- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Byliśmy na spacerze, pogoda już nie taka piękna, bo słonka nie było ale cieplutko! Raptem -1°C, jak na Norwegię to jak wiosna
Dowiedzieliśmy się dzisiaj, że mąż ma kuzyna o którym nie wiedział, a który też ma na imię Sebastian! No to będzie dwóch o tym samym nazwisku to jakiś nieślubny syn brata mojego teścia...w sumie rodzina bliska i mieszka o rzut beretem a się z mężem nie znają dziwne jak to się w życiu plecie
Dziewczynki na obiad domowy gyros, która chętna? Tylko ostrzegam tak bardziej na ostro, bo lubimy wszyscy mały chyba też bo nie protestował ostatnim razem jak robiłam
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do gyrosa to ja poproszę choć od ciąży nie przepadam za ostrym tzn mój lokatorek nie przepada.
Kurcze jakoś moje bejbe bie dokucza mi w brzuchu, żadnych kopow nie dostaje ale czuje juz ze brzuch coraz większy i cięższy;)) już swiat nie mogę sie doczekac i radości rodzinki:))
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
U mnie dzisiaj sosik i kluseczki gumowe (slaskie)
sloneczko daj znac czy wszystko oki i co ci powiedzieli
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Kamilka a gdzie u nas w Gorzowie jest największy wybór wózków? Byłaś może w Patim?
wiesz co byłam i w Pati&Max i w Smyku i jest wybór ale też w Watralu jest podobno duży wybór wózków. Ale ja będę kupowała przez Allegro.
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Też pewnie kupię przez All ale pomacać warto. Ostatnio napaliłam się na Espiro Enzo Evo, ale jak zobaczyłam jaka wielka jest spacerówka to zrezygnowałam. allegro.pl/wozek-espiro-enzo-evo-2013-3w...fka-i3024222807.html
fajny ten wózeczek:) ogólnie spacerówki z zestawów 3w1 są takie . Może też takie wrażenie sprawia to że jest śpiworek nałożony na niego.
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
mycha7 napisał:
Też pewnie kupię przez All ale pomacać warto. Ostatnio napaliłam się na Espiro Enzo Evo, ale jak zobaczyłam jaka wielka jest spacerówka to zrezygnowałam. allegro.pl/wozek-espiro-enzo-evo-2013-3w...fka-i3024222807.html
fajny ten wózeczek:) ogólnie spacerówki z zestawów 3w1 są takie . Może też takie wrażenie sprawia to że jest śpiworek nałożony na niego.
Wiesz co oglądałam go bez śpiworka. W ogóle spacerówka jest przyczepiana na zatrzaski na stelaż a nie jak w innych w całości ze stelażem, że można ją obracać w różnych kierunkach. A do tego jest bardzo szeroka.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
patrysia,karolinap tez fajne te wózki :)wybór jest oooogromny na szczescie ja juz mam wybrany i tego sie trzymam
tez tak mam jak czytam o porodach to odrazu ryk hehe wzruszaczek taki ze mnie
wyniki sa w normie-tez miałam ostatnio podobna hemoglobine lekarz mi mowił ze to normalne wyniki w ciazy. bo "norma" dla ciezarnych jest troche inna
betka ja mam duzo rzeczy rozciagliwych, tunik i leginsów wiec nic sobie jeszcze nie kupiłam ale ja baaardzo lubie ciucholandy
bisbas podejrzewam ze to magnez skoro ci nogi zaczeły chodzic bedzie dobrze kochana i urodzisz piekne dzieciątko w lipcu :*
słoneczko - isc do lekarza albo na ip....my ci nie pomożemy, to co wiedziałysmy to poradziłysmy ale podobno takie bóle moga byc normalne - nawet tu na tym portalu czytałam cos na ten temat (w ciazy tydz po tyg). czekamy na wiesci jak cos bedziesz wiedziec
co do mleka sporo swojego czasu czytałam i podobno lekarze zalecaja mleko na zlecenie koncernów mleczarskich ok 80% ludzi nie toleruje mleka i nie przyswaja . a tez podobno wapń ma nie takie proporcje z innymi składnikami i człowiek ich nie przyswaja. Eksperci wypowiadali sie tez ze nie jest normalne w naturze zeby dorosly ssak pił mleko matki i to jeszcze obcego gatunku (równie dobrze mozna pic mleko psa). i podobno tylko młode przyswajaja to co im potrzebne z mleka a potem po któryms tam roku zycia juz nie. takie teorie czytałam - nawet że "pij mleko - bedziesz kaleka" (otyłośc,zawały, cos tam z zyłami itd). nasz swiat tak goni za kasa ze juz sami nie wiemy czy to co mowia ze jest dla nas dobre jest na prawde dobre. moim zdaniem jak cos lubimy i dobrze sie po tym czujemy to smiało, jak nie to nie ma nic na siłe ufff sie rozpisałam
mi mleko smakuje po prostu wiec pije ale zmuszac nie bede (np moj maz nie lubi mleka i ma po nim sr***e a go wiecznie zmuszali)
mój szkrabiczek to sie tak rozbrykał dzis w pracy hehe sie smiałam ze za tatusiem teskni
jesli o figure chodzi ja sie zawsze do meza śmieje ze trzymam linie a on mi na to "linie kuli/piłki" haha chamciuch mój jeden no
warto przeczytac dzieciowo.pl/2011/04/nowe-pieluszki-dada...odroba-pampersa.html
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
1. Co do wózka- łamię się czy kupować, Monsz mówi- to kupuj. A trzymać go będę ciekawe gdzie... no i do maja chyba nie wszystkie sztuki tego który mi się podoba zostaną wykupione...
2. Figura- z tyłu jest ok ale z przodu już mnie wypchało i mam wrażenie że w ciągu ostatniego tygodnia najbardziej
3. M&M`sy zapraszają dziś na pomidorową z makaronem i ziemniaczki, jajeczko i kefirek.
Coś mam dziś seksualne podejście do wszystkiego... To chyba ta pogoda...