BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316243 przez Renata Anna
Hej, hej...

Rysiek umarł :( Świeć Panie nad jego duszą. Oglądałyśmy akcję razem z Celinką :)

Aaaaaaaaaa i słuchajcie... Pęknę zaraz z dumy :lol: Moje dziecko porusza się już w chodaku i jak ją wołam, to jak tylko może stara się do mnie przyjść... aż się łezka w oku kręci :cheer:

Celinka już śpi, M poszedł do pracy na nockę, więc mogę dziś z Wami pogadać. Zaraz... tylko nadrobię :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Madzia wszystkie moje erotyczne gadżety jakie miałam, zarówno z panieńskiego i nie tylko moja mama wyrzuciła do kosza. Wszystkie te rzeczy zostały u moich rodziców po ślubie. Wspominała kilka razy, żebym zabrała swoje zabawki, ale jakoś nie miałam do tego głowy. No i któregoś dnia jak mnie odwiedziła powiedziała coś w tym stylu:

Sprzątałam wczoraj w twojej starej szafie, bo Kamil (brat) przenosi się do twojego starego pokoju i pozwoliłam sobie wyrzucić dwa pejcze, kajdanki, słomko-siusiaki i jeśli dobrze policzyłam, to chyba 24 penisy w różnych wydaniach :blush:

Oj było tego, było...

Agusia czapa rewelacyjna. Podpisuję się pod tym co napisała Adee... Ja na Twoim miejscu sprzedawałabym je. Ja jestem Twoją kolejną klientką... Jerzyk cudnie pływa :)

Biedronka to nie są pierdoły, tylko bardzo ważne sprawy. Niestety żyjemy w takich czasach, że ciężko jest "normalnie" funkcjonować... A Madziulka zapatrzona w Patryczka :) Pewnie jeszcze chwila i zacznie go naśladować :blink:

Jusia ja też bym się wzruszyła. Twoja Wiki na pewno też będzie poruszona tym faktem, jak za kilka lat jej opowiesz, że prababcia bardzo chciała być na jej chrzcinach, ale nie doczekała. Jednak zostawiła coś dla niej na pamiątkę... Sama się teraz wzruszyłam... Aaaaa i dzięki za troskę. Już troszkę lepiej się czuję :kiss:

Haniu napisz jak się czuje Twój M :unsure:

Edytka no to czekamy na ząbek Silvi. Ja zauważyłam, że Celince zmienił się wygląd dziąsełek na dole. Może i my w końcu się doczekamy :)

Pippin kartony + Hanna Mostowiak ?? Nie pomyślałam o tym... Ale spoko, spoko... Coś pokombinujemy :)

Adee mam nadzieję, że nie popełniłaś harakiri... Bądź dzielna. A co do nosidełka, to moim zdaniem jest całkiem w porządku. No i znów ukradłam przepis :silly:

Marta dobrze, że już wiesz wszystko na temat ciemiączka Karolka. Martwiłaś się bidulko :)

Sonia trzymam za słowo, że zajmiesz się każdą z osobna wieczorem... Ja chcę być pierwsza :lol:

Happymamma co to dla Ciebie 27 stron. Zaglądaj częściej, to będziesz miała ich mniej do nadrabiania :blink:

Beti ja chciałam dziś wyjść z Celinką na spacer, ale jak wyjrzałam przez okno, to wszystkiego mi się odechciało. Poza tym mam taki katar, że nie widzę dalej jak 2 metry...

Motylku gratulujemy ząbka... Wstaw foto, pochwal się :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #316273 przez Edyta
Renatko obys miala racje z Tymi zabkami co by i nam uszlo to jakos bez bolesnie :silly: silvi tez sie tak zmienily dziasla :silly:
kurczem mam dylemat...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 10 miesiąc temu #316277 przez Renata Anna
Edytka jak masz pełno to odciągaj tylko tyle, żebyś poczuła ulgę. Nie odciągaj wszystkiego, bo organizm odczyta to jako potrzebę dalszej produkcji mleka. Ja jak przestawiłam Celinę na MM to tak robiłam i z czasem mleka było coraz mniej i w końcu zanikło. Aaaaa i nie masuj jak nie masz zastoju i nie rób ciepłych okładów. Najlepiej nie tykaj... Odciągaj tylko troszkę... w końcu zobaczysz, że się wysuszy...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316278 przez a!gusia
Edytko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #316279 przez domii
Hej
nie wiem co sie dzieje ale wyskakuje mi blokada antywirusowa na stronke forum :( teraz jej wylaczona dlatego pisze ale takto to wogole nie bede chyba z forum korzystac :( ktoras tez tak ma?

Motylku gratulujemy ząbka :)

Beti to nie Blazejek ma lekkie AZS tylko Filipek Anetki

Agusia a na ktorym basenie byliscie?super zdjecie :)

Kasiek co sie stalo?

Renata to Celina juz w chodziku pomyka?

Co z ta Angelika pisal ktos do niej?

Happymamma nadrabiaj :silly:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316280 przez a!gusia
Domii na agh :) i fajnie tam jest,przewijaki i w ogole :) musze jeszcze park wodny obadac bo jest blizej ale moze byc wiecej ludzi...o nie wlasnie zbaczylam na ich cennik i napewno am nie pojde! 48 zl za godzine dla naszej trojki!a ja zaplacilam dzis 16 zl a przeciez z dzieckiem to na pol godz sie idzie! szaleni!
12 lata 10 miesiąc temu #316288 przez domii
Agusia a Jerzyk mial pieluche kapielowa i majteczki?Madzia byla kiedys z Julitka w Aquaparku i bylo tyle ludzi ze Julitka sie wystraszyla i wogole jej sie tam nie podobalo :(
A co do pokarmu to podobno picie szalwi troche hamuje laktacje
Anetko no co za zone ma twoj gin ze nie mozna sie dodzwonic :angry: oszczedzaj sie a w poniedzialek na pewno sie wszystko wyjasni :kiss:

Jusia koles ewidentnie chce Cie na kase naciagnac :angry:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316290 przez Renata Anna
Domii jak weszłaś na forum, bo Dorotka, Pippin i Martucha nie mogą wejść, bo im antywirus wyskakuje !!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
12 lata 10 miesiąc temu #316292 przez domii
Maz mi sciagnal blokade w antywirusie i siedze tylko na tej stronie nie chodze po innych-po poludniu weszlam normalnie a teraz mi stronke blokowalo i wyskakiwal komunikat polaczenie zresetowane

12 lata 10 miesiąc temu #316298 przez Renata Anna
Kurde no, coś się powaliło z tym forum znowu :(
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316299 przez a!gusia
dziwne ja caly czas na forum siedze i moze dlatego jest ok...?tylko dluzej sie stronki wgrywaja...a m mnie wlasnie oswiecil ze nie mamy antywirusa :)
Domii mial pieluszke tylko z rossmana,bylo tam kilkoro dzieci tez tak mialy..
12 lata 10 miesiąc temu #316303 przez Renata Anna
Agusia ja się wylogowałam nawet i wyłączyłam komputer żeby znów się zalogować na forum i nie mam tego problemu co dziewczyny. Wydaje mi się, że jest to kwestia antywirusów jakie mają poinstalowane na komputerach...
12 lata 10 miesiąc temu #316306 przez domii
Ja mam avasta

Dobra mykam przed tv do jutra mam nadzieje ze zrobia cos z tym forum :angry:

12 lata 10 miesiąc temu #316308 przez kiniaa
ja tez nie mam antywirusa... tzn mam ale czesto wylaczam bo mam stary komputer i wolniej chodzi z antywirusem
12 lata 10 miesiąc temu #316309 przez beti
domii napisał:

Beti to nie Blazejek ma lekkie AZS tylko Filipek Anetki

:

Aaaaj, bo to Jusia pisała, a mi się popitroliło :P

Jusia, ja bym to przez ubezpieczalnię załatwiła...

Kasiek, co się stało??

Renata, nie daj się :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży