- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Troche mnie nie bylo..ale Dominika Agusi udalo mi sie zobaczyc, hurraa!!
Czytam Was i ja jakas nienormalna jestem, wszystko na opak...nie lubie ciuchow z ciucholandow, Maja ma kilka ciuszkow, nie kupuje na zapas, nie znosze kupowac zabawek, Maja ma kilka, zadnych hustawek i nic z tych rzeczy, mam tylko to co dostalam w prezencie...jestem zdania ze dziecko ma cwiczyc wyobraznie i bawic sie tym co ma pod reka, np fasola, drewnianymi lyzkami, itd..owszem mis, materialowa laleczka, klocki, puzzle i bajki musza byc, ewentualnie baczek.. I Lily tylko ja za 1..I nie chodze do fryzjera, nigdy nie mialam farby a wlosy sama sobie podcinam...ja piernicze. Jednym slowem: DZIWAK ZE MNIE, haha
Lily ja mam ten zegar i za chiny ludowe nie wiem ktora pokazuje godzine, haha...ale na zdjecia jest ok
A do tematu kupek robimy ze 3 dziennie...zreszta kazda pieluszka zawsze zazolcona...popuszcza sobie..
Ha ha przyznam sie ze osobiście też byłam za fryzurą pierwszą
A zegar chce ze względu na zdjęcia czyli zupełnie bez sensu
A moje dziecko też nie ma za wielu zabawek i maty nie ma i huśtawki i bujaczka. Na razie ma tylko grającego misia i mnóstwo pluszaków po moim bracie
Moj brat miał pełno zabawek ale bawil sie tylko klockami i rysował. I musze przyznac ze zdolna bestia. Majac 7 lat budowal zamki z wnetrzami, podnoszonymi bramami, bez instrukci i nie ze specjalnych klocków. I rysował statki gigantczne. Sklejał razem 4 kartki A4 i rysowal tak ze było widac co statek ma w srodku. Nawet sklep H&M był
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Beti nic tylko bym pojechała do tego pediatry i wygarnęła mu
Nasza służba zdrowia to jeden wielki żart
Gosiu GRATULUJĘ
Smerfetka, ale śliczny chłopiec z Twojego synka
Aj, jestem nie wyspana. Tak ładnie budziła się tylko raz w nocy i jak ją pochwaliłam to znowu 3 razy się budzi
Moja Jula łapie już grzechotki od wczoraj Jestem dumna, jak paw
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale się naczytałam
Beti normalnie brak mi słów ale dobrze, że jesteście już w dobrych rękach...będzie dobrze
Pati, Smerfetka śliczni panowie Wam rosną...a my razem z Leo będziemy świętować razem urodzinki no i właśnie tego dnia wychodziliśmy z Domisiem ze szpitala
Megi gratulujemy nowych umiejętności, śliczna i dzielna Julcia
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my narazie korzystamy u znajomych
A ja jestem dzisiaj wyspana dobrze, Dominik budził się na papanko ale za to wieczorem mamuśka poszła spać bardzo wcześnie bo coś mnie łamało w kościach
teraz prasowanie bo wczorajsze pranie dosycha, potem sprzątanie domu,obiad..itd itd wiadomo jak to jest
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Marta, ciekawa jestem czy nadal sa te pieluchy...gratuluje Majeczce slowa "mama"..niewazne, czy swiadomie, czy nie...raz tez mi sie udalo uslyszec od Emisi i szczerze, to lezka mi sie zakrecila w oku...a co dopiero jak bedzie mowic kilka razy dziennie:) I kochana wcale nie jestes dziwaczka...super, ze radzisz sobie sama ze wszystkim
Beti, z przerazeniem czytalam twojego posta...totalne konowaly z tych naszych lekarzy...i pomyslec, ze teraz ich nauka bedzie okrojona...to juz w ogole beda konowaly do potegi n-tej...najwazniejsze, ze trafiliscie do specjalisty i Fifik bedzie rehabilitowany...zycze szybkiego powrotu do zdrowia I ciotka oraz Emisia sla caluski dla Filipka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tez bym chciala taki expres do kawy...
Magda, witaj w grupie, ja tez zaliczam sie do siwcowych kobiet, tyle, z eu mnie to juz sie zaczelo w wieku 22lat tak wiec farbiczka musi byc...bym mogla wygladac jak czlowiek..
Smerfetka, witam ponownie, super, ze sie w koncu odezwalas...Slicznego masz synka...kapelusik wymiata:)
Megi, ale masz juz duza coreczke...a jaka madra:) na zdjeciu widac jak slicznie lapie grzechotke piekna niunia 1
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Megi gratulacje dla Juleczki :)silnadziewczynka
Slowiczku fajny ten album
ja mam cos takiego merlin.pl/Kubus-Puchatek-Wielka-Ksiega-M...iN46wCFQRO3godMFTznA
ale zwykly album tez planuje kupic noi oczywiscie kolaz ze zdjec na scianie
Martus wcale nie jestes dziwna kazdy zyje tak jak chce i jak lubi
co do zabawek, bujaczkow itp. to ja to wszystko uwielbiam i che zeby moja Nunka miala wszystko to czego janie mialam - najwazniejsze juz ma dwoje rodzicow , ktorzy kochaja ja nad zycie
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dziś z mały cały dzień u mamy - troszkę się nim zajmie, a ja poleżę pod kocem bo cały czas mnie trzyma ta gorączka
megi - gratuluję zdolnej córci
Marta - gratuluję pierwszego "mama" No i co z tego, że nie do końca świadomie, i tak na pewno pięknie to brzmi
A mój mały mężczyzna kończy dziś TRZY MIESIĄCE!!!
JAGÓDKA - buziak od cioci i Kacperka, bo Ty też dziś już 3-miesięczna pannica jesteś
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Gosia- czyli rozumiem , że wspominany tu syndrom o z n Cie już nie dotyczy?
Kacperek, Leo- ale z Was przystojniaki, a Julcia śliczna, silna dziewczynka.
Mojemu Dawidowi też czasem wyjdzie "ma ma" i " nie nie nie" śmiesznie to brzmi ale i cudownie, taki "zalążek" mówienia
Beti- walcz o swoje bo to jest masakra co robią z nami, całe życie się płaci składki , a jak przyjdzie co do czego to ciężko pomoc uzyskać.
Dziewczyny dziś od rana chodzi mi po głowie co zrobić z powrotem do pracy, wiem, że nie poradzimy sobie finansowo jak ja nie będę otrzymywać żadnej kasy, a z drugiej strony przeraża mnie fakt zostawienie Dawida tak szybko i powrót do pracy i wiecie co , zaczęłam bardzo intensywnie myśleć o właśnie firmie, która od dawna chodzi mi już po głowie tylko nie mam odwagi.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
fanka - a kiedy musisz wrócić do pracy? Co do własnej firmy, to wszystko zależy od osoby - jedni się do tego nadają, inni nie. Ale jeśli czujesz, że podołasz to czemu nie. Jest mnóstwo dodatków pieniężnych, które ułatwią Ci start, a to że się boisz, to jest normalne, to tylko świadczy że racjonalnie podchodzisz do tego. A masz już jakiś pomysł czym chciałabyś się zająć?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.