- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315951 przez kiniaa
czesc
Sto lat dla Julitki
Madzia nawet tego nie czytam ale przeczytalam temat i juz mam gule w gardle, normalnie bym gnoja zatlukla
Jusia to lepiej ze bedzie mniej ludzi - bo bardziej kameralnie i nie bedziesz miec stresu
Kasiek moze sprobuj te lekarstwa jakos przez strzykawke albo ta miarke od nurofenu
Agusia czapa swietna i Jerzyk tez przystojniak i szkoda ze musicie wracac ale nie jest tak zle, zobaczysz
Renatka zdjecie z Celinka suuuper
Beti moze nie bedzie tak zle w tej pracy
Edytko dziekujemy za zyczonka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Domi swietnie ze Blazej daje pospac moja budzi sie2- 3 razy pociumciac cycka wiec tez jakos sie wysypiam
Sto lat dla Julitki
Madzia nawet tego nie czytam ale przeczytalam temat i juz mam gule w gardle, normalnie bym gnoja zatlukla
Jusia to lepiej ze bedzie mniej ludzi - bo bardziej kameralnie i nie bedziesz miec stresu
Kasiek moze sprobuj te lekarstwa jakos przez strzykawke albo ta miarke od nurofenu
Agusia czapa swietna i Jerzyk tez przystojniak i szkoda ze musicie wracac ale nie jest tak zle, zobaczysz
Renatka zdjecie z Celinka suuuper
Beti moze nie bedzie tak zle w tej pracy
Edytko dziekujemy za zyczonka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Domi swietnie ze Blazej daje pospac moja budzi sie2- 3 razy pociumciac cycka wiec tez jakos sie wysypiam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez kiniaa.
Temat został zablokowany.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315961 przez madzia0507
Domii, albo z tabletek zrobię sobie schody wejściowe do domu zamiast z kostki brukowej.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315967 przez domii
kinia
madzia a moze niech ci policzy wyplate po cenach hurtowych a ty te leki sprzedasz po normalnej cenie i jeszce zarobisz -oczywoscie to byl joke-mam nadzieje ze sie nie gniewasz na mnie za ten zart Zaraz konczysz prace i zobaczysz Julitke,a kto z nia siedzi ta ciotka?
Biedronka gratulacje dla Madzi za zjedzenie calego sloiczka zupki
Pippin wez mi nie mow o tych smierdzacych kupkach tylko ze u nas sa po 2-3 dziennie a jak Antek nie robi 2 dni to pewnie jeszcze bardziej smierdzioszkuja
Edyta to Silvi zabki ida?biedna wymeczylas ja tak ze na podlodze padla a i oczywiscie sliczna jak zawsze
jusia my wlasnie wiedzielismy ze tak bedzie z chrzcinami ze pozapraszamy a pozniej powiedza ze nie przyjda dlatego zaprosilismy tylko nablizszych i wszystcy sie zjawili
Dorota to ladnie Kubus spi-buziaki dla was
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
to wogole nie popekalas przy porodzie?szcesciara ja peklam i jeszcze mnie nacieli ale ladnie mam pozszywane ze zadnej roznicy nie widze,no oprocz tego ze jak wkladam tampon to wydaje mi sie ze sie tam moze zgubic ale maz mowi ze jest tak samo jak prze porodem
madzia a moze niech ci policzy wyplate po cenach hurtowych a ty te leki sprzedasz po normalnej cenie i jeszce zarobisz -oczywoscie to byl joke-mam nadzieje ze sie nie gniewasz na mnie za ten zart Zaraz konczysz prace i zobaczysz Julitke,a kto z nia siedzi ta ciotka?
Biedronka gratulacje dla Madzi za zjedzenie calego sloiczka zupki
Pippin wez mi nie mow o tych smierdzacych kupkach tylko ze u nas sa po 2-3 dziennie a jak Antek nie robi 2 dni to pewnie jeszcze bardziej smierdzioszkuja
Edyta to Silvi zabki ida?biedna wymeczylas ja tak ze na podlodze padla a i oczywiscie sliczna jak zawsze
jusia my wlasnie wiedzielismy ze tak bedzie z chrzcinami ze pozapraszamy a pozniej powiedza ze nie przyjda dlatego zaprosilismy tylko nablizszych i wszystcy sie zjawili
Dorota to ladnie Kubus spi-buziaki dla was
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez domii.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315973 przez Pippin
madzia dobre heheh zamiast kostki brukowej
heheheh no Renatka a cos z kartonami Hanki masz?
no ale jak to z tym nacinaniem nacinaja jak muszą czy profilaktycznie każdego???
jusia super babcie prawie sie poryczałam
a moje dziecko to już nie wiem czy sie śmieje czy płacze masakra normalnie jak go rozsmieszam to sie śmieje jak sie odwracam to a'la zawodzenie i kicha jak oszlały
heheheh no Renatka a cos z kartonami Hanki masz?
no ale jak to z tym nacinaniem nacinaja jak muszą czy profilaktycznie każdego???
jusia super babcie prawie sie poryczałam
a moje dziecko to już nie wiem czy sie śmieje czy płacze masakra normalnie jak go rozsmieszam to sie śmieje jak sie odwracam to a'la zawodzenie i kicha jak oszlały
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315982 przez madzia0507
domii napisał:
Domii, na ciebie??? Nigdy!!! To jest wogóle bardzo dobry pomysł. Mogłabym w środę na targu taki mały straganik rozlożyć i handlować.
Tak, Julitka z ciotką. Ja tylko po pracy jadę kupić jej coś na to pół roczku i lecę do mojej królewny.
Będę się już zbierać do domu!
Domii, na ciebie??? Nigdy!!! To jest wogóle bardzo dobry pomysł. Mogłabym w środę na targu taki mały straganik rozlożyć i handlować.
Tak, Julitka z ciotką. Ja tylko po pracy jadę kupić jej coś na to pół roczku i lecę do mojej królewny.
Będę się już zbierać do domu!
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315984 przez domii
Pippin
Moje dziecko usnelo
no teoretycznie teraz ta ochrona krocza jest wiec jak nie chcesz to cie nie natna,mi tam wszystko jedno bylo byle by wyszlo,nacieli mnie a i tak peklam,wiec moze nacieli tylko troche -na szczescie wszystko mi sie szybko zagojilo -ale u Ciebie to co bo nie zrozumialam ze wisi ci skora tak?
Moje dziecko usnelo
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315986 przez kiniaa
Pippin hehe moja tez ostatnio to sie smieje to marudzi
Domi
Madzia oryginalny pomysl z ta kostka
Domi
akurat w tej kwesti mialam szczescie, 2 porody i zero pekniecia moze taka mam budowe stworzona do rodzenia dzieci hehe
Madzia oryginalny pomysl z ta kostka
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315993 przez adee84
Przyszła mi przesyłka z hippa, łyżeczka ulotki i 2 próbki mleka
Asik kurde mi mówią tak Tobie inaczej, ehhh, jeszcze dziś zadzwoniłam i baba mi jasno i wyraźnie powiedziała "proszę przyjść jak się pani skończy urlop wypoczynkowy"
no i fajnie, że już tak niedużo czasu Wam zostało
Kasiek my Majce nie możemy za cholere zapuścić kropli do nosa bo drze się tak, ze dziwię się, że do tej pory policja nie przyszła sprawdzić co się u nas dzieje. a syrop podaje tą miarką od ibufenu
Renatka Celinka wymiata, a zdjęcie z opisem genialne
Biedronka gratki z okazji zjedzonego w całości obiadku, dla Madzi of course
Jusia mniej osób=mniej stresu , a pamiątki od babć przepiękne choróbska współczuję
Madzia nie czytam tego nawet
Domi świetnie, że noc udana
u nas eeeeeeeeeeee yyyyyyyyyy ciąg dalszy. ja niedługo harakiri popełnię
Asik kurde mi mówią tak Tobie inaczej, ehhh, jeszcze dziś zadzwoniłam i baba mi jasno i wyraźnie powiedziała "proszę przyjść jak się pani skończy urlop wypoczynkowy"
no i fajnie, że już tak niedużo czasu Wam zostało
Kasiek my Majce nie możemy za cholere zapuścić kropli do nosa bo drze się tak, ze dziwię się, że do tej pory policja nie przyszła sprawdzić co się u nas dzieje. a syrop podaje tą miarką od ibufenu
Renatka Celinka wymiata, a zdjęcie z opisem genialne
Biedronka gratki z okazji zjedzonego w całości obiadku, dla Madzi of course
Jusia mniej osób=mniej stresu , a pamiątki od babć przepiękne choróbska współczuję
Madzia nie czytam tego nawet
Domi świetnie, że noc udana
u nas eeeeeeeeeeee yyyyyyyyyy ciąg dalszy. ja niedługo harakiri popełnię
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #316013 przez jusia
Agusia bedziesz wystawiac na allegro czapki!!??? ja chce od ciebie kupić jedną dla Wikusi )))))
Asik to juz całkiem blisko do operacji
hehehehe no Celinka sprytna dziewczyna ściereczki też mogą byc ciekawe
Haniu gratki drugiego ząbka
Kasiek az zajrze na te dziaselka bo mi sie cos zdaje ze naprawde beda gorne o kurcze...są bulwy!! i widać kawalątek białego ząbka!!!!
A wiecie co dostalam zwrot podatku z US...12 zł hahahaha tak sie wysilili ze hejjjj
ło matko...wspolczuje ze was tak pozszywali...kolezanka sie kiedys chwalila ze ja tak pozszywali ze wyglada jak nieużywana
Madzia masakra...jak pensja w lekach???????? przeciez to niedozwolone...
Asik wow ale Szymek jest dłuuugi!! bedzie wysoki chłop jak dąb
Adeee heheheh ogladalam dizsiaj foty tego boskiego faceta
Beti mam nadzieje ze jakos uda sie rozwiazac problem z praca...przeciez nie moga cie wyslac w trase...
Renatko zdrówka, jak sie dziś czujesz??
Marta dobrze ze się wyjaśniło z ciemiączkiem Karolka
Anetko kurcze nieciekawa sprawa...mam nadzieje ze się uspokoisz po wizycie u gina... a ty rodzilaś naturalnie?? bo pamietam ze miałaś poród na raty...
Edyta ale Sylvia jest słodziutka taka grzeczniutką ma minke
Martucha ja wczoraj bylam z ta karteczka u spowiedzi jakos poszlo moja sis nie byla chyba ze 2 lata to sie jej zapytal wprost co to za okazja
Anetka my tez mamy delikatne AZS
Zuza u nas tez byl ten moment ze mala nie chciala cyca i albo to przeczekasz jakos albo dasz butle ale wtedy karmienie mozecie szybko skonczyc...bo to tak chyba juz jest...
Asik to juz całkiem blisko do operacji
hehehehe no Celinka sprytna dziewczyna ściereczki też mogą byc ciekawe
Haniu gratki drugiego ząbka
Kasiek az zajrze na te dziaselka bo mi sie cos zdaje ze naprawde beda gorne o kurcze...są bulwy!! i widać kawalątek białego ząbka!!!!
A wiecie co dostalam zwrot podatku z US...12 zł hahahaha tak sie wysilili ze hejjjj
ło matko...wspolczuje ze was tak pozszywali...kolezanka sie kiedys chwalila ze ja tak pozszywali ze wyglada jak nieużywana
Madzia masakra...jak pensja w lekach???????? przeciez to niedozwolone...
Asik wow ale Szymek jest dłuuugi!! bedzie wysoki chłop jak dąb
Adeee heheheh ogladalam dizsiaj foty tego boskiego faceta
Beti mam nadzieje ze jakos uda sie rozwiazac problem z praca...przeciez nie moga cie wyslac w trase...
Renatko zdrówka, jak sie dziś czujesz??
Marta dobrze ze się wyjaśniło z ciemiączkiem Karolka
Anetko kurcze nieciekawa sprawa...mam nadzieje ze się uspokoisz po wizycie u gina... a ty rodzilaś naturalnie?? bo pamietam ze miałaś poród na raty...
Edyta ale Sylvia jest słodziutka taka grzeczniutką ma minke
Martucha ja wczoraj bylam z ta karteczka u spowiedzi jakos poszlo moja sis nie byla chyba ze 2 lata to sie jej zapytal wprost co to za okazja
Anetka my tez mamy delikatne AZS
Zuza u nas tez byl ten moment ze mala nie chciala cyca i albo to przeczekasz jakos albo dasz butle ale wtedy karmienie mozecie szybko skonczyc...bo to tak chyba juz jest...
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316016 przez soniasg
hej
wybaczcie dziewczyny ale teraz Was nie nadrobię... moze uda mi się wieczorem.
Właśnie wróciłam z poradni rehabilitacyjnej i jestem załamana. mamy asymetrię ale w bardzo lekkim stopni i można by było to olać gdyby nie obciążenia genetyczne bo niestety u mnie w rodzinie (rodzeństwo mojej babci) cierpi na zanik mięśni.... niby nas to ominęło tzn. moją babcie, mamę i mnie ale mimo wszystko... i tak mamy przyjść 5 razy na rehabilitacje. Majka intelektualnie jest do przodu i to dużo tylko z wykonaniem do tyłu tzn. robi to na odwal się i skróconą drogą.... cwaniara mała no nic zobaczymy co z tego wyniknie koleżanka jest w tym ośrodku rehabilitantką i powiedziała, że mam się nie martwić to dla dobra Majki żeby w przyszłości nie miała np. skrzywienia kręgosłupa...
pozatym w pracy też dupa ale nawet mi się nie chcę o tym pisać....
przepraszam, że tylko o nas ale obiecuję, że wieczorem się Wami zajmę/\- każdą z osobna
aaaa i kucharki kochane dajcie jakiś przepis na zapiekankę ziemniaczaną proszę bom głodna
wybaczcie dziewczyny ale teraz Was nie nadrobię... moze uda mi się wieczorem.
Właśnie wróciłam z poradni rehabilitacyjnej i jestem załamana. mamy asymetrię ale w bardzo lekkim stopni i można by było to olać gdyby nie obciążenia genetyczne bo niestety u mnie w rodzinie (rodzeństwo mojej babci) cierpi na zanik mięśni.... niby nas to ominęło tzn. moją babcie, mamę i mnie ale mimo wszystko... i tak mamy przyjść 5 razy na rehabilitacje. Majka intelektualnie jest do przodu i to dużo tylko z wykonaniem do tyłu tzn. robi to na odwal się i skróconą drogą.... cwaniara mała no nic zobaczymy co z tego wyniknie koleżanka jest w tym ośrodku rehabilitantką i powiedziała, że mam się nie martwić to dla dobra Majki żeby w przyszłości nie miała np. skrzywienia kręgosłupa...
pozatym w pracy też dupa ale nawet mi się nie chcę o tym pisać....
przepraszam, że tylko o nas ale obiecuję, że wieczorem się Wami zajmę/\- każdą z osobna
aaaa i kucharki kochane dajcie jakiś przepis na zapiekankę ziemniaczaną proszę bom głodna
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316021 przez domii
Marta sz zdrowka dla Karolka
Jusia 12 zl to poszalejesz
Hania 2 zabek super
Zuza u nas przez pare dni tez cyca nie chcial-pewnie przez zabki
soniaq a czemu poszliscie do poradni?pediatra wam dala skierowanie? na pewno bedzie wszystko dobrze
Jusia 12 zl to poszalejesz
Hania 2 zabek super
Zuza u nas przez pare dni tez cyca nie chcial-pewnie przez zabki
soniaq a czemu poszliscie do poradni?pediatra wam dala skierowanie? na pewno bedzie wszystko dobrze
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #316030 przez soniasg
Jusia 12zł? a o uldze na dziecko pamiętałaś? ale mimo wszystko pośpieszyli się ze zwrotem
Domi tak dała nam bo ja się upierałam, że się wygina w literkę C i kciuk często chowa w dłoni. pediatra stwierdziła, że jest ok ale mi dała. no i dziś też niby ok bo to jest takie tyci tyci i normalnie by to zlekceważyła... mam nadzieje, że wszystko będzie ok
Domi tak dała nam bo ja się upierałam, że się wygina w literkę C i kciuk często chowa w dłoni. pediatra stwierdziła, że jest ok ale mi dała. no i dziś też niby ok bo to jest takie tyci tyci i normalnie by to zlekceważyła... mam nadzieje, że wszystko będzie ok
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona