BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #247641 przez LILY
A i doczekałam się odpowiedzi skąd mąż :)

Katy wspólczuje choroby bo ja majac 46 wygladalam chudo ze az strach a co dopiero 36. Ale dobrze ze juz jest ok :)

Mała ja też się najlepiej czuje przy 60kg a wzrostu mam podobnie 161cm

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
Temat został zablokowany.
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #247645 przez beti
A ja bym się nie obraziła za 58 :D mam 165 cm :) Do celu ok 3-4kg :)

Aleeee mi M nie pozwala chudnąć :P
13 lata 4 tygodni temu #247648 przez iwonaNAVI
Gosia napewno duzo przede mna ale tez i duzo za mna:) ale wiem jedno maz zostanie bez zmian :lol:
Katy ja wyszlam za maz w wieku 19 lat:P obecnie jestem 2 lata po slubie :)
13 lata 4 tygodni temu #247650 przez gosia2324
Ja teraz mam 62 przed ciaza 59 a wzrost 170, a o wadze 57-58 moge pomarzyć , zwlaszcze ze ida swieta ida swieta :P :P :P :P
13 lata 4 tygodni temu #247653 przez Mała
beti napisał:

Do celu ok 3-4kg :)

o matko, beti ja też tak chcę :dry: A tak serio to pal licho z kilogramami, chciałabym mieć tylko płaski brzuch :silly:
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #247667 przez slowiczek
czesc dziewczynki :*

witam się z wami dopiero teraz, ale koleżaneczkę miałam na głowie przez większość dnia :) swoją drogą przyniosła nasze zdjęcia z zielonej szkoły, z 6 klasy, obśmiałam się że hej, takie LASKI byłyśmy haha :P

Natalka w zdecydowanie lepszym humorze :) dziś odkryła prawą piąstkę (lewą już od dawna pożerała, a prawą nie za bardzo trafiała do buzi ale już jest ok)

Gosia, uśmiałam się z tymi cukierkami :D ja ostatnio stanęłam przed lustrem i się załamałam, no kurde ciało po ciąży to dramat, czuję się jak spaślak, mam 160 wzrostu, teraz ważę pewnie jakieś 56-57 kg, przed ciążą ważyłam 53 ale myślę, że byłoby fajnie do 50 nawe zejść :P

ja tu też jestem jedną z młodszych - 22 lata :)

Katy - ja kiedyś też miałam zaburzenia odżywiania :( głodziłam się jak głupia, mordercze ćwiczenia, najmniej ważyłam 42 kg w 3 klasie liceum i wyglądałam jak szkielet......cieszę się że już po zabiegu i że ok :kiss:

czesc iwona :)
13 lata 4 tygodni temu #247670 przez magda79
gosia2324 napisał:

Lili ja 28 z Mala jestesmy chyba najstarsze :dry: :silly:

nie, nie jesteście najstarsze..o kurcze ja to stara jestem we wrześniu stuknęło mi 32 :ohmy: :ohmy:
i staż małżeński 12 lat :ohmy: :ohmy:
ja też chcę mieć jeszcze 28 lat :silly:
13 lata 4 tygodni temu #247671 przez Mała
Widzę, że my tu wszystkie z tych niskopiennych 160cm.
Słowiczek ja 50 kg też bym nie pogardziła, ale się nie łudzę.
Ja po ślubie 5 lat, ale w związku 12 lat
13 lata 4 tygodni temu #247673 przez katy25
slowiczek napisał:

czesc dziewczynki :*

witam się z wami dopiero teraz, ale koleżaneczkę miałam na głowie przez większość dnia :) swoją drogą przyniosła nasze zdjęcia z zielonej szkoły, z 6 klasy, obśmiałam się że hej, takie LASKI byłyśmy haha :P

Natalka w zdecydowanie lepszym humorze :) dziś odkryła prawą piąstkę (lewą już od dawna pożerała, a prawą nie za bardzo trafiała do buzi ale już jest ok)

Gosia, uśmiałam się z tymi cukierkami :D ja ostatnio stanęłam przed lustrem i się załamałam, no kurde ciało po ciąży to dramat, czuję się jak spaślak, mam 160 wzrostu, teraz ważę pewnie jakieś 56-57 kg, przed ciążą ważyłam 53 ale myślę, że byłoby fajnie do 50 nawe zejść :P

ja tu też jestem jedną z młodszych - 22 lata :)

Katy - ja kiedyś też miałam zaburzenia odżywiania :( głodziłam się jak głupia, mordercze ćwiczenia, najmniej ważyłam 42 kg w 3 klasie liceum i wyglądałam jak szkielet......cieszę się że już po zabiegu i że ok :kiss:

czesc iwona :)

słowiczku mnie też to dopadło w liceum... ale było minęło nie ma co wspominać nawet:)
ja dzis zrobiłam na kolacje penee z łososiem i mascarpone a co tam! pycha było!
13 lata 4 tygodni temu #247680 przez slowiczek
Mała, "niskopiennych" :lol: nie obraziłabym się za dodatkowe 5 czy 10 cm, ale lubię swój wzrost :)
13 lata 4 tygodni temu #247683 przez megi2501
A ja mam 162 cm i ważę 50 kg i chciałabym z 2 kg przytyć. Chodź zaraz po porodzie ważyłam 48 kg, a łudziłam się, że coś mi zostanie po ciąży. Jedne chcą schudnąć, a inne przytyć :P Dziewczyny Kochanego ciałka nigdy nie za dużo :ohmy: Przyjmę od kogoś dwa kg. Proszę o zapisy :)

P.S. A mąż ma 185 cm i 95 kg. Wyglądamy, jak Flip i Flap :P
13 lata 4 tygodni temu #247689 przez Mała
Megi ja bardzo chętnie oddam, nawet więcej i to gratis :blink:
13 lata 4 tygodni temu #247690 przez gosia2324
magda79 napisał:

gosia2324 napisał:

Lili ja 28 z Mala jestesmy chyba najstarsze :dry: :silly:

nie, nie jesteście najstarsze..o kurcze ja to stara jestem we wrześniu stuknęło mi 32 :ohmy: :ohmy:
i staż małżeński 12 lat :ohmy: :ohmy:
ja też chcę mieć jeszcze 28 lat :silly:

Magda to kamien z sreca ze jestes najstarsza :) Dobrze mowie rocznik 83 :P :silly: :woohoo: :kiss:
13 lata 4 tygodni temu #247691 przez magda79
a ja "seniorka" mam 170 cm i 60 kg obecnie...wszystkie kg już zrzuciłam, nawet 3 mniej, a przytyłam teraz z Domisiem 20 kg a zMajką 5 lat temu 25kg :ohmy: :ohmy:
jeszcze 1 kg i będzie waga z zeszłego lata, bo przed zajściem w ciąże na zimę mi się ze 4 kg przytyło :P
trzeba tylko ćwiczyć brzuszki ale z kolei d...y się nie chce ruszyć
13 lata 4 tygodni temu #247695 przez Mała
Otóż to d...y się nie chce ruszyć
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby