BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 tydzień temu #261267 przez LILY
Katy mój mi mówi przed każdym swoim powrotem żebym poszła do fryzjera i się wystroiła bo nie będę się mu podobać :unsure: :angry: :P Na szczęście wiem że nie mówi tego na poważnie bo teraz nie mam czasu ani chęci do fryzjera itp. No a w ostateczności dostałby w łeb. A już w ogóle nie rozumiem że faceci nie doceniają że Wy w domu tyle robicie i to Katy z dwójką dzieci :( Ja to sie tam nie przemęczam :D

Wróciliśmy właśnie od lekarza masakra z całym arsenałem z apteki. Miałam jeszcze pożyczyć inhalator ale nie ma bo już ktoś wziął. JAk nie znajde w innej aptece to będę musiała kupić :(
Jasiek osłuchowo ok tylko kaszle i ma katar i na to ma mieć inhalacje, do tego wapno.
A Tomek ma zapalenie w obu uszach i stan zapalny gardła :(
A ja się też marnie czuje.

Zdrówka dla wszystkich bobasków :)
Od jutra nas nie będzie za dużo bo mój przyjeżdża no i musimy się wziąć za sprzątanie porządne. Wczoraj zrobiłam łazienkę a dziś jeszcze chce kuchnie. Musze meble wyodsuwać, w półkach wysprzątać itp. Dużo roboty. Mój by mi pomógł tylko że jak ja widze jak on wysprząta to mi szczęka opada i sprzątam drugi raz :huh:

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #261277 przez mgielka22
wiecie co faceci to swinie jak oni tak moga !!! Ja bym swojegfo zabila za taki text naprawde!!! To ja narzekam ze zle wygladam etc a on mi mowi ze ma to gdzies bo i tak mu sie podobam bardzio bo kocvha mnie a nie moje cialo sory, facet powinien zrozumiec jak to jest byc w ciazy i co zostaje po!!! Mysla ze bedziemy wygladac jak claudia shiffer czy cos?????? Ale mnei zezlil ten text Katy przywal mu ode mnie :P A ten krem pfff smieszny jest i przesadzil na maxa oni myska ze siedzimy w domu rozwalone przed TV i robimy manicur :angry: a czlowiek zapieprsza jak glupi zeby bylo wszystko...

Monia cos ci mialam napisac i zapomnialam :P
13 lata 1 tydzień temu #261279 przez mgielka22
a juz wiem :P moja mala tez spi na podusi od tej pory jak 2x w nocy mi sie zakrztusila slina wiec wole ja klasc na poduszce :)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #261280 przez megi2501
Beti Twój synek przy wzmożonym napięciu mięśniowym,jak zasypia to nie rzuca się przed snem :unsure: Szczepiłaś go mimo napięcia :unsure:
Rzęsy rewelacja :ohmy:

Lily zdążysz z kieckami :unsure:

Katy kopniak dla mężulka ode mnie ;) Ach...Ci mężczyźni

Słowiczku, a skąd ta żółć :unsure:
13 lata 1 tydzień temu #261287 przez monika1984lodz
Kurcze no - i teraz mysle nad ta podusia hehhe glupie babsko hehe

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 tydzień temu #261308 przez Pyśkaaaa
Katy w łep mu i odemnie :P
a co do podusi to ja bym nie polożyła dziecka za żadne skarby świata na zwykłej podusi Franek ma taka klin moje dziecko nawet pościeli nie ma tylko śpi w śpiworku :)
a co jedzenia Slowiczku masz rację każde dziecko reaguje inaczej moj to prawie na wszystko uczulony a z cytrusami się zdziwiłam chyba czas spróbować.... a poza tym to daj znać jak z tym brzuszkiem :*
13 lata 1 tydzień temu #261309 przez Pyśkaaaa
a i Katy ja nic nie dostałam samo znikło jak przestałam jeść produkty uczulające...
13 lata 1 tydzień temu #261313 przez monika1984lodz
Wiecie co tesknie za odruchem moro u Nunki, byl taki kochany :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 tydzień temu #261314 przez mgielka22
dokaldnie Monia jak Pyska mowi ja tez mam ten klin i jest rewelacyjny :)
13 lata 1 tydzień temu #261331 przez LILY
megi2501 napisał:

Beti Twój synek przy wzmożonym napięciu mięśniowym,jak zasypia to nie rzuca się przed snem :unsure: Szczepiłaś go mimo napięcia :unsure:
Rzęsy rewelacja :ohmy:

Lily zdążysz z kieckami :unsure:

Katy kopniak dla mężulka ode mnie ;) Ach...Ci mężczyźni

Słowiczku, a skąd ta żółć :unsure:

Raczej tak bo ja tylko mówić nie mogę i jestem troche osłabiona ale poza tym mogę wszystko robić. Nieraz nawet byłam w pracy z gorączką i dawałam rade :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 tydzień temu #261334 przez slowiczek
Megi, nie wiem czemu ma te grudki zageszczonej zolci...a wy robiliscie usg brzuszka z uwagi na przedluzona zoltaczke?
13 lata 1 tydzień temu #261341 przez bewipo
Moja tez ma poduszkę klin i pościeli też nie ma tylko pod kocykami śpi.
Lily a Ty te sukienki za pobraniem przesyłasz?? Bo jak coś to muszę kaskę wypłacić, żeby potem na pocztę nie latać.
13 lata 1 tydzień temu #261346 przez katy25
no własnie:) w łep i juz:):)

mgiełka mojemu M. chodzi chyba bardziej oto abym była bardziej ponetna... co do wygladu to chyba nie ma co narzekac:) nie ma tragedii ja po Samim bardzo szybko wrociłam do wagi sprzed ciazy szybciej niz po Inesce...
co jak co przestałam o tym myslec - nie pasuje? droga wolna... ;)

a jakie to sa produkty uczulajace oprocz nabiału??
13 lata 1 tydzień temu #261347 przez beti
Lily, zdrowiejcie szybko!!! I Emisia Agusi też!!! :kiss:

Katy, oj pojechałabym sobie po Twoim M i to zdrowo...mam nadzieję, że mu coś do słuchu odpowiedziałaś :P

Megi, Fifi ogólnie jest baaardzo żywy, ale przed snem raczej spokojny, chociaż zdarza się że przysypia i się nagle wybudza i wtedy tak rączkami macha... a co do napięcia i asymetrii nie są one w żadnym wypadku przeciwskazaniem do szczepienia... :)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #261360 przez Mała
Moje dziecko dzisiaj wreszcie się ogarnęło, chyba ta kupa jej tak dała do wiwatu, że nas tak terroryzowała. Już jestem tak zmęczona tymi kupami, że dzisiaj Ola dostała pierwsze 2 łyżeczki marchewki, może w końcu to pomoże na to jej wypróżnianie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Chorowitki zdrowiejcie.

Katy tutaj masz co może uczulać babyonline.pl/karmienie_porady_dla_alergikow_artykul,3833.html

Ja na poduszce nie kładłam oby dwóch moich szkrabów, tylko pod materacyk miałam włożoną podusię albo kocyk i wtedy robił się klin z materacyka.
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka