BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #317252 przez beti
Adee, ale całe życie przed Wami jeszcze :D a czasem wszystko się w ciągu jednego dnia potrafi zmienić :)

Edytka, zapraszam :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317255 przez Edyta
beti :) oj z checia z checia :laugh: gdyby to bylo troche blizej :dry:
ale mimo to dziekuje :) :kiss:
lece spac :)
DOBRANOC... :)
12 lata 10 miesiąc temu #317259 przez adee84
idę lalki, dobranoc :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #317260 przez kiniaa
czesc dziewczyny,

nadrabiam powoli...

pewnie juz nikogo nie ma, kurcze zalamalam sie dzisiaj waga Isabelki - 5,950 g :( przytyla 150 gram przez miesiac :( . Mamy znowu isc do lekarza po raz setny, ktory i tak nic nie pomaga :angry: W ogole to sie spodziewalam ze z pol kg przytyla bo nawet ostatnio ladnie je - wieczorem kleik jakies 100 ml, i pol miseczki zupki. A tu takie rozczarowanie :dry:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317262 przez happymamma
Aaaaa Madzia zapomniałabym - Dla Ciebie i twojego M - zięć się podlizuje :) (kiepskiej jakości, ale wercił się juz strasznie na widok zupy)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #317265 przez marta_szh
Adee zobaczysz ze zycie niekiedy pisze i dobre scenariusze i wierze ze u Was tak bedzie, zobaczysz w najmniej oczekiwanym momencie

a jakie to ciasto robisz Beti?
ten Twoj m to ma dobrze, ciagle mu dogadzasz :) , docenia? :)

wielki dzien - 28.07 obiecywalam sobie kiecke w rozm 38, chyba nini z obiecanek :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #317266 przez adee84
Kinia :kiss: nie wiem co Ci napisać kurcze, może Bella ma szybką przemianę materii o ile to możliwe w tak młodym wieku?
Happymama Jaś cudny i śmiem twierdzić, ze podobny do Ciebie się robi wg mnie.
idę już spać :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #317267 przez marta_szh
Kinia

niektore dzieci po prostu z natury to chudzinki, nie martw sie, mojej corki kolezanka wazy 6200 a ma 8 miesiecy, pediatra mowi ze taka jej uroda i tyle, jest zdrowa, usmiechnieta, fakt chudzinka ale jest zdrowiutka i nic jej nie dolega, a Ty jestes szczupla? moze po Tobie jest chudzinka
12 lata 10 miesiąc temu #317269 przez marta_szh
Jasio oo jaki Ty do mamy podobny :) i jaka masz fajna peleryne :) tez taka musze sprawic Karolowi bo te wszystkie male sliniaki to nie daja rady zwlaszcza jak w gre wchodzi lekarstwo bo z jedzeniem to jakos sobie radzimy
12 lata 10 miesiąc temu #317279 przez marta_szh
wszystkie juz spia?
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317282 przez beti
Ja jestem :)
Ciasto to TYRAJ MISIU :P :P wg przepisu Agusi :)

Mój M...hmmm...docenia...ale czy się odwdzięcza???Chyba nie :P :angry: A dziś go nie ma, bo pojechał na wódkę :P :P :silly: :silly: :ohmy: :ohmy: :cheer: :cheer:

Marta, a jaką kieckę chcesz??? :D

Kinia, a dajecie małej Sinlac może?? Bo kleik to jest przelotowy, on w zasadzie nie ma żadnych wartości...
12 lata 10 miesiąc temu #317283 przez kiniaa
ok nadrobilam :)

pisalyscie o wiosnie - u nas juz jest :lol: oh jeah dzis + 16 stopni

Happymama Jasio slodki i jaka ma fajna koszulke firemana :)

Edytko moja ostatnio przez tydzien robila 7 kupek dziennie. Ale przeszlo samo :)

Agusia na pewno z Jerzykiem wszystko dobrze ! wiem wiem sama sie martwie o moja a Ciebie pocieszam, ale jestesmy mamusiami i juz zawsze bedziemy sie zamartwiac :)
Moja mala je podobnie tak jak Jerzyk rano 3 razy cyc, potem zupka nawet duzo, znowu cyc, kleik 100 ml, cyc i spanie :) i w nocy tez 2-3 razy :)

Kasiek :ohmy:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a co do imienin Belli to nie wiem kiedy ma :laugh: bo tutaj sie nie obchodzi imienin

Viszka super ze imiona wybrane :laugh: tez mysle ze bedzie Piotrus :)

Adeeja tez kapie Belle co drugi dzien, boje sie ze zniszcze jej skore kapiac codziennie, zwlaszcza ze u nas w rodzinie problemy skorne i David ma AZS.
a jaka masz wymarzona wage? mi brakuje jeszcze 5 kg takze nie jestes sama

Marta a Ty jeszcze mnostwo czasu masz zeby sie wbic w 38 :) i na pewno Ci sie uda :)
12 lata 10 miesiąc temu #317287 przez kiniaa
dzieki dziewczynki :kiss:

Marta na 8 mcy wazy 6200 rany to strasznie malo. My mamy miec zlecone jakies badania, mam nadzieje ze taka jej natura :)

Beti daje jej kaszki ryzowe na aptamilu pepti. Silacu nie dawalam nigdy. I zupki sama gotuje ostatnio i duzo mieska daje,

mi to nie przeszkadza ze ona taka chuda jest, byleby byla zdrowa bo sie strasznie martwie a ta pielegniarka ktora ja wazyla to juz zaczela panikowac ze malo i ze cos jest nie tak
12 lata 10 miesiąc temu #317288 przez marta_szh
tak sie mowi mnostwo czasu.. ale tak trzeba byc dobrej mysli i przede wszystkim pora zaczac dzialac, jak znajde ta wymarzona kiecke to oczywiscie Beti Wam pokaze;) to jeszcze lepiej, wroci z wodki i bedzie na niego czekal pyszny deser :laugh:

a co sie Idze stalo?bo nie doczytalam :ohmy: :unsure:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317290 przez marta_szh
dzizys co za pielegniarka, chyba kiepskie ma doswiadczenie i krotko pracuje w takim razie, co ona nigdy drobnych dzieci nie widziala, wszystkie musza osiagac norme?!! nie przejmuj sie Kinia na pewno jest wszystko ok i taka jej uroda, na pocieszenie powiem Ci ze masz mniej do dzwigania :) a jak patrzylas na siatki centylowe to jak jest?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia