- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #60647 przez angellika1
Mirela mam coś chyba z oczami rano widziałam Twój "stary "a awatar popołudniu juz nowy a teraz znowu stary ????????
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 10 miesiąc temu #60656 przez Mirella
Mnie nie strasz Angellika Nic nie zmieniałam cały czas mam nowy, eh ten nasz serwer....
vifi za mało z nami siedzisz i widzisz, już Ci humorek oklapł, jakby co to możesz płakać na moim ramieniu, Nati się chyba wypłakała, jak nie to się będziecie zamieniać
vifi za mało z nami siedzisz i widzisz, już Ci humorek oklapł, jakby co to możesz płakać na moim ramieniu, Nati się chyba wypłakała, jak nie to się będziecie zamieniać
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 10 miesiąc temu #60662 przez gosiak
Lacrijka napisał:
gosiak napisał:
Lacrijka
Gosiak, to Ty nie bój zaby. Jak Cie jajucho pika to moze owulka z niego poszła i daje o sobie znac, ze to dzieki niemu bedzie dzidziol Tego Ci z całego serca zycze kochana..Testnij sie rano, ja tez będę, pozniej wkleimy sobie nasz testy i wypijemy wirtualnego brudzia albo (z tego co kojaze to jestes z Opola) spotkamy sie w Oławie lub Brzegu ( to połowa drogi Opole-Wrocław) i będziemy świętowały hehehe
no owulka poszła z tego włąśnie jajca bo mnie bolał w połowie cyklu, ale dziwny ten ból muszę leżeć na tym boku co mnie boli bo inaczej ciągnie ból...ok zatestuję jutro mimo że do czwartku jeszcze troszkę, ale co tam testów zapas jest, a czy wkleję razem z Tobą to zobaczymy, ale obiecuję Ci że jak będę z Tobą na październikówkach to spotkamy się na żywo i strzelimy brudzia kubusiem
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #60666 przez Mirella
Gosiak, kurcze.... no powiem, co tam, jak mnie boli z prawej strony wyżej niż jajnik i leżenie na prawym boku pomaga, to to są kamienie w woreczku żółciowym, widziałam na usg, i lekarz potwierdził że leżenie na prawym boku przynosi ulgę....
Co wcale nie znaczy że masz kamienie może jajnik wyprodukował pięć jajeczek i dlatego tak promieniuje, a tu się pięcioraczki zalęgną?
Co wcale nie znaczy że masz kamienie może jajnik wyprodukował pięć jajeczek i dlatego tak promieniuje, a tu się pięcioraczki zalęgną?
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 10 miesiąc temu #60672 przez gosiak
o matko Mirello to żeś mnie teraz wystraszyła, kiedyś miałam problem z woreczkiem ale chodziło o to że za dużo kwasu mi się wydzielało przez co muszę ograniczyć spożywanie świństw (coli, chipsów i innych) ale kamienie matko noo! ale myślę że...już nie wiem co myśleć ale jakby to był woreczek to czemu akurat teraz daje o sobie znać?! a Ty masz kamienie??? czy one przeszkadzają w zajście w ciążę i czy w ogóle można zajść? to żeś mnie nastraszyła
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #60685 przez Mirella
Gosiak, spoko, takie bóle to ja miałam już jak miałam 15 lat, sporadycznie, i lekarze lekceważyli, potem sama sobie te kamienie zdiagnozowałam, i tak sobie z nimi do tej pory chodzę, i ciążę przechodziłam i jakby co to następną przechodzę
A czemu daje znać? Generalnie boli jak kamienie zatykają ujście kanalików, czasem wystarczy się wygiąć nieodpowiednio, dlatego leżenie na boku pomaga, bo wtedy wracają do woreczka
czy jakoś tak
A czemu daje znać? Generalnie boli jak kamienie zatykają ujście kanalików, czasem wystarczy się wygiąć nieodpowiednio, dlatego leżenie na boku pomaga, bo wtedy wracają do woreczka
czy jakoś tak
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #60694 przez delfinek83
Lacrijka, gratuluję fasolki
Vifi, ja też mam dzisiaj doła
po pierwsze dlatego że dostałam okres
a po drugie (i z tego powodu o wiele bardziej mi smutno) moja siostra rozchodzi się ze swoim narzeczonym. A tak dokładnie, to on z nią Teraz w lutym mieliby 6 rocznicę,
a w sierpniu mieli brać ślub,wszystko załatwione, no masakra jakaś mówię Wam, szok!!!
Teraz niby są w takiej jakby separacji, siostra wyprowadziła się i teraz jest u mamy. Okaże się co dalej z nimi będzie, bo "szwagier" ma to wszystko sobie przemyśleć i się zastanowić
Dla mnie to była idealna para, normalnie wzór do naśladowania, a tu masz, tak niespodziewanie ja jestem załamana, a co dopiero moja starsza siostra? teraz miała 29 urodziny, które spędziła z nami u mamy w domu, on tylko na chwilę zadzwonił z życzeniami
siedzę,piję piwo i ryczę nad tym durnym losem, bo mam już wszystkiego dość i jakoś się muszę odstresować.
Vifi, ja też mam dzisiaj doła
po pierwsze dlatego że dostałam okres
a po drugie (i z tego powodu o wiele bardziej mi smutno) moja siostra rozchodzi się ze swoim narzeczonym. A tak dokładnie, to on z nią Teraz w lutym mieliby 6 rocznicę,
a w sierpniu mieli brać ślub,wszystko załatwione, no masakra jakaś mówię Wam, szok!!!
Teraz niby są w takiej jakby separacji, siostra wyprowadziła się i teraz jest u mamy. Okaże się co dalej z nimi będzie, bo "szwagier" ma to wszystko sobie przemyśleć i się zastanowić
Dla mnie to była idealna para, normalnie wzór do naśladowania, a tu masz, tak niespodziewanie ja jestem załamana, a co dopiero moja starsza siostra? teraz miała 29 urodziny, które spędziła z nami u mamy w domu, on tylko na chwilę zadzwonił z życzeniami
siedzę,piję piwo i ryczę nad tym durnym losem, bo mam już wszystkiego dość i jakoś się muszę odstresować.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 10 miesiąc temu #60698 przez Lacrijka
No i jednak za wsześnie było na gratki..dziś owszem, wyszła kreska druga ale po 20 min dopiero, więc nawet nie biore jej pod uwage..Zrobiłam drugi test ale juz z innego moczu i to samo Dobrze ze nikomu nie powiedziałam.. Ale chyba i tak sie przejade na bete, nie będe żyła od testu do testu..
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #60705 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
ViFi... Slonko... A co masz z serduchem?? Musisz odpoczac, nie wiem jakies wolne itp?? Bedzie dobrze zobaczysz kochana!!
Dzien dobry
Dzien dobry
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 10 miesiąc temu #60707 przez Lacrijka
Nie, jednak zrobie inaczej. Poczekam spokojnie do piątku czy przyjdzie @..jeżeli nie, to w poniedziałek pójde na bete. Dzisiaj moze przyjdą te bobo testy co zamawiałam na allegro, one są czulsze to rano strzele. Ja wiedziałam ze to zbyt piękne, zeby było prawdziwe...
Gosiak, wstawaj i testuj !! Nie ma obijania
Gosiak, wstawaj i testuj !! Nie ma obijania
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 10 miesiąc temu #60720 przez Asik
Lacrijka na moje oko to tamten test jest okk testy sie nie mylą w drugą stronę mogą pomylić sie i ciąży nie pokazać ja bym na betę pojechała tak czy siak aa a tempkajak ? mierzysz?
Kaśku noo cieszymy sie ogromnie mały Szymuś to będzie
Kaśku noo cieszymy sie ogromnie mały Szymuś to będzie