- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317260 przez kiniaa
czesc dziewczyny,
nadrabiam powoli...
pewnie juz nikogo nie ma, kurcze zalamalam sie dzisiaj waga Isabelki - 5,950 g przytyla 150 gram przez miesiac . Mamy znowu isc do lekarza po raz setny, ktory i tak nic nie pomaga W ogole to sie spodziewalam ze z pol kg przytyla bo nawet ostatnio ladnie je - wieczorem kleik jakies 100 ml, i pol miseczki zupki. A tu takie rozczarowanie
nadrabiam powoli...
pewnie juz nikogo nie ma, kurcze zalamalam sie dzisiaj waga Isabelki - 5,950 g przytyla 150 gram przez miesiac . Mamy znowu isc do lekarza po raz setny, ktory i tak nic nie pomaga W ogole to sie spodziewalam ze z pol kg przytyla bo nawet ostatnio ladnie je - wieczorem kleik jakies 100 ml, i pol miseczki zupki. A tu takie rozczarowanie
Temat został zablokowany.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317262 przez happymamma
Aaaaa Madzia zapomniałabym - Dla Ciebie i twojego M - zięć się podlizuje (kiepskiej jakości, ale wercił się juz strasznie na widok zupy)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez happymamma.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317265 przez marta_szh
Adee zobaczysz ze zycie niekiedy pisze i dobre scenariusze i wierze ze u Was tak bedzie, zobaczysz w najmniej oczekiwanym momencie
a jakie to ciasto robisz Beti?
ten Twoj m to ma dobrze, ciagle mu dogadzasz , docenia?
wielki dzien - 28.07 obiecywalam sobie kiecke w rozm 38, chyba nini z obiecanek
a jakie to ciasto robisz Beti?
ten Twoj m to ma dobrze, ciagle mu dogadzasz , docenia?
wielki dzien - 28.07 obiecywalam sobie kiecke w rozm 38, chyba nini z obiecanek
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317267 przez marta_szh
Kinia
niektore dzieci po prostu z natury to chudzinki, nie martw sie, mojej corki kolezanka wazy 6200 a ma 8 miesiecy, pediatra mowi ze taka jej uroda i tyle, jest zdrowa, usmiechnieta, fakt chudzinka ale jest zdrowiutka i nic jej nie dolega, a Ty jestes szczupla? moze po Tobie jest chudzinka
niektore dzieci po prostu z natury to chudzinki, nie martw sie, mojej corki kolezanka wazy 6200 a ma 8 miesiecy, pediatra mowi ze taka jej uroda i tyle, jest zdrowa, usmiechnieta, fakt chudzinka ale jest zdrowiutka i nic jej nie dolega, a Ty jestes szczupla? moze po Tobie jest chudzinka
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317282 przez beti
Ja jestem
Ciasto to TYRAJ MISIU wg przepisu Agusi
Mój M...hmmm...docenia...ale czy się odwdzięcza???Chyba nie A dziś go nie ma, bo pojechał na wódkę
Marta, a jaką kieckę chcesz???
Kinia, a dajecie małej Sinlac może?? Bo kleik to jest przelotowy, on w zasadzie nie ma żadnych wartości...
Ciasto to TYRAJ MISIU wg przepisu Agusi
Mój M...hmmm...docenia...ale czy się odwdzięcza???Chyba nie A dziś go nie ma, bo pojechał na wódkę
Marta, a jaką kieckę chcesz???
Kinia, a dajecie małej Sinlac może?? Bo kleik to jest przelotowy, on w zasadzie nie ma żadnych wartości...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez beti.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317283 przez kiniaa
ok nadrobilam
pisalyscie o wiosnie - u nas juz jest oh jeah dzis + 16 stopni
Happymama Jasio slodki i jaka ma fajna koszulke firemana
Edytko moja ostatnio przez tydzien robila 7 kupek dziennie. Ale przeszlo samo
Agusia na pewno z Jerzykiem wszystko dobrze ! wiem wiem sama sie martwie o moja a Ciebie pocieszam, ale jestesmy mamusiami i juz zawsze bedziemy sie zamartwiac
Moja mala je podobnie tak jak Jerzyk rano 3 razy cyc, potem zupka nawet duzo, znowu cyc, kleik 100 ml, cyc i spanie i w nocy tez 2-3 razy
Kasiek
a co do imienin Belli to nie wiem kiedy ma bo tutaj sie nie obchodzi imienin
Viszka super ze imiona wybrane tez mysle ze bedzie Piotrus
Adeeja tez kapie Belle co drugi dzien, boje sie ze zniszcze jej skore kapiac codziennie, zwlaszcza ze u nas w rodzinie problemy skorne i David ma AZS.
a jaka masz wymarzona wage? mi brakuje jeszcze 5 kg takze nie jestes sama
Marta a Ty jeszcze mnostwo czasu masz zeby sie wbic w 38 i na pewno Ci sie uda
pisalyscie o wiosnie - u nas juz jest oh jeah dzis + 16 stopni
Happymama Jasio slodki i jaka ma fajna koszulke firemana
Edytko moja ostatnio przez tydzien robila 7 kupek dziennie. Ale przeszlo samo
Agusia na pewno z Jerzykiem wszystko dobrze ! wiem wiem sama sie martwie o moja a Ciebie pocieszam, ale jestesmy mamusiami i juz zawsze bedziemy sie zamartwiac
Moja mala je podobnie tak jak Jerzyk rano 3 razy cyc, potem zupka nawet duzo, znowu cyc, kleik 100 ml, cyc i spanie i w nocy tez 2-3 razy
Kasiek
a co do imienin Belli to nie wiem kiedy ma bo tutaj sie nie obchodzi imienin
Viszka super ze imiona wybrane tez mysle ze bedzie Piotrus
Adeeja tez kapie Belle co drugi dzien, boje sie ze zniszcze jej skore kapiac codziennie, zwlaszcza ze u nas w rodzinie problemy skorne i David ma AZS.
a jaka masz wymarzona wage? mi brakuje jeszcze 5 kg takze nie jestes sama
Marta a Ty jeszcze mnostwo czasu masz zeby sie wbic w 38 i na pewno Ci sie uda
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317287 przez kiniaa
dzieki dziewczynki
Marta na 8 mcy wazy 6200 rany to strasznie malo. My mamy miec zlecone jakies badania, mam nadzieje ze taka jej natura
Beti daje jej kaszki ryzowe na aptamilu pepti. Silacu nie dawalam nigdy. I zupki sama gotuje ostatnio i duzo mieska daje,
mi to nie przeszkadza ze ona taka chuda jest, byleby byla zdrowa bo sie strasznie martwie a ta pielegniarka ktora ja wazyla to juz zaczela panikowac ze malo i ze cos jest nie tak
Marta na 8 mcy wazy 6200 rany to strasznie malo. My mamy miec zlecone jakies badania, mam nadzieje ze taka jej natura
Beti daje jej kaszki ryzowe na aptamilu pepti. Silacu nie dawalam nigdy. I zupki sama gotuje ostatnio i duzo mieska daje,
mi to nie przeszkadza ze ona taka chuda jest, byleby byla zdrowa bo sie strasznie martwie a ta pielegniarka ktora ja wazyla to juz zaczela panikowac ze malo i ze cos jest nie tak
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #317288 przez marta_szh
tak sie mowi mnostwo czasu.. ale tak trzeba byc dobrej mysli i przede wszystkim pora zaczac dzialac, jak znajde ta wymarzona kiecke to oczywiscie Beti Wam pokaze;) to jeszcze lepiej, wroci z wodki i bedzie na niego czekal pyszny deser
a co sie Idze stalo?bo nie doczytalam
a co sie Idze stalo?bo nie doczytalam
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317290 przez marta_szh
dzizys co za pielegniarka, chyba kiepskie ma doswiadczenie i krotko pracuje w takim razie, co ona nigdy drobnych dzieci nie widziala, wszystkie musza osiagac norme?!! nie przejmuj sie Kinia na pewno jest wszystko ok i taka jej uroda, na pocieszenie powiem Ci ze masz mniej do dzwigania a jak patrzylas na siatki centylowe to jak jest?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez marta_szh.
Moderatorzy: ilona