BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu #246658 przez megi2501
Mała bardzo ładnie wyglądałaś :) I jeszcze z tym niemowlakiem przy piersi.. wzruszające :)
Śliczny macie zestaw zdjęć. A starszy brat też, jak widać na załączonym obrazku pomaga w opiece nad Olą. :)

Słowiczku moja tydzień temu miała 4 bilirubiny, teraz mam zrobić za tydzień. Myślę, że będzie miała podobny poziom do Twojego :(

Moniu Oilatum jest świetny. Jak mała miała po szpitalu całe ciałko zsypane, to po dwóch kąpielach nie było śladu. Nie wiem, czy pomoże na wysypkę, ale na pewno nie zaszkodzi.

Jak Wam idzie walka z ciemieniuchą :unsure: Bo my prawie po trzech tygodniach wygrałyśmy już :laugh:

Katy masz śliczne dzieciaczki :kiss: Jestem nimi zachwycona :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #246663 przez ewelinaa
Katy, Mała - śliczne macie dzieciaki :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiu - ja też kupuję córce tego konika morskiego. I niebieskiego, różowy mi się nie podoba :P A Ty jaki kolor wybrałaś?

Dzisiaj zaczęłam myśleć o prezentach i przeglądałam allegro, ale jest tyle tego, że ciężko na coś się zdecydować :huh: :blink:

Monia - myślę, że Oilatum co nieco pomoże, my cały czas kąpiemy małą w Balneum i skórka cały czas jest super, nie muszę już używać żadnych balsamów ani oliwek i jest bardzo gładka :)

Córa śpi od godziny, mąż pojechał do kolegi. A ja przeglądam zabawki na allegro :silly: :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #246688 przez LILY
Katy ależ Ty masz śliczne dzieciaki! Po rodzicach :)

Mała Kamilek z Olą na rękach cudne!

Jak ja lubie jak starsze dzecko opiekuje sie młodszym.

Moj brat codziennie po szkole przylatuje do Jasia dac mu buziak i mowi "dzien dobry osiołku" :) A jak jest w domu to co chwile mnie pyta czy moze Jasia pocałować :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 miesiąc temu #246695 przez gosia2324
ewelinaa napisał:

Katy, Mała - śliczne macie dzieciaki :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiu - ja też kupuję córce tego konika morskiego. I niebieskiego, różowy mi się nie podoba :P A Ty jaki kolor wybrałaś?

Dzisiaj zaczęłam myśleć o prezentach i przeglądałam allegro, ale jest tyle tego, że ciężko na coś się zdecydować :huh: :blink:

Monia - myślę, że Oilatum co nieco pomoże, my cały czas kąpiemy małą w Balneum i skórka cały czas jest super, nie muszę już używać żadnych balsamów ani oliwek i jest bardzo gładka :)

Córa śpi od godziny, mąż pojechał do kolegi. A ja przeglądam zabawki na allegro :silly: :lol:

ja kupilam rozowego, o niebieskim dowiedzialam sie dopiero z tej aukcji :dry:
ale jeszcze mi nie przyszed
13 lata 1 miesiąc temu #246721 przez mgielka22
Gosiu wlasnie o to chodzi ze ja mam full pokarmu a mala nie chce ssac bo mi robi taka histerie jak nei wiem ona by chciala zeby samo lecialo nawet czasem prxy butelce robi tak samo i tu jest ten problem :( a sciaganie pokarmu naprawde boli po jakims czasie :( wiec skoro je MM no to juz niech tak zostanie... w 3 tyg przytyla mi 700g :ohmy: lekarz mowi zebym jej tak nei armila ale co mam zrobic jak piachy wcina co godzine nie da sie jej nei dac bo histeria odchodzi :(

To fakt oilatum jest swietny ale mega drogi :/ teraz na nivee przeszlam i tez mala bardzo dobrze po niej sie czuje :)
13 lata 1 miesiąc temu #246723 przez beti
Cześć laseczki... nadrabiam Was, więc po kolei będę pisała :D
Dzisiaj byliśmy na pobraniu krwi i nie uwierzycie...mój syn podczas pobrania śmiał się i ziewał...ja nie wierzę w to co widziałam...spodziewałam się dantejskich scen a tu takie miłe zaskoczenie :D

Pati, daj znać jak film, bo też chcę na niego iść :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #246728 przez beti
fanka napisał:

Zdjęcie z chrzcin- proszę bardzo :-) lecę bo obiad robię ...dziś na obiad eksperymenty ;-)

Zdjęcie cudne :) No i smoking mi znany :D

A jak smakują eksperymenty?? :D

Marta, Maja to wykapana Ty :D
13 lata 1 miesiąc temu #246740 przez LILY
fanka super laska z Ciebie :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 miesiąc temu #246749 przez monika1984lodz
No mam nadzije, ze to oliatum pomoze do tego jeszcze kremik tez oliatum.
Dziewczynki ona wyglada strasznie z ta wysypka :( az normalnie plakac mi sie chce :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #246756 przez beti
gosia2324 napisał:

ja jak zwykle witam sie ostatnia, gdzie te czasy kiedy o 6.00 juz pisałam :P

Mgielka a czemu nie chcesz karmić malej skoro masz mleko ? Cos przeoczyłam ?

Fakna, nie wyrzekłabyś sie synka, Skora zdjęta z mamy :)

Slowiczku a Ty Zdjęciem z Natalka mogla bys reklamować te tabletki novynette :)
Sprzedasz wzrosła by im 100 % :) Kazdy dal by sie skusic na taka dzidzie :)

Mala Kuba juz czuje sie dobrze, i nabral stracone kg w szpitalu :)
Choc szapem jak sobie przypomne ta akcje z kareyka i szpitalem to mam ciarki :(((

Marta Maja w tym nausznikach czadzior
;))) !!!!!!!!!!!!!!

Ola i Sami :kiss: :kiss: :kiss:

A co do prezentow Mikolajkowych to Jagodce kupilam pozytywke allegro.pl/fisher-price-konik-morski-poz...gra-i1944487475.html

ta tez fajna allegro.pl/sliczna-fimbles-pozytywka-lam...-na-i1954664649.html

Ja Fifiemu też kupiłam tego konika na mikołajki :D

Sami, Kamil, Ola...wszystkie dzieciaczki śliczne!!! :D
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #246759 przez beti
megi2501 napisał:

Mała bardzo ładnie wyglądałaś :) I jeszcze z tym niemowlakiem przy piersi.. wzruszające :)
Śliczny macie zestaw zdjęć. A starszy brat też, jak widać na załączonym obrazku pomaga w opiece nad Olą. :)

Słowiczku moja tydzień temu miała 4 bilirubiny, teraz mam zrobić za tydzień. Myślę, że będzie miała podobny poziom do Twojego :(

Moniu Oilatum jest świetny. Jak mała miała po szpitalu całe ciałko zsypane, to po dwóch kąpielach nie było śladu. Nie wiem, czy pomoże na wysypkę, ale na pewno nie zaszkodzi.

Jak Wam idzie walka z ciemieniuchą :unsure: Bo my prawie po trzech tygodniach wygrałyśmy już :laugh:

Katy masz śliczne dzieciaczki :kiss: Jestem nimi zachwycona :laugh:

Megi, ja walczyłam 1 (słownie jeden) dzień z ciemieniuchą, polecam Olejuszkę....jest rewelacyjna...

Monia, my używamy EMOLIUM, jest dużo tańsze, a właściwości te same...
13 lata 1 miesiąc temu #246766 przez katy25
dzieki dziewczyny:))

wiecie co?
ja nie wiem jak ja jutro pojde na pół dnia do tego szpitala, daliśmy Samiemu mleka z butelki a on wogóle nie chce ciagnać... nie wiem jak jutro moj M da sobie znim rade??
Co śmieszniejsze on jutro go zabiera do biura bo tam bedzie miał pomoc szefa żony... już ja to widzę ten cały cyrk. Spakowałam Samiego i rozmyślam o tym jak oni dadza rade??? najgorsze, że on tego mleka nie chce...

na dzien dobry powiem im że chce jak najszybciej wyjsc najlepiej po 12, a nie o 15... bo dziecko mi z głodu padnie:( on tylko na cycu wisi i szuka cyca a butla mu nie pasi...:(:(

co do prezentów, to ja myślałam o macie albo o czyms co gra?
bo on teraz gapi sie w te swoje zabawki jak sroka w gnat;)
lece sie myc laseczki
dobranoc
13 lata 1 miesiąc temu #246778 przez monika1984lodz
Katy moze sciagnij mleko .

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #246782 przez magda79
Witam wieczornie :)
Wpadłam tylko na chwilkę żeby sie przywitać, dzisiaj miałam pracowito - gościnny dzień i jestem padnięta, no ale cóż :blink:
Wszystkie dzieciaczki słodki, zdjęcia rewelacyjne, aż sama buzia się śmieje z radości :)
Monika nie martw się, wiem że się martwisz - zobaczysz 2, 3 dni i się poprawi w końcu musi być dobrze, prawda?
Katy powodzenia!!!!
13 lata 1 miesiąc temu #246784 przez Agusia83
Hej dziewczyny...Emisia spi od 20...wczoraj przeszla sama siebie...zasnela o 21 a pierwsza pobudke miala o 4:15...nie moglam w to uwierzyc :laugh: ..jwdynie moje cyce ucierpialy...byly twarde jak kamyki i musialam zmienic wkladki bo zaraz mialabym mokra pizame...

Fanka, sliczna z Ciebie mamusia :laugh:

Mala swietne zdjecie z Olcia papajaca mleczko :woohoo:

Katy, Sami i Ineska to skory zdjete z taty...doslownie :lol:

Ja dzis zakupilam ciemieniuszke...mam nadzieje, ze nam pomoze...wysmarowalam glowke, teraz czekam 24h..a pozniej myjemy i czeszemy lepetynke...

ja tez chetnie poszlabym do kina na "Listy do M"..moze po chrzcinach sie uda...

Dzis mialam dzien prasowania...i prania..a jutro juz ide po warzywa na salatki, no i trzeba zaczac sprzatac...jak sobie pomysle ile to czasu i sily trzeba poswiecic na przygotowanie chrzcin..a one tylko jeden dzien...no, ale bedzie 18 osob...wiec i gary musze miec spore by nakarmic taki lod :silly:

Katy...moja Emilka tez niechetnie siega po mleko sztuczne...ale kilka razy jej musialam podac...na poczatku wcale go nie chciala...ale mam na nia patent...karmie ja na rekach..tyle, ze musze chodzic i lulac...po kilku sekundach smoczek od flachy zostaje chycony...moze tak sprobujcie...Trzymam kciuki za zabieg,...na pewno bedzie wszystko dobrze...oby szybko Cie wypuscili....
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia