- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
z szyjką wszystko wporzatku z małą też... nie dostałam zdjecia wiec sie nie pochwale , mała pokazała dupke i zakryła twarz powiedział ostatnio ze na 87% dziewczynka a dzis ze troszke wiecej nie widzi nic między nogami
Waga 300g i mierzy 13 cm (dane w przybliżeniu) Serduszko ok rozwija sie fajnie kolejna wizyta 17.04 a pod koniec kwietnia zdobie 3d/4d
Uff wielki kamien z serca! a na bole dostalam nospe 2 razy dziennie przez 7 dni, prawdopodobnie to kolka nerkowa.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
nie martw się ja również nie mam nic kompletnie... jedyną rzecz jaką kupiłam w czasie ciąży to STANIK ....hehehehe:)
MamaBąbelka ,
Ja się zastanawiam nad odmalowaniem pokoju ...po dwóch latach...aby nieco odświeżyć...
Pokój w którym śpimy i Staś razem z nami będzie to pokój o 3 ścianach koloru ZIARNA SEZAMU i 1 ściany koloru mlecznej czekolady zmieszanej z gorzką czekoladą..
heh... i ten właśnie kolor ZIARNA sezamu chętnie bym odnowiła. Ale o tym poinformuje M. w maju lub czewrcu:PPPPP
Cóż a ja pomału szykuję się do robienia porządków świątecznych... ale tak pomaleńku
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Marudziłam wczoraj M., że nic jeszcze nie kupiliśmy to - jak to facet, rozsądnie - powiedział: ale przecież znamy płeć dopiero od piątku? Jeszcze zdążymy kupić No tak, w zasadzie - zdążymy hihihi.
Jakiegoś doła wieczorową porą wczoraj złapałam, pewnie to przez te zmiany pogodowe. Ale teraz wstałąm, już lepiej. Pochłonę drugą połowę babki cytrynowej i w ogóle będzie dobrze
A co do ciuszków - jest niesamowita różnica między ciuszkami dla chłopca a dziewczynki. Dla chłopców jest ich duuużo mniej. I nie takie cudne Może mi podpowiecie: jak szybko rośnie niemowlę? Bo np. na aukcji podesłanej przez Joannę wyczaiłam piękną kurteczkę, ale czy rozmiar 68 nie będzie za mały na jesień?
EDIT: Haha, genialne te glitery! Zrobiłam sobie swój i nie będę odstawać
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
A ja też jeszcze nie mam wcale ciuszków
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Pokoiki niczym z bajki, ale to raczej z "gotowe na wszystko" z gora hajsu
Bodziaki z tesko boskie!!! tez takie chce...
Mowicie ze nie kupujecie duzo ciuszkow a ja na spokojnie u was naliczylam juz jakies 20kompletow conajmniej
Ada juz skomentowalam twoje zdjecie na fb bo jak przeczytalam koment to sie istnie poryczalam, chwyta za serce!
Co do grzechotki tez mysle ze swietny, musze zrobic troszke mniejsza bo ta jest swietna raczej dla mamy niz dla dziecka, pokombinuje z pingpongiem...
Co do pogody CHYBA JĄ POWALIŁO!!! mam taka sniezyce za oknem jak nigdy!!!
To jest jakis zart!!!
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj miałam wieczór z You Tubem... oglądałam filmiki, na których oczywiście wyłam jak bóbr...
Dziś się ważyłam i niestety ale spadła mi waga o 400g. Mam nadzieje że to nie powód do obaw...
W ogóle tych Świąt nie czuje... dziś jeszcze zakupy wraz z milionami mieszkańców mojego miasta... no i sobota w garach... chcę upiec sernik jagodowy tak apetycznie wygląda, ze nie mogłam się oprzeć.
Maminka - ślicznie wyglądasz z tym brzuszkiem...
Ja też jeszcze nie robię praktycznie żadnych zakupów dla maleństwa... oprócz 3 bodziaków i jednej reklamówki ciuszków od szwagierki nic jeszcze nie mam.
Więcej zakupów zrobiłam dla siebie... ale to był mus konieczny, bo w nic się już nie mieściłam.
Co do ciuszków to jakoś nie mogę się jeszcze przełamać.. zaszalałabym ale wewnętrznie mnie coś jeszcze powstrzymuje...
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Moja to chyba non stop fika koziołki, bo raz czuję jakby parcie na pęcherz, jakby tam nóżkami buszowała, a innym razem czuję mocne kopnięcia nawet powyżej pępka już.
Zii, chyba trzeba się zarejestrować, bo mi też z początku wklejało nazwę strony, dopiero jak się zarejestrowałam, to udało mi się właściwy napis wstawić .
Agniesia, no tutaj to z 3 lata już nie będzie malowane, my sprowadziliśmy się na jesieni, więc niezależnie od naszych planów powiększania rodziny i tak planowaliśmy malowanie na późniejszą wiosnę, bo ściany nie są już zbyt czyste.
Ewelina, ja nie mówię, że nie mam dużo ciuszków, wszystkich ogólnie i tych dziewczęcych i tych uniseks, to na 56-62 to już mam sporo, ale wiem też, że malucha można przebierać i po 5 razy dziennie, a nie chciałabym codziennie prać, więc takiej podstawy jak body, rampers czy pajac, to planuję mieć po 10-12 szt., a innych ubranek typu sukieneczki, sweterki itp. zakładane okazjonalnie nie wliczam. A zamierzam też od razu mieć pewien zapas ubranek na 68, bo z dwumiesięcznym dzieckiem do sklepu nie będę biegać, więc jak mi nagle wyrośnie z mniejszego rozmiaru, to w domu ubranka już będą czekać.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a na angielskiej stronie zrobilam sliczny to mi nie miesci sie hahaha:D
Ja wiem że można dzidzie przebierac tyle, jak tak uwazasz to ok
Ja w sumie jeszcze nic nie kupilam tylko moja mama z siostra wypatruje promocji, bo za 30zl za kazde body to troszke za duzo
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.
Klaudśka z tym brakiem seksu i relacjami z partnerem to możemy sobie podać ręce. Bo niby mój małżonek jest wyrozumiały, nie przygaduje itp, ale ja się z tym czuję bardzo źle, bo gdzieś tam zanika moja kobiecość. Wstyd się przyznać, ale tak popatrzyłam ostatnio na męża i pomyślałam sobie, że jesteśmy teraz dla siebie jak brat z siostrą. Opieka, obowiązki i tyle. Ta bliskość chcąc nie chcąc się gdzieś zatraca.. I powiem, że po urodzeniu córy miałam problem na nowo odnaleźć się w roli kochanki. Mimo, że w czasie 1 ciąży normalnie współżyliśmy. Gdzieś tam w głębi nie czułam się już tak atrakcyjna i nazwijmy to: podniecająca. Po prostu stałam się inna. Potrzebowałam bardzo dużo czasu, by na nowo uwierzyć w siebie. No i teraz obawiam się tego podwójnie przez to, że już teraz nie wolno współżyć...
Maminka, wspaniale, że córa rośnie zdrowo i prawidłowo
Dzieci rosną bardzo szybko, zwłaszcza w tym pierwszym okresie. Ja miałam tylko 2 ubranka w rozmiarze 56 i w zupełności wystarczyły.
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Weszłam na aukcje allegro i już wydałam pieniążki na ubranka hihihi. Rzeczywiście, te angielskich marek są przesłodkie. Wkleję fotki jak przyjdą
A z poczuciem atrakcyjności... klapa. Niby się kochamy (częstotliwość nam spadła, ale to normalne), mój M. wtedy ma na mnie ochotę, ale ja mam problem się odnaleźć. Zawsze byłam z tych lubiących siebie i seks, i różnego rodzaju gry erotyczne - ale moje ciało się zmienia i nie będę teraz wskakiwać w szpile i pończochy, bo sama ze sobą czuję się śmiesznie. Mam nadzieję, że po porodzie wszystko wróci do normy, bo bardzo mi tego brakuje...