- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
ja na szczescie z anty nie mialam do czynienia nigdy nie bralam i raczej brac nie bede bo niestety nie jestem systematyczna w braniu jakichkolwiek pigul
moja mama pojechala do niemiec wiec teraz w domku juz bede na dupci siedziala.
obym tylko nie rozleniwila sie na maxa bo sie nie podniose niedlugo:P a ostatnio tak mnie na slodkie ciagnie
jakies testowania sie szykuja bo ja nie w temacie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
aj, spać nie mogę, kręce się cała noc, męcze....mimo tego, że materac wygodniutki to jakoś nie wiem, może jakieś nerwowe niespanie mnie dopadło
Mesy jak rzucanie ma się?
kufa, dzisiaj wysle już Kręgla do pieca bo zimnoooooooooooooooooooooo
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
dzień dobry ))
aj, spać nie mogę, kręce się cała noc, męcze....mimo tego, że materac wygodniutki to jakoś nie wiem, może jakieś nerwowe niespanie mnie dopadło
Mesy jak rzucanie ma się?
kufa, dzisiaj wysle już Kręgla do pieca bo zimnoooooooooooooooooooooo
Nijak ....jakoś mi to nie idzie a u ciebie ?
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Ja brałam anty jakieś 4 miesiące i nic szczególnego nie zauważyłam a nawet cerę miałam jak ta lala Chociaż wiem że dużo kobiet gorzej się czuje.
Monia koniecznie odwiedzaj nas częściej a jak masz ochotę na słodycze to kup sobie ciastka owsiane, ja lubię z Sante ciastka są różne czekoladowe z żurawiną, siemiem lnianym albo naturalne. Mają trochę mniej cukru i na pewno ciutek zdrowsze.
Lacra też do nas dawno nie zaglądała.
Zapraszam dzisiaj na chałeczke Teściowa chciała żeby ze 2 tyg temu zrobiła i w końcu się zebrałam.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Przepraszam, ze tak Was zaniedbuję, ale jakoś weny mi brak. Pytałyście co u mnie... Jakoś leci, praca, dom, Wiki już w 4 klasie więc ma więcej nauki, ale super sobie radzi na razie. Troche zaskakujące jest dla mnie to szybkie dojrzewanie teraz dziewczynek i czasem się tym martwię , dopóki jakaś inna matkla mnie nie sprowadzi na ziemię że to normalne. Chociaż cały czas mi po głowie chodzi, czy czasem do endokrynologa nie uderzyć z nią. Co ze stanakami? pewnie to was najbardziej interesuje... hmmm powiem tak ze tchórz jestem straszny i zawsze wymyślam coś żeby to jeszcze przełożyć. NO i tak teraz wymyśliłam ze "po kwiatach", to znaczy po chryzantemach. Moi teściowie mają produkcje tychże cuchnących kwiatków i zawse pomagam przy sprzedaży, a to jest kilka dni taki zapierdziel, ze nie wiem jak się nazywam. A co dalej? czy nie wymyśle kolejnej wymówki? Się okaże Wybieram się do mojej koleżanki pielegniary, bioorę mój zastrzyk i będzie mi pokazywać jak to się robi. Daje głowę, ze jeśli okaże się to pestką, bułką z masłem lub czym innym prostym jak drut to zaczynam bez zastanowienia. Gorzej jak będzie inaczej No to się rozpisałąm o sobie żeby nie było
U mnie libido i przy anty i bez liche
Co tam jeszcze ja chciałąm, a właśnie MOnia jak Ty cudnie wyglądasz, Julka też, ale wy podobne!
Feri A dlaczego ja sypialni twej nie widze? A Twój kręgiel zuch chłopina! Trzmam kciuki za wyniki.
Gosia 28 Zaciskam!
Pozdrawiam Was wszystkie, chyba sporo pominęłam , bo nie kumam dlaczego Mesy bierze anty i pare innych szczegółów, ale obiecuję nadrobić Buzakuję wszystkie! U nas cudna "złota jesień" No cóż jak wczoraj miałam wolne to słoneczko nie wyszło nawet na chwilę, a dziś... ech!~I tak nie ma co narzekać.
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Wczoraj zaliczyłam spacerek na świeżym powietrzu, doszliśmy do stacji kolejki na szyndzielnię i dupa bo kolejka, że pół dnia byśmy stać musieli.... więc zawróciliśmy i pojechaliśmy na wielkie lody Więc wybaczcie, ale ani jednego zdj nie zrobiłam. A szkoda bo miałam ochotę się przejechać tą kolejką.
Monia nie wiem czy pisałam, ale wyglądasz ślicznie a z córą to jak dwie krople wody jesteście
Więcej nie pamiętam
Buziakuję Was mocno!
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a u nas jakoś nieciekawie, troszkę nam się nawaliło na głowe spraw i próbujemy się powoli wygrzebać
poza tym Leoś ciągle wszystko liże, ściany, worki, podłoge ,drukarkę wsio...a wczoraj wskoczył do nas wieczorem do łózka i ...się wysikał wyczytałam że lizanie to albo nudy albo anemia, a sik w takim miejscu to nery znowu
a teraz mam pytanie techniczne, skoro mam nieregularne najazdy @ to czy faza lutealna jest miesiąc w miesiąc tak samo długa?
aa Kręgiel mi tyje, i nie wiem dlaczego bo jemy racjonalnie, zdrowo i mimo tego ,że 3razy w tydniu pyka w piłkę to coś jest nie tak...może powinien zbadać hmmmm tylko nie wiem co
zaczynamy biegać więc, skoro tyle ludzi biega to my też będziemy, może to nas troszku zbije i zchudzi
poza tym jest zimno i nasz fotografv pojechał do neapolu na sesje z kimś i bedzie dopiero pod koniec przyszłego tydnia, oby tylko pogoda wciąz była zacna bo nie chcę sesji w deszczu
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bry;))
a u nas jakoś nieciekawie, troszkę nam się nawaliło na głowe spraw i próbujemy się powoli wygrzebać
poza tym Leoś ciągle wszystko liże, ściany, worki, podłoge ,drukarkę wsio...a wczoraj wskoczył do nas wieczorem do łózka i ...się wysikał wyczytałam że lizanie to albo nudy albo anemia, a sik w takim miejscu to nery znowu
a teraz mam pytanie techniczne, skoro mam nieregularne najazdy @ to czy faza lutealna jest miesiąc w miesiąc tak samo długa?
aa Kręgiel mi tyje, i nie wiem dlaczego bo jemy racjonalnie, zdrowo i mimo tego ,że 3razy w tydniu pyka w piłkę to coś jest nie tak...może powinien zbadać hmmmm tylko nie wiem co
zaczynamy biegać więc, skoro tyle ludzi biega to my też będziemy, może to nas troszku zbije i zchudzi
poza tym jest zimno i nasz fotografv pojechał do neapolu na sesje z kimś i bedzie dopiero pod koniec przyszłego tydnia, oby tylko pogoda wciąz była zacna bo nie chcę sesji w deszczu
Fl powinna trwać tyle samo co poprzednie .... to , że masz nieregularne cykle to tylko zależy od owu bo jak masz szybciej to krócej trwa cykl jak później to dłużej , ale generalnie fl powinna trwać podobnie tyle samo co inne ...
A leoś nie narobił żeby zaznaczyć nowe łoże ;>
Nam kiedyś nasza mała gnida tak robiła .... ale się z tego już wyleczyła ....
Sesja ślubna w deszczu też fajny patent takiej jeszcze nie widziałam bo wszystkie takie same oklepane jak jest pogoda itp
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Ferri to czy przy nieregularnych cyklach masz zawsze tak długą fl to chyba nikt Ci nie powie...żeby sprawdzić to albo wykresy z pomiarami albo może monitoringi cyklu
A że Leoś wsio lize to ciekawe co to
A fotograf dobrze jak by zdążył do Was przed spadnięciem liści bo teraz takie piękne można fotki w plenerku porobić
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aa widzisz, bo sie zastanawiałam co i jak z nią a skoro jest stała to git malina
aaa no i palę wciąż niestety więc hmmm sama nie wiem chyba jakaś ograniczona jestem umysłowo że wciąz palę
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ferri mesy Ci ładnie wszystko wyłożyła na temat fl wtrącę się tylko w kwestię tycia kręgla i powiem tyle, że ta dolegliwość jest związana z założeniem obrączki na palec
emka no no fajnie, że się odzywasz, ach psychika to jednak jest poważna sprawa. Życzę Ci, żebyś jak najszybciej wróciła do formy starankowej z najlepszymi efektami
ej rozkłada mnie na placka, idę zdychać
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia u mnie po ślubie T zaczął mi się psuć jak przez 9 lata bycia razem nic mu nie było tak po ślubie w ciągu pół roku był 2 razy w szpitalu heheheh
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32