- Otrzymane podziękowania: 52
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie robie pilingu bo bym w ogole chyba musiała smarować non stop twarz ...moze zrezygnuj z pilingu na jakiś czas ....
Pokrzywki będą u nas występowały...
Myślę o kupieniu w ogole jakiegoś specjalistycznego kremu dla kobiet w ciąży na twarz:)
Ja używam ten olejek EUCERIN i też jestem bardzo bardzo mocno zachwycona nim...tym bardziej ze on również działa na istniejące juz rozstępy ... to znaczy czy działa zobaczymy...
Ale jest bardzo wydajny ...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
A macie już imiona wybrane?
Klauduśka - ja tez jestem zdania, że płacz nic nie da! Kubeł zimnej wody na głowę i powinno pomóc...
Niesia - filmik rewelacja...
Jeśli chodzi o skórę to bardziej narzekam na skórę rąk... są przesuszone i tylko na prawdę tłusty krem pomaga... pisałyście kiedyś o Neutrogenie... nie pomaga
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
W sumie bazę pod album mam, wystarczy się zaopatrzyć w dodatki...
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zapraszam Was na mojego photobloga
www.photoblog.pl/joanna89/147470167
codziennie dodaje nowe zdjecia trochę z sesji brzuszkowej i moje wypociny przed obiektywem:)
miłego dnia:)
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
stad widze ze mamy stasia
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Byłam na spacerze, bo pogoda nawet zachęcająca (chociaż teraz się chmurzy... bu!). Od razu radośniej, kiedy słonko wyjdzie choć na chwilę!
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
A ja cały czas czekam kiedy babeczka mi zadzwoni z tych badań pren. jaki mamy termin wizyty- już się niecierpliwie :/ !!!!!!
co do twarzy te z mam czasami taką łuszczącą się skórę ale myślę ze to jest reakcja na zmianę kremu przez 1 parę dni zawsze mam problemy.
My jutro jedziemy w góry i doszliśmy z męzem do wniosku że pojedziemy swoim autkiem tak żeby było bardziej komfortowo więc się bardzo ciesze, a jak by tego było mało to zostaniemy dzien dużej czyli do wtorku więc już w ogóle się ciesze!!!! Nie wiem czy będę tu zaglądać przez ten czas, może jak znajdę chwile.., a jeśli nie to pewnie wpadnę koło środy
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.
MamoBąbelka o ile córa nie miała gorszego dnia (marudna), to bardzo lubiła siedzieć w chuście. Na ogół spała, bo słuchanie bicia mojego serca bardzo ją uspokajało. A wiązać nauczyłam się wg instrukcji, która była załączona przy zakupie oraz z intrernetu.
Z tymi naszymi panami to niestety tak czasem jest... Potrzebują terapii wstrząsowej. Mój małżonek pomaga mi w domu, nie powiem. Ale też potrzebował szoku by zastopować z browarkimi. Któregoś pięknego dnia zafundowałam mu nocleg w najdroższym hotelu w kraju (na izbie). Miałam i mam do dziś wyrzuty, ale nie miałam wyjścia, a on wiele rzeczy zrozumiał i pod tym kątem się zmienił na lepsze:)
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja tez niestety musiałam kiedyś ją zastosować, nie tak drastyczną jak u Ciebie, ale też się poszczęściło i pomogło... teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem.
Patka bardzo Ci zazdroszczę wyjazdu... ja tez mam ochotę na chwile choć oderwać się od codzienności, moze dlatego że jeszcze chodzę do pracy... ale niestety muszę czekać do majówki
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Moja skóra na twarzy, głównie na policzkach, już od dłuższego czasu jest mocno sucha, krem średnio pomaga, ale to chyba od mrozu, bo powoli wraca do normy.
A jak tam pogoda w Polsce, bo tutaj wczoraj prószyło, ale dziś piękne słońce, choć nadal chłodno.
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
No to nam też po dwóch tygodniach krążenia wokół tematu udało się wybrać imiona .
Moja skóra na twarzy, głównie na policzkach, już od dłuższego czasu jest mocno sucha, krem średnio pomaga, ale to chyba od mrozu, bo powoli wraca do normy.
A jak tam pogoda w Polsce, bo tutaj wczoraj prószyło, ale dziś piękne słońce, choć nadal chłodno.
a gdzie jesteś ? bo moi rodzice są w okolicach Karpacza- tez się tam wybieramy. i mówli że u nich również śnieg pada. no i jak podróż minęła?
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Podróż bardzo dobrze, bez żadnych problemów .
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
No to nam też po dwóch tygodniach krążenia wokół tematu udało się wybrać imiona .
Mamo_Babelka a zdradzisz nam, jakie imiona wybraliście?