalne, i leczyć się tego nie dało tylko łagodzić, i tak sobie łagodziłam co mi tam lekarz dał, ale na Klaudię to wpływu nie miało.
bewipo, teraz Ci się dłuży, potem środek jak z bicza strzelił, pod koniec dłuży się najbardziej się oszczędzaj teraz, ciśnienie Ci najwyraźniej wariuje.
Asik chyba w drugi trymestr wlazłaś jak energia Cię rozwala no to sama wiesz że teraz będzie najpiękniej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #60912 przez nikusia1988
Cześć Kutyś To Ty czy nie Ty ze Skarbu Mamy z mojego polecenia???
Mirella ślicznotka z tej Twojej córci Uwielbiam blondynki
Hmmm... u mnie tak jakoś nijak... Dzisiaj 7 dzień cyklu czyli 2 dni po okresie i temp od 1 dnia okresu aż do dnia dzisiejszego mam 36.1 i nawet nie chce się podnieść... To normalne czy za parę dni się podniesie czy zaraz po okresie powinna się podnieść???
Mirella ślicznotka z tej Twojej córci Uwielbiam blondynki
Hmmm... u mnie tak jakoś nijak... Dzisiaj 7 dzień cyklu czyli 2 dni po okresie i temp od 1 dnia okresu aż do dnia dzisiejszego mam 36.1 i nawet nie chce się podnieść... To normalne czy za parę dni się podniesie czy zaraz po okresie powinna się podnieść???
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 10 miesiąc temu #60925 przez Asik
Nikusia to normalne masz tu linka do mojego wykresu i sama zobacz jak na początku skacze
28dni.pl/asik2102/wykresy/2010-10-30 heh to jest ten mój szczęśliwy cykl
28dni.pl/asik2102/wykresy/2010-10-30 heh to jest ten mój szczęśliwy cykl
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #60939 przez nikusia1988
Asiku ty kobietko obeznana kochana w tym Twoim cyklu ten jedyny największy skok to to była owulacja czy owulacja jest pare dni przed tym skokiem???? Ja ciemna... wytłumacz mi to... Ja i tak po swoim pierwszym wykresie nie wiem kiedy będzie ta owulacja bo to mój pierwszy i nawet nie mam porównania w który dzień była w poprzednim cyklu... więc chyba nie trafimy w ten dzień...
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #60944 przez nikusia1988
Gosiak dziękuję za odp. Ale to trudne w pierwszym wykresie tak czekać i nie wiedzieć kiedy trafić i kiedy już ta owulka będzie i czy ta temp to już ta najwyższa czy jeszcze jakaś wyższa na drugi dzień będzie... ech... A ten jeden skok u Asik to była uwulka czy dzień przed tym skokiem? jak to jest???