BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #60284 przez MagdaM
Buuuuu mam dzien ryczenia :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #60292 przez Marta M
Lacrijka moje gratulacje :):) Kibicowalam Ci juz od dawna, strasznie sie ciesze..:):):):):):)

Asik a Tobie gratuluje super wynikow ;) Jeszcze zycze cobys zobaczyla dzisiaj siusiaczka u malenstwa ;)

W weekend mialam wolne od wymiotow, od wczoraj kolejna seria...:(
13 lata 10 miesiąc temu #60298 przez Mirella
MagdaM mam ramię dla Ciebie :)

Nic porządnie nie walnę, wracam z powrotem do opozycji, wkurzyły mnie te testy. Widocznie nie ma fasolki bo jak by była to by pokazały i tyle
13 lata 10 miesiąc temu #60302 przez Agusia83
Ale cudowna wiadomosc z samego rana:)
lacrijka OGROMNE GRATULACJE :laugh:
wiem co czujesz...ja tez mialam obawy gdy zobaczylam 2 kreseczki...bo najpierw byly naprawde slabe, a pozniej coraz wyrazniejsze....i w koncu uwierzylam...nawet jak robilam bete co kilka dni to zastanawialm sie...a moze cos mi jest i dlatego beta rosnie? Dopiero jak zobaczylam dzidzie na usg i posluchalam serduszka, zdalam sobie sprawe, ze we mnie rosnie nowe zycie :laugh: ..
Kochana, masz sie z czego cieszyc..trzeba krzyczec....ja bym nie wytrzymala...zadzwon do meza i powiedz mu, bedzie w niebo wziety :laugh:
magda...nie placz, zobacz jaki piekny dzien sie zapowiada...glowka do gory..
Asik...wspaniale, ze wyniki wyszly bardzo dobrze...bedziesz miala zdrowego malucha...wszystkim zycze takich wynikow jakichkolwiek badan :)
a ja dzis robilam bete i bede miala jutro wyniki...mam nadzieje, ze dobrze przyrasta..
13 lata 10 miesiąc temu #60318 przez MagdaM
Mirella dziekuje... Dzis je wykorzystam :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #60334 przez Iwonka
LACRYJKA GRATULUJĘ:):):):) ciesz się kobitko ciesz:):) moja kreseczka była jaśniejsza dopiero z dnia na dzień robiła się ciemniejsza :)

Ja od 3 dni leże i już robi mi się trochę lepiej :) no i dziś wielki dzień idziemy do lekarza:) i mamy nadzieje że zobaczymy naszą małą myszkę i jej serduszko:)

Asik super że badania są ok:)

Gosia trzymam kciuki mocno:) i za wszystkie dziewczynki testujące:)
13 lata 10 miesiąc temu #60343 przez gosiak
Lacrijka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GRATULACJE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i ciesz się ile wejdzie, kreski widać super więc już nie możesz mieć wątpliwości, ja bym nie wytrzymała żeby mężowi powiedzieć:)
Mój mąż 8 lutego ma urodziny 14 Walentynki ale chciała bym mu dać w prezencie kolejkę bo mamy uzgodnione że jak będę w ciąży to On kupi kolejkę- jego marzenie z dzieciństwa więc może za miast bucików kolejkę bym mu fundła :side: wiedział by o co chodzi:) w czwartek się okaże czy prezent się spełni...

Asik Tobie GRATULUJĘ super wyników niech się maleństwo zdrowo rozwija:)

Magd M co za dołek Cię dopadł? :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #60346 przez gosiak
Iwonka dziękuję :kiss: :kiss:
A Tobie życzę żebyś ujrzała swoją kruszynkę i nam tu po wszystkim foteczkę wklej :lol: :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #60349 przez Iwonka
wkleję foteczkę wkleję tylko pewnie dopiero jutro bo wizytę mamy o 21 więc pewnie wrócę padnięta od lekarza i od razu spać:) bo do lekarza musimy dojechać 30km to pewnie po 22 wrócimy
13 lata 10 miesiąc temu #60357 przez MagdaM
Gosiu a bo czytam o dziewczynach... Bylabym juz w polowie ciazy... Te co nie chcialy sa, ja chcialam i nie :dry: Nie ma sprawiedliwosci...
Teraz znowu wszystkim sie udaje II a ja wiem, ze mnie sie nie uda, a jesli juz kiedys to nie wiadomo co dalej :dry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #60359 przez gosiak
o 21 dopiero? ojej późno, to poczekamy do juterka na foteczkę :blink:
Ja w piątek mam tez ginekologa i wyniki cytologi już zaczynam się denerwować :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #60362 przez Iwonka
Gosia Ty się nie denerwuj bo po łapkach dostaniesz wszystko będzie dobrze to co w naszej głowie to i w rzeczywistości :)

Magda M głowa do góry i na ciebie przyjdzie czas :)
13 lata 10 miesiąc temu #60363 przez gosiak
MagdaM napisał:

Gosiu a bo czytam o dziewczynach... Bylabym juz w polowie ciazy... Te co nie chcialy sa, ja chcialam i nie :dry: Nie ma sprawiedliwosci...
Teraz znowu wszystkim sie udaje II a ja wiem, ze mnie sie nie uda, a jesli juz kiedys to nie wiadomo co dalej :dry:

Magduś nie możesz tak myśleć i Ty doczekasz się fasolki, a Twój aniołeczek odszedł bo pewnie jest potrzebny tam wysoko i pewnie nie chciałby żeby jego mama była smutna :kiss:
Więc jak to Mirella mawia nosek do góry i będzie dobrze, wiedz że jestem z Tobą i razem będziemy walczyć o fasolkę też jej pragnę...cieszę się że kolejne dziewczyny zafasolkowują, ale też zazdroszczę nie ładnie zazdrościć, ale niestety nasza ludzka natura taka już jest, czasem to nawet się boję że sama na tej liście staraczek zostanę i dołek wtedy załapuję, ale trzeba się nauczyć myśleć choć troszkę pozytywnie bo człowiek może zwariować, za dziewczyny zafasolkowane pozostaje nam trzymać kciuki życzyć im jak najlepiej a One penie odwdzięczą się trzymaniem kciuków aby i u Nas fasolki się pojawiły...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #60364 przez MagdaM
Gosia madra babeczka z Ciebie...
Trzymam kciuki w takim razie :kiss:

Mnie odmowili kolejnej pracy...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #60366 przez gosiak
a tak w ogóle przypomniało mi się ten sen proroczy o Niku z literą "L" heheh kto to takie prorocze sny miał? haha sprawdziło się :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży