BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #317291 przez kiniaa
Marta
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317293 przez beti
Marta, ale chcesz taką typowo ślubną tą kieckę???

A mąż jest w innym mieście, więc pewnie dopiero jutro po południu wróci :)

A my jutro echo Filipkowego serduszka mamy, więc trzymajcie kciuki plisssssss
12 lata 10 miesiąc temu #317297 przez kiniaa
marta_szh napisał:

dzizys co za pielegniarka, chyba kiepskie ma doswiadczenie i krotko pracuje w takim razie, co ona nigdy drobnych dzieci nie widziala, wszystkie musza osiagac norme?!! nie przejmuj sie Kinia na pewno jest wszystko ok i taka jej uroda, na pocieszenie powiem Ci ze masz mniej do dzwigania :) a jak patrzylas na siatki centylowe to jak jest?

no nawet jej nie musze dzwigac ostatnio bo ona tylko by sie turlala na ziemi haha sama sobie odpisalam czemu taka chuda bo w miejscu nie usiedzi :)
na siatce nie najlepiej to sie przedstawia bo urodzila sie w 90 centylu a teraz jest w drugim czyli tendencja spadkowa caly czas. No ale porobie te badania dla pewnosci :)

co do kiecki to mi sie taki styl podoba
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #317298 przez beti
śliczna :ohmy:
12 lata 10 miesiąc temu #317300 przez kiniaa
Beti bede zaciskac kciuki :)

ide spac laski, dobranoc :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #317301 przez beti
Dobranoc :)
12 lata 10 miesiąc temu #317302 przez marta_szh
bedziemy trzymac, nas tez echo czeka, a Wy prywatnie gdzies czy panstwowo? bo szukam jakiegos kardiologa wlasnie..

typowo slubna, tylko nie wiem czy w bieli chyba w ecru..

Kasiek

boze, ale musialas sie strachu najesc, przerazajace.. ale nie obwiniaj sie, lepiej zaliczyc ku przestrodze taka historie ktora dobrze sie skonczy dlatego ze wtedy wzrasta o 100% nasza czujnosc, (tak jak u nas, wypadek z łozkiem)od tamtej pory mam oczy dookola glowy, niz jakby mialo sie stac cos nie odwracalnego, najwazniejsze ze malutkiej nic sie nie stalo!!

teraz bedzie coraz trudniej upilnowac nasze malenstwa, ostatnio w wiadomosciach podawali ile przedmiotow udalo sie wyjac malym dzieciom, rózne baterie, monety, srubki itd... i tak sobie pomyslalam ze musze mega uwazac, u nas non stop przewalaja sie gdzies jakies drobniaki
12 lata 10 miesiąc temu #317304 przez marta_szh
kiecka sliczna, wiele osob odradzalo mi co prawda bez ramiaczek bo sie zsuwa góra, to prawda? a mi sie niby takie najbardziej podobaja, jednak uwazam ze do takiej trzeba miec ładne ramiona
12 lata 10 miesiąc temu #317305 przez beti
Marta, my mamy z pakietu w Enel Med, ale jeżeli Wy szukacie, to najlepsza poradnia jest na agatowej na bródnie...ja tam miałam z NFZ echo serca płodu jak w ciąży byłam :)

Co do sukni ja miałam cappuccino, ale wyglądało bardziej na ecru, możesz sobie zerknąć na FB :) Do białej trzeba mieć ładną opaloną cerę i super białe zęby :P :P ja miałam wrażenie że w białych byłam cała szara :P
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317306 przez beti
Ja mam duży biust i jakoś mi się nie zsuwała :P no może troszkę, ale kompletnie mi to nie przeszkadzało :)

LAska, Ty masz już niewiele czasu na szukanie :P ja pod koniec lutego zamawiałam i w kilku salonach już mi powiedzieli, że się nie wyrobią ze sprowadzeniem :ohmy:, a ślub brałam 17 lipca....
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317328 przez happymamma
Adee, Marta, Kinia dziękuję w imieniu Jasia :)

Marta wydaje mi się, że właśnie ramiączka podkreślają ewentualne mankamenty ramion - lubią wbijać się tu i ówdzie no i przyciągają uwagę ;)

Beti powodzenia na badaniach
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317360 przez aneta2611
hej Kochane.

Domi, ja robiłam ten kisiel bez żółtka, jest przepyszny. Filipkowi też bardzo smakował ale chyba dałam Mu za dużo jak na pierwszy raz, płakał i bolał Go brzuszek. To jednak mąka. Zacznę dawać Mu od jutra ale mniejsze ilości na początek

Agusia, a poprzedni lekarz co mówił?

Kasiek, nie nie. Źle zrozumiałaś. On po paru sekundach zatrzymuje się i trzeba Go popchnąć. W sumie logiczne bo gdyby dziecko nie mogłoby Go dogonić to w końcu by się zniechęciło...
a co do tego ze Iga nie lubi MM... Mam to samo z Fifim. Daj mu odrobinę kaszki owocowej, najlepiej tej którą lubi. Ja npp do 150ml MM daję łyżkę kaszki i wcina tak że Mu się uszy trzęsą :)

przepraszam, ale Was nie nadrobię bo mam dziś koooope roboty :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #317375 przez aneta2611
jestem jeszcze na moment...

któraś z Was wrzucała te puzle (mata) do zabawy... jak to znaleźć na allegro?
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317378 przez a!gusia
ja :)
allegro.pl/duze-puzzle-piankowe-30cm-mat...tis-i2117994951.html

tylko nie polecam tych z postaciami z bajek bo sa sliskie :)
12 lata 10 miesiąc temu #317380 przez happymamma
Anetko ja kupowałam takie: allegro.pl/duze-puzzle-piankowe-30x30-cm...24h-i2082076696.html i jeszcze cyferki od tego sprzedawcy
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia