BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #316438 przez Renata Anna
Edyta napisał:

Renatko powiedz mi a czemu nie masowac piersi czyli co odciagac tylko tyle zeby byla ulga pic miete lub szalwie i nie tykac... :huh:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

No bo jak masujesz to pobudzasz je do produkcji :)

Witam!
U nas nocka przespana ładnie. Zamierzam dziś ogarnąć trochę w mieszkaniu, bo burdel mam na kółkach. Chciałabym gdzieś wyjść, ale taka wspaniała jest pogoda, że .... :X :X
Mam nadzieję, że dziś będzie Was tu więcej niż wczoraj...
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316445 przez Asik
Hejka :)
czytałam że niektóre miały prob z wejściem tutaj.. ja nie miałam :)

Byłam na tym nowym forum ale kurcze jakoś dziwnie tam jest .. i mnie włącza się non stop reklama

Reantko ja tez dzisiaj za mieszkanko się biore :D no i pranie , prasowanie tez :D
mam nadzieje że mój zmierzluch mi da ... bo kurcze w kojcu juz siedziec nie chce tylko popylać po mieszkaniu... własnie go spod stołu wyciągałam bo się zaklinował i tak marudził że głowa mi peka.
nocka to juz standard ze do 6 spi ale biore go do siebie i jeszcze do 7 nynamy. czasami zajęczy w nocy i ja wstaję jak debil ;D bo przeciez jakby miał swój pokoik to pewnie nawet bym nie słyszała ze sie przebudził :D a on tylko na min yyy i spi dalej :D

100 latek dla Kornelki :D :D :D :D :D :D :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316455 przez dorotas29
Dzień dobry!!!

Edytka- super,że sobie pospałaś :)
ja nie bardzo ,bo w nocy zaczęła sie wichura,która trwa do teraz i moja starszaczka ciągle się budziła, a Kubus wytrzymał bez mleka od 19:30 do 4,czyli świetnie:-)

Po ostatnim bigosie i jajecznicy, Kubuś dzisiaj również ze mną spożywa posiłek- bułeczkę weka ze smaczną szyneczka- oczywiście tak mini mini :blink:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316484 przez domii
Hej

Ja dalej nie moge wchodzic inaczej niz po wylaczeniu antywirusa :angry: wkur...mnie juz to ze ciagle cos z tym forum nie hula :angry: :angry:

U nas nocka jako tako 3 pobudki ale Blazejek spal strasznie niespokojnie wiercil sie caly czas i ciagle sie przewracal na boczki :dry: o 4 wzielam go juz do nas do lozka :dry: i spalismy do 7.30 :)

Teraz ma 1 drzemke bo na spacerek pojdziemy jak wstanie
Ja tez mam gore prasowania,przydalo by sie poodkurzac i wytrzec kurze ale pewnie nie da mi tego wszystkiego zrobic :(

Wogole mam jakiegos dola-a okres mi sie skonczyl wiec nie wiem od czego

Asik gdzie ty sie po innych forach szlajasz :angry: no my pewnie jakbysmy mieli osobny pokoj to moze tez bysmy nie slyszeli w nocy Blazejka i jakas pobudka by pewnie odpadla

Dorota to ladnie Kubus spal

Renata Celinka juz standardowo przespala nocke-zazdroszcze

Adee naprawiaj tego lapka :angry: Majeczka super na zdjeciu z pod koldry :)

A co z Kasiek pisala wczoraj ze sie cos stalo i pozniej sie juz nie pojawila :(

Edyta ty to masz super z tym spaniem Silvii

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #316485 przez aneta2611
hejka.

wpadłam się tylko przywitać bo tyle co usiadłam a Fifi się obudził. :dry:

robimny dziś kisiel jabłkowy a jutro zupkę z buraczków.

Miłego dnia buzia :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #316487 przez domii
KORNELKO STO LAT

Anetko ten kisiel to robisz z przepisu z gazety Mam dziecko?

12 lata 10 miesiąc temu #316491 przez Asik
Domii na fejsie jest info na sierpniówkach że dziewczyny załozyły nowe forum wiec weszłam :P ale mnie sie tam nie podoba jakoś.. . może to kwestia przyzwyczajenia.. tutaj kolorowo jest a tam tak sterylnie ;)

Pisałam do Angelliki z zapytaniem o jej absencję na forum i odpisała że na razie ma doła ale jak bedzie lepiej to sie odezwie :D macie pozdrowienia :D :D :D

12 lata 10 miesiąc temu #316493 przez kiniaa
hej dziewczyny,
ide zaraz oblukac to nowe forum ;) ale mam nadzieje ze jednak tu zostaniemy :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #316509 przez beti
Hejka :D
mój dzieć dziś się budził co 2 h na jedzenie, po czym nie chciał jeść :angry: o 3:40 przy cycku wariacja, więc myślałam, ze nie głodny, no i dopiero był ryk...:ohmy: i zachciało mu się bawić do 5:15...skończyło się na 60ml butli MM :dry: no iiiiiiii w nocy się na brzuszek przekręcił :D :D a rano obudził mnie przeraźliwy wrzask jakby go ktoś mordował...boooooo nóżka mu między szczebelki wpadła i nie mógł ruszyć...ale się wystraszyłam :ohmy:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Halo, jakie nowe forum, heeee???? Ja nic nie wiem :(
12 lata 10 miesiąc temu #316516 przez domii
beti ja tez nic nie wiem o innym forum :( a co do pracy to moze sie spytaj ile to jest na poczatku?rok miesiac 3 miesiace?

Asik daj linka

Pisalam do Kasiek ma sie pojawic jak Ige uspi?

Idziecie dzisiaj na spacery?

12 lata 10 miesiąc temu #316517 przez Kasiek
hej
jestem, Iga zasnęła samodzielnie w łóżeczku, zajęło jej to poł godziny ale bez płaczu wiec ok :)
12 lata 10 miesiąc temu #316524 przez Edyta
Renatko :) dzieki za info dobrze wiedziec bo ja wlasnie

moja mala lezy na kocyku wiec moge troche popisac :blink:
ja tez o zadnym forum nie wiem dajcie linka :huh:
Kasiek
12 lata 10 miesiąc temu #316527 przez domii
Kasiek najwazniejsze ze wszystko sie dobrze skonczylo,nie obwiniaj sie kazdemu sie moglo zdazyc,wlasciwie zareagowalas i to jest najwazniejsze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Wieje i pada a ja musze isc do sklepu T mnie wkurza wiec biore Blazeja i wychodzimy wpadne pozniej

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316528 przez Asik
Domii

www.sierpniowki.fora.pl/

Betii jak sie teraz tak przekrecac bedzie to często nóżka albo rączka trafi pomiedzy szczebelki. możesz poprzeplatac miedzy szczebelkami jakies przescieradło , jak nie masz teg bordera dookoła łóżka :D

Kasiek

zmykam do mojego zmierzlucha

12 lata 10 miesiąc temu #316566 przez Renata Anna
KORNELKO 100 LAT!

Kasiek to straszne co Wam się przytrafiło. Ogromne brawa, za szybką reakcję. I nie bij się z myślami... takie rzeczy się zdarzają...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia