BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #60727 przez angellika1
Lacrijka ja myślę dokładnie tak jak Asik :) jak ja zrobiłam test innej firmy miałam podobnie a testy jeżeli sie mylą to w drugą stronę jak sie pojawiją kreseczki znaczy ze jest fasolka!

delfinek - dostałaś @ znaczy że rozpoczęłaś swój kolejny i myślę że szczesliwy cykl starań :) :)

Mirella cały czas widze Klaudusię beż czapeczki ...
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #60734 przez Lacrijka
angellika1 napisał:

Lacrijka ja myślę dokładnie tak jak Asik :) jak ja zrobiłam test innej firmy miałam podobnie a testy jeżeli sie mylą to w drugą stronę jak sie pojawiją kreseczki znaczy ze jest fasolka!

delfinek - dostałaś @ znaczy że rozpoczęłaś swój kolejny i myślę że szczesliwy cykl starań :) :)

Mirella cały czas widze Klaudusię beż czapeczki ...

Tylko ze ja wczoraj i dzis zrobiłam testy tej samej firmy, nie wiem jakiej bo to tylko takie saszetki z allegro za 1zł :/ Chyba jakies badziewie :(

Teraz zrobiłam jeszcze jeden i znów jest kreska, ale jeszcze jasniejsza, czyli tak jakby coś tam wykrywał, ale z każdą wizyta w wc mniej.. Czyli teoretycznie logiczne a ze ja latam jak na zaloty do kibelka to nie ma jak nazbierac to hcg :):):):)

Tempke mierze nadal, dzis o 5 juz bo nie mogłam wyleżec dłuzej - 37,1 godzine wczesniej niz zwykle.
13 lata 10 miesiąc temu #60741 przez angellika1
Lacrijka JEST FASOLKA !!!!! I KONIEC !!!! temperaturka też Ci to mówi :) :) :)
13 lata 10 miesiąc temu #60746 przez Lacrijka
angellika1 napisał:

Lacrijka JEST FASOLKA !!!!! I KONIEC !!!! temperaturka też Ci to mówi :) :) :)

Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała..chociaz w sumie to pewnie wiesz... :):):)

Ale juz ochłonełam, będe czekac na dalszy rozwój.. Mam nadzieje ze sie opłaci to czekanie.

Pomyślałam sobie ze wczoraj wyszły dwie kreski , dzis niby tez wyszły ale juz troche pozniej wiec moze poziom hormonu spada i przyjdzie @ w piatek.. Dlatego narazie boje sie isc na bete, bo skoro testy cos tam pokazuja to beta tez, a jak przyjdzie @ to wmówie sobie ze testy były wadliwe :):):)
13 lata 10 miesiąc temu #60790 przez Marta M
Dziewczyny ja dzisiaj tez mam koszmarny dzien...juz w zeszlym tygodniu zauwazylam jakies uplawy, wygladaly jak katar z nosa...zielonkawo zolte...ale nie wiem czemu nie zareagowalam...myslslam ze to normalne w ciazy...mialam jeszcze kilka razy, dzisiaj sporo i w koncu mnie to zaniepokoilo na tyle, ze zaczelam szukac co to moze byc..i sie przerazilam..jak na zlosc moja gin jest na urlopie, po godzinie meki z telefonami znalazlam kogos kto mnie przyjmie o 21ej...powiedzcie ze to nic zlego, plissss...miala ktoras cos takiego??
13 lata 10 miesiąc temu #60835 przez gosiak
Witam dziewczynki:)
Marta nie denerwuj się a przede wszystkim nie czytaj nic w necie wiesz że to każdej z nas szkodzi? wiem że łatwo mówić, ale myśl pozytywnie idź do tego lekarza a my będziemy kciuki trzymać żeby było wszystko ok. :kiss:

Zrobiłam test mimo iż dopiero jutro termin i lipa siuśki miałam (sorry że tak dosłownie) ale takie pomarańczowe że aż się zdziwiłam no i nic kreski nie ma tylko płytkę mi siuśkami zalało tak intensywny kolor miały, ale dziewczyny za nim się wysikałam sprawdziłam śluz i bardzo mnie zastanawia tak jak parę dni temu pisałam jest go średnio dużo i jak śmietana :blush: tempka wczoraj 39.9 dziś 36.95 troszeczkę w górę, miałam się rano pozbierać i jechać na tą betę ale nie miałam siły wstać i postanowiłam jutro jechać a w pt przecież mogę odebrać, przed dentystą.
Mirello dzięki że mnie uspokoiłaś troszkę, wiesz tak sobie przypomniałam że już kiedyś miałam coś podobnego i pewnie też to wzięłam za ból jajca, kurde trzeba się kiedyś za to wziąć i się przebadać porządnie.
Delfinku przykro mi z powodu Twojej siostry wiem co czujesz, moja starsza siostra miała jeszcze gorzej trzy lata chodziła z chłopakiem w końcu wzięli ślub wyjechali do stanów i jemu woda sodowa odbiła i zaczął ją zdradzać z Tym że moja siostra jest silna psychicznie długo nie myśląc wywaliła go z mieszkania, On dalej się "szmacił" aż w końcu On już jest w PL ma dziecko z jedną... a moja siostrzyczka że nie jest jeszcze stara i garbata więc spotyka się już od dwóch lat z bardzo fajnym facetem i powoli tam sobie na nowo układa życie, a z tym dupkiem są po rozwodzie cywilnym i sistra stara się o kościelny rozwód co jest bardzo trudne niestety...No i przykro mi że ta franca przyjechała ale nie martw się w końcu musi się udac więc może następny cykl będzie Twój.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #60837 przez Diana
Jaki z tego morał dziewczyny, lepiej poczekać z tymi testami!
Ale to tak ciężko jak sie tak bardzo pragnie!!!
Lacrijka nie martw się mam nadzieję, że się szybko wyjaśni i potwierdzi fasolinka :kiss

A ty Martusia nie martw się na zapas - teraz w twoim organizmie jest burza hormonalna i takie rzeczy mogą się dziać! Ale oczywiście idź do tego gina niech sprawdzi!
13 lata 10 miesiąc temu #60852 przez gosiak
aaa zapomniałam Lacrijka my testa widziały wczorajszego, Twoje wszystkie dolegliwości i tempka wkazują że jesteś w ciąży i nie ma innej opcji to że dziś kreska po 20min się pojawiła to nie szkodzi gorzej jak by nic nie pokazała także idz na bete albo jutro tego bobo testa strzel. ale ja i tak myślę że na 100% masz fasolkę :lol:

Diana masz rację że te testy to tylko dołują bynajmniej u mnie bo u Lacrijki to rzeczywiście pokazują kreskę...ale co zrobić taka nasza babska natura i co zrobić...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #60869 przez Kutyś
Cześć dziewczyny

Jestem tu nowa i także staram się z mężem o dzidzie od 2 lat. Teraz jestem po 1 kuracji CLO i zobaczymy co z tego bedzie :)

Buziaki
13 lata 10 miesiąc temu #60870 przez Agusia83
Czesc dziewczynki....wczoraj mialyscie fantastyczne humorki :laugh: ..

Magda M...usmialam sie z tego teledysku i piosenki....extra :)

Lacrijka....kochana na pewno jestes w ciazy...ja mialam podobnie...mowie Ci, najlepsze sa bobo testy...i tak jak dziewczyny mowia, test moze sie pomylic, ze nie jestes w ciazy ale nigdy sie nie myli, ze jestes a okazuje sie, ze nie jestes (chyba, ze zazywasz hormony...ale przeciez tego nie robisz...i juz kilka razy w zyciu robilas testy i nigdy nie pokazaly 2 kresek...oprocz tych terazniejszych oczywiscie:)) zagmatwalam, ale mam nadzieje, ze mnie zrozumialas...

Asik...gratuluje syneczka.......ja tez chce synusia i wiesz, ze jakby byl to tez chce mu dac na imie Szymek :)

Marta M, nie denerwuj sie, musisz pojsc do lekarza i pewnie zrobi Ci biocenoze pochwy,...na moje oko masz jakies zapalenie, ale to powinno wyjsc z tych badan....dostaniesz jakies leki, ktore nie szkodza dzidziusiowi,....w ciazy takie zapalenia sa popularne, przez wlasnie burze hormonow...wazne, ze zauwazylas i ze idziesz do lekarza...czasem jest dobrze przyniesc wkladke lekarzowi w woreczku by zobaczyl jak to wyglada...i ponoc zapach takiej wydzieliny tez jest wazny...moze swiadczyc o bakteriach lub drozdzach...ale Kochana, naprawde sie nie martw...takie rzeczy sie zdarzaja...moze sie jeszcze okazac, ze nic Ci nie jest...
Ja powiedzialam lekarzowi, ze mam zolte uplawy...mialam biocenoze i niby badanie wyszlo dobrze, chociaz pokazalo duzo leukocytow co jest zwiazane z zapaleniem, ale jak dzwonilam do lekarza, to powiedziala, ze sa dobre....

Gosiak, wspolczuje Twojej siostrze....wiem, ze latwo sie mowi, ale wiesz, moze lepiej, ze teraz tak wyszlo a nie po slubie?...wiem, ze cierpi, a Ty z nia...ale czas naprawde leczy rany...a moze jeszcze wszytsko sie ulozy....
13 lata 10 miesiąc temu #60873 przez bewipo
Lacrojka nic nie martw fasolka na pewno jest. W sumie to beta rośnie co dwa dni, więc może takie testowanie dzień po dniu to niedobre jest.

Marta lepiej nie czytaj w necie, bo tylko się stresujesz dodatkowo. Gin wszystko wyjaśni i będzie dobrze.

Ja to dzisiaj miałam jazdę od rana. Zrobiło mi się słabo jak na wymioty, a jak dotarłam do łazienki to już prawie że klapłam całkowicie. Przestraszyłam się jak nie wiem. Całą bladą i roztrzęsioną mąż mnie z powrotem do łózka zaprowadził. Bałam się wstawać drugi raz.
13 lata 10 miesiąc temu #60877 przez Agusia83
Czesc Kutys:) bardzo nam milo, ze do nas zawitalas...
ja sie wczesniej bardzo rozpisalam....ale wiecie...w nocy miedzy 1 a 6 nad ranem nie bylam siku ani razu...dopiero o 6 wstalam do kibelka i sie bardzo zmartwilam, ze cos sie dzieje, bo zawsze min raz wstawalam....ale teraz wszystko nadrabiam....ja juz chce usg...czemu nie mozna tego urzadzenia miec w domu? :P
13 lata 10 miesiąc temu #60878 przez bewipo
Hehe, Agusia tez sobie tak myślę, ze bym chciała usg w domu mieć ;)
13 lata 10 miesiąc temu #60880 przez Agusia83
Bewipo, a Ty widzisz, ze idziemy leb w leb:)..jeszcze sie okaze, ze urodzimy w tym samym dniu :laugh:
Tylko, ze Ty 2 szkraby a ja jednego...hahaha
13 lata 10 miesiąc temu #60884 przez Mirella
Agusia, można, wszystko jest kwestią ceny :lol:

A ja się obraziłam na bobo testy, dwa dziadostwa mi się trafiły ;)

Lacrijka, test może pokazać dwie krechy a ciązy nie ma, ale to nie Twój przypadek, czarownica Ci mówi :P

Kutyś witaj i rozgość się :)

Angellika, od paru dni jest Klaudia w czapeczce, nic nie zmieniłam, nie wiem, może się wyloguj i zaloguj jeszcze raz? Dziewczyny, a Wy jakie zdjęcie widzicie?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia