- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Ingrid sukienka super Klasyczna i na każdą okazję
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
też lubię chłopaków
missyy Wigilia mnie czeka u teściów więc gotowanie mam z głowy, pewnie wcześniej tylko pojadę, żeby jej pomóc.
choinkę będę mieć jak co roku żywą, ozdób nie zmieniam, jakąś tylko serwetę na stół bym potrzebowała, lampki tylko jak zwykle trzeba sprawdzić czy działają.
tak, że sobie ładnie posprzątam a na B.N. to karkówkę z pieca zrobię, placka to piekę jednego, mama drugiego to się wymieniamy po połowie i finito
a wczoraj to po żubrach jeszcze 6 dzików przyszło i jeleń też był a dziś rano to pan leśniczy
tysiaku nie bojaj, jak pediatra uspokaja to się nie denerwuj
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ingrid toż to szok za 3 zeta taką kieckę kupić
też lubię chłopaków
missyy Wigilia mnie czeka u teściów więc gotowanie mam z głowy, pewnie wcześniej tylko pojadę, żeby jej pomóc.
choinkę będę mieć jak co roku żywą, ozdób nie zmieniam, jakąś tylko serwetę na stół bym potrzebowała, lampki tylko jak zwykle trzeba sprawdzić czy działają.
tak, że sobie ładnie posprzątam a na B.N. to karkówkę z pieca zrobię, placka to piekę jednego, mama drugiego to się wymieniamy po połowie i finito
a wczoraj to po żubrach jeszcze 6 dzików przyszło i jeleń też był a dziś rano to pan leśniczy
u teściów? uhuhu, jak milusioo My na szczęście nie. Wole sama porobić sobie w kuchni. nie lubie jak ktoś mi się wtrynia w gary W tygodniu ubiorę choinkę jak na plecy wytrzymam Póki co mam cyprysiki na stołach ozdobione, a dziś może kulę święcącą przed dom wystawię
Ja pewnie zrobi sernik, makowiec. Wszelkie rybki, zupki, kluski z makiem itd, itd.
Tylko nie wiem jak mi się to uda, bo zauważyłam, że straciłam smak, wszystko przesalam.
makabra.
był i leśniczy? Choinka, przegapiłam . jak będę mieć doła, to sobie na żuberki popatrze, odrazu ciśnienie mi opadnie
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Anabell śliczny synek
Anoda super!! i szybciutko znacie płec ))) rewelacja
MoNiia a ciśneinei masz dobre?? jak amsz obrzeki mierz ciśnienie. Ktos napewno cie przejmie w przychodni, musi, bedzie dobrze juz tak blisko masz od porodu śliczna córcia i domek tez juz pokaźny
Gravity wspolczuje bolu kregosłupa, kolki to ciężki temat :/ niestety trzeba sie przemeczyc sposobow jest tyle co dzieci takze kazdy musi znalezc cos co akurat jego dziecku pomaga
Missyy super ze beta rośnie!! i objawy masz jak najbardziej na plus ty juz chyba nei masz zadnych watpliwosci co??
Anabelle ja to samo mile wspominam, inne rzeczy to masakra kilogramy, bnole kosci, kregosłupa, nudnosci itd a rozstepy i hemoroid to mi po porodzie wyszly
Gravity 4 ciąża?? ty 3 razy poronilas?? jeju to sobie wyobrazam jaka jestes teraz szczesliwa!!!!!
Ingrid fajna sukienka, mała czarna na każdą okazje!!
Monia swedzenie to tez enz watrobowe trzeba sprawdzac, jak bedziesz u lek to zapytaj...
Tysiiak śliczny synek, jakie minki słodkie robi
Marzenap trzymam kciuki za malinki
Marta toz ty juz w terminie w zasadzie ejstes bo od poczatku 38 to juz termin :)moze swieta albo sylwester
Lacrijka jakie ślicze dzieci piękne uśmiechy !!!! musisz miec wesoło w domu
No a teraz co u mnie, zaczelam testowac owu, narazie oczywiscie wynik negatywny, ale dzisiaj jakis sluz rozowy si epojawil oczywiscie to po @ jakie spozostalosci ale juz nic nie bylo 2 dni, no niewazne. OPrzeziebilam sie takze tez sie kuruje i sie zastanawiam czy nie przelozyc staranek do owu jeszcze troszke takze zobacyzmy jak bedzie
My na swieta idziemy do moich rodzicow takz eaz tak duzo pracy nie bede miala, w ten weekend mamy u nic juz choinke ubierac wczesnie ale neich im tam bedzie , nie moga sie doczekac jak Wiki bedzie miala frajde hehehe jedyna wnuczke i ciesza sie jak nieweim z kazdej wspolnej chwili
Jutro chyba podjade do laboratorium i tez sobie badanka zrobie bo od 3 meisiecy mam lekkie mdlosci i za cholere nei wiem o co chodzi, nie przechodzi mi to :/ chociaz nie po infekcji zrobie teraz nie ma sensu bo i tak zle wyjda wyniki...
No nci zmykam robic obiad bo dzis na 15 lece. milego dnia
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
missy moi teście są ok. a mój P. zawsze chce jechać to jeździmy.
jest wesoło bo P. ma dużo rodzeństwa, dorosłych jest nas prawie tyle co apostołów
a dzieciaków nawet nie liczę
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
My najpierw wigilie mamy w domu a potem jedziemy na drugą do moich rodziców i tak samo w pierwszy dzień świąt w drugi będziemy pewnie leniuchować
- marzenap
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
missyy super ze beta rosnie
ja takze spędzam Wigilię najpierw u moich rodziców a potem idziemy do rodziców mojego
drugi dzień Świat to samo tylko obiad u teściów a potem do moich drugi dzień Świat leniuchowanie w domku
jeszcze jedno okno mi zostało do umycia wiec lecę póki słoneczko świeci
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
swedzi mnie tylko brzuch wlasnie w tym miejscu gdzie wyszly rozstepy. zatrucie ciazowe mialam chyba przy Julce choc tak naprawde nikt mi tego nie powiedzial ale kostek u nog to ja wogole nie moglam znalesc do tego cale nogi mi zesypalo takimi krostami ktore niemilosiernie swedzialy a po porodzie wszystko zaczelo wracac do normy.cisnienie tez mam ok w szpitalu mialam codziennie mierzone zawsze mialam niskie.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Bylysmy dzis na wadze i Jessica wazy 3,9kg:)rosnie kruszynka:)
Kupilam jej dzis Infacol i mam zamiar dac przed kolejnym posilkiem bo jest zimmny a ma byc teperatura pokojowa:)
Lacrijka cudne masz lalunie
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia nie widać bo nie ma
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
plus.google.com/u/0/photos/1061151936926...06115193692636424961