BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 miesiąc temu #765343 przez ferritka
eee nie straszcie, że mi się teraz Kręgiel posypie :dry: a ja myslałam, że mi tyje bo taka marna ze mnie kuchareczka ( hmmmm w sumie to on gotuje to jego kuchnia mu szkodzi :S :S )

Gosia, bo hasałaś po tych lasach za grzybami pewnie przewiało i teraz klops :blush:
herbacie z miodem i cytrynką i witC ..a na noc najlepiej polopirynkę na wypocenie i rano bedziesz jak młoda Afrodyta na koksie :blink: zdróweczka :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #765354 przez emka
Feri Oni wszyscy po ślubie obrastają w tłuszczyk :) Ale bieganie fajna rzecz, mój szwagier 30 kg zgubił.

Wiecie co po zabawie z dzieciakami w liściach znalazłam na brzuchu pasożyta! Coś mnie niemiłosiernie zaczęło swędzieć i wyczułąm jakąś gulaje, odsunęłam sweter, a tam wczepiony jak pijawka KLESZCZ. Mąż mi go wyciągnął, ale to miejsce jest cały czas zaczerwienione. NO to se poczekam czy rumień się nie zrobi. Nawet w lesie nie byłam! ech...

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

11 lata 2 miesiąc temu #765360 przez ferritka
Emka, kurczaki obserwuj i jak się coś pojawi - a mam nadzieję ,że nie, to szoruj do przychodni bo z tymi cholerami to nie przelewki :angry:
że też jeszcze w sen zimowy te paskudy nie zapadły :angry: :angry:

choroba męzów - tłuszczyk małżeński :silly:
mój to ma w ogóle tendencje i ciągle jakieś diety robi ale teraz to za chwile pęknie :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #765361 przez gosia28
sama popatrz, gotuje i tyje toć to sugestia, żeby zwalić obowiązek na Ciebie, oczywiście powie, że robisz to lepiej B) a jak Cię przekona to następnym razem się okaże, że Ty lepiej pierzesz, prasujesz, podłogi też jakieś bardziej czyste z Twojego ruchu :laugh:
tak, że uważaj, choć nie straszę bo w sumie mieszkaliście razem przed ślubem. Bądź po prostu czujna

bardziej mi się wydaje, że złapałam coś od bratanków, albo nie wiem od kogo, bo w naszym rejonie jakaś dziwna nowa odmiana grypy się pojawiła, nawet ma swoją nazwę ale se zapomniałam, blee

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 miesiąc temu #765362 przez Mała
Witam
Ferri dziewczyny dobrze gadają, mój T też utył po ślubie ;) Aż z ciekawości sprawdzałam swoją fl i nie wiem na ile dobrze odczytuję swoją owulkę , a raczej ból owulacyjny to mam od 13-16 dni tę fazę :S

Emka oł noł kleszcz :(

Anoda a jak Twoja @?

Ferri na którą jutro do cudotwórcy śmigasz?

11 lata 2 miesiąc temu #765366 przez gosia28
też miałam niedawno przypał z kleszczem, ale na szczęście się nie wciął we mnie. A wiecie gdzie cham się lokował? Idę se idę i nagle czuję, że mnie coś sut swędzi, to se kuknęłam a ten beszczelnie se siedzi

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 miesiąc temu #765367 przez ferritka
Mała cisne na 10 więc szybko bedę wiedziała co i jak :S ale szczerze to się stresuję jak uj, bo nie wiem co tam w armii słychać, ważne że wiemy już że jakaś armia jest :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #765372 przez Mała
Ferri najważniejsze że armia jest, a jakby co ją trochę "potrenujecie". Trzymam kciuki :)

11 lata 2 miesiąc temu #765378 przez gosiak
Ferri a nawet jak armia nie zaciekawa wyjdzie to kuracja witaminkowa zdziała cuda, na skarbkach od jednej laski emek miał 0% plemniorów prawidłowych i po kuracji cieszy się teraz malinami ;) starali się dłuuuugo z dwa lata bankowo, ale trzymam by u Was nie była konieczna kuracja ;)

a co do kleszczy to jakaś plaga, i nie trzeba do lasu wchodzić po mnie też ostatnio łaził B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 2 miesiąc temu #765390 przez ferritka
:kiss: :kiss: :kiss: dziękuję za Waszą wiarę w armie Kręgla to budujące :lol:
poza tym, no wiecie mój wcinbna salfazin od emka lacrunii a jak wiemy on miał szczęsliwy strzał więc liczę na kumulację szczęscia i u nas :lol: :lol: :silly:

a jak w końcu trafimy to paczkę szczęsliwości dostanie kolejna starraczka , bo szczęsciem trzeba się dzielić ,prawda B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #765438 przez Gravity
Elo
Ale sie wyspalam.

Surcze od rana od 6:30 do 7:30 przez godzine i mnie puscilo usnelam doliczajac do 9 skurczu.Wstalam o 9:45.

ferritka trzymam kciuki!!!!!

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 2 miesiąc temu #765483 przez studentkaae
hejka

ja sie dziś melduję z domu... od wczoraj walczę z grypą żołądkową... masakra :(
nooo, czyli to prawda jak mówią - jak nie urok to... :S no i takiej gorączki to dawnoo nie miałam.

wiecie - apropos psucia się po ślubie - ja to mam wrażenie, że u nas to nie emek, a ja się popsułam. wiecznie coś mi dolega, jak nie anginy, to potem w konsekwencji wycięcie migdałków, jakieś migreny, jelitówki, no i mega bolesne @. ech, nic ze mnie pożytku nie ma ten chłop, ani trochę... dół jak uj normalnie mi się nie skończy...

Ferri - oby do jutra! armia jest, a to najważniejsze. daj znaka jutro jak tam u cudotwórcy było.

przepraszam, ale więcej nie pamiętam... chyba gorączka rośnie. bez odbioru. papatki

11 lata 2 miesiąc temu #765507 przez MoNiaaa
feri 3mam kciuki!!!!

moj M to taki chudzielec ze szok zamiast cos przybrac to chyba chudnie ciagle tylko ja coraz wieksza :huh:
i musze sie wam pochwalic ze takie generalne porzadki to u nas zawsze M lacznie z myciem okien i prasowaniem firanek.
ale w tygodniu to ja ogarniam dom

z tymi kleszcami w tymroku masakra!! moja JUlka ma zdolnosci przyciagania ich zawsze jak ze wsi wracalismy to po niej lazily na szczescie zaden sie nie wbil

http

]

11 lata 2 miesiąc temu #765557 przez anoda89
Hejka.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ferri kciuki zaciśnięte :)

Ja kiedyś miałam kleszcza i do tej pory mam bliznę ale nie pamiętam czy było zaczerwienione bo to było jak miałam z 8-9 lat.

Mój mąż się troszeczkę roztył po ślubie, ja też przytyłam ale schudłam.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #765571 przez ferritka
nagrać Wam jak Kręgiel bluźni przy wieszaniu karniszy B)

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka