- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Śliczny macie zestaw zdjęć. A starszy brat też, jak widać na załączonym obrazku pomaga w opiece nad Olą.
Słowiczku moja tydzień temu miała 4 bilirubiny, teraz mam zrobić za tydzień. Myślę, że będzie miała podobny poziom do Twojego
Moniu Oilatum jest świetny. Jak mała miała po szpitalu całe ciałko zsypane, to po dwóch kąpielach nie było śladu. Nie wiem, czy pomoże na wysypkę, ale na pewno nie zaszkodzi.
Jak Wam idzie walka z ciemieniuchą Bo my prawie po trzech tygodniach wygrałyśmy już
Katy masz śliczne dzieciaczki Jestem nimi zachwycona
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu - ja też kupuję córce tego konika morskiego. I niebieskiego, różowy mi się nie podoba A Ty jaki kolor wybrałaś?
Dzisiaj zaczęłam myśleć o prezentach i przeglądałam allegro, ale jest tyle tego, że ciężko na coś się zdecydować
Monia - myślę, że Oilatum co nieco pomoże, my cały czas kąpiemy małą w Balneum i skórka cały czas jest super, nie muszę już używać żadnych balsamów ani oliwek i jest bardzo gładka
Córa śpi od godziny, mąż pojechał do kolegi. A ja przeglądam zabawki na allegro
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mała Kamilek z Olą na rękach cudne!
Jak ja lubie jak starsze dzecko opiekuje sie młodszym.
Moj brat codziennie po szkole przylatuje do Jasia dac mu buziak i mowi "dzien dobry osiołku" A jak jest w domu to co chwile mnie pyta czy moze Jasia pocałować
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Katy, Mała - śliczne macie dzieciaki
Gosiu - ja też kupuję córce tego konika morskiego. I niebieskiego, różowy mi się nie podoba A Ty jaki kolor wybrałaś?
Dzisiaj zaczęłam myśleć o prezentach i przeglądałam allegro, ale jest tyle tego, że ciężko na coś się zdecydować
Monia - myślę, że Oilatum co nieco pomoże, my cały czas kąpiemy małą w Balneum i skórka cały czas jest super, nie muszę już używać żadnych balsamów ani oliwek i jest bardzo gładka
Córa śpi od godziny, mąż pojechał do kolegi. A ja przeglądam zabawki na allegro
ja kupilam rozowego, o niebieskim dowiedzialam sie dopiero z tej aukcji
ale jeszcze mi nie przyszed
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To fakt oilatum jest swietny ale mega drogi :/ teraz na nivee przeszlam i tez mala bardzo dobrze po niej sie czuje
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Dzisiaj byliśmy na pobraniu krwi i nie uwierzycie...mój syn podczas pobrania śmiał się i ziewał...ja nie wierzę w to co widziałam...spodziewałam się dantejskich scen a tu takie miłe zaskoczenie
Pati, daj znać jak film, bo też chcę na niego iść
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziewczynki ona wyglada strasznie z ta wysypka az normalnie plakac mi sie chce
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja jak zwykle witam sie ostatnia, gdzie te czasy kiedy o 6.00 juz pisałam
Mgielka a czemu nie chcesz karmić malej skoro masz mleko ? Cos przeoczyłam ?
Fakna, nie wyrzekłabyś sie synka, Skora zdjęta z mamy
Slowiczku a Ty Zdjęciem z Natalka mogla bys reklamować te tabletki novynette
Sprzedasz wzrosła by im 100 % Kazdy dal by sie skusic na taka dzidzie
Mala Kuba juz czuje sie dobrze, i nabral stracone kg w szpitalu
Choc szapem jak sobie przypomne ta akcje z kareyka i szpitalem to mam ciarki ((
Marta Maja w tym nausznikach czadzior
)) !!!!!!!!!!!!!!
Ola i Sami
A co do prezentow Mikolajkowych to Jagodce kupilam pozytywke allegro.pl/fisher-price-konik-morski-poz...gra-i1944487475.html
ta tez fajna allegro.pl/sliczna-fimbles-pozytywka-lam...-na-i1954664649.html
Ja Fifiemu też kupiłam tego konika na mikołajki
Sami, Kamil, Ola...wszystkie dzieciaczki śliczne!!!
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mała bardzo ładnie wyglądałaś I jeszcze z tym niemowlakiem przy piersi.. wzruszające
Śliczny macie zestaw zdjęć. A starszy brat też, jak widać na załączonym obrazku pomaga w opiece nad Olą.
Słowiczku moja tydzień temu miała 4 bilirubiny, teraz mam zrobić za tydzień. Myślę, że będzie miała podobny poziom do Twojego
Moniu Oilatum jest świetny. Jak mała miała po szpitalu całe ciałko zsypane, to po dwóch kąpielach nie było śladu. Nie wiem, czy pomoże na wysypkę, ale na pewno nie zaszkodzi.
Jak Wam idzie walka z ciemieniuchą Bo my prawie po trzech tygodniach wygrałyśmy już
Katy masz śliczne dzieciaczki Jestem nimi zachwycona
Megi, ja walczyłam 1 (słownie jeden) dzień z ciemieniuchą, polecam Olejuszkę....jest rewelacyjna...
Monia, my używamy EMOLIUM, jest dużo tańsze, a właściwości te same...
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
wiecie co?
ja nie wiem jak ja jutro pojde na pół dnia do tego szpitala, daliśmy Samiemu mleka z butelki a on wogóle nie chce ciagnać... nie wiem jak jutro moj M da sobie znim rade??
Co śmieszniejsze on jutro go zabiera do biura bo tam bedzie miał pomoc szefa żony... już ja to widzę ten cały cyrk. Spakowałam Samiego i rozmyślam o tym jak oni dadza rade??? najgorsze, że on tego mleka nie chce...
na dzien dobry powiem im że chce jak najszybciej wyjsc najlepiej po 12, a nie o 15... bo dziecko mi z głodu padnie:( on tylko na cycu wisi i szuka cyca a butla mu nie pasi...
co do prezentów, to ja myślałam o macie albo o czyms co gra?
bo on teraz gapi sie w te swoje zabawki jak sroka w gnat;)
lece sie myc laseczki
dobranoc
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wpadłam tylko na chwilkę żeby sie przywitać, dzisiaj miałam pracowito - gościnny dzień i jestem padnięta, no ale cóż
Wszystkie dzieciaczki słodki, zdjęcia rewelacyjne, aż sama buzia się śmieje z radości
Monika nie martw się, wiem że się martwisz - zobaczysz 2, 3 dni i się poprawi w końcu musi być dobrze, prawda?
Katy powodzenia!!!!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Fanka, sliczna z Ciebie mamusia
Mala swietne zdjecie z Olcia papajaca mleczko
Katy, Sami i Ineska to skory zdjete z taty...doslownie
Ja dzis zakupilam ciemieniuszke...mam nadzieje, ze nam pomoze...wysmarowalam glowke, teraz czekam 24h..a pozniej myjemy i czeszemy lepetynke...
ja tez chetnie poszlabym do kina na "Listy do M"..moze po chrzcinach sie uda...
Dzis mialam dzien prasowania...i prania..a jutro juz ide po warzywa na salatki, no i trzeba zaczac sprzatac...jak sobie pomysle ile to czasu i sily trzeba poswiecic na przygotowanie chrzcin..a one tylko jeden dzien...no, ale bedzie 18 osob...wiec i gary musze miec spore by nakarmic taki lod
Katy...moja Emilka tez niechetnie siega po mleko sztuczne...ale kilka razy jej musialam podac...na poczatku wcale go nie chciala...ale mam na nia patent...karmie ja na rekach..tyle, ze musze chodzic i lulac...po kilku sekundach smoczek od flachy zostaje chycony...moze tak sprobujcie...Trzymam kciuki za zabieg,...na pewno bedzie wszystko dobrze...oby szybko Cie wypuscili....