BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315951 przez kiniaa
czesc :)

Sto lat dla Julitki :kiss: :kiss: :kiss:

Madzia :( nawet tego nie czytam ale przeczytalam temat i juz mam gule w gardle, normalnie bym gnoja zatlukla

Jusia to lepiej ze bedzie mniej ludzi - bo bardziej kameralnie i nie bedziesz miec stresu :laugh:

Kasiek moze sprobuj te lekarstwa jakos przez strzykawke albo ta miarke od nurofenu

Agusia czapa swietna i Jerzyk tez przystojniak :kiss: i szkoda ze musicie wracac :( ale nie jest tak zle, zobaczysz

Renatka :lol: zdjecie z Celinka suuuper

Beti :( moze nie bedzie tak zle w tej pracy

Edytko dziekujemy za zyczonka :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Domi swietnie ze Blazej daje pospac :) moja budzi sie2- 3 razy pociumciac cycka wiec tez jakos sie wysypiam
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #315961 przez madzia0507
Domii, albo z tabletek zrobię sobie schody wejściowe do domu zamiast z kostki brukowej. :dry:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315967 przez domii
kinia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

madzia a moze niech ci policzy wyplate po cenach hurtowych a ty te leki sprzedasz po normalnej cenie i jeszce zarobisz :laugh: -oczywoscie to byl joke-mam nadzieje ze sie nie gniewasz na mnie za ten zart :blush: Zaraz konczysz prace i zobaczysz Julitke,a kto z nia siedzi ta ciotka?

Biedronka gratulacje dla Madzi za zjedzenie calego sloiczka zupki :)

Pippin wez mi nie mow o tych smierdzacych kupkach tylko ze u nas sa po 2-3 dziennie a jak Antek nie robi 2 dni to pewnie jeszcze bardziej smierdzioszkuja :)

Edyta to Silvi zabki ida?biedna wymeczylas ja tak ze na podlodze padla :laugh: a i oczywiscie sliczna jak zawsze

jusia my wlasnie wiedzielismy ze tak bedzie z chrzcinami ze pozapraszamy a pozniej powiedza ze nie przyjda dlatego zaprosilismy tylko nablizszych i wszystcy sie zjawili

Dorota to ladnie Kubus spi-buziaki dla was

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 10 miesiąc temu #315973 przez Pippin
madzia dobre heheh zamiast kostki brukowej :laugh:

heheheh no Renatka a cos z kartonami Hanki masz? :lol:

no ale jak to z tym nacinaniem nacinaja jak muszą czy profilaktycznie każdego??? :angry:

jusia super babcie prawie sie poryczałam :)

a moje dziecko to już nie wiem czy sie śmieje czy płacze masakra normalnie jak go rozsmieszam to sie śmieje jak sie odwracam to a'la zawodzenie i kicha jak oszlały :ohmy:
12 lata 10 miesiąc temu #315982 przez madzia0507
domii napisał:

madzia a moze niech ci policzy wyplate po cenach hurtowych a ty te leki sprzedasz po normalnej cenie i jeszce zarobisz :laugh: -oczywoscie to byl joke-mam nadzieje ze sie nie gniewasz na mnie za ten zart :blush: Zaraz konczysz prace i zobaczysz Julitke,a kto z nia siedzi ta ciotka?

Domii, na ciebie??? Nigdy!!! To jest wogóle bardzo dobry pomysł. Mogłabym w środę na targu taki mały straganik rozlożyć i handlować. :laugh:

Tak, Julitka z ciotką. Ja tylko po pracy jadę kupić jej coś na to pół roczku i lecę do mojej królewny. :)

Będę się już zbierać do domu! :)
12 lata 10 miesiąc temu #315984 przez domii
Pippin

Moje dziecko usnelo :)

12 lata 10 miesiąc temu #315986 przez kiniaa
Pippin hehe moja tez ostatnio to sie smieje to marudzi :huh:

Domi

Madzia oryginalny pomysl z ta kostka :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #315993 przez adee84
Przyszła mi przesyłka z hippa, łyżeczka ulotki i 2 próbki mleka :)
Asik kurde mi mówią tak Tobie inaczej, ehhh, jeszcze dziś zadzwoniłam i baba mi jasno i wyraźnie powiedziała "proszę przyjść jak się pani skończy urlop wypoczynkowy" :dry:
no i fajnie, że już tak niedużo czasu Wam zostało :)
Kasiek my Majce nie możemy za cholere zapuścić kropli do nosa bo drze się tak, ze dziwię się, że do tej pory policja nie przyszła sprawdzić co się u nas dzieje. a syrop podaje tą miarką od ibufenu :)
Renatka Celinka wymiata, a zdjęcie z opisem genialne :lol: :lol:
Biedronka gratki z okazji zjedzonego w całości obiadku, dla Madzi of course :laugh:
Jusia mniej osób=mniej stresu :) , a pamiątki od babć przepiękne :) choróbska współczuję :kiss:
Madzia nie czytam tego nawet :angry:
Domi świetnie, że noc udana :)
u nas eeeeeeeeeeee yyyyyyyyyy ciąg dalszy. ja niedługo harakiri popełnię :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #315995 przez domii
Madziaa co jej chcesz kupic?

Kinia widocznie takie twoje powolanie :laugh: a zapomnialam ci napisac u nas zebow nie ma ale przy cycku to mi tez sie tak wykreca i chwyta dziaslami i spoglada w gore i sie smieje

12 lata 10 miesiąc temu #316013 przez jusia
Agusia bedziesz wystawiac na allegro czapki!!??? ja chce od ciebie kupić jedną dla Wikusi :))))))

Asik to juz całkiem blisko :cheer: do operacji :)

hehehehe no Celinka sprytna dziewczyna :) ściereczki też mogą byc ciekawe :blink:

Haniu gratki drugiego ząbka :)

Kasiek az zajrze na te dziaselka bo mi sie cos zdaje ze naprawde beda gorne :) o kurcze...są bulwy!! i widać kawalątek białego ząbka!!!!

A wiecie co dostalam zwrot podatku z US...12 zł hahahaha tak sie wysilili ze hejjjj :S

ło matko...wspolczuje ze was tak pozszywali...kolezanka sie kiedys chwalila ze ja tak pozszywali ze wyglada jak nieużywana :laugh: :laugh: :laugh:

Madzia masakra...jak pensja w lekach???????? przeciez to niedozwolone...

Asik wow ale Szymek jest dłuuugi!! bedzie wysoki :) chłop jak dąb :laugh: :laugh: :laugh:

Adeee heheheh ogladalam dizsiaj foty tego boskiego faceta :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Beti mam nadzieje ze jakos uda sie rozwiazac problem z praca...przeciez nie moga cie wyslac w trase... :(

Renatko zdrówka, jak sie dziś czujesz??

Marta dobrze ze się wyjaśniło z ciemiączkiem Karolka

Anetko :( kurcze nieciekawa sprawa...mam nadzieje ze się uspokoisz po wizycie u gina... a ty rodzilaś naturalnie?? bo pamietam ze miałaś poród na raty... :P

Edyta ale Sylvia jest słodziutka :) taka grzeczniutką ma minke :laugh:

Martucha ja wczoraj bylam z ta karteczka u spowiedzi :) jakos poszlo :) moja sis nie byla chyba ze 2 lata to sie jej zapytal wprost co to za okazja :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Anetka my tez mamy delikatne AZS :(

Zuza u nas tez byl ten moment ze mala nie chciala cyca i albo to przeczekasz jakos albo dasz butle ale wtedy karmienie mozecie szybko skonczyc...bo to tak chyba juz jest...
12 lata 10 miesiąc temu #316016 przez soniasg
hej
wybaczcie dziewczyny ale teraz Was nie nadrobię... moze uda mi się wieczorem.

Właśnie wróciłam z poradni rehabilitacyjnej i jestem załamana. mamy asymetrię ale w bardzo lekkim stopni i można by było to olać gdyby nie obciążenia genetyczne bo niestety u mnie w rodzinie (rodzeństwo mojej babci) cierpi na zanik mięśni.... niby nas to ominęło tzn. moją babcie, mamę i mnie ale mimo wszystko... i tak mamy przyjść 5 razy na rehabilitacje. Majka intelektualnie jest do przodu i to dużo tylko z wykonaniem do tyłu tzn. robi to na odwal się i skróconą drogą.... cwaniara mała :P no nic zobaczymy co z tego wyniknie koleżanka jest w tym ośrodku rehabilitantką i powiedziała, że mam się nie martwić to dla dobra Majki żeby w przyszłości nie miała np. skrzywienia kręgosłupa...

pozatym w pracy też dupa ale nawet mi się nie chcę o tym pisać....

przepraszam, że tylko o nas ale obiecuję, że wieczorem się Wami zajmę/\- każdą z osobna :D

aaaa i kucharki kochane dajcie jakiś przepis na zapiekankę ziemniaczaną proszę bom głodna :D
12 lata 10 miesiąc temu #316021 przez domii
Marta sz zdrowka dla Karolka

Jusia 12 zl :ohmy: to poszalejesz :dry:

Hania 2 zabek super :)

Zuza u nas przez pare dni tez cyca nie chcial-pewnie przez zabki :dry:

soniaq a czemu poszliscie do poradni?pediatra wam dala skierowanie? na pewno bedzie wszystko dobrze :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #316029 przez adee84
Sonia ja mam przepis ale na zapiekankę z młodych ziemniaków pyszna jest, myślę, że ze starych też taka będzie, chcesz?
12 lata 10 miesiąc temu #316030 przez soniasg
Jusia 12zł? a o uldze na dziecko pamiętałaś? ale mimo wszystko pośpieszyli się ze zwrotem :)

Domi tak dała nam bo ja się upierałam, że się wygina w literkę C i kciuk często chowa w dłoni. pediatra stwierdziła, że jest ok ale mi dała. no i dziś też niby ok bo to jest takie tyci tyci i normalnie by to zlekceważyła... mam nadzieje, że wszystko będzie ok
12 lata 10 miesiąc temu #316031 przez soniasg
Adee jasne, że chcę :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży