BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #564685 przez Qltoorka
dzięki za odpowiedź w sprawie tego płynu do kąpieli. Wczoraj podczytywałam po raz pierwszy kwietniówki, bo one kompletują całą wyprawkę i tam każda kupuje te emulsje, więc się zastanawiałam czy to norma...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #564687 przez Patrizia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #564692 przez emi87
Qltoorka nauczyłam sie dystansu do wagi głównie dzieki meżowi :) kiedys sie nieakceptowałam (bo głupie dzieciaki dokuczały mi w szkole a zawsze byłam pulchniejsza). mialam okres gdzie byłam w miere szczupla ale to był koszmar - mało jedzenia duzo ćwiczen i shiza,ogólnie chora akcja. mąż mnie wyleczył z kompleksów (no nie ze wszystkich bo kobieta bez kompleksów to jak żołnierz bez karabinu :D ) teraz jak ktos mi cos mówi przyjmuje to tak poprostu, no cóż..nie oszukujmy sie chudzinka to ja nie jestem -jaki kuń każdy widzi hehe :P
teraz moje zrzucanie wagi jest bardziej zwiazane ze zdrowiem (dzieki temu udało nam sie szybko zajść -tak mi sie wydaje),samopoczuciem i podchodze do tego racjonalnie, na poskojnie.

to najlepsze hehe klientki mnie tak rozbawiaja bo sie wstydzily zapytac czy w ciazy jestem bo sobie myslą " o kurcze a jak przytyła po tej diecie-cud to sie obrazi " buhahaha ale brzuszek juz jest typowo ciążowy i maja śmiałość zapytac bo wątpliwosci sie rozwiewaja - brzuch rośnie-dupa stoi w miejscu hehe

11 lata 10 miesiąc temu #564693 przez Jamajka
dorkiszon gdzie Ty oglądałam tą wymalowaną flądrę Katarzynę W, że paznokcie itd? Bo wszędzie ma zamazaną twarz i tylko ten fikuśny warkoczyk i biały kołnierzyk a'la egzamin z prawa widze..

Qltoorka a wszystkie kwietniówki kupuja bo się naczytały i nasłuchały jaki to cudowny kosmetyk. Ja też się zdziwiłam, bo i w szpitalu i pediatra też zalecali kąpiel w emolientach, mimo, że skóra była zdrowa.. Ale ten marketing jest wszechobecny i będą polecać nawet gówno w papierku, byle byśmy kupili i wydali masę naszych ciężko zarobionych pieniędzy!

11 lata 10 miesiąc temu #564694 przez kaska1982
Hejka :)
Emi śliczny brzusio :) Mój wygląda podobnie jeśli chodzi o wymiary :) ale po raz pierwszy mi nie przeszkadza, że robie sie większa :)

Co do matki Madzi to żal słowa marnować, bo dla mnie nie ma żadnego tłumaczenia... Żal tylko tego nieszczęsnego Maleństwa, które musiało pozegnać sie z życiem przez własną matkę. Dla mnie nic nie tłumaczy jej zachowania i uważam, że dozywocie to jedyna kara na jaką zasluguje i to jeszcze odsiadka w zakladzie o zaostrzonym rygorze.

patrysia305 przytulam mocno :* pomysl o swoim malenstwie, a humor napewno sie poprawi :)

dorkiszonku ja kwas foliowy przestalam brac wraz z pocztkiem II trymestru, wedlug zalecen lekarza:)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #564696 przez askan2

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #564697 przez dorkiszon
hahaha papiez może dostac 2500 euro emerytury smiechu warte ciekawe za co.

11 lata 10 miesiąc temu #564699 przez emi87
kaska mam to samo!! z duma patrze na moja piłeczke :kiss: i z utesknieniem szukam mojego tyłka który gdzies sie przez brzuszka zapodział hehe pewnie kwestia postawy :P :D

askan ludzie to sa swienie... nie mysla ze człowiek ciezko pracuje na to co ma, ze czesto na kredytach itd...zawisc ludzka nie zna granic :/

11 lata 10 miesiąc temu #564700 przez Kasik88
Co do wagi i wyglądu, mnie dzieci też w szkole dokuczały, bo nie dość, że wysoka, to jeszcze do szczypiorków nie należałam, dopiero w gimnazjum, jak zaczęłam trenować to wszystko fajnie zeszło i przy wzroście 178cm ważyłam 62kg, ale niestety przytrafiła się kontuzja i trzeba było zrezygnować ze sportu i waga i koszmary wróciły :( niestety, ale teraz jak i z synkiem się tym nie przejmuję, wiem, że mam predyspozycje i po porodzie się tym zajmę, teraz dzidzia najważniejsza:) Na szczęście małż to akceptuje i wspiera taką postawę.

11 lata 10 miesiąc temu #564709 przez kaska1982
Kurcze, wy już urządzacie powoli pokoiki, remontujecie, a ja daleko w tyle :( Remont dopiero w kwietniu-maju, bo zaczynamy od wymiany okien (wszystkich w domu), i ocieplenia, a dopiero potem lazienka, kuchnia i pokoj. Ogólnie szykujemy sie do generalnego remontu calego domu...

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #564714 przez dorkiszon

11 lata 10 miesiąc temu #564715 przez Qltoorka
Jamajka, zdjęcia niezamazanej twarzy choćby tutaj:
www.mmsilesia.pl/photo/1696370/Ruszy%C5%...towickim+s%C4%85dzie

askan2, żartujesz z tym donosem... Masakra... Do czego to zawiść ludzka może doprowadzić. Przykre to :(

11 lata 10 miesiąc temu #564719 przez Kasik88
Ja generalny remont przeżyłam jak z synkiem w ciąży byłam. Teraz został nam ten jeden pokój i na szczęście jest bliżej niż dalej.
kaska1982 dacie radę, i będziecie mieć cieplutko i przytulnie :) trzymam kciuki żeby poszło rach ciach, ciach :)

11 lata 10 miesiąc temu #564723 przez emi87
kaska uuu to sie bedzie działo w domu!! taki duzy remont a tu bedzie koncówka ciazy. dasz rade :) akurat po wszystkim sobie przyspieszysz poród myciem okien i sprzataniem :P ale takie remonciki ciesza ach :) my narazie tylko sie za pokoik bierzemy - w przyszłym tyg mąż sie bierze do roboty i mysle ze tydzień-dwa i po wszystkim :)

11 lata 10 miesiąc temu #564728 przez Qltoorka
U mnie też remont trwa już od ponad roku :( Ciężko pogodzić mężowi pracę z tym remontem, w dodatku mieszkanie jest w sąsiednim mieście, więc dojazdy też stanowią problem. Od stycznia M. się prosi w pracy o tydzień urlopu i to zaległego, a pracę ma niestety taką, że co drugi tydzień pracuje po 10 godzin dziennie-od 8.00 do 18.00, więc w tym tygodniu to za wiele nie porobi... A wykańcza nas finansowo opłacanie dwóch mieszkań... A słowo "remont" to ostatnio fantastyczny powód do kłótni... :(

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka