BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 1 tydzień temu #807061 przez tysiiiak
Kubula faktycznie z niektórymi umiejętnościami radzi sobie dobrze za to w innych jest totalnym leniuchem! Wogóle nie chce przewracać się z pleców na brzuch :dry: Wg pediatry jest ok ale mimo to mam różne myśli :(

Ingrid sukienka super :) Klasyczna i na każdą okazję :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #807062 przez gosia28
Ingrid toż to szok za 3 zeta taką kieckę kupić :cheer: :cheer: :cheer:
też lubię chłopaków :silly:

missyy Wigilia mnie czeka u teściów więc gotowanie mam z głowy, pewnie wcześniej tylko pojadę, żeby jej pomóc.
choinkę będę mieć jak co roku żywą, ozdób nie zmieniam, jakąś tylko serwetę na stół bym potrzebowała, lampki tylko jak zwykle trzeba sprawdzić czy działają.
tak, że sobie ładnie posprzątam a na B.N. to karkówkę z pieca zrobię, placka to piekę jednego, mama drugiego to się wymieniamy po połowie i finito :)

a wczoraj to po żubrach jeszcze 6 dzików przyszło i jeleń też był :laugh: a dziś rano to pan leśniczy B) :)

tysiaku nie bojaj, jak pediatra uspokaja to się nie denerwuj :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 1 tydzień temu #807066 przez missyy
gosia28 napisał:

Ingrid toż to szok za 3 zeta taką kieckę kupić :cheer: :cheer: :cheer:
też lubię chłopaków :silly:

missyy Wigilia mnie czeka u teściów więc gotowanie mam z głowy, pewnie wcześniej tylko pojadę, żeby jej pomóc.
choinkę będę mieć jak co roku żywą, ozdób nie zmieniam, jakąś tylko serwetę na stół bym potrzebowała, lampki tylko jak zwykle trzeba sprawdzić czy działają.
tak, że sobie ładnie posprzątam a na B.N. to karkówkę z pieca zrobię, placka to piekę jednego, mama drugiego to się wymieniamy po połowie i finito :)

a wczoraj to po żubrach jeszcze 6 dzików przyszło i jeleń też był :laugh: a dziś rano to pan leśniczy B) :)

u teściów? uhuhu, jak milusioo :lol: My na szczęście nie. Wole sama porobić sobie w kuchni. nie lubie jak ktoś mi się wtrynia w gary :blink: :blink: W tygodniu ubiorę choinkę jak na plecy wytrzymam :P Póki co mam cyprysiki na stołach ozdobione, a dziś może kulę święcącą przed dom wystawię :lol:
Ja pewnie zrobi sernik, makowiec. Wszelkie rybki, zupki, kluski z makiem :woohoo: itd, itd.
Tylko nie wiem jak mi się to uda, bo zauważyłam, że straciłam smak, wszystko przesalam. :S :S
makabra.
był i leśniczy? B) Choinka, przegapiłam :S . jak będę mieć doła, to sobie na żuberki popatrze, odrazu ciśnienie mi opadnie :silly:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #807077 przez Lacrijka
Wpadam się pochwalić moimi półroczniakami (szok co ??) :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 1 tydzień temu #807082 przez aggi
missyy piękna beta :) nie martw się już na zapas :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #807086 przez Ingrid29
Lacra ślicznie niuńki, czas pędzi. Niedługo będą pierwsze święta, potem roczek i zmiany ciągłe. Wszystkiego najlepszego na półroczku i oczywiście dużo zdrówka :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #807091 przez jusia
Hej dziewczyny zaczynam czytanie :)

Anabell śliczny synek :)

Anoda super!! i szybciutko znacie płec :)))) rewelacja :)

MoNiia a ciśneinei masz dobre?? jak amsz obrzeki mierz ciśnienie. Ktos napewno cie przejmie w przychodni, musi, bedzie dobrze juz tak blisko masz od porodu :) śliczna córcia i domek tez juz pokaźny :)

Gravity wspolczuje bolu kregosłupa, kolki to ciężki temat :/ niestety trzeba sie przemeczyc sposobow jest tyle co dzieci takze kazdy musi znalezc cos co akurat jego dziecku pomaga

Missyy super ze beta rośnie!! i objawy masz jak najbardziej na plus :lol: ty juz chyba nei masz zadnych watpliwosci co?? :silly:

Anabelle ja to samo mile wspominam, inne rzeczy to masakra kilogramy, bnole kosci, kregosłupa, nudnosci itd :huh: a rozstepy i hemoroid to mi po porodzie wyszly :huh:

Gravity 4 ciąża?? ty 3 razy poronilas?? jeju to sobie wyobrazam jaka jestes teraz szczesliwa!!!!! :kiss:

Ingrid fajna sukienka, mała czarna na każdą okazje!! :)

Monia swedzenie to tez enz watrobowe trzeba sprawdzac, jak bedziesz u lek to zapytaj...

Tysiiak śliczny synek, jakie minki słodkie robi :)

Marzenap trzymam kciuki za malinki :)

Marta toz ty juz w terminie w zasadzie ejstes :) bo od poczatku 38 to juz termin :)moze swieta albo sylwester :silly:

Lacrijka jakie ślicze dzieci :) piękne uśmiechy !!!! :) musisz miec wesoło w domu :side:

No a teraz co u mnie, zaczelam testowac owu, narazie oczywiscie wynik negatywny, ale dzisiaj jakis sluz rozowy si epojawil :huh: oczywiscie to po @ jakie spozostalosci ale juz nic nie bylo 2 dni, no niewazne. OPrzeziebilam sie takze tez sie kuruje i sie zastanawiam czy nie przelozyc staranek do owu jeszcze troszke takze zobacyzmy jak bedzie :)
My na swieta idziemy do moich rodzicow takz eaz tak duzo pracy nie bede miala, w ten weekend mamy u nic juz choinke ubierac :huh: wczesnie ale neich im tam bedzie , nie moga sie doczekac jak Wiki bedzie miala frajde :) hehehe jedyna wnuczke i ciesza sie jak nieweim z kazdej wspolnej chwili :)
Jutro chyba podjade do laboratorium i tez sobie badanka zrobie bo od 3 meisiecy mam lekkie mdlosci i za cholere nei wiem o co chodzi, nie przechodzi mi to :/ chociaz nie po infekcji zrobie teraz nie ma sensu bo i tak zle wyjda wyniki...

No nci zmykam robic obiad bo dzis na 15 lece. milego dnia :)

11 lata 1 tydzień temu #807095 przez gosia28
cudne dziewczynki :kiss:

missy moi teście są ok. a mój P. zawsze chce jechać to jeździmy.
jest wesoło bo P. ma dużo rodzeństwa, dorosłych jest nas prawie tyle co apostołów
:silly: a dzieciaków nawet nie liczę :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 1 tydzień temu #807101 przez anoda89
Lacra dziewczynki słodkie i jak się zmieniły przez te 6 miesięcy. Buziaki :kiss: :kiss:

My najpierw wigilie mamy w domu a potem jedziemy na drugą do moich rodziców i tak samo w pierwszy dzień świąt w drugi będziemy pewnie leniuchować :lol:

11 lata 1 tydzień temu #807170 przez marzenap
Lacrijka cudne masz te dzieciaczki :kiss: :kiss:

missyy super ze beta rosnie

ja takze spędzam Wigilię najpierw u moich rodziców a potem idziemy do rodziców mojego ;)
drugi dzień Świat to samo tylko obiad u teściów a potem do moich drugi dzień Świat leniuchowanie w domku :lol:

jeszcze jedno okno mi zostało do umycia wiec lecę póki słoneczko świeci :lol: :lol:

11 lata 1 tydzień temu #807173 przez MoNiaaa
dziekuje bardzo za komplementy co do brzuszka to nie mam zastrzezen tzn podoba mi sie taka pilka i lubie byc w ciazy ale reszta ciala mi przeszkadza ktorej na fotce nie widac :P
swedzi mnie tylko brzuch wlasnie w tym miejscu gdzie wyszly rozstepy. zatrucie ciazowe mialam chyba przy Julce choc tak naprawde nikt mi tego nie powiedzial ale kostek u nog to ja wogole nie moglam znalesc do tego cale nogi mi zesypalo takimi krostami ktore niemilosiernie swedzialy a po porodzie wszystko zaczelo wracac do normy.cisnienie tez mam ok w szpitalu mialam codziennie mierzone zawsze mialam niskie.

http

]

11 lata 1 tydzień temu #807179 przez gabi28
Wracam dzisiaj do domku.:) za chwilkę zjem obiad i idę sobie stąd.

11 lata 1 tydzień temu #807228 przez Gravity
jusia niestety 3 poszly i ciezko zapomniec:( pierwsza poszla w walentynki:( 2 w moje imieniny a 3 hmm zaraz po swietach zeszlego roku 27 dokladnie po tabletkach bo okazalo sie ze nosze 1.5m martwe dziecko:( daty ktorych nie idzie zapomniec a bol w sercu zostaje:(( ale czeba zyc dalej ja pierwsze usg mialm w 7 tyg i jak uslyszala ze wszystko ok to sie poplakalm na lozku podczas badania,na 2 szlam jak klebek nerwow i tak na kolejne z reszta jak poczytasz to wszystko jest na forum :)tu dziewczynki jak siostrzyczki wspieraja sie na wzajem zawsze:)i za to dziekuje im :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Bylysmy dzis na wadze i Jessica wazy 3,9kg:)rosnie kruszynka:)
Kupilam jej dzis Infacol i mam zamiar dac przed kolejnym posilkiem bo jest zimmny a ma byc teperatura pokojowa:)

Lacrijka cudne masz lalunie :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 1 tydzień temu #807236 przez gosia28
gabi supcio nie ma jak w domu :)

Monia nie widać bo nie ma ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 1 tydzień temu #807237 przez anoda89

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka