- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88611 przez Mała
Witam dziewczynki.
Ja wczoraj widziałam mojego wiercipiętę o mały włos znów, byśmy nie sprawdziły przepływu żylnego. Pani doktor ładnie poprosiła, żeby przez chwilkę nie fikał i dał się zbadać i posłuchał. Wszystko ok, jeszcze raz oglądaliśmy mózg, kręgosłup, przezierność karkową, serce, kość nosową. Ryzyko jeszcze nie skalkulowane, bo w laboratorium się nie mogli rozgarnąć.
Jaka różnica przez tydzień, mały pił sobie płyn owodniowy i trzymał paluszki w buzi, a do tego wiercił się niemiłosiernie
Dziewczyny uciekam do mamy, bo już sama tu nie wyrobię ani dnia dłużej, także nie martwcie się, jak mnie nie będzie kilka dni.
Ja wczoraj widziałam mojego wiercipiętę o mały włos znów, byśmy nie sprawdziły przepływu żylnego. Pani doktor ładnie poprosiła, żeby przez chwilkę nie fikał i dał się zbadać i posłuchał. Wszystko ok, jeszcze raz oglądaliśmy mózg, kręgosłup, przezierność karkową, serce, kość nosową. Ryzyko jeszcze nie skalkulowane, bo w laboratorium się nie mogli rozgarnąć.
Jaka różnica przez tydzień, mały pił sobie płyn owodniowy i trzymał paluszki w buzi, a do tego wiercił się niemiłosiernie
Dziewczyny uciekam do mamy, bo już sama tu nie wyrobię ani dnia dłużej, także nie martwcie się, jak mnie nie będzie kilka dni.
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 9 miesiąc temu #88678 przez ewelinaa
Witam dziewczynki,
u mnie też dziś piękna pogoda, słońce, wiosna,tralalalala na pewno na jakiś spacerek się wybiorę.
A co do ubrań - ja na szczęście na razie we wszystkie swoje się mieszczę, a jak już będzie za ciasne to postawię na leginsy i tuniki.
Na Wielkanoc mam chrzciny (będę chrzestną) i tu dopiero będę miała problem co kupić, najlepiej tydzień przed żeby na pewno się zmieścić
A w czwartek mam wizytę i będzie podglądanie, już nie mogę się doczekać
u mnie też dziś piękna pogoda, słońce, wiosna,tralalalala na pewno na jakiś spacerek się wybiorę.
A co do ubrań - ja na szczęście na razie we wszystkie swoje się mieszczę, a jak już będzie za ciasne to postawię na leginsy i tuniki.
Na Wielkanoc mam chrzciny (będę chrzestną) i tu dopiero będę miała problem co kupić, najlepiej tydzień przed żeby na pewno się zmieścić
A w czwartek mam wizytę i będzie podglądanie, już nie mogę się doczekać
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88801 przez Pyśkaaaa
hej dziewuszki
o Mala super
Witamy kasie
ślowiczku czyzby zaczynaly sie bezsenne noce?
ja jak wczoraj usnelam ok 21 to obudzilam sie o 23 zeby cos zjesc potem spowrotem spac i tak do 10 ( z mala przerwa na siku ) a takie durnoty mi sie snily
o Mala super
Witamy kasie
ślowiczku czyzby zaczynaly sie bezsenne noce?
ja jak wczoraj usnelam ok 21 to obudzilam sie o 23 zeby cos zjesc potem spowrotem spac i tak do 10 ( z mala przerwa na siku ) a takie durnoty mi sie snily
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88811 przez slowiczek
być może Pyśka najgorsze jest to, że potem snuję się cały dzień bez siły na cokolwiek, a oczy mi się same zamykają...
a wczoraj odkryłam straszliwość - pojawiły mi się rozstępy na piersiach, co prawda bardzo niewielkie ale jednak, eh eh eh
a wczoraj odkryłam straszliwość - pojawiły mi się rozstępy na piersiach, co prawda bardzo niewielkie ale jednak, eh eh eh
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88814 przez bewipo
U mnie pogoda super, słoneczko, wiosna
Agusia super jak by to był maluszek, ja czekam codziennie żeby coś poczuć
Witaj kasiu. Wystarczy że klikniesz na któryś suwaczek to Cie przeniese na stronkę, gdzie się je tworzy. Potem dostaniesz taki kod, który w swoim profilu wklejasz w podpis.
Mi sie na razie dobrze śpi, dziś w ogóle nie chciało mi sie wstawać
Agusia super jak by to był maluszek, ja czekam codziennie żeby coś poczuć
Witaj kasiu. Wystarczy że klikniesz na któryś suwaczek to Cie przeniese na stronkę, gdzie się je tworzy. Potem dostaniesz taki kod, który w swoim profilu wklejasz w podpis.
Mi sie na razie dobrze śpi, dziś w ogóle nie chciało mi sie wstawać
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88816 przez Pyśkaaaa
slowiczku to zdrzemnij sie w dzien jezeli masz tylko taka mozliwosc!
Kochana wspolczuje rozstepow aj... ale czyt w mojej madrej ksiazce ze one moga po ciazy zniknac! wiec moze jeszce nie wszystko stracone!
ja za to wszedzie mam pryszcze przez pierwsze 3 miesiace mialam twarz jak pupcia niemowlaczka a teraz pryszcze jak nastolatka i na dekoldZie tez sa buuuuu:(((
Kochana wspolczuje rozstepow aj... ale czyt w mojej madrej ksiazce ze one moga po ciazy zniknac! wiec moze jeszce nie wszystko stracone!
ja za to wszedzie mam pryszcze przez pierwsze 3 miesiace mialam twarz jak pupcia niemowlaczka a teraz pryszcze jak nastolatka i na dekoldZie tez sa buuuuu:(((
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona