- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #246145 przez slowiczek
no a pamiętacie jak wam pisałam, że zapukała do mnie laska z WWF a byłam wtedy już w mocno widocznej ciąży a ona na to "czy jest ktos dorosły, mama albo tata w domu" nooo, ale ja już jestem przyzwyczajona, że biorą mnie za małolatę
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #246185 przez ewelinaa
witam i ja
Moja mała od dwóch dni rano daje takie koncerty, że pewnie sąsiedzi opiekę społeczną naślą... Albo Uwagę Nie wiem o co jej chodzi
Płacze, płacze i po jakimś czasie samo mija
I to nie przez te szelki, bo nawet jak jej zdejmę to i tak płacze. Więc nie wiem o co kaman
We wtorek idziemy na drugie szczepienie, muszę popytać pediatrę jak te szelki wpłyną na jej rozwój, no bo pewnie ciężko jej będzie się w tym obracać i w ogóle. A jak wszytsko będzie dobrze to zdejmą jej to dopiero jak będzie miała 4,5 miesiąca
Też już zaczynam się rozglądać za prezentami mikołajkowo-świątecznymi, chyba na allegro kupię, bo w sklepach masakra cenowa Nawet już mam kilka rzeczy upatrzonych
Moja mała od dwóch dni rano daje takie koncerty, że pewnie sąsiedzi opiekę społeczną naślą... Albo Uwagę Nie wiem o co jej chodzi
Płacze, płacze i po jakimś czasie samo mija
I to nie przez te szelki, bo nawet jak jej zdejmę to i tak płacze. Więc nie wiem o co kaman
We wtorek idziemy na drugie szczepienie, muszę popytać pediatrę jak te szelki wpłyną na jej rozwój, no bo pewnie ciężko jej będzie się w tym obracać i w ogóle. A jak wszytsko będzie dobrze to zdejmą jej to dopiero jak będzie miała 4,5 miesiąca
Też już zaczynam się rozglądać za prezentami mikołajkowo-świątecznymi, chyba na allegro kupię, bo w sklepach masakra cenowa Nawet już mam kilka rzeczy upatrzonych
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 1 miesiąc temu #246318 przez Marta M
fanka super
Jak Was czytam to sie utwierdzam w tym ze nie tylko nasze dziecko placze...ewelinaa u nas tez glooooosno potrafi byc i tez niby wszystko ok wiec tak naprawde niewiadomo o co chodzi...ale to kobietki sa wiec juz maja nastroje w genach
A ja od trzech dni mam normalny okres, wlasciwie to nie normalny ale to nie jest juz plaimenie, ale istna powodz..i wyobrazcie sobie ze brzuch mi dzieki temu spadl
Powiedzcie mi jeszcze, czy sa jakies przeciwwskazania zeby szczepic jednego dnia na wszystko znaczy podstawowe plus pneumo i rota??
Jak Was czytam to sie utwierdzam w tym ze nie tylko nasze dziecko placze...ewelinaa u nas tez glooooosno potrafi byc i tez niby wszystko ok wiec tak naprawde niewiadomo o co chodzi...ale to kobietki sa wiec juz maja nastroje w genach
A ja od trzech dni mam normalny okres, wlasciwie to nie normalny ale to nie jest juz plaimenie, ale istna powodz..i wyobrazcie sobie ze brzuch mi dzieki temu spadl
Powiedzcie mi jeszcze, czy sa jakies przeciwwskazania zeby szczepic jednego dnia na wszystko znaczy podstawowe plus pneumo i rota??
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu #246335 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
www.sadistic.pl/jeden-uscisk-a-daje-tak-wiele-vt93110.htm
dla Was kochane mamuśki!
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #246355 przez Pyśkaaaa
chyba sie dzis jeszcze nie witałam przez ten okres mozg mi zanika
MartaM ja szczepiłam podstawe i rota wiec chyba można a co do twojej opowieści to padłam że smiechu ja w ciązy miałam taka przygode jak wylądowałam na IP to pani pytała czy 18 lat mam skonczone
Fanka
MartaM ja szczepiłam podstawe i rota wiec chyba można a co do twojej opowieści to padłam że smiechu ja w ciązy miałam taka przygode jak wylądowałam na IP to pani pytała czy 18 lat mam skonczone
Fanka
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #246427 przez slowiczek
mgiełka, oczywiście, że regularnie novynette to jedne ze słabszych tabletek więc mam nadzieje, że nie odczujesz skutków ubocznych
marta - haha jak na to wpadłaś żeby zakładać majeczcce nauszniki ? a co do główki - natalka przy urodzeniu miała 32 cm, 6 tyg - 37.5....mierzyłam ją ze 2 tyg temu to było chyba 38 teraz rośnie o wiele wolniej, jak się obudzi to ją zmierze a czemu pytasz ?
robiliśmy bilirubinę wczoraj, natalka jest totalnie biała, myślałam, że już po żółtaczce, ciągle spada ale ma jeszcze 2.4 bilirubiny...a jak pozostałe dzieciaczki, które miały przedłużoną żółtaczkę ?
marta - haha jak na to wpadłaś żeby zakładać majeczcce nauszniki ? a co do główki - natalka przy urodzeniu miała 32 cm, 6 tyg - 37.5....mierzyłam ją ze 2 tyg temu to było chyba 38 teraz rośnie o wiele wolniej, jak się obudzi to ją zmierze a czemu pytasz ?
robiliśmy bilirubinę wczoraj, natalka jest totalnie biała, myślałam, że już po żółtaczce, ciągle spada ale ma jeszcze 2.4 bilirubiny...a jak pozostałe dzieciaczki, które miały przedłużoną żółtaczkę ?
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #246430 przez Marta M
Dostala nauszniki w prezencie i zalozylam zeby zobaczyc jak smiesznie w nich bedzie wygladac...i tak juz zostaly, szybciej w nich zapada w sen
A pytam, bo czytalam jeszcze o tym zachodzacym sloncu i ze przy wodniakach dzieci szybko nabieraja obwodu w glowce, ale widze ze u nas w normie bo mialysmy 32 jak Natalka a teraz 38,5 haha
A pytam, bo czytalam jeszcze o tym zachodzacym sloncu i ze przy wodniakach dzieci szybko nabieraja obwodu w glowce, ale widze ze u nas w normie bo mialysmy 32 jak Natalka a teraz 38,5 haha
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu #246500 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Maja pyzulo kochana buziaki Martus widze podobienstwo
Mala tule :*
My wyladowalysmy u dermatologa.Babka ogolnie srednio ogarnieta pytala, czy daje malej soczki owocoe
Nunka ma okrutne uczulenie niewiadomo na co mam ja kapac w wodzie przegotowanej i oliatum
Kurde jak nie kolki i skazy bialkowe tak jakies dziadostswo musialo sie przypaletac eh
Mala tule :*
My wyladowalysmy u dermatologa.Babka ogolnie srednio ogarnieta pytala, czy daje malej soczki owocoe
Nunka ma okrutne uczulenie niewiadomo na co mam ja kapac w wodzie przegotowanej i oliatum
Kurde jak nie kolki i skazy bialkowe tak jakies dziadostswo musialo sie przypaletac eh
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona