BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #316155 przez jusia
Adee no świetne to zdjecie Majeczki jak wygląda spod kołdry :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: śliczna jest :) buziaki dla chorowitka :kiss:

Nika wow super artykuł!! dobrze ze udało się pomoc temu maluszkowi :)

A tak wogóle jestem zła!!! cholera dziewczyny co sie dzieje w tym tygodniu??????? whyyyyy???? aż sie boje o tenchrzest :(
znow lipa, bylismy w przychodni, Wiki ma katar od kilku dni, nie radzimy sobie z nim i chcemy to skonsultowac poza tym ma alergie od jakis 2 mcy nie moge dojsc co to i chce sie poradzic :( i co?????? baba w recepcji mnie zle poinformowala!!! k... zapisala nas na dzisiaj i sie okazalo ze naszej lekarki nigdy w srody wieczorem nie ma!!! :angry: :angry: :angry: :angry: nosz... strzeli mnie cos i sie upiera ze to ja pomylilam a ze sobie zapisalam date majac tel w rece to raczej watpie zebym cos pomylila i jak od tygodnia mowie M ze idziemy dizsiaj bo sie nam mleko konczy i doszla ta infekcja...
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #316162 przez jusia
Agusia jak sie Jerzykowi podobalo na basenie?? :)

Adee fajne nosidelko, nie przyda sie wam na wakacje???

Beti
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #316163 przez aneta2611
hej

do mojego lekarza nie ma szans się bezposrednio dodzwonić, bo zona sekretarka skutecznie ten kontakt utrudnia, a;e znazłam na nią sposob. Zadzwoniłam do szputala i akurat miał dyzur. powiedział, że mam sie oszczedzac i przyjsc w poniedzialek
12 lata 10 miesiąc temu #316168 przez aneta2611
przepraszam ze Wam nie odpiszę, ale jakoś nie mam weny i Fifi nie pozwala.

Jusia, tak, rodziłam anturalnie. Właściwie to uparłam się na poród naturalny i zaczynam powoli tego żałować :(
12 lata 10 miesiąc temu #316177 przez jusia
dziewczyny pochlastam sie normalnie :angry: :angry: :angry: zadzwonil do mnie ten facet z tej stłuczki i co?? juz mu wzrosły potrzeby do 300 zł a mowil 100-200 i ja juz nie weim, mi sie wydaje ze to byla moja wina a M mowi ze wspolna...moglby mnie ktos oswiecic??????

Anetko to dobrze ze sie umowilas, a czemu ona utrudnia dostep do niego?????
12 lata 10 miesiąc temu #316183 przez motylek
Renata; Celinka to taka mała ślicznotka
kiniaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia ;zazdroszcze basenu a Jerzyk słodki

A my się wkkońcy doczekaliśmy :lol: :lol: mamy ząbek :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316186 przez a!gusia
Jusia jak my mielismy stluczke to bez gadania zadzwonilismy na policje bo tak to wlasnie jest,tego sie balismy ze ta babka w ktora wjechalismy-ewidentnie nasza wina byla bedzie do nas dzwonic i wymyslac coraz to nowe wydatki a my bedziemy placic..tak to owszem,strailismy znizki ale wszystko bylo ok...a co do winy to nie wiem niestety :( zaraz m zapytam :)

m mowi ze chyba to byla obopolna wina-tzn Ty walnelas tylem w jego tyl?na parkingu?oboje cofaliscie czy tylko Ty?

Motylku gratki ziombka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 lata 10 miesiąc temu #316187 przez jusia
ooooo to gratulacje :)

ty to szczęściara jesteś :) ani śladu nie masz po porodzie :) zazdroszcze...jak patrze na moja blizne to mi smutno, taka przeorana :( mam wrazenie ze jest duza i sina :( bleee
12 lata 10 miesiąc temu #316190 przez Kasiek
Adee pomysl na zapiekanke juz sobie zapisalam :laugh: mniam, kalafiora aktualnie nie mam ale jak sie go dorobie to takową zrobie :)

Sonia moze to nic powaznego, buziaki :kiss:

Domii super ze Błazejek Ci tak ładnie spał :)

Jusia zdrówka dla Wiki :kiss: prezenty od babć naprawde wzruszające, i ja tez nie lubie jak moja babcia mówi do Igi za kazdym razem "ty juz mnie nie zapamietasz, bo ja juz stara jestem" ehh :(

Kinia wlasnie próbowałam ta miarka od Ibum-u ale tez pluje :dry: no nic jakos w nia wmusilam ale wieczorem powtórka :dry: i masz szczescie ze fajnie zniosłas te porody :) :)

reszte potem bo stalo sie cos okropnego :( :( idiotka ze mnie, nie nadaje sie na matke...
12 lata 10 miesiąc temu #316193 przez jusia
no ja wlasnie powiedzialam temu kolesiowi ze sie zastanowie ale chyba przez ubezpieczalnie to zalatwimy, bo ja znizek prawie nie mam, mysle ze za cos takiego nadwyzki nie bedzie a szczerze mowiac po to sie placi to ubezpieczenie prawda?? tyle ze policji nie bylo ale ok ja juz moge dla sweitego spokoju przyjac ze to moja wina tylko M naciska ze nie moja dokonca i ja juz nie wiem, bo tak naprawde koles mnie tez nie widzial i musial szybko cofac...i on mowi ze wjechal na parking i cofal zaraz a ja go na tym parkingu nie widzialam zeby wjezdzal, raczej watpie zeby zdazyl wjechac i wyjachec jak zamknelam drzwi i odpalilam samochod, to raczej nei mozliwe ale nie widzialam go wogole wiec nieweim i niby jak mam sie bronic ze bylo inaczej jak nie wiem :( ojch...mam dola, same smuty i problemy :((((((((((( i jeszcze cholerka, mama moja nie odbiera caly dzien :( a miala dzisiaj wazne spotkanie :( i chcialam o tym porozmawiac a ona wogole nie odbiera telefonu :( a nie wiem gdize jest czy w domu czy na dyzurze... :(
12 lata 10 miesiąc temu #316196 przez jusia
Kasiek co sie stalo???????
12 lata 10 miesiąc temu #316206 przez a!gusia
Kasiek nie strasz tylko pisz!
12 lata 10 miesiąc temu #316207 przez jusia
odebrała...masakra martwilam sie...

Kasiek...
12 lata 10 miesiąc temu #316227 przez kiniaa
Jusia bo tak to jest ze problemy lawinowo sie pojawiaja takze musisz zacisnac zeby i wytrzymac jeszcze troszke bo juz niedlugo sie skoncza, zobaczysz wszystko sie ulozy :kiss:

Kasiek :ohmy: co sie stalo????

Sonia nie martw sie asymetria, tak jak Beti pisala nim sie obejrzysz bedzie po rehabilitacji. A Bella to w ogole nie byla badana pod tym katem i usg bioderek tez nie miala w ogole bo tutaj nie badaja.
no ale coz musze im wierzyc na slowo ze jest ok :)

Adee tez mysle ze spokojnie pojdzie za 15 zl

Agusia swietna fotka w basenie :) wstyd sie przyznac bo basen taki dla dzieci mam 5 min drogi od domu i mijam go jakies 3 razy dziennie a jeszcze nie bylismy z mala :S

Motylku :lol: gratki 1 szego zabka :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #316240 przez Edyta
Jusia oby wszystko sie jakos ulozylo baaaaa apewno sie ulozy :)
domiiwybacz ale czytalam na raty i zapomnialam co mialam Tobie odpisac :silly: a wiedzialam ze cos mialam napisac...
unas byl dzis piekny dzien slonko cieplo ze bez kurtki mozna bylo wyjsc sucho i bez wiatru normalnie piekna wiosna unas sie zjawila :) spacerowalam dzis dlugo z m i mala a silvia byla zachwycona jak ja ja albo Tata bral na rece :) tyle unas a jeszcze chcialam ja przestawic na 20 spanie ale nie daje rady zasypia mi jak w zegarku 19 i silvi nie ma juz odpynela w slady morfeusza wiec ja zmykam sie prysznicowac ostatnio to klade sie jak babcia do lozka juz o 20 :laugh: i nic mi sie nie chce robic to jest najciekawsze ciasno mi jak m w domu na zwolnieniu to mi sie robic nic nie chce... :laugh: przepraszam ze nie odpisalam cos ostatnio pamiec brak czasu zawodzi ale nadrobilam :)
MOTYLEK GRATULACJE ZABKA :lol:
AGUS JERZYS SLICZNY W BASENIE :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży