- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #247580 przez LILY
Mała ja to zawsze byłam chudzina i rozmiar 34 nosiłam wazylam dlugo tylko 46kg i powiem Ci że wygladalam masakrycznie, sama kosc.
A potem przytylam do 53 chyba ze szczescia
A teraz mam jeszcze to plus 6 kg po ciazy i mi z tym dobrze. Tym bardziej moj chlop mi zabronil chudnac bo mu sie teraz podoba
Oczywiscie musze sie tylko pozbyc tego strasznego obwisłego, wygladajacego jak worek brzucha
A potem przytylam do 53 chyba ze szczescia
A teraz mam jeszcze to plus 6 kg po ciazy i mi z tym dobrze. Tym bardziej moj chlop mi zabronil chudnac bo mu sie teraz podoba
Oczywiscie musze sie tylko pozbyc tego strasznego obwisłego, wygladajacego jak worek brzucha
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 tygodni temu przez LILY.
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 4 tygodni temu #247603 przez Mała
beti napisał:
Ja na tym zdjęciu ważyłam 53 kg, przed pierwszą ciążą 60 kg, przed drugą 70 kg, ostatnio jakiś miesiąc temu 70 kg to wszystko przy wzroście 162 cm. Najlepiej czułam się z 60 kg.
Mogłabym iść na kompromis i tak 65 kg ważyć.
Odezwała się ta grubaMała, kochanego ciałka nigdy za wiele
Ja na tym zdjęciu ważyłam 53 kg, przed pierwszą ciążą 60 kg, przed drugą 70 kg, ostatnio jakiś miesiąc temu 70 kg to wszystko przy wzroście 162 cm. Najlepiej czułam się z 60 kg.
Mogłabym iść na kompromis i tak 65 kg ważyć.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #247607 przez gosia2324
LILY napisał:
u mnie to samo, po ciazy z Jagoda tak mi sie poprzestawialo wszystko
gosia2324 napisał:
Prosze Was nie mowcie o wadze ... ja kupilam na chointe TORBE cukierkow 2 kg i co ????
I dno widac
Oj ja to mam ostatnio taki apetyt, szczególnie na słodycze
a dawniej ich nie lubiłam nawet
u mnie to samo, po ciazy z Jagoda tak mi sie poprzestawialo wszystko
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #247612 przez katy25
Mała napisał:
mała po porodzie mnie też łyżeczkowali, a lekarz powiedział że to mogło być wrośnięte i po takim czasie uaktywniło sie
Sama nie wiem, wiem, że na pewno 2 tyg temu powinnam miec USG a nie dopiero teraz w tym tygodniu...
najważniejsze że już po i mam nadzieje że bedzie ok, bo mój M. sie meczy juz niemiłosiernie
dziewczyny co do wagi...
wiecie? ja jestem ex bulimiczką (nawet nie chce wspominać tego czasu a były to stracone 3 lata mojego życia)
dopiero jak poleciałam pierwszy raz do mojego M. to sie wzięłam za siebie i przestałam myśleć o głupotach! W skrajnym wypadku ważyłam 36kg a mam 160 - jakas porażka.
Po tej ciąży zostało mi jeszcze 2 kg. Ważę 51... i myślę ze na wsiosne spokojnie wróće do formy. NArazie karmie i nie dbam oto. DZIECKO NAJWAŻNIEJSZE! Szczególnie, że kocham go karmic...
gosia2324 napisał:
Gosia, masakra to my z takimi małolatami się zadajemyLili ja 28 z Mala jestesmy chyba najstarsze
Katy dobrze, że już po, a swoją drogą jakim cudem nie zobaczyli przy porodzie, że z łożyskiem jest coś nie tak.
mała po porodzie mnie też łyżeczkowali, a lekarz powiedział że to mogło być wrośnięte i po takim czasie uaktywniło sie
Sama nie wiem, wiem, że na pewno 2 tyg temu powinnam miec USG a nie dopiero teraz w tym tygodniu...
najważniejsze że już po i mam nadzieje że bedzie ok, bo mój M. sie meczy juz niemiłosiernie
dziewczyny co do wagi...
wiecie? ja jestem ex bulimiczką (nawet nie chce wspominać tego czasu a były to stracone 3 lata mojego życia)
dopiero jak poleciałam pierwszy raz do mojego M. to sie wzięłam za siebie i przestałam myśleć o głupotach! W skrajnym wypadku ważyłam 36kg a mam 160 - jakas porażka.
Po tej ciąży zostało mi jeszcze 2 kg. Ważę 51... i myślę ze na wsiosne spokojnie wróće do formy. NArazie karmie i nie dbam oto. DZIECKO NAJWAŻNIEJSZE! Szczególnie, że kocham go karmic...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 4 tygodni temu #247614 przez Mała
gosia2324 napisał:
Ja mam o tyle dobrze, że nie mogę nic mlecznego więc większość słodkości odpada, ale i tak wpitalam jak chora krowa, może nie wiadro na raz, ale ciągle kręcę mordą
Gosia no nieźle.Prosze Was nie mowcie o wadze ... ja kupilam na choinke TORBE cukierkow 2 kg i co ????
I dno widac
Ja mam o tyle dobrze, że nie mogę nic mlecznego więc większość słodkości odpada, ale i tak wpitalam jak chora krowa, może nie wiadro na raz, ale ciągle kręcę mordą
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona