BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #60886 przez gosiak
Agus83 to nie moja siostra ma teraz problemy tylko delfinka, ale pewnie Ci się nick pomylił :side: ale delfinku też się z agą zgodzę że może jeszcze się ułoży Twojej siostrze trzymam kciuki :woohoo:

bewipo to leż i odpoczywaj, albo za nim wstaniesz to może wody się napij, może jakoś pomoże...

witamy kutyś wsród staraczek i zafasolkowanych:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #60887 przez bewipo
Hihi, no dzień różnicy tylko ;) Przy dwójeczce to ja się spodziewam, że mogę nawet miesiąc wcześniej urodzić... Co nie powiem, że już mi się ta ciąża dłuży trochę... Zwłaszcza te okropne mdłości, bleeee... Może jak się skończą będzie lepiej, bo to i po sklepach sie pochodzi i poogląda co tam mają i jakieś ciuszki zacznie się kompletować...
13 lata 10 miesiąc temu #60888 przez Agusia83
Mirellka, piekna, usmiechnieta krolewna w czerwonej czapeczce Sw.Mikolaja :laugh:
13 lata 10 miesiąc temu #60892 przez gosiak
Mirello ja widzę śliczną mikołajkę od jakiś 2-3 dni :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #60896 przez bewipo
Ja też widzę w czapeczce. Ale mi wskoczyła dopiero jak zrobiłam "odśwież" w przeglądarce. U mnie to jest taka zaokrąglona niebieska strzałeczka. Wylogowanie i zalogowanie nic nie dało.
13 lata 10 miesiąc temu #60897 przez Agusia83
nie moge juz patrzec na reklamy mango......jestem taka glodna, ze zjadlabym wszystkie pysznosci, ktore gotuja.....ide robic zupke:)
13 lata 10 miesiąc temu #60899 przez Marta M
Dziekuje dziewczyny ze mnie uspokajacie...jestescie kochane :):) Mam nadzieje, ze z dzidzia wszystko w porzadku...przez te mdlosci malo myslalam o dziecku, ktore rosnie we mnie (myslalam tylko o tym jak mnie jest niedobrze)), ale dzisiaj jak poczulam zagrozenie, to zrobilabym wszystko zeby tylko naszemu malenstwu bylo dobrze...
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #60902 przez Asik
Bewipo dokładnie :) ja zrobiłam to samo bo faktycznie ponowne zalogowanie nic nie dawało :D
Jak tam samopoczucie laseczki ?? bo mnie roznosi energia :D aaa no i nie wiem czy pisałam ale termin mam nowy wpisany przez gina :) bo genetyczne pokazało że faktycznie trzy dni jak nic jest starsza ciąza i u niego ostatnio i wczoraj to samo :D termin 03-08 :D i 14 tyg i dwa dni :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 10 miesiąc temu #60903 przez ilona
JA WIDZĘ PIĘKNĄ, UŚMIECHNIĘTĄ MIKOŁAJKE :)
13 lata 10 miesiąc temu #60911 przez Mirella
No czyli w porządku, ja widzę to samo, dzięki :)

Marta, ja całą ciążę miałam jakieś stany zapalne, i leczyć się tego nie dało tylko łagodzić, i tak sobie łagodziłam co mi tam lekarz dał, ale na Klaudię to wpływu nie miało.

bewipo, teraz Ci się dłuży, potem środek jak z bicza strzelił, pod koniec dłuży się najbardziej :) się oszczędzaj teraz, ciśnienie Ci najwyraźniej wariuje.

Asik chyba w drugi trymestr wlazłaś jak energia Cię rozwala :) no to sama wiesz że teraz będzie najpiękniej :D
13 lata 10 miesiąc temu #60912 przez nikusia1988
Cześć Kutyś :) To Ty czy nie Ty ze Skarbu Mamy z mojego polecenia??? :)

Mirella ślicznotka z tej Twojej córci :) Uwielbiam blondynki ;)

Hmmm... u mnie tak jakoś nijak... Dzisiaj 7 dzień cyklu czyli 2 dni po okresie i temp od 1 dnia okresu aż do dnia dzisiejszego mam 36.1 i nawet nie chce się podnieść... To normalne czy za parę dni się podniesie czy zaraz po okresie powinna się podnieść???
13 lata 10 miesiąc temu #60925 przez Asik
Nikusia to normalne :) masz tu linka do mojego wykresu i sama zobacz ;) jak na początku skacze :)

28dni.pl/asik2102/wykresy/2010-10-30 heh to jest ten mój szczęśliwy cykl :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 10 miesiąc temu #60931 przez gosiak
hej Nikusia tempka zacznie wzrastać jak owulka sie będzie zbliżać a potem do okresu będzie podwyższona przynajmniej u siebie tak zauważam :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #60939 przez nikusia1988
Asiku ty kobietko obeznana kochana :) w tym Twoim cyklu ten jedyny największy skok to to była owulacja czy owulacja jest pare dni przed tym skokiem???? Ja ciemna... wytłumacz mi to... Ja i tak po swoim pierwszym wykresie nie wiem kiedy będzie ta owulacja bo to mój pierwszy i nawet nie mam porównania w który dzień była w poprzednim cyklu... więc chyba nie trafimy w ten dzień... :(
13 lata 10 miesiąc temu #60944 przez nikusia1988
Gosiak dziękuję za odp. Ale to trudne w pierwszym wykresie tak czekać i nie wiedzieć kiedy trafić i kiedy już ta owulka będzie i czy ta temp to już ta najwyższa czy jeszcze jakaś wyższa na drugi dzień będzie... ech... :( A ten jeden skok u Asik to była uwulka czy dzień przed tym skokiem? jak to jest???
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia