BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #606803 przez agniesia1604
Ja sie nie przejmuję że seksu nie ma...
W sumie nie mogę od początku ciąży ... ze wzgledu an wcześniejsze zagrożenie...
a ostatnio nie zapytałam o seks... boję się jednak żeby nic sie tam nie działo...

Mąż również widać że się obawia ... dlatego temat seksu nie jest poruszany ... to tylko dla dobra dziecka:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #606806 przez agniesia1604
nie widzę imienia a wciaz stronkę:)

11 lata 8 miesiąc temu #606808 przez EwelinaB87
W sumie ja nie mam z tym problemu, mam tak wielkie cyce ze maz na nic innego nie zwraca uwagi hehe boje sie tylko ze beda jak ogorki a to bedzie traumatyczne, dlatego tez spie w topie bo sa bardzo ciezkie...
Obecnie mam zakaz na klasyczne wspolzycie ale trzeba sobie jakos radzic a mezczyzna chocby sie zapieral to musi kilka razy w tygodniu :P

gorzej z kondycja ktorej w ogole nie mam i sie momentalnie mecze, licze ze jak przyjdzie WIOSNA to zaczne sie ruszac...

11 lata 8 miesiąc temu #606818 przez agataxii
Każda na swój sposób będzie przechodzić/przechodzi brak seksu. No i wiem też, że to przechodzi, ale gdzieś tak mnie to dołuje, bo jest to nieodzowna fizjologia człowieka, którą trzeba hamować. A później, jak człowiek już będzie mógł, to nie będzie wiedział jak się za to wziąć, bo za ten czas mózg zaspawa sobie w myśl zakaz seksu. No a jednak (przynajmniej w moim przypadku) ciężko jest się później "odblokować".

A któraś wie co się dzieje ze Smerfetką? Bo już naprawdę spory czas się nic nie odzywa. Nie wiadomo jak tam u niej, czy wszystko w porządku i czy już wie co będzie mieć...

11 lata 8 miesiąc temu #606823 przez MamaBąbelka
Zii, no niestety ciągle nazwa portalu :/. Wklej linki do aukcji, a nie każesz nam czekać :P. No ja jakoś wybitnie dużych potrzeb to i przed ciążą nie miałam, ale zawsze było fajnie i często się właśnie coś wymyślało, żeby było pikantniej, a teraz dziwnie bym się czuła zakładając te haleczki, czy coś.

Agataxii, no na pewno jakoś to wpłynie, każda z nas się wkrótce przekona jak i oby wszystkim szybko minęło :).

11 lata 8 miesiąc temu #606825 przez Gro-szek
U nas z tą aktywnością seksualną jest podobnie... zdecydowanie jest mniejsza, ale w sumie nie mogę narzekać na brak czułości od strony męża. W sumie odbyłam z nim rozmowę na temat tego, jak ja się czuje ze zmianą mojego wyglądu, mówiłam mu że zaczynam się czuć mało atrakcyjna... zdziwił mnie swoją reakcją bo powiedział że teraz mu się też podobam, może nie bardziej ale inaczej... i że jemu się podoba tak jak jest. Wyrozumiały jest bardzo.. ale jak każdy facet ma swoje potrzeby, które staramy się w miarę regularnie zaspokajać :P

11 lata 8 miesiąc temu #606854 przez ziii
Arghhhhhh coś w generowaniu linku im się zepsuło, bo ciągle tworzy ogólny link do strony, nie do mojego glittera. Bu! Spróbuję później ;)

No dobrze, nie wytrzymałam - pochwalę się wam hihhi :woohoo: :woohoo: Z Widzę, że mimo wszystko ciągnie mnie do neutralnych kolorów :silly:
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #606868 przez agniesia1604
ale super....
ale to tylko u jednego sprzedawcy????

11 lata 8 miesiąc temu #606873 przez ziii

11 lata 8 miesiąc temu #606874 przez MamaBąbelka
Zii, piękne ubranka :), ja też dla chłopców wolę neutralne, możesz nawet szukać w uniseks tam bywają śliczne takie w brązach i beżach.

11 lata 8 miesiąc temu #606876 przez MamaBąbelka
Rzeczywiście ubranka cudne, ceny trochę mniej ;). Ale przynajmniej lepsza jakość niż tych naszych :). Ja jednak wolę polować na używane zestawiki sprzedawane przez mamy albo szperać po lumpkach :).

11 lata 8 miesiąc temu #606879 przez ziii
Heh, ja większość rzeczy dostanę od przyjaciółki po jej dzieciach - więc mogę zaszaleć odrobinę :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #606880 przez agniesia1604
Dziewczyny,
zaczęłam oglądać stronki z ciuszkami... i powiedzcie mi ... co znaczy OUTLET:)
Nie znam sie na sprzedażach w sklepach online ... no i te słowo przyciąga - ale nie wiem co pod tym sie kryje:)

11 lata 8 miesiąc temu #606882 przez agniesia1604
no ja nic nie dostanę oprócz Wózka:)

Za daleko jesteśmy no i rodzinka skromna...
poza tym kuzynka w maju rodzi i juz jej obiecano ciuszki...a ja się tam prosić nie będę:)

11 lata 8 miesiąc temu #606885 przez ziii
Agniesiu, outlet to zazwyczaj miejsce, gdzie możesz w korzystnych cenach zakupić końcówki kolekcji, przecenione rzeczy etc. Ale uważaj, bo na aukcjach często to po prostu tani chwyt marketingowy.

U mnie w rodzinie zero małych dzieci, dobrze więc że mogę liczyć na koleżanki ;)

A co do ciuchów ciążowych - nie polecam happy mum, niestety. już trzeci ciuch z kolei mi się pruje. Po 2 miesiącach od zakupu za TAAAAAKĄ cenę :angry:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka