BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 dni temu #809420 przez Marta M
mesy gdzie jesteś?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 dni temu #809441 przez Asik
Jusia :) czasem lepiej odłożyć jedyn cykl na bok niz potem pluć sobie w brodę ;) wiadomo że staranie o ciążę i logiczne myślenie się wykluczają czasem hahahaah ;) bo już by się chciało itp itd .. każda z nas to zna ;) no ale warto zapewnić dziecku równy start :) czasem zdarza się tak jak u nas że niestety przeziębienie sie pojawi po fakcie , genetyka czy cos nie tak i nie mamy na to wpływu , ale jesli mamy to ... no wiadomo :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 6 dni temu - 11 lata 6 dni temu #809469 przez mesy
Marta M jestem tuuu :silly: o co chodzi ;>

11 lata 6 dni temu #809471 przez gabi28
Dzien dobry..

Mam pytanie,na czym polega badanie oczynu RPR? nie mam pojecia co to jest.

11 lata 6 dni temu - 11 lata 6 dni temu #809499 przez Gravity
Witam Kochane

Czy Wy tez takie zapracowane jak ja?urzeduje w kuchni a mam otwarta na goscinny i urzedujemy z Jessica razem :silly: :silly:

gosia28 ja zawsze cos dokupuje jak wychodze:))) a karp zamowiony w pl sklepie na sobote :kiss: zastanawiam sie jakie ciasta upiec a musze miec ze 2 :kiss: :kiss:

Marta M kochan a Ty jak sie czujesz?juz Ci niewiele zostalo :kiss: :kiss:

A takie pytanie mam Laseczki macie Fb? jak tak prosze namiary na pw :))) :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 6 dni temu - 11 lata 6 dni temu #809511 przez missyy
Dlatego juz porobiłam zakupy, żeby nie stać w kolejkach. Ja nawet się zastanawiam, czy czasem za choinkę się niedługo nie wezmę :blush: :blush: wstyd :S , ale jestem praktyczna :silly: , przez cały weekend pewnie będę piec i gotować, poniedziałek raczej zejdzie mi na sprzątaniu ostatecznym i na grobach.

Gravity taka kuchnia to plus bo zawsze wiesz co mała robi i masz ją na widoku, aaa, i ona ciebie:P:P Więc spokojnie możesz pichcić ;) A może by tak upiec sernik, jakies z owocem i galaretka ;p

A z nosa leci jak kranu, do tego kaszel. Poszło mi w oczy mi mam światłowstręt :S
Bleehh, pasterkę już z góry sobie odpuszczam. :silly:

I powoli planuje komu powiedzieć o ciąży, (co prawda wszystko się jeszcze może zdarzyć :dry: )ale już małe nieporozumienia mam z siorą, bo jej ściemniam ciągle że nie mam do niej czasu. Wole to wyjaśnić i nie psuć atmosfery. Chyba zrobię to podczas moich urodzin, najodpowiedniejsza chwila.

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 6 dni temu #809514 przez Gravity
missyy szczerze mysle wlasnie o serniku i jakis drugi .Sernik pieken an koncu on zostaje w brytwanie:)z rosa i brzoskwiniami pychota :kiss: :kiss:

Ty bidulko tez zalatwiona jak ja tez leci jak woda :(i oczy zalzawione zawsze mam zapalenie spojowek przy katarze :S :S

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 6 dni temu #809524 przez missyy
Gravity napisał:

missyy szczerze mysle wlasnie o serniku i jakis drugi .Sernik pieken an koncu on zostaje w brytwanie:)z rosa i brzoskwiniami pychota :kiss: :kiss:

Ty bidulko tez zalatwiona jak ja tez leci jak woda :(i oczy zalzawione zawsze mam zapalenie spojowek przy katarze :S :S

A ja zrobie y ciast ciasto makowe na kruchzm spodzie, sernik na ciemnym spodzie z kuszonka i wisniami, bez spodu i jeszcze ciasto kokosanek, moze piernik z powidłami.
a najlepsze jest to ze zupełnie za nic się wziasc nie mogę, bo bym musiała mieć zaraz w ręce chusteczkę :S :S :S :S :S hahaha

11 lata 6 dni temu #809525 przez Gravity
missyy napisał:

Gravity napisał:

A ja zrobie y ciast ciasto makowe na kruchzm spodzie, sernik na ciemnym spodzie z kuszonka i wisniami, bez spodu i jeszcze ciasto kokosanek, moze piernik z powidłami.
a najlepsze jest to ze zupełnie za nic się wziasc nie mogę, bo bym musiała mieć zaraz w ręce chusteczkę :S :S :S :S :S hahaha

Skad ja to znam gotuje obiat i ciesze sie ze Jessica spi bo nie mam jej obok a z nosa leci nie chce ja zarazic:( :S powinna jeszc godzine temu ale chyba zapach gotowanej kapusty jej pasuje hihihi i spi.Robie kalafiorowa zupke i schabowego z ziemniakmi i kapusta zasmażana.

A co do 2 ciasta moze balowe albo pychotke i wilky wey byl smaczny ostsno albo shrek kurde nie wiem na Nas 2 nie duzo ale zawsze znajomym wyniose bo kolezanki piec nie umieja:( jak karppatke jedna robila to 2h zeman na fonie byla:) hihihi dzwonila co 5min :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 6 dni temu #809532 przez missyy
Gravity napisał:

missyy napisał:

Gravity napisał:

Skad ja to znam gotuje obiat i ciesze sie ze Jessica spi bo nie mam jej obok a z nosa leci nie chce ja zarazic:( :S powinna jeszc godzine temu ale chyba zapach gotowanej kapusty jej pasuje hihihi i spi.Robie kalafiorowa zupke i schabowego z ziemniakmi i kapusta zasmażana.

A co do 2 ciasta moze balowe albo pychotke i wilky wey byl smaczny ostsno albo shrek kurde nie wiem na Nas 2 nie duzo ale zawsze znajomym wyniose bo kolezanki piec nie umieja:( jak karppatke jedna robila to 2h zeman na fonie byla:) hihihi dzwonila co 5min :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ja z kolei podzielę się ciastami z siorą, bo ma dwie lewe ręce do ciast. ;P :P
Oby mi tylko wyszły, bo w ogóle nie mam węchu, ani smaku. A co najciekawsze zapach dymu papierosowego wyczuje odrazu :S
Mhnnnn...schabowego to bym zjadła :woohoo: ostatnio zrobilam emkowi i przesoliłam hahaha
Pech :lol:

11 lata 6 dni temu #809537 przez Gravity
missyy ja to tak dawno nie jadlam pieczonego i kapusty ze juz jestem glodna :)hihihi a czekam na mojego az wroci z pracy czyli do 4 moze nie padne z glodu bo kawe pije:)mala wstal pojadal i sobie lerzy wlasnie :kiss: :kiss: A to pieczemy razem spolecznie widze hihihihi :side: :side: wazne ze ma kto zjesc i sie nie wywala :kiss: :kiss: ja tez nosze zawsze do moich anglikow znajomych oni uwielbiaja moje ciacha :S :S jak ostsnio zanioslam tego milky way to maz mojej klietki taniczyl kolo mnie w kolejny dzien jak sie widzielisy.Tesknie za nimi bo sa na wczasach i wracaja dopiero w sobote:( :side:

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 6 dni temu - 11 lata 6 dni temu #809678 przez Marta M
mesy przeczytałam że masz meldować co i jak i myślałam że dziś miałaś testować :) Czy nie? ;)

Gravity czuję że urodzę w 44tc (w pierwszej ciąży lekarz mnie tak pocieszył i powiedział że się zdarza i w tym tygodniu co dla mnie jest nie do pojęcia, o 42tc owszem wiem ale 44?) bo tak naprawdę czuję się baaaaaaaardzo dobrze :)

11 lata 6 dni temu #809680 przez mesy
Marta M napisał:

mesy przeczytałam że masz meldowaćk co i jak i myślałam że dziś miałaś testować :) Czy nie? ;)

No cos ty :P jestem dopiero w polowie drogi a gdzie koniec :silly: na sylwestra wypada mi testowanko , albo nawet na 2 stycznia ... to juz od owulki zalezy :silly:

11 lata 6 dni temu #809690 przez Marta M
mesy to zaciskam, dla mnie dzień 29 grudnia jest magiczny bo 29 grudnia 2010 dowiedziałam się że jestem w ciąży z Mają a na 29 grudnia 2013 mam termin porodu, hihi :)

11 lata 5 dni temu #809805 przez Gravity
Marta M aj tez czulam sie super a tu ciach wody poszly i to nie po wysilku:)

Mama Anioleczkow [*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka