BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #190239 przez beti
Z tym, że u mnie była też duża utrata krwi, więc to może dlatego :(
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #190289 przez Agusia83
Oj Beti, to faktycznie sporo tych skutkow ubocznych po cc...wiem, ze to brzydkie uczucie...ale nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze...patrze na twoj suwaczek, a tam jest napisane, ze Filipek ma juz tydzien i 2 dni....

A mnie sie zasnelo, wlasnie sie obudzilam...skurcze przeszly, tak jak mowilam, ale za to dostalam strasznych wzdec, myslalam, ze zejde z bolu...moze troszke przesadzam, ale bolalo bardzo...od razu posiadowa w kibelku i tam troche oczyszczanko poszlo, ale niewiele...a bus sie nadal napisna, troche bolesnie, ale jest to tylko samo napinanie...
No i dziela mnie niecale 2h by na moim suwaczku bylo napisane, ze dzis urodze....
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #190292 przez beti
Agusia, na pocieszenie powiem Ci, że już baaardzo blisko i jest to już czas określony :)))
A po opisie skurczy wcale się bym nie zdziwiła gdyby to już było...

A co do wzdęć...dzielę Twój ból...od rana tak mnie to katuje, że na przeciwbólu i na espumisanie jadę :( a niestety od tego boli też macica i rana :( Aż się już dziś zryczałam z tego wszystkiego...czyżby baby blues?? Nawet nie miałam dzisiaj siły małego przewinąć z bólu :( Dobrze, że M w domku...
13 lata 3 miesiąc temu #190295 przez Agusia83
Ja mysle, ze moglas sie tak czuc przez pogode...no i fizycznie tez Cie niektore partie bola...ale super, ze masz M. przy sobie :laugh: na pewno duzo pomaga :laugh:
Kochana, juz masz swego skarba przy sobie....to jest najwazniejsze....a jaki dorodny? :lol:
Ja Ci napisze szczerze, ze ostatnio mam takie dziwne mysli, czy ja faktycznie w brzuchu nosze dziecko? Jakos nie moge sobie tego wyobrazic...chyba to czekanie tak na mnie dziwnie dziala
13 lata 3 miesiąc temu #190296 przez beti
Też tak miałam...co więcej...jeszcze nadal czasem to do mnie nie dociera...patrzę na niego i jakoś nie wierzę :D to chyba normalne...a najczęściej to się zastanawiam, jakim cudem on się tam zmieścił i jakim cudem niby taki duży miał wyjść SN... :P
13 lata 3 miesiąc temu #190301 przez Agusia83
Ciesze sie, ze mnie rozumiesz...a nie, ze zwariowalam i bede wyrodna matka...sama sie zastanawiam ile moja krolewna bedzie wazyc...22.08 jej waga wskazywala 3400a to bylo prawie 3 tyg temu....oczywiscie za kilka dni jak robili znow usg to waga wyszla 3000...ale to tez juz kwestia 3 tygodni....mysle, ze kolo 4kg bedzie miec...i jak ja ja wypcham?
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #190302 przez beti
Wiesz są kobiety, które 4,5kg rodzą w 2 h... bez nacięcia nawet :) Znam nawet taką :) Ledwo na porodówkę zdążyła :P
13 lata 3 miesiąc temu #190306 przez Agusia83
A rodzila pierwszy raz? Ja chyba taka rozciagliwa nie jestem....
13 lata 3 miesiąc temu #190308 przez beti
Drugi, ale za pierwszym razem rodziła 3 h też 4 kg :D
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #190313 przez Agusia83
Wow, to wielki szacunek dla tej pani....niesamowite....

Marta mi wlasnie napisala, ze juz sa w domu, ale nie da rady wejsc na forum, bo w nowym domu ma klopot z netem...
13 lata 3 miesiąc temu #190318 przez beti
O kurcze, ale ją szybko wypuścili :))

Dobra, lecę się ogarnąć...bo niedługo się głodzilla obudzi i zarząda cyca :D
13 lata 3 miesiąc temu #190322 przez beti
Dobranoc brzuszki :) Wyśpijcie się na zapas i nacieszcie krągłościami :) jeszcze za nimi zatęsknicie :)
13 lata 3 miesiąc temu #190326 przez Agusia83
Dobranoc Beti :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #190339 przez fanka
Agusia, Beti fajną rozmowę przeprowadziłyście, dobrze, że jest to forum i można poczytać i się człowiek przynajmniej pocieszy , że inne kobietki też maja podobne odczucia czy obawy , a nie , że coś ze mną nie tak, że takie czy inne myśli przychodzą do głowy. Ja co dzień patrzę na to puste łóżeczko i jakoś ciągle jest dla mnie abstrakcją , że już za kilka dni będzie w nim leżało MOJE dziecko, a z drugiej strony tak się już tego nie mogę doczekać, że aż złość bierze, że się to tak przedłuża.
13 lata 3 miesiąc temu #190344 przez slowiczek
Ale mnie boli dupsko :((((( poza tym oka nie zmruze w tym szpitalu, co chwile placze inny maluch, mam bardzo milusinska pielegniarke pod reka ktora zwraca sie do Natalki i kazdego placzacego malucha "Ty rozdarta japo" :| a sam porod to mialam lekki, fartnelo mi sie :p ale to pozniej Wam opisze
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia