- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #252976 przez monika1984lodz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Beti jak tam rehabilitacja?
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Beti jak tam rehabilitacja?
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez monika1984lodz.
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #252999 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #253047 przez Agusia83
Hej dziewczynki..wlasnie skonczylam prasowac a pozniej Was czytac:P
Megi, wyniki faktycznie kiepskie...ale mam nadzieje, ze w szpitalu Wam pomoga...byc moze, ze bedziecie musieli zostac w szpitalu...ale nie rozumiem oddzialu na ktorym lezeliscie po porodzie...
Monia, Nunka cudowny talibek z niej, tyle, ze z pieluszka na szyjce a nie na glowie
Gosiu, Jagodka cudna dziewczynka, a jakie dorodne cialko ma
W ogole skladam zyczenia Jagodce i Kacperkowi za ukonczenie 3 miesiaca zycia...Boze, ale tez czas leci..nasze aniolki coraz starsze..
Lily, mam nadzieje, ze jesli bede miala zaproszenie na slub to zamowie suknie u Ciebie
Mgielka...wow...lubisz sekcje...no niezle...ten kto Cie nie zna pewnie powiedzialby, ze wyczesana babka jestes a raczej, ze masz naczesane do glowy...oczywiscie pozytywnie
Ja niestety tez musze wrocic do pracy po macierzynskim...podstawowy konczy mi sie 3.02..nastepnie mam napisac o dodatkowe 4 tygodnie..tak wiec do 5 czy 6.03 bede musiala pojsc do pracy...mysle jeszcze by wykorzystac urlop za ten rok i dzieki temu wroce jakos w kwietniu niestety nie usmiecha mi sie zostawiac Emilki...chociaz z drugiej strony prawda tez taka, ze przynajmniej troche odpoczne i pobede wsrod ludzi...a ze prace mam 5 godzinna (tez w sluzbie zdrowia )to Emisia nie bedzie dlugo siedziec sama z babcia...plus jeszcze taki, ze moja mama ugotuje obiad
Extra te dywany..
Ja tez musze sie zmobilizowac by wystawic na allegro moja suknie slubna...
Megi, wyniki faktycznie kiepskie...ale mam nadzieje, ze w szpitalu Wam pomoga...byc moze, ze bedziecie musieli zostac w szpitalu...ale nie rozumiem oddzialu na ktorym lezeliscie po porodzie...
Monia, Nunka cudowny talibek z niej, tyle, ze z pieluszka na szyjce a nie na glowie
Gosiu, Jagodka cudna dziewczynka, a jakie dorodne cialko ma
W ogole skladam zyczenia Jagodce i Kacperkowi za ukonczenie 3 miesiaca zycia...Boze, ale tez czas leci..nasze aniolki coraz starsze..
Lily, mam nadzieje, ze jesli bede miala zaproszenie na slub to zamowie suknie u Ciebie
Mgielka...wow...lubisz sekcje...no niezle...ten kto Cie nie zna pewnie powiedzialby, ze wyczesana babka jestes a raczej, ze masz naczesane do glowy...oczywiscie pozytywnie
Ja niestety tez musze wrocic do pracy po macierzynskim...podstawowy konczy mi sie 3.02..nastepnie mam napisac o dodatkowe 4 tygodnie..tak wiec do 5 czy 6.03 bede musiala pojsc do pracy...mysle jeszcze by wykorzystac urlop za ten rok i dzieki temu wroce jakos w kwietniu niestety nie usmiecha mi sie zostawiac Emilki...chociaz z drugiej strony prawda tez taka, ze przynajmniej troche odpoczne i pobede wsrod ludzi...a ze prace mam 5 godzinna (tez w sluzbie zdrowia )to Emisia nie bedzie dlugo siedziec sama z babcia...plus jeszcze taki, ze moja mama ugotuje obiad
Extra te dywany..
Ja tez musze sie zmobilizowac by wystawic na allegro moja suknie slubna...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Agusia83.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #253068 przez beti
Cześć dziewczynki
Edytko, w Mińsku i chwała Ci za te namiary
Jula, brawo
Jagódka, Kacpi...wszystkiego naj, pamiętam jak mi chyba Słowiczek doniosła jak w szpitalu byłam, że urodziłyście
A Jagódkę i Nunkę to zapraszam do wycałowania do cioci
Lilianka, jak królowa w swojej nowej huśtawce
Fanka, do dzieła, teraz albo nigdy!!! JA zawsze mówiłam, że dziecko to dobra motywacja do zmian w życiu!!! Nie masz nic do stracenia, najwyżej poszukasz pracy jakby nie daj Boże coś się nie udało...ale ja wierzę, że się uda!!! Trzymam kciuki!!!!
Mgiełka, z tą pracą to nadal w szoku jestem Swoją drogą czytałaś Simona Becketa??
Pati, zazdroszczę Ci, że masz pracę którą lubisz...ja niby też, ale ludzie w niej to nie to
Megi, tulę i w 100 % Cię rozumiem ehhhhhh...
Monia od Fifiego
A my dziś byliśmy na tej pierwszej rehabilitacji i Fifik zniósł ją świetnie, bo w ogóloe nie płakał, ćwiczenia były podobne do tych, które ja z nim robię i on to jako zabawę potraktował i się śmiał i gugał podobno potem będą dużo cięższe ćwiczenia i pewnie będzie płacz, ale na razie nie jest źle
Edytko, w Mińsku i chwała Ci za te namiary
Jula, brawo
Jagódka, Kacpi...wszystkiego naj, pamiętam jak mi chyba Słowiczek doniosła jak w szpitalu byłam, że urodziłyście
A Jagódkę i Nunkę to zapraszam do wycałowania do cioci
Lilianka, jak królowa w swojej nowej huśtawce
Fanka, do dzieła, teraz albo nigdy!!! JA zawsze mówiłam, że dziecko to dobra motywacja do zmian w życiu!!! Nie masz nic do stracenia, najwyżej poszukasz pracy jakby nie daj Boże coś się nie udało...ale ja wierzę, że się uda!!! Trzymam kciuki!!!!
Mgiełka, z tą pracą to nadal w szoku jestem Swoją drogą czytałaś Simona Becketa??
Pati, zazdroszczę Ci, że masz pracę którą lubisz...ja niby też, ale ludzie w niej to nie to
Megi, tulę i w 100 % Cię rozumiem ehhhhhh...
Monia od Fifiego
A my dziś byliśmy na tej pierwszej rehabilitacji i Fifik zniósł ją świetnie, bo w ogóloe nie płakał, ćwiczenia były podobne do tych, które ja z nim robię i on to jako zabawę potraktował i się śmiał i gugał podobno potem będą dużo cięższe ćwiczenia i pewnie będzie płacz, ale na razie nie jest źle
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #253078 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dziewczynki tak do smiechu ja sie poplakalam :Phttp://www.youtube.com/watch?v=PZKywktfnt0&feature=related
Beti teraz jestescie w dobrych rekach wiec wszystko bedzie dobrze - zobaczysz a Fifi silny chlopak da sobie rade ze wszystkim dskonale- te cwiczenia to dla Niego pikus
Beti teraz jestescie w dobrych rekach wiec wszystko bedzie dobrze - zobaczysz a Fifi silny chlopak da sobie rade ze wszystkim dskonale- te cwiczenia to dla Niego pikus
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #253201 przez Mała
Witam.
My już na pełnych obrotach, mieszkanie posprzątane, a teraz rehabilitantka przyszła, więc ja z Olą myk na kompa.
Beti fajnie, że już zaczęliście, teraz to już tylko lepiej będzie.
Ola 8 dzień nie robi kupki, już nie wiem czy mam jej pomóc czy jeszcze czekać? Pomóżcie, plissss
My już na pełnych obrotach, mieszkanie posprzątane, a teraz rehabilitantka przyszła, więc ja z Olą myk na kompa.
Beti fajnie, że już zaczęliście, teraz to już tylko lepiej będzie.
Ola 8 dzień nie robi kupki, już nie wiem czy mam jej pomóc czy jeszcze czekać? Pomóżcie, plissss
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Mała.
Moderatorzy: ilona