BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 miesiąc temu #763818 przez Gravity
Witam

Anoda trzymam kciuki!! :kiss: :kiss:

Ja sie ciese ze u mnie brak komarów ,odkąd jestm w uk nie widzilam komara:)a mieszkam przy samym morzu! :lol: :lol: :lol:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #763850 przez iwonta_kg
Dobry:-)

Ja na sekundę! chcialam poodpisywac na posty ale Kapek cos sie kreci wiec nie dam rady bo musze isc do niego ale zostawiam focię mojego dresika :laugh:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #763853 przez Dave
Iwonta - śliczności :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: wycałowany caluteńki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gravi - zazdroszczę. Ja nie wiem, ale tu jest tego cholerstwa tyle i jeszcze teraz. No masakra :ohmy: :ohmy:

Sprzątanie, hłe, hłe,hłe :S :S :S nono stop. Tak jak pranie i prasowanie. Niekończąca się historia.

A ja kurka mam za sobą dwie kiepskie nocki, a dziś to mnie dzieciaki wykończyć chciały. # razy się za ćwiczenie zabierałam i.... poległam :evil: :evil: Frog, frog, frog :evil: :evil: :evil:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 miesiąc temu #763922 przez Dave
uciekam spiochac.

dobranoc:-)

11 lata 2 miesiąc temu #763954 przez Dave
witam sie z rana. my juz dzialamy. Majos jeszcze spi.

milej niedzieli:-)

11 lata 2 miesiąc temu #763966 przez missyy
witam się, jak tu leniwie :P :P pustki

@ rozgościła się na dobre, o 2 wstałam po apap bo zasnąć znowu z bólu nie mogłam. Trochę uprzykrzyła mi weekend małpa :S

W kilka dni liście raz dwa pożółkły, mega wiatr, bryyyy prawdziwa jesień ;) Aż chce się w wyrku poleżeć cały dzień :lol:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 2 miesiąc temu #763967 przez Dave
missyy - a to małpa :evil:

A w wyrku oj poleżałoby się, poleżało :cheer: B) B) B) B)

11 lata 2 miesiąc temu #764028 przez anoda89
Witam się niedzielnie :) Matko co dzisiaj za dzień śpiący, chętnie bym przespała cały dzień :dry:

Missyy ja dalej czekam, wczoraj cały dzień bolał mnie brzuch a dzisiaj cisza. Tak to jest jak się na nią czeka to się spóźnia :angry:

Iwonta matko Kacperek rośnie jak na drożdżach, chyba zamiast mleka śmietankę masz :lol: Podobny do tatusia a w dresiku super wygląda :) Buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Cisza tu ostatnio nastała, może w zimę w zimowe wieczory przy grzańcu będziemy nadrabiać :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #764046 przez pani_p
Hejo:-)

U mnie piękna pogoda więc zebraliśmy z mężem tyłki i jedziemy w góry :-) może jakieś zdj porobimy żeby jeszcze uwiecznic ten stan, bo na profesjonalną sesję się nie zdecydowaliśmy a chyba warto jakąś pamiątkę mieć :-)

Iwonta śliczny jest Twój synek:-) do wycalowania :-)

Missy no współczuję Ci bardzo tej @:-(

Dave a ty jak zawsze od rana na wysokich obrotach hehe no, ale nie ma się w sumie co dziwić :-)

11 lata 2 miesiąc temu #764064 przez gosia28
Iwonta ale cudo :) i chyba do Ciebie podobny co?

studentka jak tam? Byłaś w końcu na tej imprezie?

missy :kiss: takie wredne @ też mnie nawiedzają :angry:

pani tylko potem pochwal się fotami

a mi się wczoraj grzybobranie udało, taaaaki kosz prawdziwków i podgrzybków znalazłam, ale się jarałam :P
kurcze myślałam, że wpadnie kto z dobrą wiadomością, gosiak dotarła do Ciebie sucz?
Ja w piątek mam gina, odbieram wyniki hormonów i cytologii no i jak @ nie będzie to przed wizytą testa strzelę, choć pewnie przyjdzie- zawsze przychodzi :S

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #764070 przez ferritka
bry;)

no więc tak, skończyliśmy skręcać sypialnię B) nie ma jeszcze w niej wszystkiego , nie ma dywanika, nie ma dodatków, ale stoi B)
Kręgiel przyoszczędził 300 zł na skręcaniu ,ale jak skręcaliśmy to powiedział że ostatni raz :lol: :lol:

Anodka, brawo brawo kochana za piękne wyniki i teraz co, do boju :lol: :lol: 3mam kciuki kochana :kiss: :kiss:

Sis, i jak było na sabacie? dałaś radę, mam nadzieję, że dobrze się bawiłaś :kiss: :kiss:

góry, Pani ależ byłpołaziła , oj bardzo...może we wtorek Kręgla wyciągnę na spacer, rzut kapciem mamy do wisły więc szkoda nie skorzystać z uroków jesieni

W środę mam badania, znalazłam moje wyniki, robiłam badania w 2011 :dry: dokładnie 07.10.2011 więc staramt się prawie równo 2 lata :(
aa Kręgiel był z armią, poszedł grzecznie z pojemniczkiem, doktorek spojrzał na zawartość, powiedział ,że musi sprawdzić czy się nadaje materiał do badania i rzekł " są ruszające się plemniki, materiał ok" B) B)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
aa najlepsze jak tam poszedł to kumpla spotkał w poczekalni, tamtego też żona wysłała, tylko mój Kręgiel powiedział że jestem kochana bo mu kupiłam pojemniczek i zrobił co trzeba w domu, a tamten dostał pojemnik w rejestracji i go pani do pokoju zaprosiła :lol: :lol: nooo więc w środę o 10 chwila prawdy przed nami :S :S

Missy, kurka rurka, wredna :dry: :dry:

Iwonka, Kapselek cudny mały dżentelmen ;]] fajnie go stroisz, mały modniś z niego :lol: :lol:

Gosiak, masz tego ruska jeszcze jakiegoś?? bo bym wciągnęla ze smakiem :S

wczoraj wieczorem naszło mnie tak na kakało że myslałam że padnę, no i sobie bachnęłam pychotka, ciepłe słodkie...ale wypiłam pół kubka i tak mnie zemdliło, że przesiedziałam z godzine w wucecie :dry: :dry: chyba dlatego że wcześniej zjadłam fasolke po bretońsku od nietopery i mi ta mieszanka zaszkodziła... :angry:
wkurzają mnie weekendy, bo jak nie kac to rewolucje zołądkowe :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #764073 przez iwonta_kg
Anodka ani mleka ani śmietany :( straciłam pokarm :( tylko woda leci mi z cycków. i do tego muszę je opróżniać bo bolą :dry:
Jesteś już chyba setną osobą która mówi że Kacperek jest podobny do tatusia! Moje ma tylko oczka ale na zdjęciach tego nie widać ;) :silly:

Gosia nawet w jednym procencie Mały nie jest do mnie podobny :dry: poza tymi oczkami :lol:

Ferri Kapselek ma własnego stylistę :lol: znaczy się mnie :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #764083 przez anoda89
Iwonta ważne że Kacperek ładnie się rozwija a czy mleko z cyca czy z butli to już nie ważne bo najlepsze witaminki na początku wyciućkał :) Tatuś się nie wyrzeknie syna, oj nie jak dwie krople wody :lol: Pij szałwie może coś pomoże ;)

Ferri trzymam kciuki za środę chociaż wydaje mi się że wynik będzie zadowalający :) Jak już odpicujesz do końca sypialnie to pamiętaj żeby się nam tu pochwalić :lol:

Gosia zapalony grzybiarz z Ciebie ;) :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #764094 przez anuuuusia
Dziewczyny, napiszcie mi proszę, co można brać w ciąży na ból brzucha? Ale ból taki zwykły, bo np. coś siedzi na żołądku. Wczoraj zjadłam jakiegoś fast fooda, i strasznie się męczyłam w nocy. Do tej pory mi źle :( Wypiłam miętę nad ranem, nawet nie wiem czy można. POMOCY!

11 lata 2 miesiąc temu #764101 przez iwonta_kg
anuuuusia miętę można pić w ciąży spokojnie, no-spę też możesz wziąć. powinna pomóc.

anoda właśnie coś słyszałam ze szałwia zatrzymuje pokarm tylko nie wiem ile pić, kiedy, w jakich ilościach itd... wiesz coś na ten temat?

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka