- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316438 przez Renata Anna
Edyta napisał:
No bo jak masujesz to pobudzasz je do produkcji
Witam!
U nas nocka przespana ładnie. Zamierzam dziś ogarnąć trochę w mieszkaniu, bo burdel mam na kółkach. Chciałabym gdzieś wyjść, ale taka wspaniała jest pogoda, że ....
Mam nadzieję, że dziś będzie Was tu więcej niż wczoraj...
Renatko powiedz mi a czemu nie masowac piersi czyli co odciagac tylko tyle zeby byla ulga pic miete lub szalwie i nie tykac...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
No bo jak masujesz to pobudzasz je do produkcji
Witam!
U nas nocka przespana ładnie. Zamierzam dziś ogarnąć trochę w mieszkaniu, bo burdel mam na kółkach. Chciałabym gdzieś wyjść, ale taka wspaniała jest pogoda, że ....
Mam nadzieję, że dziś będzie Was tu więcej niż wczoraj...
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316445 przez Asik
Hejka
czytałam że niektóre miały prob z wejściem tutaj.. ja nie miałam
Byłam na tym nowym forum ale kurcze jakoś dziwnie tam jest .. i mnie włącza się non stop reklama
Reantko ja tez dzisiaj za mieszkanko się biore no i pranie , prasowanie tez
mam nadzieje że mój zmierzluch mi da ... bo kurcze w kojcu juz siedziec nie chce tylko popylać po mieszkaniu... własnie go spod stołu wyciągałam bo się zaklinował i tak marudził że głowa mi peka.
nocka to juz standard ze do 6 spi ale biore go do siebie i jeszcze do 7 nynamy. czasami zajęczy w nocy i ja wstaję jak debil ;D bo przeciez jakby miał swój pokoik to pewnie nawet bym nie słyszała ze sie przebudził a on tylko na min yyy i spi dalej
100 latek dla Kornelki
czytałam że niektóre miały prob z wejściem tutaj.. ja nie miałam
Byłam na tym nowym forum ale kurcze jakoś dziwnie tam jest .. i mnie włącza się non stop reklama
Reantko ja tez dzisiaj za mieszkanko się biore no i pranie , prasowanie tez
mam nadzieje że mój zmierzluch mi da ... bo kurcze w kojcu juz siedziec nie chce tylko popylać po mieszkaniu... własnie go spod stołu wyciągałam bo się zaklinował i tak marudził że głowa mi peka.
nocka to juz standard ze do 6 spi ale biore go do siebie i jeszcze do 7 nynamy. czasami zajęczy w nocy i ja wstaję jak debil ;D bo przeciez jakby miał swój pokoik to pewnie nawet bym nie słyszała ze sie przebudził a on tylko na min yyy i spi dalej
100 latek dla Kornelki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Asik.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316455 przez dorotas29
Dzień dobry!!!
Edytka- super,że sobie pospałaś
ja nie bardzo ,bo w nocy zaczęła sie wichura,która trwa do teraz i moja starszaczka ciągle się budziła, a Kubus wytrzymał bez mleka od 19:30 do 4,czyli świetnie:-)
Po ostatnim bigosie i jajecznicy, Kubuś dzisiaj również ze mną spożywa posiłek- bułeczkę weka ze smaczną szyneczka- oczywiście tak mini mini
Edytka- super,że sobie pospałaś
ja nie bardzo ,bo w nocy zaczęła sie wichura,która trwa do teraz i moja starszaczka ciągle się budziła, a Kubus wytrzymał bez mleka od 19:30 do 4,czyli świetnie:-)
Po ostatnim bigosie i jajecznicy, Kubuś dzisiaj również ze mną spożywa posiłek- bułeczkę weka ze smaczną szyneczka- oczywiście tak mini mini
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez dorotas29.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316484 przez domii
Hej
Ja dalej nie moge wchodzic inaczej niz po wylaczeniu antywirusa wkur...mnie juz to ze ciagle cos z tym forum nie hula
U nas nocka jako tako 3 pobudki ale Blazejek spal strasznie niespokojnie wiercil sie caly czas i ciagle sie przewracal na boczki o 4 wzielam go juz do nas do lozka i spalismy do 7.30
Teraz ma 1 drzemke bo na spacerek pojdziemy jak wstanie
Ja tez mam gore prasowania,przydalo by sie poodkurzac i wytrzec kurze ale pewnie nie da mi tego wszystkiego zrobic
Wogole mam jakiegos dola-a okres mi sie skonczyl wiec nie wiem od czego
Asik gdzie ty sie po innych forach szlajasz no my pewnie jakbysmy mieli osobny pokoj to moze tez bysmy nie slyszeli w nocy Blazejka i jakas pobudka by pewnie odpadla
Dorota to ladnie Kubus spal
Renata Celinka juz standardowo przespala nocke-zazdroszcze
Adee naprawiaj tego lapka Majeczka super na zdjeciu z pod koldry
A co z Kasiek pisala wczoraj ze sie cos stalo i pozniej sie juz nie pojawila
Edyta ty to masz super z tym spaniem Silvii
Ja dalej nie moge wchodzic inaczej niz po wylaczeniu antywirusa wkur...mnie juz to ze ciagle cos z tym forum nie hula
U nas nocka jako tako 3 pobudki ale Blazejek spal strasznie niespokojnie wiercil sie caly czas i ciagle sie przewracal na boczki o 4 wzielam go juz do nas do lozka i spalismy do 7.30
Teraz ma 1 drzemke bo na spacerek pojdziemy jak wstanie
Ja tez mam gore prasowania,przydalo by sie poodkurzac i wytrzec kurze ale pewnie nie da mi tego wszystkiego zrobic
Wogole mam jakiegos dola-a okres mi sie skonczyl wiec nie wiem od czego
Asik gdzie ty sie po innych forach szlajasz no my pewnie jakbysmy mieli osobny pokoj to moze tez bysmy nie slyszeli w nocy Blazejka i jakas pobudka by pewnie odpadla
Dorota to ladnie Kubus spal
Renata Celinka juz standardowo przespala nocke-zazdroszcze
Adee naprawiaj tego lapka Majeczka super na zdjeciu z pod koldry
A co z Kasiek pisala wczoraj ze sie cos stalo i pozniej sie juz nie pojawila
Edyta ty to masz super z tym spaniem Silvii
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316491 przez Asik
Domii na fejsie jest info na sierpniówkach że dziewczyny załozyły nowe forum wiec weszłam ale mnie sie tam nie podoba jakoś.. . może to kwestia przyzwyczajenia.. tutaj kolorowo jest a tam tak sterylnie
Pisałam do Angelliki z zapytaniem o jej absencję na forum i odpisała że na razie ma doła ale jak bedzie lepiej to sie odezwie macie pozdrowienia
Pisałam do Angelliki z zapytaniem o jej absencję na forum i odpisała że na razie ma doła ale jak bedzie lepiej to sie odezwie macie pozdrowienia
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316509 przez beti
Hejka
mój dzieć dziś się budził co 2 h na jedzenie, po czym nie chciał jeść o 3:40 przy cycku wariacja, więc myślałam, ze nie głodny, no i dopiero był ryk... i zachciało mu się bawić do 5:15...skończyło się na 60ml butli MM no iiiiiiii w nocy się na brzuszek przekręcił a rano obudził mnie przeraźliwy wrzask jakby go ktoś mordował...boooooo nóżka mu między szczebelki wpadła i nie mógł ruszyć...ale się wystraszyłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Halo, jakie nowe forum, heeee???? Ja nic nie wiem
mój dzieć dziś się budził co 2 h na jedzenie, po czym nie chciał jeść o 3:40 przy cycku wariacja, więc myślałam, ze nie głodny, no i dopiero był ryk... i zachciało mu się bawić do 5:15...skończyło się na 60ml butli MM no iiiiiiii w nocy się na brzuszek przekręcił a rano obudził mnie przeraźliwy wrzask jakby go ktoś mordował...boooooo nóżka mu między szczebelki wpadła i nie mógł ruszyć...ale się wystraszyłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Halo, jakie nowe forum, heeee???? Ja nic nie wiem
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316517 przez Kasiek
hej
jestem, Iga zasnęła samodzielnie w łóżeczku, zajęło jej to poł godziny ale bez płaczu wiec ok
jestem, Iga zasnęła samodzielnie w łóżeczku, zajęło jej to poł godziny ale bez płaczu wiec ok
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316524 przez Edyta
Renatko dzieki za info dobrze wiedziec bo ja wlasnie
moja mala lezy na kocyku wiec moge troche popisac
ja tez o zadnym forum nie wiem dajcie linka
Kasiek
nasowalam debil zemnie
moja mala lezy na kocyku wiec moge troche popisac
ja tez o zadnym forum nie wiem dajcie linka
Kasiek
najwazniejsze ze IGA cala i zdrowa i zlapala oddech ale nie obwinaj sie kazdy mogl tak zrobic i sie nie zastanowic jestesmy przemeczone co sie dziwic a co na to ze tak powiem Twoj M ja bym nie wiedziala chyba pewnie bym byla w szoku jak ty i probowala bym zeby odkrztusila ta pientke
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316527 przez domii
Kasiek najwazniejsze ze wszystko sie dobrze skonczylo,nie obwiniaj sie kazdemu sie moglo zdazyc,wlasciwie zareagowalas i to jest najwazniejsze
Wieje i pada a ja musze isc do sklepu T mnie wkurza wiec biore Blazeja i wychodzimy wpadne pozniej
Wieje i pada a ja musze isc do sklepu T mnie wkurza wiec biore Blazeja i wychodzimy wpadne pozniej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316528 przez Asik
Domii
www.sierpniowki.fora.pl/
Betii jak sie teraz tak przekrecac bedzie to często nóżka albo rączka trafi pomiedzy szczebelki. możesz poprzeplatac miedzy szczebelkami jakies przescieradło , jak nie masz teg bordera dookoła łóżka
Kasiek
zmykam do mojego zmierzlucha
www.sierpniowki.fora.pl/
Betii jak sie teraz tak przekrecac bedzie to często nóżka albo rączka trafi pomiedzy szczebelki. możesz poprzeplatac miedzy szczebelkami jakies przescieradło , jak nie masz teg bordera dookoła łóżka
Kasiek
zmykam do mojego zmierzlucha
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Asik.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316566 przez Renata Anna
KORNELKO 100 LAT!
Kasiek to straszne co Wam się przytrafiło. Ogromne brawa, za szybką reakcję. I nie bij się z myślami... takie rzeczy się zdarzają...
Kasiek to straszne co Wam się przytrafiło. Ogromne brawa, za szybką reakcję. I nie bij się z myślami... takie rzeczy się zdarzają...
Moderatorzy: ilona