- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #78753 przez Groszek
Agusia pocieszę Cię że ja zgagę miałam aż do rozwiązania i ta co była w I i II trymestrze to pikuś w porównaniu z tą w III
Katy ja też chciałam być aktywna w czasie ciąży, ale niestety ciąża zagrożona więc jakikolwiek ruch odpadał... jedyne co to do pracy chodziłam ale jak tylko zagrożenie mineło to ulalala w górach jak widziałyście babkę z brzuchem to napewno byłam to ja a najlepszy był wypad w 39t 5dc do skalnego miasta baba z wielkim brzuchem z plecakiem i aparatem na szyi atrakcja turystyczna jak się patrzy, jak wysłałam zdjęcie mojej mamie to powiedziała że takiej wariatki nie widziała, zeby 2 dni przed terminem po górach łazić a na sam poród pociągiem jechałam 7 dni po terminie...
Katy ja też chciałam być aktywna w czasie ciąży, ale niestety ciąża zagrożona więc jakikolwiek ruch odpadał... jedyne co to do pracy chodziłam ale jak tylko zagrożenie mineło to ulalala w górach jak widziałyście babkę z brzuchem to napewno byłam to ja a najlepszy był wypad w 39t 5dc do skalnego miasta baba z wielkim brzuchem z plecakiem i aparatem na szyi atrakcja turystyczna jak się patrzy, jak wysłałam zdjęcie mojej mamie to powiedziała że takiej wariatki nie widziała, zeby 2 dni przed terminem po górach łazić a na sam poród pociągiem jechałam 7 dni po terminie...
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 9 miesiąc temu #78848 przez Marta M
Ja tez jestem tego zdania ze ciaza to nie choroba i tak jak dziewczyny pisza to wolno tego nie wolno...wydaje mi sie ze wszystko wolno ale z umiarem...mnie co prawda zmienilo sie wszystko odkad zaszlam w ciaze, nie cwicze, malo wychodze, ale to przez to ze ciagle wymiotuje... Jednak mi przejdzie zaczynam duzo chodzic (w koncu z gor jestem), jezdzic na rowerku i chodzic na basen
Aj groszek, to faktycznie niezla z Ciebie ciezaroweczka
Aj groszek, to faktycznie niezla z Ciebie ciezaroweczka
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 9 miesiąc temu #78945 przez Martynka__89
Groszku to ja nie wiedziałam że już działacie a może to nie wadliwy test
Ja w III trymestrze miałam takie koszmarne zgagi, nic nie pomagało.
Ja w III trymestrze miałam takie koszmarne zgagi, nic nie pomagało.
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #78955 przez Groszek
Byłam u ginekologa i nic nie ma bo to było tak że dostałam @ przez półtora dnia trochę plamiłam i się uspokoiło, więc zrobiłam test, choć to byłoby niemożliwe i wyszły 2 kreski odrazu zadzwoniłam do gin i poszłam na wizytę... a po wizycie dostałam normalną @
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #78976 przez bewipo
Hej dziewczyny. Ja nie z tych co się nad sobą użalają Zapytałam o ten basen, bo jakiś czas temu rozmawiałam z koleżanką i ona właśnie mi tak powiedziała, że nie chodziła bo się bała czegoś nie złapać. Ja co prawda nigdy za bardzo za ćwiczeniami nie byłam, jedyne co to zawsze wieczorkiem na kręgosłup trochę ćwiczyłam, a tak to leniuch jestem. Ale teraz czuję właśnie że się już powoli zasiedziałam i muszę coś sobie poćwiczyć i jakieś spacerki zacząć.
Pewnie, że ciąża to nie choroba, ale jak się człowiek źle czuje to też nie ma się co wygłupiać. Jak człowiek nie w ciąży i się kiepsko czuje to sobie odpuszcza, a w ciąży to tym bardziej.
Ja mam dziś wizytę u mojej gin, wieczorem dam znać i może jakąś fotkę
Pewnie, że ciąża to nie choroba, ale jak się człowiek źle czuje to też nie ma się co wygłupiać. Jak człowiek nie w ciąży i się kiepsko czuje to sobie odpuszcza, a w ciąży to tym bardziej.
Ja mam dziś wizytę u mojej gin, wieczorem dam znać i może jakąś fotkę
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 9 miesiąc temu #78989 przez Martynka__89
Aha no chyba że tak. Ja w ciąży troszkę pływałam w jeziorze Żywieckim, większość na materacu.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu #78992 przez Agusia83
Czesc dziewczynki....ja wlasnie wrocilam z badan i jestem padnieta...chce mi sie spac, myslalam, ze sennosc juz przeszla, a tu jednak nie.
Slowiczku, witam Cie u nas na forum
Co do tego, ze ciaza to nie choroba, to w 100% sie z tym zgadzam, ale jesli ktos mial zagrozona ciaze jak ja, to wie, ze wowczas lepiej lezec plackiem,nawet jesli nam juz kregoslup odpada niz forsowac sie cwiczeniami...natomiast jesli wszystko jest w porzadku, to cwiczenia poprawiaja samopoczucie a w pozniejszym okresie moga pomoc w urodzeniu malenstwa...
Powiem szczerze, ze nigdy nie przepadalam za cwiczeniami i tak mi zostalo ...chetnie poszlabym na basen, ale przed ciaza czesto zdarzaly mi sie infekcje i boje sie teraz czegos zlapac...a wiecie jakie jest najlepsze cwiczenie? ...
We srode ide do lekarza i musze zapytac czy moge juz korzystac z tego rodzajy cwiczen:P....jakos ostatnio bardzo mi ich brakuje....mezusiowi chyba tez.....w koncu od stycznia bida:P....
Bewipo, czekamy na relacje z wizyty
Slowiczku, witam Cie u nas na forum
Co do tego, ze ciaza to nie choroba, to w 100% sie z tym zgadzam, ale jesli ktos mial zagrozona ciaze jak ja, to wie, ze wowczas lepiej lezec plackiem,nawet jesli nam juz kregoslup odpada niz forsowac sie cwiczeniami...natomiast jesli wszystko jest w porzadku, to cwiczenia poprawiaja samopoczucie a w pozniejszym okresie moga pomoc w urodzeniu malenstwa...
Powiem szczerze, ze nigdy nie przepadalam za cwiczeniami i tak mi zostalo ...chetnie poszlabym na basen, ale przed ciaza czesto zdarzaly mi sie infekcje i boje sie teraz czegos zlapac...a wiecie jakie jest najlepsze cwiczenie? ...
We srode ide do lekarza i musze zapytac czy moge juz korzystac z tego rodzajy cwiczen:P....jakos ostatnio bardzo mi ich brakuje....mezusiowi chyba tez.....w koncu od stycznia bida:P....
Bewipo, czekamy na relacje z wizyty
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej