- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Czy Wy tez takie zapracowane jak ja?urzeduje w kuchni a mam otwarta na goscinny i urzedujemy z Jessica razem
gosia28 ja zawsze cos dokupuje jak wychodze:))) a karp zamowiony w pl sklepie na sobote zastanawiam sie jakie ciasta upiec a musze miec ze 2
Marta M kochan a Ty jak sie czujesz?juz Ci niewiele zostalo
A takie pytanie mam Laseczki macie Fb? jak tak prosze namiary na pw ))
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Gravity taka kuchnia to plus bo zawsze wiesz co mała robi i masz ją na widoku, aaa, i ona ciebie:P:P Więc spokojnie możesz pichcić A może by tak upiec sernik, jakies z owocem i galaretka ;p
A z nosa leci jak kranu, do tego kaszel. Poszło mi w oczy mi mam światłowstręt
Bleehh, pasterkę już z góry sobie odpuszczam.
I powoli planuje komu powiedzieć o ciąży, (co prawda wszystko się jeszcze może zdarzyć )ale już małe nieporozumienia mam z siorą, bo jej ściemniam ciągle że nie mam do niej czasu. Wole to wyjaśnić i nie psuć atmosfery. Chyba zrobię to podczas moich urodzin, najodpowiedniejsza chwila.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
Ty bidulko tez zalatwiona jak ja tez leci jak woda :(i oczy zalzawione zawsze mam zapalenie spojowek przy katarze
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
missyy szczerze mysle wlasnie o serniku i jakis drugi .Sernik pieken an koncu on zostaje w brytwanie:)z rosa i brzoskwiniami pychota
Ty bidulko tez zalatwiona jak ja tez leci jak woda :(i oczy zalzawione zawsze mam zapalenie spojowek przy katarze
A ja zrobie y ciast ciasto makowe na kruchzm spodzie, sernik na ciemnym spodzie z kuszonka i wisniami, bez spodu i jeszcze ciasto kokosanek, moze piernik z powidłami.
a najlepsze jest to ze zupełnie za nic się wziasc nie mogę, bo bym musiała mieć zaraz w ręce chusteczkę hahaha
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
Gravity napisał:
missyy szczerze mysle wlasnie o serniku i jakis drugi .Sernik pieken an koncu on zostaje w brytwanie:)z rosa i brzoskwiniami pychota
A ja zrobie y ciast ciasto makowe na kruchzm spodzie, sernik na ciemnym spodzie z kuszonka i wisniami, bez spodu i jeszcze ciasto kokosanek, moze piernik z powidłami.
a najlepsze jest to ze zupełnie za nic się wziasc nie mogę, bo bym musiała mieć zaraz w ręce chusteczkę hahaha
Skad ja to znam gotuje obiat i ciesze sie ze Jessica spi bo nie mam jej obok a z nosa leci nie chce ja zarazic:( powinna jeszc godzine temu ale chyba zapach gotowanej kapusty jej pasuje hihihi i spi.Robie kalafiorowa zupke i schabowego z ziemniakmi i kapusta zasmażana.
A co do 2 ciasta moze balowe albo pychotke i wilky wey byl smaczny ostsno albo shrek kurde nie wiem na Nas 2 nie duzo ale zawsze znajomym wyniose bo kolezanki piec nie umieja:( jak karppatke jedna robila to 2h zeman na fonie byla:) hihihi dzwonila co 5min
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
missyy napisał:
Gravity napisał:
Skad ja to znam gotuje obiat i ciesze sie ze Jessica spi bo nie mam jej obok a z nosa leci nie chce ja zarazic:( powinna jeszc godzine temu ale chyba zapach gotowanej kapusty jej pasuje hihihi i spi.Robie kalafiorowa zupke i schabowego z ziemniakmi i kapusta zasmażana.
A co do 2 ciasta moze balowe albo pychotke i wilky wey byl smaczny ostsno albo shrek kurde nie wiem na Nas 2 nie duzo ale zawsze znajomym wyniose bo kolezanki piec nie umieja:( jak karppatke jedna robila to 2h zeman na fonie byla:) hihihi dzwonila co 5min
Ja z kolei podzielę się ciastami z siorą, bo ma dwie lewe ręce do ciast. ;P
Oby mi tylko wyszły, bo w ogóle nie mam węchu, ani smaku. A co najciekawsze zapach dymu papierosowego wyczuje odrazu
Mhnnnn...schabowego to bym zjadła ostatnio zrobilam emkowi i przesoliłam hahaha
Pech
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gravity czuję że urodzę w 44tc (w pierwszej ciąży lekarz mnie tak pocieszył i powiedział że się zdarza i w tym tygodniu co dla mnie jest nie do pojęcia, o 42tc owszem wiem ale 44?) bo tak naprawdę czuję się baaaaaaaardzo dobrze
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
mesy przeczytałam że masz meldowaćk co i jak i myślałam że dziś miałaś testować Czy nie?
No cos ty jestem dopiero w polowie drogi a gdzie koniec na sylwestra wypada mi testowanko , albo nawet na 2 stycznia ... to juz od owulki zalezy
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa