BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #606140 przez klauduska89
jak ja wam zazdroszczę tych wyjazdów :) my mieszkamy z teściami i całe święta pewnie będą goście się tu przewijać co mnie bardzo męczy, do tego będą pić i tu spać więc wcale sobie nie odpocznę, a wręcz przeciwnie. Nie mogę się już doczekać aż postawimy sobie swoją górę i się tam wyniosę...żadni goście teściów mnie nie będą interesowali i jak tylko będę miała na to ochotę to pójdę do siebie do ciszy i spokoju...a odnośnie mojego męża-mieszkaliśmy sami na wynajętym to robił wszystko, we wszystkich porządkach i pracach domowych jak najbardziej uczestniczył. No a teraz jak mieszkamy u teściów to nie ma żadnych obowiązków. Mamy swój pokój w którym wystarczy przetrzeć stół no i może delikatnie kurze, a nic innego z racji że mi nie wolno za bardzo robić to robi teściowa i do roboty wcale go nie goni, a on się nie wyrywa bo wie że mamusia zrobi...W piecu pali teść więc ta robota też mu odpada więc nie ma za bardzo co robić, chociaż jak by chciał to zawsze coś by się znalazło. A mi chodzi o zwykłą bliskość i zainteresowanie, a jemu widocznie nie jest to za bardzo potrzebne. No i jeszcze sprawa seksu...w zasadzie nie pytałam o to lekarza, no ale od kiedy wylądowałam w szpitalu ze skróconą szyjką to nawet nie myślę o seksie i mu mówię że nie mogę, bo to może jeszcze zaszkodzić, no to już wogóle jakoś tak inaczej jest...Tak jakoś oddalamy się ostatnio, znaczy się on się oddala. A ja to taki płaczek jestem i jak się denerwuję i się kłócimy to od razu płaczem reaguję na to wszystko. Niestety mam tak w mamę, ona też na każdą kłótnie z moim ojczymem reagowała płaczem...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #606141 przez katarzynaxxx89
U mnie też skóra sucha na twarzy i krostki:(
A czy któraś z was wie co może znaczyć pulsowanie w okolicy macicy??

11 lata 8 miesiąc temu #606143 przez klauduska89
ja ciągle czuję takie pulsowanie ale to tak mocno bije mi serce że aż tam czuję :)

11 lata 8 miesiąc temu #606148 przez katarzynaxxx89
A czy to pulsowanie jest takie silne, czuć je bez dotykania bo u mnie tak

11 lata 8 miesiąc temu #606150 przez olivka
Dziewczyny jak mi się marzy taki wyjazd w góry...ahhh Albo święta w górach z całą rodziną :) To takie moje marzenie :)

Klauduśka
wszystko się ułoży tylko trzeba ze sobą rozmawiać, a czasem taki kubel zimnej wody o jakim piszą dziewczyny baaardzo pomaga. Faceci tacy są, żeby coś zobaczyć trzeba im palec w oko włożyć :angry:

11 lata 8 miesiąc temu #606151 przez Joanna89
Rytmiczne ruchy w okolicy brzucha to Nasze serca, czasem dzidziuś ma czkawkę, ale wtedy ruchy są wolniejsze.Możesz też wyczuwać puls z żyły głównej dolnej która znajduje się w brzuszku:)

11 lata 8 miesiąc temu #606152 przez klauduska89
no może rzeczywiście dzidziuś ma czkawkę skoro czuć bez dotykania :) a długo to trwa?

11 lata 8 miesiąc temu #606155 przez EwelinaB87
Mnie dzisiaj mocno Milenka cisnie na dole bo sie rozpycha główka

11 lata 8 miesiąc temu #606157 przez Joanna89
Czkawka jest taka jak u Nas, nie za szybka,ale rytmiczne podkasania brzucha można zaobserwować. Moja Alicja ma zazwyczaj czkawkę jak mocno szaleje w brzuchu, pewnie wtedy pije dużo wód hehe i dostaje czkawki:)

11 lata 8 miesiąc temu #606158 przez katarzynaxxx89
w sumie w nocy miałam to pulsowanie jakieś 20 min a dziś czułam kilka razy ale chwilkę.
No myślę że to nic złego

11 lata 8 miesiąc temu #606159 przez Joanna89
oj to nie wiem u mnie to trwa góra 30 sekund:) zawsze wtedy liczę jak długo ma czkawkę:)

11 lata 8 miesiąc temu #606161 przez EwelinaB87
Zauwazam niewielkie różnice między naszymi suwaczkami, hm szkoda ze podobaja nam sie te same:P a wbrew pozorom nie ma ich w necie tak wiele...

Dzisiaj zrobiłam grzechotka dla Malucha na świeta podaruje, musze jeszcze go udoskonalić bo jest troszke za duży musze wyprubować pingpong jako wsad,,,

11 lata 8 miesiąc temu #606162 przez Joanna89
Ewelina ale świetna:)

11 lata 8 miesiąc temu #606165 przez katarzynaxxx89
super grzechotka.
No nie wiem co to może być to pulsowanie mam nadzieje że nie groźne

11 lata 8 miesiąc temu #606166 przez olivka
Tak budzę się od dwóch dni :) Jasio wędruje do prawej strony i się wypina
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka