BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 9 miesiąc temu #88611 przez Mała
Witam dziewczynki.
Ja wczoraj widziałam mojego wiercipiętę :laugh: o mały włos znów, byśmy nie sprawdziły przepływu żylnego. Pani doktor ładnie poprosiła, żeby przez chwilkę nie fikał i dał się zbadać i posłuchał. Wszystko ok, jeszcze raz oglądaliśmy mózg, kręgosłup, przezierność karkową, serce, kość nosową. Ryzyko jeszcze nie skalkulowane, bo w laboratorium się nie mogli rozgarnąć.
Jaka różnica przez tydzień, mały pił sobie płyn owodniowy i trzymał paluszki w buzi, a do tego wiercił się niemiłosiernie :laugh: :laugh:

Dziewczyny uciekam do mamy, bo już sama tu nie wyrobię ani dnia dłużej, także nie martwcie się, jak mnie nie będzie kilka dni.
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #88678 przez ewelinaa
Witam dziewczynki,
u mnie też dziś piękna pogoda, słońce, wiosna,tralalalala ;) na pewno na jakiś spacerek się wybiorę.
A co do ubrań - ja na szczęście na razie we wszystkie swoje się mieszczę, a jak już będzie za ciasne to postawię na leginsy i tuniki.
Na Wielkanoc mam chrzciny (będę chrzestną) i tu dopiero będę miała problem co kupić, najlepiej tydzień przed żeby na pewno się zmieścić :P

A w czwartek mam wizytę i będzie podglądanie, już nie mogę się doczekać :kiss:
13 lata 9 miesiąc temu #88774 przez kasia79
Cześć wszystkim, jestem u was pierwszy raz, mam termin na 08 wrzesień 2011 :) już nie mogę się doczekać. to moja trzecia ciąża mam córkę 14 lat i synka 6 lat. Przyjmijcie mnie proszę do swojego grona :)
13 lata 9 miesiąc temu #88781 przez kasia79
nie wiem jak zrobiłyście te tabelki pod waszymi postami, pomóżcie. data mojej OM 01.12.2010
13 lata 9 miesiąc temu #88789 przez slowiczek
czesc kasia79 :)
na górze masz zakładkę SUWACZKI i tam już system Cię poprowadzi :) a potem wklejasz to w swój profil
13 lata 9 miesiąc temu #88793 przez slowiczek
koszmarnie dziś spałam, ciągle się budziłam a od 5 praktycznie nie śpię :/
a od rana....gram w literaki - już zapomniałam jak ja to kochałam :D
13 lata 9 miesiąc temu #88801 przez Pyśkaaaa
hej dziewuszki :P

o Mala super :D

Witamy kasie :D
ślowiczku czyzby zaczynaly sie bezsenne noce? :P

ja jak wczoraj usnelam ok 21 to obudzilam sie o 23 zeby cos zjesc potem spowrotem spac i tak do 10 ( z mala przerwa na siku :p) a takie durnoty mi sie snily :P
13 lata 9 miesiąc temu #88811 przez slowiczek
być może Pyśka :( najgorsze jest to, że potem snuję się cały dzień bez siły na cokolwiek, a oczy mi się same zamykają...

a wczoraj odkryłam straszliwość - pojawiły mi się rozstępy na piersiach, co prawda bardzo niewielkie ale jednak, eh eh eh
13 lata 9 miesiąc temu #88814 przez bewipo
U mnie pogoda super, słoneczko, wiosna :)

Agusia super jak by to był maluszek, ja czekam codziennie żeby coś poczuć ;)

Witaj kasiu. Wystarczy że klikniesz na któryś suwaczek to Cie przeniese na stronkę, gdzie się je tworzy. Potem dostaniesz taki kod, który w swoim profilu wklejasz w podpis.

Mi sie na razie dobrze śpi, dziś w ogóle nie chciało mi sie wstawać :)
13 lata 9 miesiąc temu #88816 przez Pyśkaaaa
slowiczku to zdrzemnij sie w dzien jezeli masz tylko taka mozliwosc!
Kochana wspolczuje rozstepow aj... ale czyt w mojej madrej ksiazce ze one moga po ciazy zniknac! wiec moze jeszce nie wszystko stracone!
ja za to wszedzie mam pryszcze :P przez pierwsze 3 miesiace mialam twarz jak pupcia niemowlaczka a teraz pryszcze jak nastolatka i na dekoldZie tez sa buuuuu:(((
13 lata 9 miesiąc temu #88823 przez kasia79
ni radzę sobie :( gdzie mam wkleić ten link?
13 lata 9 miesiąc temu #88826 przez bewipo
Profil dalej po lewej mój profil i na samym dole podpisy.
13 lata 9 miesiąc temu #88828 przez Pyśkaaaa
link musisz skopiowac 1 podajze i wkleic tam gdzie masz podpis w swoim profilu
13 lata 9 miesiąc temu #88833 przez kasia79
sprawdzam
13 lata 9 miesiąc temu #88836 przez Pyśkaaaa
kasiu w podpisie kopiujesz wszystko co jest pod nazwa Kod dla forum z obsługą UBBCode lub BBCode: i ten caly kod co tam jest musisz go skopiowac :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia