- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #87999 przez katy25
czesc dziewczynki,
nie odzywała sie trochę, bo miałam zaganiany weekend... mało odpoczęłam, a dziś musiałam wstać po 6 bo na 9 do pracy...
Czemu nie macie humorków?? Ja w sumie mam tak dosyć często... np jadac rano do pracy łapie sie na tym, że gapie sie na samochody przede mna ale nie mysle o tym, że zaraz cos zahamuje a ja walne w dupe komuś he he he czasami jest mi smutno z powodu monotonii dnia codziennego, ale staram sie o tym nie mysleć.
A teraz relacja z badań...
Wszystko wporządku, miałam USG genetyczne, wyszło b.dobrze. Dzidziulek od srody do pt urósł o 0,2 mm:) w pt miał 7,2 cm. Ten lekarz wogóle nie patrzył co tam miedzy nogami jest bo powiedział że to za wcześnie... wiec ucieszyłam sie, ze poszłam na to 3D chociaż nie jestem w 100% przekonana że to chłopak bedzie:)
Dzis powiedziałam mojej kierowniczce że od 1.04 ide na zwolnienie. O dziwo odbyło sie bez komentarzy... bo ona jest b.b. złosliwa i podła...
Tak więc jeszcze 1,5 tyg. i odpoczywam:) Zamierzam sobie bardzo dobrze zorganizowac te 6 mies. i poswiecic wiecej czasu dla dziecka... a [rzede wszystkim zabrac sie za magisterkę.
No tak dziewczynki... to chyba wszytsko co chciałam Wam powiedzieć
Dziekuję za gratulacje i również gratuluję wszystkim rozpoczęcia kolejnego tygodnia ciąży.
ps. acha jeszcze chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj z mężem siedzielismy i wybieralismy kolory do pokoi w domu itp ale do pokoju maluszka mi nie pozwolił wybrac:) powiedział, że ja nie mam "meskiego" smaku he he wybrał cos co mi sie mało podoba, no ale taki uradowany był, że nie zamierzam w to ingerowac... bo jednask postanowilismy od razu zrobic ten pokoik - niech stoi, bo jak sie od razu nie zrobi to potem wogole sie nie zrobi...
nie odzywała sie trochę, bo miałam zaganiany weekend... mało odpoczęłam, a dziś musiałam wstać po 6 bo na 9 do pracy...
Czemu nie macie humorków?? Ja w sumie mam tak dosyć często... np jadac rano do pracy łapie sie na tym, że gapie sie na samochody przede mna ale nie mysle o tym, że zaraz cos zahamuje a ja walne w dupe komuś he he he czasami jest mi smutno z powodu monotonii dnia codziennego, ale staram sie o tym nie mysleć.
A teraz relacja z badań...
Wszystko wporządku, miałam USG genetyczne, wyszło b.dobrze. Dzidziulek od srody do pt urósł o 0,2 mm:) w pt miał 7,2 cm. Ten lekarz wogóle nie patrzył co tam miedzy nogami jest bo powiedział że to za wcześnie... wiec ucieszyłam sie, ze poszłam na to 3D chociaż nie jestem w 100% przekonana że to chłopak bedzie:)
Dzis powiedziałam mojej kierowniczce że od 1.04 ide na zwolnienie. O dziwo odbyło sie bez komentarzy... bo ona jest b.b. złosliwa i podła...
Tak więc jeszcze 1,5 tyg. i odpoczywam:) Zamierzam sobie bardzo dobrze zorganizowac te 6 mies. i poswiecic wiecej czasu dla dziecka... a [rzede wszystkim zabrac sie za magisterkę.
No tak dziewczynki... to chyba wszytsko co chciałam Wam powiedzieć
Dziekuję za gratulacje i również gratuluję wszystkim rozpoczęcia kolejnego tygodnia ciąży.
ps. acha jeszcze chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj z mężem siedzielismy i wybieralismy kolory do pokoi w domu itp ale do pokoju maluszka mi nie pozwolił wybrac:) powiedział, że ja nie mam "meskiego" smaku he he wybrał cos co mi sie mało podoba, no ale taki uradowany był, że nie zamierzam w to ingerowac... bo jednask postanowilismy od razu zrobic ten pokoik - niech stoi, bo jak sie od razu nie zrobi to potem wogole sie nie zrobi...
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88007 przez Pyśkaaaa
Mala ja tez zaczelam ryczec na Malyszu Synek Fajniutki :* i daj znac co i jak po wizycie
Katy to dobrze ze dzidzia zdrowa i ze szybciutko rosnie jej ja sie tak ciesze ze z praca nie mialam problemow i ze od razu moglam isc na zwolnienie takze dobrze ze i Ci sie udalo sie bez zbednych komentarzy :*
Katy to dobrze ze dzidzia zdrowa i ze szybciutko rosnie jej ja sie tak ciesze ze z praca nie mialam problemow i ze od razu moglam isc na zwolnienie takze dobrze ze i Ci sie udalo sie bez zbednych komentarzy :*
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu #88041 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam serdecznie wszystkie wrzesniowe mamusie ja mam termin na 5 wrzesnia mam nadzieje, ze mnie przygarniecie do grona pozdrawiam
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88062 przez Agusia83
Czesc Monika, pewnie, ze Cie przygarniemy...fajnie, ze do nas zajrzalas i postanowilas do nas dolaczyc
Podaj date OM a Marta wpisze Cie na pierwsza strone:)....Jak sie w ogole czujesz? Mialas usg genetyczne? Wiesz moze, co Ci w brzuszku gra? chlopczyk, dziewczynka?...
Pozdrawiam!
Podaj date OM a Marta wpisze Cie na pierwsza strone:)....Jak sie w ogole czujesz? Mialas usg genetyczne? Wiesz moze, co Ci w brzuszku gra? chlopczyk, dziewczynka?...
Pozdrawiam!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88070 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
czuje sie w miare dobrze. Jest to moja trzecia ciaza i mam cicha nadzieje, ze tym razem Dzieciatko sie nie rozmysli i pojawi sie na swiecie....Puki co nie wiem czy to chlopiec cy dziewczynka moze 1 kwietnia Bąbelek sie ujawni Usg genetycznego nie robilam.
ostatnia om 29,11,2010
Dziekuje, ze mnie przygarnelyscie
ostatnia om 29,11,2010
Dziekuje, ze mnie przygarnelyscie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88079 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ja przez moja przeszlosc jestem bardzo wyciszona jesli chodzi o wszelkiego rodzaju zakupy dla dzieciatka.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88180 przez bewipo
Witam dziewczyny.
ewelina ja na razie nie składałam łóżeczka i na razie nie będę bo po co ma miejsce zajmować.
katy super że wszystko dobrze.
Pyśka mnie też kusi żeby coś pokupować
monika witamy i trzymamy kciuki, żeby wszystko sie dobrze potoczyło.
ewelina ja na razie nie składałam łóżeczka i na razie nie będę bo po co ma miejsce zajmować.
katy super że wszystko dobrze.
Pyśka mnie też kusi żeby coś pokupować
monika witamy i trzymamy kciuki, żeby wszystko sie dobrze potoczyło.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88363 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
czemu ucieklas hehhe?? pewnie biedny pomyslal, ze jest tak starszny, ze ludzi straszy hihi
Powiedz mi jesli mozesz jaki jest predzial cenowy w hm spodni, bo ja sie wybieram i nie moge tam dotrzec a nie moge sie juz dopiac w zadnych spodniach
Powiedz mi jesli mozesz jaki jest predzial cenowy w hm spodni, bo ja sie wybieram i nie moge tam dotrzec a nie moge sie juz dopiac w zadnych spodniach
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88564 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
super dzieki wielkie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88597 przez Agusia83
Dzien dobry wszystkim ..czyzby dzis tez zapowaidal sie ladny dzien? Mam nadzieje...
Wczoraj bylo pieknie, choc pogoda troszke mi dopiekla...przez pol dnia bolala mnie noga, akurat jak wrocilam z zakupow...zdarzylam tylko ugotowac obiad i musialam sie polozyc, noga do gory i juz bylo troszke lepiej....poza tym, to kupilam piekne kwiatuszki do wazonu, no bo jak to 1 dzien wiosny bez paczkow kwiatow?
Wiecie, moze to dziwne, moze ktos mi nie uwierzy, ale wydaje mi sie, ze wczoraj moja dzidzia sie poruszyla....to juz bylo raczej dzisiaj...o 1:30 w nocy...lezalam na lewym boku, ogladalam tv i nagle poczulam na dole brzucha jakby motyl trzepotal swoimi skrzydelkami, badz jakby ktos puszczal multum baniek mydlanych, tak naraz ok.minuty....nie wiem, moze tak tylko mi sie wydawalo, ale bylo to niesamowite uczucie...po minucie przestalo i po 5 min znow to poczulam....mysle, ze to raczje nie moja wyobraznia....ani nie jelita...jesli za niedlugo ponownie to poczuje, to bede miec pewnosc, ze to moja myszka sie ruszala ...Wiem, ze nie wszyscy beda wierzyc, bo to moje pierwsze dziecko i 16 tydzien....
Zycze dzis wszystkim wspanialego dnia
Wczoraj bylo pieknie, choc pogoda troszke mi dopiekla...przez pol dnia bolala mnie noga, akurat jak wrocilam z zakupow...zdarzylam tylko ugotowac obiad i musialam sie polozyc, noga do gory i juz bylo troszke lepiej....poza tym, to kupilam piekne kwiatuszki do wazonu, no bo jak to 1 dzien wiosny bez paczkow kwiatow?
Wiecie, moze to dziwne, moze ktos mi nie uwierzy, ale wydaje mi sie, ze wczoraj moja dzidzia sie poruszyla....to juz bylo raczej dzisiaj...o 1:30 w nocy...lezalam na lewym boku, ogladalam tv i nagle poczulam na dole brzucha jakby motyl trzepotal swoimi skrzydelkami, badz jakby ktos puszczal multum baniek mydlanych, tak naraz ok.minuty....nie wiem, moze tak tylko mi sie wydawalo, ale bylo to niesamowite uczucie...po minucie przestalo i po 5 min znow to poczulam....mysle, ze to raczje nie moja wyobraznia....ani nie jelita...jesli za niedlugo ponownie to poczuje, to bede miec pewnosc, ze to moja myszka sie ruszala ...Wiem, ze nie wszyscy beda wierzyc, bo to moje pierwsze dziecko i 16 tydzien....
Zycze dzis wszystkim wspanialego dnia
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moderatorzy: ilona