BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 2 miesiąc temu #764507 przez MoNiaaa
Gosia tak foty z marcinki :)

ja na szczescie z anty nie mialam do czynienia nigdy nie bralam i raczej brac nie bede bo niestety nie jestem systematyczna w braniu jakichkolwiek pigul :blush:

moja mama pojechala do niemiec wiec teraz w domku juz bede na dupci siedziala.
obym tylko nie rozleniwila sie na maxa bo sie nie podniose niedlugo:P a ostatnio tak mnie na slodkie ciagnie :ohmy:

jakies testowania sie szykuja bo ja nie w temacie?

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #764560 przez ferritka
dzień dobry ;)))

aj, spać nie mogę, kręce się cała noc, męcze....mimo tego, że materac wygodniutki to jakoś nie wiem, może jakieś nerwowe niespanie mnie dopadło :angry:

Mesy jak rzucanie ma się?

kufa, dzisiaj wysle już Kręgla do pieca bo zimnoooooooooooooooooooooo :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #764606 przez mesy
ferritka napisał:

dzień dobry ;)))

aj, spać nie mogę, kręce się cała noc, męcze....mimo tego, że materac wygodniutki to jakoś nie wiem, może jakieś nerwowe niespanie mnie dopadło :angry:

Mesy jak rzucanie ma się?

kufa, dzisiaj wysle już Kręgla do pieca bo zimnoooooooooooooooooooooo :angry:

Nijak ....jakoś mi to nie idzie :S a u ciebie ?

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #764612 przez anoda89
Hej.

Ja brałam anty jakieś 4 miesiące i nic szczególnego nie zauważyłam a nawet cerę miałam jak ta lala ;) Chociaż wiem że dużo kobiet gorzej się czuje.

Monia koniecznie odwiedzaj nas częściej a jak masz ochotę na słodycze to kup sobie ciastka owsiane, ja lubię z Sante ciastka są różne czekoladowe z żurawiną, siemiem lnianym albo naturalne. Mają trochę mniej cukru i na pewno ciutek zdrowsze.

Lacra też do nas dawno nie zaglądała.

Zapraszam dzisiaj na chałeczke ;) :) Teściowa chciała żeby ze 2 tyg temu zrobiła i w końcu się zebrałam.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #764677 przez emka
Hej babeńki:)

Przepraszam, ze tak Was zaniedbuję, ale jakoś weny mi brak. :silly: Pytałyście co u mnie... Jakoś leci, praca, dom, Wiki już w 4 klasie więc ma więcej nauki, ale super sobie radzi na razie. Troche zaskakujące jest dla mnie to szybkie dojrzewanie teraz dziewczynek i czasem się tym martwię , dopóki jakaś inna matkla mnie nie sprowadzi na ziemię że to normalne. Chociaż cały czas mi po głowie chodzi, czy czasem do endokrynologa nie uderzyć z nią. Co ze stanakami? pewnie to was najbardziej interesuje... hmmm powiem tak ze tchórz jestem straszny i zawsze wymyślam coś żeby to jeszcze przełożyć. :silly: NO i tak teraz wymyśliłam ze "po kwiatach", to znaczy po chryzantemach. Moi teściowie mają produkcje tychże cuchnących kwiatków i zawse pomagam przy sprzedaży, a to jest kilka dni taki zapierdziel, ze nie wiem jak się nazywam. A co dalej? czy nie wymyśle kolejnej wymówki? Się okaże :silly: Wybieram się do mojej koleżanki pielegniary, bioorę mój zastrzyk i będzie mi pokazywać jak to się robi. Daje głowę, ze jeśli okaże się to pestką, bułką z masłem lub czym innym prostym jak drut to zaczynam bez zastanowienia. Gorzej jak będzie inaczej :silly: No to się rozpisałąm o sobie :) żeby nie było :)

U mnie libido i przy anty i bez liche :blink:

Co tam jeszcze ja chciałąm, a właśnie MOnia jak Ty cudnie wyglądasz, Julka też, ale wy podobne!

Feri A dlaczego ja sypialni twej nie widze? A Twój kręgiel zuch chłopina! Trzmam kciuki za wyniki.

Gosia 28 :blink: Zaciskam! :kiss:

Pozdrawiam Was wszystkie, chyba sporo pominęłam , bo nie kumam dlaczego Mesy bierze anty i pare innych szczegółów, ale obiecuję nadrobić :P Buzakuję wszystkie! U nas cudna "złota jesień" No cóż jak wczoraj miałam wolne to słoneczko nie wyszło nawet na chwilę, a dziś... ech!~I tak nie ma co narzekać. :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

11 lata 2 miesiąc temu #764765 przez Dave
A ja wpadam się zameldować. Ja pitole jakaś zalatana jestem ostatnio. Dzieciaki dają czadu :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 miesiąc temu #764783 przez Gravity
Ja juz po pracy i mam wolne jupi:)) ale melduje sie i lece na shoping:))))

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 2 miesiąc temu #765029 przez pani_p
Heloł :)

Wczoraj zaliczyłam spacerek na świeżym powietrzu, doszliśmy do stacji kolejki na szyndzielnię i dupa bo kolejka, że pół dnia byśmy stać musieli.... więc zawróciliśmy i pojechaliśmy na wielkie lody :blush: Więc wybaczcie, ale ani jednego zdj nie zrobiłam. A szkoda bo miałam ochotę się przejechać tą kolejką.

Monia nie wiem czy pisałam, ale wyglądasz ślicznie a z córą to jak dwie krople wody jesteście :)

Więcej nie pamiętam :blush:

Buziakuję Was mocno! :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #765290 przez ferritka
bry;))

a u nas jakoś nieciekawie, troszkę nam się nawaliło na głowe spraw i próbujemy się powoli wygrzebać :( :(

poza tym Leoś ciągle wszystko liże, ściany, worki, podłoge ,drukarkę wsio...a wczoraj wskoczył do nas wieczorem do łózka i ...się wysikał :( :( wyczytałam że lizanie to albo nudy albo anemia, a sik w takim miejscu to nery znowu :( :(

a teraz mam pytanie techniczne, skoro mam nieregularne najazdy @ to czy faza lutealna jest miesiąc w miesiąc tak samo długa?

aa Kręgiel mi tyje, i nie wiem dlaczego bo jemy racjonalnie, zdrowo :dry: i mimo tego ,że 3razy w tydniu pyka w piłkę to coś jest nie tak...może powinien zbadać hmmmm tylko nie wiem co :dry:
zaczynamy biegać więc, skoro tyle ludzi biega to my też będziemy, może to nas troszku zbije i zchudzi :S

poza tym jest zimno i nasz fotografv pojechał do neapolu na sesje z kimś i bedzie dopiero pod koniec przyszłego tydnia, oby tylko pogoda wciąz była zacna bo nie chcę sesji w deszczu :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #765299 przez mesy
ferritka napisał:

bry;))

a u nas jakoś nieciekawie, troszkę nam się nawaliło na głowe spraw i próbujemy się powoli wygrzebać :( :(

poza tym Leoś ciągle wszystko liże, ściany, worki, podłoge ,drukarkę wsio...a wczoraj wskoczył do nas wieczorem do łózka i ...się wysikał :( :( wyczytałam że lizanie to albo nudy albo anemia, a sik w takim miejscu to nery znowu :( :(

a teraz mam pytanie techniczne, skoro mam nieregularne najazdy @ to czy faza lutealna jest miesiąc w miesiąc tak samo długa?

aa Kręgiel mi tyje, i nie wiem dlaczego bo jemy racjonalnie, zdrowo :dry: i mimo tego ,że 3razy w tydniu pyka w piłkę to coś jest nie tak...może powinien zbadać hmmmm tylko nie wiem co :dry:
zaczynamy biegać więc, skoro tyle ludzi biega to my też będziemy, może to nas troszku zbije i zchudzi :S

poza tym jest zimno i nasz fotografv pojechał do neapolu na sesje z kimś i bedzie dopiero pod koniec przyszłego tydnia, oby tylko pogoda wciąz była zacna bo nie chcę sesji w deszczu :dry:

Fl powinna trwać tyle samo co poprzednie .... to , że masz nieregularne cykle to tylko zależy od owu bo jak masz szybciej to krócej trwa cykl jak później to dłużej , ale generalnie fl powinna trwać podobnie tyle samo co inne ...

A leoś nie narobił żeby zaznaczyć nowe łoże ;>
Nam kiedyś nasza mała gnida tak robiła .... ale się z tego już wyleczyła ....

Sesja ślubna w deszczu też fajny patent :lol: takiej jeszcze nie widziałam bo wszystkie takie same oklepane jak jest pogoda itp :P

11 lata 2 miesiąc temu #765306 przez gosiak
Bry ;)

Ferri to czy przy nieregularnych cyklach masz zawsze tak długą fl to chyba nikt Ci nie powie...żeby sprawdzić to albo wykresy z pomiarami albo może monitoringi cyklu :unsure:

A że Leoś wsio lize to ciekawe co to :unsure:
A fotograf dobrze jak by zdążył do Was przed spadnięciem liści bo teraz takie piękne można fotki w plenerku porobić :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 2 miesiąc temu #765312 przez ferritka
Mesulku, no właśnie czytałam też że mruczki nie lubią nowych mebli i zaznaczają, że to one rządzą więc może to to, oby :S :S

aa widzisz, bo sie zastanawiałam co i jak z nią a skoro jest stała to git malina :blink:

aaa no i palę wciąż :dry: niestety :angry: więc hmmm sama nie wiem chyba jakaś ograniczona jestem umysłowo że wciąz palę :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu #765318 przez gosia28
hejoł,
ferri mesy Ci ładnie wszystko wyłożyła na temat fl wtrącę się tylko w kwestię tycia kręgla i powiem tyle, że ta dolegliwość jest związana z założeniem obrączki na palec :P

emka no no fajnie, że się odzywasz, ach psychika to jednak jest poważna sprawa. Życzę Ci, żebyś jak najszybciej wróciła do formy starankowej z najlepszymi efektami :kiss:

ej rozkłada mnie na placka, idę zdychać :S

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 miesiąc temu #765324 przez mesy
Ferri no nasza też se tak zaznaczała :angry: nawet jak pojechała do mojej mamy to sik , żeby zaznaczyć , że ona tam była :angry: :angry: :angry: :angry:

Gosia u mnie po ślubie T zaczął mi się psuć :lol: jak przez 9 lata bycia razem nic mu nie było tak po ślubie w ciągu pół roku był 2 razy w szpitalu heheheh

11 lata 2 miesiąc temu #765340 przez gosia28
hehe ferri widzisz? mesy ma żywy przykład, że chłopina po ślubie to już nie ten sam, a najgorsze, że z czasem się wszystko pogłębia, w szczególności jak trzeba będzie coś zrobić B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka