BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #315637 przez aneta2611
a!gusia napisał:

a Jerzys spi juz godz i 15 min!!!ktosik mi znow dziecko zamienil :) :)

się ciesz :woohoo: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #315638 przez beti
Agusia, a co za różnica czy na szydełku czy na drutach....????

Kasiek :ohmy: :ohmy: ja o swojej bliźnie po cesarce też mam wiele do powiedzenia....:angry: czuję ją non stop :(
12 lata 10 miesiąc temu #315639 przez Kasiek
Agusia moja spi połtorej :dry: ale chyba sie budzi wlasnie

a ja nadrobilam a mieszkanie jak pobojowisko wyglada :( ale tak to jest :) albo forum albo sprzatanie :)

ide
12 lata 10 miesiąc temu #315641 przez adee84
Agusia ja kase też Ci oddam i to bez dyskusji no i namawiam do wystawiania na allegro :)
idę gary myć i szykować brokuł na kotlety
12 lata 10 miesiąc temu #315644 przez beti
MAdzia, tak karmię, ale wiesz jak jest, jak będą chcieli to mi życie tak utrudnią, że sama będę chciała wyjeżdżać...
12 lata 10 miesiąc temu #315652 przez madzia0507
Beti, a nie mogliby cię dać na inne stanowisko??? Jakieś "stacjonarne"???
12 lata 10 miesiąc temu #315656 przez a!gusia
Beti a co to znaczy ze czujesz blizne?bo ja tez... :( cociaz wyglada ladnie ale czesto mnie boli jak mam spodnie ubrane...
12 lata 10 miesiąc temu #315657 przez Asik
Agusia :D :D czapki zajebiste :) :) :) popieram :) wystawiaj :) jak nie na allegro to na Tablicy spróbuj :D :D

Noo tylko 7 tyg zostao i Szymka mi pozszywają :D :D

Anetko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: nie martw się bo może
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Adee nie ma znaczenia że miałaś dochód , pisałaś że mało dostawałaś i Rafał nie miał tych nadgodzin już jak w 2010 więc idz i składaj , tam nie masz w papierach nic o urlopie wypoczynkowym tylko o tym czy jesteś zarejestrowana w UP . tu masz linka do swojego MOPS i pisze tam komu prsysługuje a komu nie i nie ma tam nic o urlopie wypoczynkowym , babka w MOPS się zdziwiła wrecz ze o takie cos pytam, a dochodem się nie martw bo przecież na pewno mieliście mniej niz w 2010 :D ja to bym dawno już poszłą do US po zaświadczenie i kompletowała wsio za 2011 r , fakt że nie jest to dużo ale na pampersy by było.

Nie piszaj mi tu o brokulcuuuuuuu bo mi żołądek skręca z głodu :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu #315658 przez Kasiek
Beti ale myslisz ze beda Ci utrudniac?? twoj szef taki lewy jest?? moze ma jakies uczucia i nie bedzie tak źle?
a z kim zostanie Fifi?
12 lata 10 miesiąc temu #315664 przez Edyta
silvia spi mi 35minut :laugh:
a co do standartu zycia no to chodzi mi o prace wlasnie moze jakos tak chaotycznie napisalam... :dry:
jak czytam o tych waszych z szyciach to uffffff dobrze ze ja mialam cc :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315678 przez beti
Kasiek, złobek :(

Madzia, właśnie nie bardzo mają mnie gdzie przerzucić...co do mojego szefa to on nie jest do końca
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia, połowy spodni nie mogę nosić, bo mi ją drażnią, generalnie mam bardzo czułą i drażliwą skórę na tej bliźnie i każdy dotyk jest nieprzyjemny :(
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315682 przez Kasiek
Beti kurcze ale moze sie tez ładnie zachowa i bedzie rozumiał ze to jednak małe dziecko :dry:

ja nerwy strace zanim podam temu mojemu dziecku jakąs tabletke albo syrop :angry: :angry: wypluwa wszystko nawet z moim mlekiem :huh: wykonczy mnie, ja wam mowie ona mnie wykonczy.....
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315691 przez Renata Anna
Wszystkiego najlepszego dla naszej kochanej Julitki. - chyba mózg wysmarkałam, bo rano nie zorientowałam się że Julisia kończy dziś pół roczku.

Anetko słyszałam o tej przypadłości, która Cię spotkała. Sama sobie z tym nie poradzisz, konieczna jest wizyta u ginekologa. A jeśli już się wysuwa, to najprawdopodobniej zrobią Ci plastykę macicy operacyjnie. Trzymam kciuki :) A może rzeczywiście tak jak mówi Asik nie będzie tak źle ;)

Agusia ja też chcę taką czapkę dla Celinki :) Plis, Plis :cheer: :cheer:

Moje dziecko właśnie odkryło, że szuflady, przy których ją stawiam w bujaczku można otworzyć. A tam.... skarby przeróżne - skład ścierek kuchennych...
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315697 przez Renata Anna
.

Dziewczyny nic mi na ten katar nie pomaga. Oczy tak mi łzawią, że zaraz chyba wypłyną i potoczą się pod biurko... :X
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #315704 przez beti
O matko, faktycznie, ciotka bije się w pierś....Julitko wszystkiego najlepszego!!!! :kiss:

Celinka jaka słodka na tym zdjęciu :kiss: :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka