- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mesy napisał:
ann a no wracam , wracam
ale fajno
Czy ja wiem zaś ten stres , odliczanie i czekanie ... a tak miałam spokój i nawet nie myślałam a jak tu teraz nie myśleć jak człowiek wie , że się stara
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Będziesz nas częściej odwiedzać
Zrobiłam dziś resztę świątecznych zakupów i przysięgam, że mój nos nie zobaczy marketu. Wszystko kupiłam i już nie chce widzieć chmary ludzi, promocji od licha, a potem portfel pusty
Zapakować prezenty i finito. Do garów
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
no przecież mówiłam że grudniowy jarmark z Kręglem oblatuję i mnie ie będzie, sklerozy moje ;pp Dobrze ,że Mesulek trzyma rękę na pulsie bo jeszcze kwilka i sam Rutkowski na Wasze zlecenie by mnie poszukiwał
AAAA i takie wieści!!!
Missy, Ann kochanie, Aggi!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ściskam i zarażam się i gratuluję Wam bardzo jeszcze cjwilką i żadnej na testach nie będzie i sama tam bedę siedzęć jak palec albo cebula spokojnej, pięknej, zdrowej ciązy i pięknych Groszków życzę...bo w grudniu robią się Groszki same oooo
Lacrunia, niepowiem oko na mikołaje rzuciłam, no nie powiem
Anabella witaj , Lenka to śliczne imię, życzę Ci córy zatem A Antek jest cudaśny;)))
Anodka a nie mówiłam że w grudniu są synki ) Gratulacje Groszka
Rysiiak, noo Kubusiński czaruje oj czaruje
co to miałam ,aaa
no wpisałam się na liste matków chrzestnych dzitków Mesulkowych ;p Mesy pamiętaj, że moje chrześniaki nigdy bose nie latają
Mała, coś za często chorujecie ostatnio prześlij te wirusy do mnie , już ja z nimi zrobię porządek buziaki chorowitki, wracajcie do zdrówka
Dave kochana, mam nadzieje że i u Ciebie kryzys zdrowotny zarzegnany
Mirellka, i co byłaś u kitajców? buty masz ???
ściskam Was i całuje i cóż rzec mogę jak ino to, że jestem z Wami tylko po tym staniu nie chce mnie się nawet palcem Kręgla pogilać więc no wybaczcie chwilową niedyspozycję i nie zapominajcie mnie
p.s. hahahahahapoplułąm się, no jasne że nie rysiak tylko TYSIAK!!!! palec mnie się omcknął ;p
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Anoda nie widzialam filmiku pokazesz?
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
jusia a ilodniowy masz cykl?? ja stosowałam testy przez jeden cykl i do tego udanie:P Także polecam je, plus obserwacja swojego ciała. Krechy wyszły jak ta lala w 15 dc przy 29 cyklu. Wiadomo, że śluz zmienia się po miesiączce, zaczynają powoli pobolewać jajniki, itd cały proces. Więc potestuj jeszcze, być może szczyt owulacyjny przed jeszcze Tobą
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
wrocilam z pracy o 2 moj siedzial z mala na szybko odgrzalam zupe i na zakupy ,Moj ze chory zostal w domu z malenka a ja zakupy prawie mnie gosc rozjechal autobusem bo nie widzial mnie jak jade:(( debil przytaszczylam wszystko byla prawie 5 zjedlusmy tz 2 danie i wypakowal zakupy miedzy innymi .Juz pora by mala kapac i siebie tez a ze facet chorywiecie ja to wyglada? sama zrobila i siedze gdzies od godziny na lapku i czytam Was
Jade jutro dom do wynajecia ogladac trzymac kciuki ,musi jakos Nam dac wytrwac tam czas bo on na 3m tylko i moze w koncu to panstwowe wylicytuje mala spi we wozku brak miejsca na lozeczko
mesy laska nie stresuj sie bo to tylko szkodzi!
ferritka bidulko Ty nam na tym targu zamarzniesz!!grzej sie jako ta herbata z pradem czy cus
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
nie pisałam - Lacra śliczne te twoje dziewczynki sto latek na półrocznice
Gravity teraz odpoczywaj należy się podziwiam ja bym nie dała rady chwilę po porodzie nawet dorywczo do pracy śmignąć nie fizycznie a raczej psychicznie Nas też czeka przeprowadzka z nowym rokiem od poniedziałku zacznę pakować te nasze graty bo inaczej się chyba nie wyrobie.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
na szczescie do owu powinnam miec jeszcze czas tak jak piszesz, zobaczymy, zaczelam testowac owu po @ nie czekalam na ten 8 czy 9 dc.
Wczoraj corcia zmusila nas do rozlozenia choinki, czyli wsumei ubieralismy 3 :/ najpierw u mojej mamy, potem sis a na koncu przy wielkich placzach ze nei mamy u nas :/ a dzisiaj ostatnie zakupki prezentowe zrobimy i moze pierniczki upieke, wczesniej trzeba je zrobic bo beda twarde...
Takze dziewczynki milego dnia mykam sie szykowac...niestety z bolem glowy po nieprzespanej nocy
a to moja wiercińska
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Czuje do tego, że zaczyna mi gardło nawalać. Tego by jeszcze brakowało
Miłej niedzieli, leeeniwej
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ferri dzieki oby twoja groszkowa teoria sie sprawdzila
O nie, Missyy, to ja te zarazki rozsiewam. Moje gardlo ciagle nie takie jak byc powinno
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- b-c
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Proszę poradzcie.