- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #60284 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Buuuuu mam dzien ryczenia
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 10 miesiąc temu #60292 przez Marta M
Lacrijka moje gratulacje Kibicowalam Ci juz od dawna, strasznie sie ciesze..
Asik a Tobie gratuluje super wynikow Jeszcze zycze cobys zobaczyla dzisiaj siusiaczka u malenstwa
W weekend mialam wolne od wymiotow, od wczoraj kolejna seria...
Asik a Tobie gratuluje super wynikow Jeszcze zycze cobys zobaczyla dzisiaj siusiaczka u malenstwa
W weekend mialam wolne od wymiotow, od wczoraj kolejna seria...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #60302 przez Agusia83
Ale cudowna wiadomosc z samego rana:)
lacrijka OGROMNE GRATULACJE
wiem co czujesz...ja tez mialam obawy gdy zobaczylam 2 kreseczki...bo najpierw byly naprawde slabe, a pozniej coraz wyrazniejsze....i w koncu uwierzylam...nawet jak robilam bete co kilka dni to zastanawialm sie...a moze cos mi jest i dlatego beta rosnie? Dopiero jak zobaczylam dzidzie na usg i posluchalam serduszka, zdalam sobie sprawe, ze we mnie rosnie nowe zycie ..
Kochana, masz sie z czego cieszyc..trzeba krzyczec....ja bym nie wytrzymala...zadzwon do meza i powiedz mu, bedzie w niebo wziety
magda...nie placz, zobacz jaki piekny dzien sie zapowiada...glowka do gory..
Asik...wspaniale, ze wyniki wyszly bardzo dobrze...bedziesz miala zdrowego malucha...wszystkim zycze takich wynikow jakichkolwiek badan
a ja dzis robilam bete i bede miala jutro wyniki...mam nadzieje, ze dobrze przyrasta..
lacrijka OGROMNE GRATULACJE
wiem co czujesz...ja tez mialam obawy gdy zobaczylam 2 kreseczki...bo najpierw byly naprawde slabe, a pozniej coraz wyrazniejsze....i w koncu uwierzylam...nawet jak robilam bete co kilka dni to zastanawialm sie...a moze cos mi jest i dlatego beta rosnie? Dopiero jak zobaczylam dzidzie na usg i posluchalam serduszka, zdalam sobie sprawe, ze we mnie rosnie nowe zycie ..
Kochana, masz sie z czego cieszyc..trzeba krzyczec....ja bym nie wytrzymala...zadzwon do meza i powiedz mu, bedzie w niebo wziety
magda...nie placz, zobacz jaki piekny dzien sie zapowiada...glowka do gory..
Asik...wspaniale, ze wyniki wyszly bardzo dobrze...bedziesz miala zdrowego malucha...wszystkim zycze takich wynikow jakichkolwiek badan
a ja dzis robilam bete i bede miala jutro wyniki...mam nadzieje, ze dobrze przyrasta..
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #60318 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella dziekuje... Dzis je wykorzystam
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara jest moją siłą......
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 10 miesiąc temu #60334 przez Iwonka
LACRYJKA GRATULUJĘ ciesz się kobitko ciesz:) moja kreseczka była jaśniejsza dopiero z dnia na dzień robiła się ciemniejsza
Ja od 3 dni leże i już robi mi się trochę lepiej no i dziś wielki dzień idziemy do lekarza:) i mamy nadzieje że zobaczymy naszą małą myszkę i jej serduszko:)
Asik super że badania są ok:)
Gosia trzymam kciuki mocno:) i za wszystkie dziewczynki testujące:)
Ja od 3 dni leże i już robi mi się trochę lepiej no i dziś wielki dzień idziemy do lekarza:) i mamy nadzieje że zobaczymy naszą małą myszkę i jej serduszko:)
Asik super że badania są ok:)
Gosia trzymam kciuki mocno:) i za wszystkie dziewczynki testujące:)
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 10 miesiąc temu #60343 przez gosiak
Lacrijka GRATULACJE
i ciesz się ile wejdzie, kreski widać super więc już nie możesz mieć wątpliwości, ja bym nie wytrzymała żeby mężowi powiedzieć
Mój mąż 8 lutego ma urodziny 14 Walentynki ale chciała bym mu dać w prezencie kolejkę bo mamy uzgodnione że jak będę w ciąży to On kupi kolejkę- jego marzenie z dzieciństwa więc może za miast bucików kolejkę bym mu fundła wiedział by o co chodzi:) w czwartek się okaże czy prezent się spełni...
Asik Tobie GRATULUJĘ super wyników niech się maleństwo zdrowo rozwija:)
Magd M co za dołek Cię dopadł?
i ciesz się ile wejdzie, kreski widać super więc już nie możesz mieć wątpliwości, ja bym nie wytrzymała żeby mężowi powiedzieć
Mój mąż 8 lutego ma urodziny 14 Walentynki ale chciała bym mu dać w prezencie kolejkę bo mamy uzgodnione że jak będę w ciąży to On kupi kolejkę- jego marzenie z dzieciństwa więc może za miast bucików kolejkę bym mu fundła wiedział by o co chodzi:) w czwartek się okaże czy prezent się spełni...
Asik Tobie GRATULUJĘ super wyników niech się maleństwo zdrowo rozwija:)
Magd M co za dołek Cię dopadł?
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #60357 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gosiu a bo czytam o dziewczynach... Bylabym juz w polowie ciazy... Te co nie chcialy sa, ja chcialam i nie Nie ma sprawiedliwosci...
Teraz znowu wszystkim sie udaje II a ja wiem, ze mnie sie nie uda, a jesli juz kiedys to nie wiadomo co dalej
Teraz znowu wszystkim sie udaje II a ja wiem, ze mnie sie nie uda, a jesli juz kiedys to nie wiadomo co dalej
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Iwonka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #60363 przez gosiak
MagdaM napisał:
Magduś nie możesz tak myśleć i Ty doczekasz się fasolki, a Twój aniołeczek odszedł bo pewnie jest potrzebny tam wysoko i pewnie nie chciałby żeby jego mama była smutna
Więc jak to Mirella mawia nosek do góry i będzie dobrze, wiedz że jestem z Tobą i razem będziemy walczyć o fasolkę też jej pragnę...cieszę się że kolejne dziewczyny zafasolkowują, ale też zazdroszczę nie ładnie zazdrościć, ale niestety nasza ludzka natura taka już jest, czasem to nawet się boję że sama na tej liście staraczek zostanę i dołek wtedy załapuję, ale trzeba się nauczyć myśleć choć troszkę pozytywnie bo człowiek może zwariować, za dziewczyny zafasolkowane pozostaje nam trzymać kciuki życzyć im jak najlepiej a One penie odwdzięczą się trzymaniem kciuków aby i u Nas fasolki się pojawiły...
Gosiu a bo czytam o dziewczynach... Bylabym juz w polowie ciazy... Te co nie chcialy sa, ja chcialam i nie Nie ma sprawiedliwosci...
Magduś nie możesz tak myśleć i Ty doczekasz się fasolki, a Twój aniołeczek odszedł bo pewnie jest potrzebny tam wysoko i pewnie nie chciałby żeby jego mama była smutna
Więc jak to Mirella mawia nosek do góry i będzie dobrze, wiedz że jestem z Tobą i razem będziemy walczyć o fasolkę też jej pragnę...cieszę się że kolejne dziewczyny zafasolkowują, ale też zazdroszczę nie ładnie zazdrościć, ale niestety nasza ludzka natura taka już jest, czasem to nawet się boję że sama na tej liście staraczek zostanę i dołek wtedy załapuję, ale trzeba się nauczyć myśleć choć troszkę pozytywnie bo człowiek może zwariować, za dziewczyny zafasolkowane pozostaje nam trzymać kciuki życzyć im jak najlepiej a One penie odwdzięczą się trzymaniem kciuków aby i u Nas fasolki się pojawiły...
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #60364 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gosia madra babeczka z Ciebie...
Trzymam kciuki w takim razie
Mnie odmowili kolejnej pracy...
Trzymam kciuki w takim razie
Mnie odmowili kolejnej pracy...